Keresés

Részletes keresés

tapéta Creative Commons License 2000.05.16 0 0 53
Mindegy nem akarok itt magyarazkodni, meg mellebeszleni meg mittudom en. Ezek a kerdesek sok emberben felmerultek. En sem depresszios nem vagyok, sem lelki nyomorek, itt egyszeruen csak velemenyeket akartam hallani. Nekem ne segitsen itt senki, ne sajnaljon senki, frankon el tudom intezni a dolgaimat egyedul is. Persze a vilag megertesehez nagymertekben hozzasegiti az embert masok velemenyenek meghallgatasa. Erröl szol itt az egesz, nem csak arrol hogy EN mit nem ertek, meg mit nem tudok. Egyfelöl mindent meg tudok magyarazni magamnak, masfelöl siman elöfordul, hogy masok maskepp magyarazzak meg ugyanazt, es olyasmit mondanak ami nekem eszembe sem jutott. Ezert peladul kedves RIPityom, nem tartom szerencsesnek, ha valaki mar eleve mindent tud. Legyen valami velemenye, de ne akarja mar jobban tudni, mint maguk az erintettek. Itt mindenki beugathat, elöadhatja a sajat verziojat, es mindenki elolvashatja, es megtanulhatja belöle amit akar, a felesleget meg elfelejtheti. Kesz, ennyit erröl, persze lesznek meg akik nem olvassak vegig hogy miröl volt eddig szo, es segiteni szeretnenek egy szerencsetlen balf@sznak, akinek fogalma sincs az eletröl meg a nökröl. Mindegy nincs jelentösege.
Tonyo Creative Commons License 2000.05.16 0 0 52
Szerintem rágódni éppen érdemes lehet rajta, különben nem lenne 51 hozzászólás a topichoz :)) Érdemes meghallgatni, és érdekes lehet meghallani mások véleményét olyan témában, amin már esetleg te is gondolkodtál.

Ebbe viszont a kioktatás nemigen fér bele SZVSZ. Van igazság is abban, amit RIPityom írt, de sokkal nem tudok azonosulni. Kicsit kicseng a hozzászólásodból, hogy a PÉNZ az úr (nálad), mindamellett, hogy természetesen különböző stílusok és szubkultúrák élnek egymás mellett.

Szerintem a nagy baj az, hogy a nyíladozó, önmagukat még kereső lányok és fiúk ezt a stílust veszik észre előbb, ezzel próbálkoznak, és közülük is csak egy páran és várhatóan idővel veszik észre ennek a típusú "szubkultúrának" a visszásságait, és mű voltát. Ezért van, hogy sokan úgymond kinőnek az ilyesmiből. EZ persze már nevelés és bizonyos fokú intelligencia kérdése.

Tonyo
egy lány, aki szintén nem hord csótánytaposót, ráadásul így is nagyon jól érzi magát
azért egy jó tánciskola hiányzik :))))

Master Szaki Creative Commons License 2000.05.16 0 0 51
Helló Epoxi!

Kezdem az elején: Fiú vagyok.....

"Miert jo a fekete passzentnadrag, fekete polo fekete kabat, fekete cipö, fekete taska kombinacio? Akik ilyesmiben jarnak nem gondoljak hogy unalmas? Hol a sajat fantazia, a sajat egyeniseg, a hagyomanyos cuccok? "

A barátnőm is abban jár, és jól áll neki. Sajnos muszály hordania 2 hete halt meg az édesapja.. :-((
Amúgy sokáig én is abban jártem. Depeche Mode-os stílus. Ha jó ruhákat vesz fel az ember még ki is nézhet valahogy. :-))

"Ha egy lany nyilvanvaloan a baratjaval van, miert szemez egy masik fiuval?
Ha szemez, akkor utana miert elutasito?
Es elutasitas utan miert szemez tovabb?"

Ha szemez akkor tetszel neki és flörtöl, de nem jelenti azt, hogy többet akar. Viszont ha utána is szemez az azt jelenti, hogyha nem lenne ott a barátja....

