Keresés

Részletes keresés

KA Creative Commons License 2000.06.13 0 0 73
Örülök hogy ennyi Oasis rajongó van itthon. Megismétlem amit pár napja írtam, hátha reagál rá még valaki. Keresem megvételre / átvételre a DON'T GO AWAY, a SOME MIGHT SAY -> JAPÁN (!!!) kiadású maxi CD-ket. Valamint a korai, album előtti számokat.

kekesi@bocskai.hu

bunkodobos Creative Commons License 2000.06.13 0 0 72
Hello!
Mint tudjuk Iggy Pop sem halt meg (Tommy kint volt a kocerten) , és az Oasis sem oszlott fel! Liam király volt Milánóban. Emberileg is csúcs, csak a német riportereket utájja.
newgolddream Creative Commons License 2000.06.13 0 0 71

Már épp ideje volt...
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.13 0 0 70
KÖZLÖM A KEDVES OÁZIS-RAJONGÓKKAL, HOGY INNENTŐL KISZÁLLTAM A TÉMÁBÓL, SENKINEK SEM HASZNÁLTAK AZ OKOS ÖTLETEIM, ÍGY HÁT FELADOM!

UI.: MINDEN MÁS FOREVÖR!

Shakermaker Creative Commons License 2000.06.12 0 0 69
Sziasztok!
Noel csatlakozik a turnehoz 6 koncert erejeig, de az elozenekarnal jatszik majd mint dobos.
Tolem kb. ennnyi.
Oasis Forever!!!!!
Talalkozunk Szigeten
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.12 0 0 68
SZEGÉNY OÁZIS.......
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.12 0 0 67
KÖSZÖNJÜK, ENNYI VOLT, MAJD GYÁSZOLUNK!!!
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.11 0 0 66
too soft sounds are eat our souls...
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.11 0 0 65
oasis, we welcome your fate...
Grof Creative Commons License 2000.06.10 0 0 64
Udv mindenkinek!
kaszt: Errol sajnos nem talaltam semmit, de ez azt jelenti, hogy a vilag koruli turnet is folytatja? Mert az en legutobbi infom:
"He will rejoin Oasis for the band's U.K. dates in July and August." De ezt eddig is igy terveztek, es oasisinet.com-on sem talaltam erre utalo infot.
Előzmény: kaszt (63)
kaszt Creative Commons License 2000.06.10 0 0 63
Szia Grof!
amit írtál az pár nappal ezelött igaz is volt,de az MTV NEWS már ugy nyilatkozta,hogy szent a béke a tesvérek között.Állitolag Liam megigérte,hogy jó fiú lesz.
Előzmény: Grof (52)
kaszt Creative Commons License 2000.06.10 0 0 62
szia shakemaker!
Igen hallottam a jó hírt,lealább együtt láthatom őket. Amugy kellemes meglepetést okozott a szervező csapat,hogy elhivta őket.Visszatérve az elöbbiekhez akár mennyire elfogult vagyok velük szemben egy kicsit kezd unalmas lenni,hogy minden új lemez után össze vesznek.
Lényeg a lényeg üdv minden oasis rajongónak,találkozunk a szigeten!
Előzmény: Shakermaker (50)
Grof Creative Commons License 2000.06.09 0 0 61
rmárti: Nem hiszem, bár az Oasist nem hagyja ott, továbbra is írja a számaikat (reméljük), a Nagy-Britannián belüli turnét folytatja is.
Állítólag most elege van a túl sok fellépésből, plusz még a 4 hónapos kislányával is több időt akar tölteni.
A topic címe nekem sem tetszik, meg kéne változtatni.
Frankie Stimpy: Már megírtam a véleményemet, de ha nem tudod felfogni, hogy van, akinek ez tetszik, akkor mondjad nyugodtan, engem nem zavar.
Előzmény: rmárti (60)
rmárti Creative Commons License 2000.06.09 0 0 60
Nem lehet, hogy Noel csak azert szállt ki, hogy megírja az ötödik album anyagát???
nekem nagyon tetszik az új album, mégis a Definitely Maybe nálam a top...
rmárti Creative Commons License 2000.06.09 0 0 59
Szerintem nem jó ez a "feloszlott" szöveg...én voltam a bécsi koncerten és nagyon jók voltak!!!
Matt Deighton nem sok vizet zavart, elrontani sem tudott semmit, nagyon jó bulit csináltak!!
Frankie Stimpy Creative Commons License 2000.06.09 0 0 58
Már bocs...tudom, hogy ez sértő lesz, de nézett már rá valaki rajtam kívül az alább közölt képekre? Könyörgöm, kik ezek? Hogy néznek ki?
Nem lehet, hogy azon a lóarcú Liam gyereken kívül az összes többi tag is merev alkesz? Ne mondjátok, hogy nem...hja, és nagyon tetszik a hypo-foltos, trapéznaci.
Newport Creative Commons License 2000.06.08 0 0 57
Az Oasis minden eredeti tagja manchesteri; Alan White pedig cockney, vagyis londoni, és (ha megszólal, ami nem gyakori) a cockney szleng jeles képviselője (bővebben lásd erről a Lock, Stock... -ot). Az új tagokról nem tudom, honnan valók.

