Keresés

Részletes keresés

szöszmösz Creative Commons License 2012.04.10 0 0 9109

Úgy lám, nem jönnek. :(

Előzmény: mmBálint (9108)
mmBálint Creative Commons License 2012.02.09 0 0 9108

nagyon jó az új csapat, a remek basszusgitárossal és a fiatal gitáros sráccal! Úgyhogy csak jöjjenek!!! :-)

Előzmény: yester (9104)
kvájcsengkélyn Creative Commons License 2012.02.08 0 0 9107

szevasztok sráácok!

ha valakinek akd egy eladó cd-je a freak out vagy az uncle meat lemezekből (lehetőség szerint a remasterekből), én vevő vagyok rá! dobjatok mailt erre a címre:

donthedragonwilson999@gmail.com

mmBálint Creative Commons License 2012.01.28 0 0 9106

egyből van benne egy Pink Floydos árukapcsolás, úgyhogy dőőőőlni fognak az érdeklődők! :-)

Előzmény: yester (9104)
yester Creative Commons License 2012.01.27 0 0 9104

Like!  ....and live in hope :-)

Előzmény: mmBálint (9103)
mmBálint Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9103

csináltam is egy első lépést:

Előzmény: yester (9102)
yester Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9102

Ok, köszi a választ, közvetítem! :)

Előzmény: mmBálint (9101)
mmBálint Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9101

azt még mellé lehet tenni, hogy a legutóbbi nemzetközi Zappázás Magyarországon siker volt (Zappa Plays Zappa) - megvannak nekem a koncertbeszámolók, fotók (és a szerzők kontaktjai). Ezen elindulva ugyanezeken a fórumokon lehetne nyomni a híresztelést, most még sok idő van, én azt gondolom el lehetne jutni az emberekhez. Ez előbbemlített ZPZ-vel is inkább az volt a baj, hogy nem volt előtte elég hangsúlyos promóció, nem jött szembe minden sarkon hogy mi is lesz ez, miért is lesz ez. Most talán lenne mód nyomatni kicsit jobban. Pláne hogy benne van a csapatban Tom Fowler. :-)

Előzmény: yester (9098)
mmBálint Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9100

szerintem mondjuk azt hogy igen, és akkor elkezd az ember mozogni minden fronton: az összes web-ismerős, kapcsolatok, híresztelések...addig még sok idő is van, és lehet tudat-morzsákat elhelyezni itt-ott.

amit én meg tudok mozgatni azt meg fogom! :-)

Előzmény: yester (9099)
yester Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9099

A  lényeg: április  24 v. 25 lenne  a budapesti  dátum, és ha   összejönne  rá  270-280  fizető, akkor  érné meg. Kérdés, lehetséges-e ez  a létszám…

Előzmény: mmBálint (9097)
yester Creative Commons License 2012.01.26 0 0 9098

Szia!

Én is feladatként kaptam, hogy a szervezőknek érdemes-e velevágni a meghívásukba. A segítséget köszi előre is, szerintem a "szokásos" épp ezért "maroknyi" értékértékelő az az 50-100 fiztő főig maximum lehet ilyen esetekben számítani, kérdés, hogy ezért megrendeljék-e a produkciók, mindenesetre közvetítem a válaszod, illetve nem titok; a Livesound-os csapat kérdezteti :)

Üdv!

Előzmény: mmBálint (9097)
mmBálint Creative Commons License 2012.01.25 0 0 9097

heló!

hm... a kérdés azt is magában rejti, hogy van rá esély? A kérdés az hogy tudnának-e róla az emerek?

a magam részéről amit tudnék ajánlani: promotálnám ahol érem - pl itt:

A Grande Mothers: Csehország, Ausztria + Tom Fowler!