"Miert buknak a lanyok a zseleshaju, oval-napszemuveges, sufnituningos arcokra?
Titeket nem zavar az, hogy ezek az arcok mind ugyanugy akarnak kinezni? (Szoli, badi, tetko, iszonyu “jo” duma, nagy arc, napszemuveg, fel kezzel vezetek közepre enyhen befekudve mert az laza, gyorsulok, elözök, leugatok stb.) "

A válasz egyszerű: A "selyemfiúknak" LÁTSZÓLAG sok pénzük van. A csajoknak pedig ez számít, hogy a sok pénzből szebb és jobb ruhákat vagyenek, amellyek segítségével mégtöbb selyemfiút tudnak meghódítani. Ám ez a hóditás mánia sem tart örökké.... :-))

"Ilyenkor magatoknak akartok tetszeni, vagy a fiuknak?"

Minden lány magának akar tetszeni, és nem a fiúknak. Azt hiszik, ha maguknakk tetszenek akkor a fiúknak is. És ez saját tapasztalat.

"Miert vag sok lany unott arcot a buszon, es miert csinal ugy, mintha abszolut nem erdekelne semmi?"

Mert nem akar a buszon ismerkedni. Már sokan ráfáztak...... Hallottam.... Ott csak a nem szép fiúk ismerkednek, akiknek más esélyük nincs.

"Miert jo az izomtriko?"
Mi az az izomtrikó??????

"Miert szenvedtek igenytelen diszkokban, holott ti is tudjatok, hogy szar a zene de hangos, tele van iszonyu ertelmes faszikkal, es NEM AZ IGAZI!
Egyszeruen tudom, hogy sokan nem elvezik, megis ott görcsölnek!(Persze helye valogatja jo is lehet, de ritka az ilyen)."

Honnan tudod, hogy sz@r a zene? Lehet, hogy neked nem tetszik, de attól másoknak még tetszhet. Én special azért jártam DISCOBA mert játszottak olyan zenét ami tetszett nekem és arra a barátaimmal együtt táncoltunk.
A mai HOUSE zenék nagy része nekem sem tetszik...

Összegzés:
A lányok továbbra is lányok maradtak az összes hibáikkal, azzal, hogy szeretik a szépséget, szeretik önmagukat, de ezt a fiúk(mi) így szeretjük. Nekünk is legalább annyi hibánk van mint nekik. Tehetnénk fel eaz összes kérdést:

Miért nézik a férfiak állandóan a meccseket?

Miért utaznak melós ruhában tiszta retkesen a metrón?

stb. stb.........

Nem érdemes ezen rágódni...

Üdv : Szaki

Előzmény: Epoxi (-)
ezoterika Creative Commons License 2000.05.16 0 0 50
Köszönöm Calliope! Ezek szerint nem vagyok klinikai eset! :)

RIPityom! Szerintem ez nem ilyen egyszerű. Nem lehet ezt két mondatban megmagyarázni! Ezer meg ezer oka lehet. Túlságosan leegyszerűsíted a kérdést. Ha pedig elolvasod mások véleményeit is, akkor láthatod, hogy nem tehető egyenlőségjel a hozzászólások közé! Itt nem ütköznek a vélemények, mert mindegyikben van némi igazság, csak ennél azért árnyaltabb a dolog.

MilGra! Ez nem ezoka öltözködési stílusának topicja!!! :)))
off
az egyberuhát nagyon szeretem, de szoknyát pulcsival nem hordok, esetleg valami vékonyabb felsővel, ujjatlankával... de lehet, hogy a férfiaknak minden felsőrész pulcsi! :)
on

ezo

Pitykás Creative Commons License 2000.05.16 0 0 49
RIPPityom = RIPityom

Bocs

P.