(Bocs, ha offtopic, de...
Tényleg lehet Manchesterben valami. Itt született a Take That, az M-People, a Simply Red, az Oasis...)

A Sunday Morning Call tényleg nem a legjobb szám - ahogy a lemezen hallható. Nekem megvan MTV Live Unplugged verzióban - zseniális. :)

Előzmény: ManUtdFan (55)
Cinnamon Creative Commons License 2000.06.08 0 0 56
Sziasztok!
Lattatok a Sunday Morning Call klipjet?
Szerintem csucs. Noel nagyon jol mutat a "fuggony" mogott, Liam pedig a zongora mellett.
(Nick Egan tud valamit. A bolondok hazaban jatszodik a video...).
Egyebkent nekem maga a szam nem igazabol tetszik, idegesit Noelsie hangja(?).
Sokkal jobb lett volna, ha a Gas Panic-et adjak ki.

U.i: Hol lehet Szegeden Szigetjegyet kapni?

Newport Creative Commons License 2000.06.07 0 0 54
Ja, és még valami, arról, hogy talán változni fog az Oasis megítélése itthon is.

Az év elején volt valami hollandiai rockfesztivál, ahova egész Kelet-Közép-Európából meghívták az egyes országokban ismert, de nemzetközi hírnévvel nem rendelkező zenekarokat; Magyarországot Ákos képviselte. Amikor visszajött, az uralkodó trendekről ennyit mondott:

"Mindenki Nirvana akar lenni. Vagy nem is, ez az angol izé... britpop." (Elég lesújtónak tűnt a véleménye a dologról.)

Kb. három hónappal később, a Fábry Showderben bemutatta új kislemezét, a "Keresem az Utam"-at, ami, mint említette, "angolszász ihletésű".

Hát így is lehet mondani, meg hogy stílusában, akkordmenetében igencsak hasonlít a Wonderwallra, a Whateverre... (Félreértések elkerülése végett: a szám nagyon jó, és szó nincs plágiumról, úgyhogy a dolog SZVSZ mindenképp örvendetes.)

Newport Creative Commons License 2000.06.07 0 0 53
Egy teltházas Wembley biztos jobb, mint egy félházas Stadthalle Noel nélkül - piszok szerencséd van, Szigetv, hogy kint lehettél. Kár, hogy a mostani turnén nem játsszák a D'You Know What I Mean?-t - de baromira örülök (tényleg, nem ironikusan mondom), hogy láthatom/ttam őket, még akkor is, ha ebben az Oasisban csak ketten vannak az akkoriból.

ManUtdFan: ugye tudod, hogy Liam is és Noel is a Manchester City-nek szurkol? Elég jól állnak, a második liga második-harmadik helye körül :). Jövőre talán feljutnak a PL-be... :))))))))

Előzmény: szigetv (51)
Grof Creative Commons License 2000.06.07 0 0 52
Shakermaker: Sajnos az állt az eredeti sajtóközleményben (szintén oasisinet.com), hogy Noel a világ körüli turnéból száll ki, otthon és azon a környéken a nyáron továbbra is ő játszik. Én csak remélni tudom, hogy közben majd meggondolja magát, mert egy Szigetet azért csak nem hagyhat ki... :-)
szigetv Creative Commons License 2000.06.07 0 0 51
Lassan elkezdem szégyelni magam, hogy kitartó Oasis rajongóként vannak kifogásaim a bécsi koncerttel és a jelenlegi felállásal szemben.
Én nem vártam rájuk öt évet, volt szerencsém a Be Here Now idején meghallgatni őket 1997 szeptemberében Londonban, bár vagy másfélhavi ösztöndíjam ráment.
Na most nekem senki nem fogja megmagyarázni, hogy a jelenlegi féllábú Oasis koncertje (nota bene erős félház előtt) felér egy cca. 30-35 ezres kőkemény londoni koncerttel.
Minden csak viszonyítás kérdése...

Előzmény: Newport (45)
Shakermaker Creative Commons License 2000.06.07 0 0 50
Hello Oasis rajongok!
Hallottatok, hogy Noel csatlakozik, es folytatja a turnet.-Source-www.oasisinet.com(news-Supergrass Support Oasis in Dublin)
Szigeten majd talalkozunk.

newgolddream Creative Commons License 2000.06.07 0 0 49

Azta....micsoda változások mentek itt végbe...