A legfrissebb hírek szerint a Grande Mothers pár közeli helyen is fellép februári turnéján: február 16. Bécs , 15. és 17. pedig Csehország. Meglepetésre is felkészülhetünk, hiszen a csapathoz csatlakozott a remek Tom Fowler - már akit nem rettent el a múltkori kritikus kritika .[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Aztán van ilyen-olyan kapcsolatom zenei blogokhoz, végül is a Magyar Narancshoz is... a Momus komolyzenei honlaphoz... egyetemista fiatalokhoz... Szóval az infó elszórásában részt tudnék venni.

Szívesen írok/fordítok ismertetőket, kritikákat, ilyesmiket.

Amúgy: a legendás, zseniális Tom Fowler basszusgitáros csatlakozása elég komoly fegyvertény - Napoleon Murphy Brock meg régi haver már kis hazánkban.. :-)

(de nem február? Bécsben akkoriban lesznek)

nos?...

Előzmény: yester (9096)
yester Creative Commons License 2012.01.25 0 0 9096

Erre szerintetek kiváncsi  valaki ITT(magyariországban)??? Áprilisban lenne…HA.

They play the Frank Zappa songs of the Mothers Of Invention period when they used to play with him, all the songs they play comes from these albums:

Absolutely Free, We're only in it for the money, Uncle Meat, Burnt Weenie Sandwich, Weasels ripped my flesh, overnight sensation, Apostrophe, One Size Fits all, The dub Room special, FZ:OZ

Band line up:

- Napoleon Murphy Brock (Vocals and Saxophone) with FZ 1974 to 1984

- Don Preston (keyboards) with FZ 1966 to 1974

- Tom Fowler (bass) with FZ 1973 to 1976

plus

- Miroslav Tadic (guitar)

- Christopher Garcia (drums)

mmBálint Creative Commons License 2011.05.22 0 0 9095

Érdeklődő pajtásoknak: végre digitalizálva, feljavítva, frissen dukkózva:

Playboy nagyinterjú (1993) - 1. rész

őszinte beszélgetés a rock legeredetibb elméjével politikáról, zsidó hercegnőkről, a rákkal való küzdelemről és a peremen túli életről[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.05.18 0 0 9094

ismétt ismét ismét egy jeles csomag:

Zappa idézetek

Az elméletem szerint a zene jó , ez az egyetlen vallás, ami a lényeget karcolgatja. És bárki, aki valamilyen zenét hallani szeretne, az hadd hallgassa, mert az jó - attól az ember jól érzi magát. Ha tetszik, hadd menjen. Csak mert valaki másnak nem tetszik, az még semmit nem jelent -[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.04.11 0 0 9093

ismét egy jeles dátum - költészet napja:

A mi erdőnk alján - Under Milk Wood (költészet napjára)

Mr. Puff vágyainak sistergő laboratóriumában magányosan settenkedik sunyi kádak és hatalmas lombikok között, lábujjhegyen lépked gyilkos cserjéi mellett, olvasztótégelyében a halál táncol, s a gyógyszerszakértők előtt ismeretlen, mérges levest főz speciálisan Mrs. Puff[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.04.01 0 0 9092

Április bolondja(inak): Gázburger.

Április 1.: Gázburger

EZT A CIKKET EREDETILEG a Newsweek magazin számára írtam. Amikor elküldtem, „sajátságosságára” hivatkozva visszautasították. Tekintve hogy valaminek ezt a helyet is el kell foglalnia, a cikket most afféle dekoratív felület-kitöltő szerepben éri utol a végzete.[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.03.28 0 0 9091

Végre megjelent Szalóki Ági és Borlai Gergő közös lemeze (Zappa PONT):

Szalóki Ági - Borlai Gergő: Kishúg

Már 2010 óta hallok róla, volt lemezbemutató koncert is, de a lemez csak ma volt a kezemben: úgy látszik végre tényleg megjelent Szalóki Ági és Borlai Gergő együttműködéséből született lemez - két ilyen nagyszerű és más-más frontokról ismert zenész annakidején sokakat[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.03.23 0 0 9090