Előzmény: Pitykás (48)
Pitykás Creative Commons License 2000.05.16 0 0 48
Nyugi :-)
Olvasd el újból RIPPityom tanácsait, hátha segítenek. Minek futsz olyan szekér után, ami nem vesz fel? Hidd el, az általad jellemzett fiúk/lányok csoportja csak egy kis része az összeségnek (szubkultúra), és ha nem tudod elfogadni értékrendjeiket, ha lenézed őket :-), akkor probálkozz "normálisabb" lányoknál, Te is jobban fogod élvezni.

Szóval NE csüggedj, de azért kicsit erőltesd meg magad (hajrá Tapéta :-).
Ja, és nem illik helyesírási hibán lovagolni.

P.

Előzmény: tapéta (45)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.16 0 0 47
Es te az egyreszes, vagy pedig a szoknya+pulcsi kombinaciot reszesited elonyben?
Előzmény: ezoterika (36)
tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 46
ja, az ugrasz-t egy esszel irjak ha jol tudom
tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 45
Csa Rip!

Noha en nem a fiuk velemenyere voltam kivancsi, jo hogy belepofaztal, ez is valami. Amint mondtam, ezek nem mind a sajat kerdeseim voltak. Hulyenek azert ne nezz, nem azert tettem fel ezeket a kerdeseket, mert most jöttem le a falvedöröl. Egy fiu szemszögeböl siman tudom nezni a dolgokat, legalabb annyira mint te. Te most itt engem tök hulyenek neztel, mindegy nem erdekes, nincs jelentösege. Mindenesetre birom az olyan csavokat, akiknek minden tök egyertelmu, a velemenyuk az szilard mint a szikla, jol oda is mondjak, mert kiaszottul magabiztosak meg tapasztaltak, kutyat nem erdekel mit mond a masik, az tuti frankon ugy van ahogy en gondolom. Felreertes ne essek öreg! En total elegedett vagyok magammal, es siman van bennem annyi, ami miatt "nem hanyok sugarban a tukörbe"!
En itt nem segitseget kertem, egyszeruen csak felnyomtam par kerdest, kivancsi leven kulönbözö emberek kulönbözö velemenyeire, annal is inkabb, mert ket napja nyomom meg csak az indexet.Eddig fingom nem volt mi zajlik itt.
"o en szerencsetlen falab"-rol szo sincs, te itt összeteveszted a topikot a lelki segelyszolgalattal.

"Valószinüleg meg sem hallod, amit mondok"

Siman meghallom amit mondasz, es a kerdesek jo reszeröl meg is van a velemenyem (noha a valaszt tenyleg nem tudom mindegyikre). En most MASOK-et szerettem volna hallani, a tiedet is, de engem ne oktass ki, mert vagyok olyan okos mint te.
Az pedig hogy ki a nagyobb balfasz mert nincs baratnöje - en vagy te - az mar megint egy masik kerdes (pedig en keptelen vagyok megoldani a dolgaimat, te pedig hudekurvaratapasztalt vagy).

"Ne szembeállj a lányokkal, hanem melléjük."

Erre mar reg rajöttem en is!

"Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is."

Az hot zicher öregem, ebben egyetertunk! Na megyek leugatok en is egy ket kutyat.

Előzmény: RIPityom (42)
Chino-San Creative Commons License 2000.05.15 0 0 44
Szerintem nincs teljesen igazad. Valószínűleg ő is tudta a választ mindarra a kérdésre amit feltett. Inkább csak megerősítést várt, hogy vannak még más típusú emberek. Igazából talán őket keresné, mert az utcán ő sem feltétlenül veszi észre. Pont azért, mert nem olyan feltűnőek. Mert aki a leírtak szerint öltözködik, mind feltűnő, akár jóalakú-széparcú, akár nem. Aki meg nem így öltözik, azok közül max. az tűnik fel, aki kiemelkedik az átlagból. És ugyebár aki visszafogottabban öltözködik, leginkább akkor emelkedik ki az átlagból, ha jóalakú-széparcú.

Egy kicsit monnyuk most leegyszerűsítettem a "problémát".

/Egy lány, aki nem hord csótánytaposót/

ZedIzDead Creative Commons License 2000.05.15 0 0 43
Hmm...mintha csak Ambrose Bierce-et olvasnám...