De én is abszolút egyetértek ManUtdFannal, Groffal és a többiekkel.
Vagyis: antiOasis rajongóknak NEM kötelező itt pattogni, hanem tessék tudomásul venni, hogy ŐK LÉTEZNEK, ÉS MILLIÓ EMBER SZEMÉBEN SZÉDÜLETESEN JÓK. és punktum.

"need a little time to wake up...need a little time to wake up wake up....."

Newport Creative Commons License 2000.06.06 0 0 45
Az Oasis Bécsben KIRÁLY volt. Noel kontra-éneke a Who Feels Love-ból ugyan hiányzott, az Acquiesce-et meg SZVSZ nem lehet ordibálva Noel hangterjedelmében végigénekelni (nem véletlen, hogy Liam sem énekli :), de pl. a Roll With Itnek meg kifejezetten jót tett, hogy a közönség énekelte Noel nyúlfarknyi szólamait. ÉS JÁTSZOTTÁK A ROCK'N'ROLL START!!!!!!!!!!!!

A hangulat? Ahol mi álltunk, eszméletlen volt. Liamen látszott, hogy felszabadult volt...

Lehet, hogy elfogult vagyok, de ez volt életem eddigi legjobb koncertje (kb. öt éve vártam arra, hogy elmehessek egy koncertjükre :). (A Whole Lotta Love-ba fade-elő Cigarettes + Alcohol meg külön jajdenagyon jó volt. Meg a Wonderwall is. Meg...

Ha csak ennyit hoznak a Szigetre...

Ja, és Holdkölyök! Egy esetleges dobálózásnál nem a biztonsági őrök fognak elvinni, hanem a tömeg fog meglincselni, de úgy, hogy nagyon. Ha nem érdekel, iratkozz le, és ne gyere el.

És még valami: az általam ismert két legjobb Oasis-site: www.odt-webdesign.com/oasis és www.geocities.com/noellyg/index.html, ha valakit érdekel.

Grof Creative Commons License 2000.06.06 0 0 44
eevil, JosipTot: Az Oasis nem középszerű, és mivel ez egy Oasis-fórum, ezért itt főleg olyan emberek vannak, akik szeretik. Szóval ha titeket nem érdekel, akkor húzzatok innen.
Abban azért igazatok van, hogy nem ők a húzózenekar, mivel földrajzi elhelyezkedésünk miatt főleg a németeket akarják idevonzani a német punk- és divatzenekarokkal, a magyarokat pedig szintén pl. a Guano Apes vonzza, mert azt látják a VIVA-n az Oasis-hez hasonló igényes zenéket itthon ritkán látni. Lou Reed pedig klasszikus, de mitől lenne húzónév?
Globálisan nézve (főleg angol nyelvterületen) az Oasis a legnagyobb név, mondjuk a lemezeladásokat tekintve, és ennek ellenére is jók. Most őszintén, hallgattatok már végig egy Oasis-albumot? Mert én pl. hallgattam egy Bad Religion-t, és nem is rossz zene, de durván egyformák a számaik. De ha hallgattatok is, és nem tetszett, akkor is fel kéne fogni, hogy másoknak meg ez tetszik.
JosipTot Creative Commons License 2000.06.06 0 0 43
Egyszerűen nem tudom elhinni, mit lehet ennyit nyavajogni egy ilyen szürke popcsapat koncertje körül. Méghogy húzózenekar... Én biztos nem leszek ott, bár a paradicsomos ötlet nem rossz:)
Amúgy, ha már a húzóneveknél tartunk, sokkal inkább lehet Lou Reed vagy a Guano Apes (akik persze tavaly egy eléggé gyengus koncertet nyomtak...)
És pesze a BAD RELIGION!!!!!! Yeah!!!
szigetv Creative Commons License 2000.06.06 0 0 42
Azért nem volt ennyire rossz, és hát a Champagne Supernováért már megérte.
És ha a gitáros beletanul, akkor még okozhatnak meglepetést is.
Előzmény: newgolddream (41)
newgolddream Creative Commons License 2000.06.06 0 0 41

Hát...ahogy elhallom, akkor nem ez volt életed legvilágraszólóbb élménye...
ezek után már tényleg rohadtul kiváncsi vagyok, mi lesz a Szigeten..
szigetv Creative Commons License 2000.06.05 0 0 40
Mindezek ellenére nagyon-nagyon hiányzott a Noel. Mert egyszer még jó poén, hogy a közönséggel énekelteti be a Liam az Acquiesce másik felét, de sok-sok számon át már kevésbé...

Egyébként a hangulatott az is leverte egy kissé, hogy úgy az ötödik szám után le kellett állniuk, mert a nézői kordonnal valami baj volt elől a színpadnál....és vagy öt percbe telt mire mindenkit hátrébb parancsoltak, összerakták stb., stb, és csak ezután jöttek fel a színpadra folytatni a koncertet.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!