Nagyon hülye Frank Zappa számcímek

Most dobta ki az internet egy Facebookpajtás gyűjtését . Nagyon vidám kis lista, a fordításokkal ugyan lehet vitatkozni, de mindentől függetlenül mulatságos így összeszedve, tényleg. Nekem nincs Facebook regisztrációm, ha valaki szólna az illetőnek a re-publikációról (nem is[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2011.03.15 0 0 9089

egy klassz kis írás Csupó Gábortól:

Barátom, Frank Zappa - Csupó Gábor írása

A Simpsons, a Duckman és az Aaah! Real Monsters egyik tehetséges megalkotója, Csupó Gábor Zappa zenéjére is éhesen menekült el Magyarországról. Most elmeséli nekünk hogy lett Frank szomszédja és barátja, és hogy ez hogy változtatta meg az életét.[...] Bővebben! Tovább »

mmBálint Creative Commons License 2010.12.23 0 0 9088

nézze ön: zappa pont!

Dzsibzon Creative Commons License 2010.11.28 0 0 9087
mmBálint Creative Commons License 2010.11.22 0 0 9086

mmBálint Creative Commons License 2010.11.06 0 0 9085

Tisztelt erre járók!

Nagyon brutális Zappa-hétvége van Londonban (idén lenne 70 éves), ezt három napon át élőben közvetíti az internet, hallja-nézze ön: zappa pont!

Maga Frank Zappa is "fellép" egy kivetítőről, összeszerkesztve az élő zenével.

mmBálint Creative Commons License 2010.10.05 0 0 9084

szép jónapot!

az új irány: zappa pont!

blog.hu rendszerben, így - ha jól sejtem - indexes regisztrációval könnyedén hozzá lehet szólni.

szóljon!

kozakz Creative Commons License 2010.07.16 0 0 9083
Július 15-től augusztus 19-ig minden csütörtökön a retróé a főszerep a budai Tabán moziban. A ZeneButik nevű vetítéssorozat folyamán hat alkotást nézhetünk meg a film és a zene határterületéről: jórészt az elmúlt évek legnagyobb sikert aratott zenés filmjeit

A program igazi különlegessége azonban egy sokkal kevésbé ismert alkotás. A „legjobbat a végére” elv alapján az eseménysorozat zárónapján mutatják be a ZAPPAPEST című riportfilmet. A 3 nap Frank Zappa zenészzsenivel alcímre hallgató dokut Gerebics Sándor 1991-ben forgatta. Talán egy páran még emlékszünk rá, hogy az azévi Budapesti Búcsú díszvendégeként az 1993-ban elhunyt Zappa élete egyik utolsó koncertjét nekünk, magyaroknak adta. Itt töltött három napja alatt a filmesek kamerája szinte végig forgott, így nagyszerű pillanatokat tudtak megörökíteni. A Zappa-portré gerincét képező intim hangulatú, átfogó interjút nagy kár lenne kihagyni.
mmBálint Creative Commons License 2010.05.16 0 0 9082
ugye-ugye! :-)
tessék is nézni,épp most tettem fel egy jugoszláv koncertről egy tudósítást
mmBálint Creative Commons License 2010.05.16 0 0 9081
ugye-ugye! :-)
tessék is nézni,épp most tettem fel egy jugoszláv koncertről
<a href="http://www.zappa.hu/?q=hu/node/3238" target="_blank">egy tudósítást</a>.
kaviat Creative Commons License 2010.04.27 0 0 9080
örömmel látom, hogy a zappa.hu vitalitása rendben van :))
Előzmény: mmBálint (9079)
mmBálint Creative Commons License 2010.04.19 0 0 9079
heló - nem biztos hogy jól látod: át van költözve a honlapra, ahol zeng a ZÉnek: www.zappa.hu
Előzmény: kaviat (9078)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!