[ZedIzDead]

RIPityom Creative Commons License 2000.05.15 0 0 42
Sajnos, te most nem a problémát akarod megoldani, hanem a “Miért nem…” cimü játékot játszod, az “Ó, én a szerencsétlen faláb!” szemszögéböl adod elö élesben. Valószinüleg meg sem hallod, amit mondok; ráadásul pechedre, én fiú vagyok, de azért próbálok segíteni:

„Miert kell holdjaroban jarni? Szerintetek ez nöies?”
abban a szubkultúrában, ahol ök tetszeni akarnak, divatosnak és nöiesnek számít – és egyátalán számít és nem kiváncsiak a véleményedre .

“Miert jo a fekete passzentnadrag, fekete polo fekete kabat, fekete cipö, fekete taska kombinacio? Akik ilyesmiben jarnak nem gondoljak hogy unalmas? Hol a sajat fantazia, a sajat egyeniseg, a hagyomanyos
cuccok? “
gondolom, ezen a szubkultúrán belül üzenethordozó. Nem tudom mit szeret(ne) vele kifejezni….. önbizalom hiány/depresszió/agresszió. Nyilván vmiért nem a rózsaszin a kedvence.

“Miert kell ezekben a gagyi cuccokban jarni? (hulye kerdes, aki ebben jar nem hiszi hogy gagyi)
Ilyenkor magatoknak akartok tetszeni, vagy a fiuknak? “
Nem gagyi. Neki ez drága, jó/elfogadható minöség. S divatos.

“Ha a fiuk velemenye nem szamit, akkor hogy akartok tetszeni nekik?
Ha szamit, akkor miert nem figyeltek ra? Tudjatok hany fiu gondolja azt hogy ma a lanyok nem tudnak öltözködni?”
Jézusom! Hol élsz?! Nem neked akar tetszeni…. Annak a rétegnek, aki neki szimpatikus, az ö öltözködése divatos. S ez a stílus ott a fiúknak tetszö…

“Miert hordanak közuletek olyan kevesen szoknyat illetve egyszeruen nöi ruhakat? Vagyis hova lett a nöiesseg?“
Abban a körben az a nöies. Nekik, a neked tetszö: maradi/ódivatú.

“Miert kepzelik közuletek sokan azt hogy ha egy lany kezdemenyez, akkor a fiuk azt hiszik olcson adja?”
Ha -nálam- egy lány kezdeményez(vacsora/randi) csakugyan ólcson adja magát. Nem hiszem, hanem tudom, hogy ez így van.

“Miert hiszi sok lany azt, hogy ha szep, akkor barmifele viselkedesbeli pozt fel kell vennie?”
Még nem alakult ki az egyénisége… ezek egyszerű szárnypróbálgatások.

“Miert gatolja a lanyokat a szepseg a termeszetes, közvetlen, baratsagos viselkedesben?”
Egy nö/lány tele van kétségekkel. Ö nem szépnek látja magát… esendö, gátlásos… leplezni próbálja magát. Se több, se kevesebb.

“Miert vag sok lany unott arcot a buszon, es miert csinal ugy, mintha abszolut nem erdekelne semmi?“
Mert nem hiányzik neki, hogy ha mosolyog és kedves minden harmadik(!) neadj’Isten második tahó félre értse s kezdeményezzen, zaklassa ott a buszon.

“Miert feltek a szemezestöl? Miert kell ugy csinalni, mintha nem vennetek eszre hogy nez valaki? Feltek?
Mitöl? “
Dehogyis fél. Maximum nem hiányzik neki a hozzád hasonló(k) ostoba kérdései. Hidd el, bátran, kacéran szemez ö azzal, aki neki tetszik….

“Miert jo az izomtriko?”
Gondolom, szexi. Neked is tetszik a testre simuló ruha. Ha jó, izmos tested van, te is szivesen felvállalod, nem?

“Miert buknak a lanyok a zseleshaju, oval-napszemuveges, sufnituningos arcokra? “
Mert sikeresnek, vonzónak, kétség/kérdés nélkülinek látják. Nem hiányzik nekik a kezdök amatör kérdései, bizonytalanságai…

“Titeket nem zavar az, hogy ezek az arcok mind ugyanugy akarnak kinezni? (Szoli, badi, tetko, iszonyu ‘jo’ duma, nagy arc, napszemuveg, fel kezzel vezetek közepre enyhen befekudve mert az laza, gyorsulok, elözök, leugatok stb.) “
Hidd el, sok különbség van köztük, csak te látod egyformának… nekik van pénzük és idejük szolira, badira, egész nap “jó” dumára, napszemüvegre, míg neked közleharcot kell vívnod a szüleiddel a heti ezres zsebpénzért.

“Miert nem jartok tanciskolaba? Ez ciki? Odivatu? Egö? Tudjatok hany fiatal jar? Es tudjatok egyaltalan hogy mit jelent a tanc?“
Az ö táncukhoz nem kell tánciskola. Nekik nevetséges az a fajta tánc, ami neked tetszik. S te tudod definiálni, mit jelent az, hogy tánc?

“Miert szenvedtek igenytelen diszkokban, holott ti is tudjatok, hogy szar a zene de hangos, tele van iszonyu ertelmes faszikkal, es NEM AZ IGAZI! “
Nem szenvednek, jól érzik magukat, vagy azoknak a lányoknak a titkát lesik el, akik jól érzik magukat.

“Egyszeruen tudom, hogy sokan nem elvezik, megis ott görcsölnek!(Persze helye valogatja jo is lehet, de ritka az ilyen).”
Hidd élvezik, maximum nem örül, hogy te bámulod, vagy te sem, s nem pedig a “menönek” számító fickó.

“Ha egy lany nyilvanvaloan a baratjaval van, miert szemez egy masik fiuval?“
Kiváncsiság. Kacérság. Ennyi.

“Ha szemez, akkor utana miert elutasito? “
Megtudta, hogy tetszel neki, megtudta amit akart.

“Es elutasitas utan miert szemez tovabb?“
Ugrat, te meg ugrassz.

“Na egyelöre több nem jut eszembe. Ezeket a kerdeseket nem mind azert tettem fel, mert fogalmam sincs a valaszokrol, hanem azert mert szeretnem a velemenyeteket hallani. Ezek nagyon sok sracot erdekelnek, es talan sokminden kiderul rolunk, fiukrol is! “

Így, ahogy mondod. Kiderül, hogy képtelen vagy jelenleg megoldani a dolgaid. Nem ismered az életet, a lányokat, s a személyes tragédiád, hogy pont azok tetszenek, akik számodra elérhetetlenek. Vagy válassz a tánciskolából magadnak barátnöt s ne foglalkozz azokkal, akik neked nem tetszenek, vagy ha mindenképpen ezek a lányok közül szeretnél ismerkedni, próbáld megérteni és fogadd el ezeket a játékszabályokat. Ne szembeállj a lányokkal, hanem melléjük.
Fel a fejjel, lesz ez még rosszabb is.

RiP

Előzmény: Epoxi (-)
Zs Zs Creative Commons License 2000.05.15 0 0 41
Sziasztok!
Ha lehet, még a topic végigolvasása előtt megszabadulnék néhány gondolattól.
Ami a legelsőként feltűnt, az a szemezés: sajnos mindenféle kísérletekkel bizonyították, hogy a nő addig néz, amíg vissza nem néznek rá. Ilyenkor viszont elkapja a fejét. Mert ha ettől tovább néz egy idegent, vagy valakit, akit nem "ismer" eléggé, akkor az joggal veheti a "dönts hanyatt" c. műveletre való kihívásnak. Ugyanakkor a szemöldök szinte észrevétlen felfelé rántása a szimpátia jele ;))

Hm, ami az izomagy-holdjáró párokat illeti, nem zavarnak, amíg betartanak egy bizonyos távolságot. Viszont néha zavaró,amikor már egy fickó is a ruhákról kezd el beszélni, meg hogyhol a legolcsóbb a szolárium :( Azt hiszem, kevés dolog van, ami annyira kiábrándító, mint egy buta férfi...

Calliope Creative Commons License 2000.05.15 0 0 40
Miért utaznak a lányok unott fejjel, morc arccal, és még netán pofákat is vágnak, ha egy pasi rájuk mosolyog? Mert (amint itt lentebb is leírták már előttem) túl sok negatív tapasztalatuk van. Én sem értem (csatlakozva az előttem szólóhoz), hogy miért kell fennhangon beszólni (mi lesz ettől jobb nekik?!), sőt, egy tömött buszon még megtapogatni is esetleg az áldozatot. Persze mondhatnátok, hogy aki kirakja a kirakatba a dolgait, az megérdemli. Hát...
Az a baj, hogy engem már olyan szinten zavar a bámulás (hogy egyebekről ne is beszéljek), hogy nem merek kicsit is passzosabb vagy merészebb ruhát felvenni, max. csak akkor, ha tudom, csak a párommal együtt fogok utazni/mászkálni (pedig messze nem vagyok egy bombázó, akkor mi lenne?! darócruha?!).
A nők miért nem fordulnak meg egy pasi után füttyögve, miért nem szólnak be neki, miért nem vetkőztetik le a szemükkel? (Vagy ha mégis, csak diszkréten, és nem megalázásból, max. csak elismerésül.)

Ui: Nálam még ez utóbbi se szokott előfordulni. Ha az utcán megtorpanok, halkan füttyentek és meredten bámulok valamit, akkor az nem pasi. Persze volt, aki már félreértette. Belőtt sérójú, kigyúrt, izompólós, szoliboy vigyorgott vissza rám. Pedig én csak az Audi TT-jét csodáltam... :))))))))

tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 39
ZedizDead

Mit varnak? Semmit. Ez olyan mint a böföges. Feltör.

ZedIzDead Creative Commons License 2000.05.15 0 0 38
Némileg offtopic, de ha már szóba került:
Azt mondjátok meg, hogy vajon miért jó az, ha bunkó vagy disznó beszólásokat nyomnak egy csinos nőnek, mint például ezoterikának? Mármint a fickóknak miért jó? Mert én még egy nőt se láttam, aki az ágyba ugrott volna, amikor utánaszóltak, hogy "de jó s**gged van" vagy hasonló. Mégis mit remélnek akkor ettől? Nem veszik észre, hogy ez mennyire baromi kellemetlen a nőnek? Vagy nekik épp az a jó érzés? De miért? Vagy nem is kell bunkó beszólás, elég már az is, ahogy néhány férfitársunk bámulni tud. Szóló hölgyeket még csak-csak, de olyat, aki épp a barátjával-férjével van? És kigúvadt szemekkel? Miért nem lehet egy lányt diszkréten megnézni, amolyan "ha akarja, észreveszi, ha nem, nem" módon? Fárasztó? Ehh.

[ZedIzDead]

gauloises Creative Commons License 2000.05.15 0 0 37
Ezt nagyon jól leírtad. Szinte magam előtt látom a dinnyéket. Persze a push-up (ugye így hívják) is lehet jó és ízléses...
Meglátásom szerint a manókergető pedig egyre inkább megy ki a divatból. Mint mindent, ezt is egyre fiatalabb generációk hordják. A nőiesség pedig? Szubjektív fogalom. Én már a nadrágot sem szeretem a lányokon :-))))), de a legjobban az állandó hajszínváltást utálom. Múltkor is elmentem egy volt barátnőm mellett, akivel 2 héttel azelőtt találkoztam utoljára, mert akkor szőke volt (természetes...) most pedig fekete. Nem lett tőle szebb, igaz csúnyább se.

gauloises

Előzmény: tapéta (35)
ezoterika Creative Commons License 2000.05.15 0 0 36
MilGra! Tapéta!

Ollllyan jó ezt hallani!

ezo

tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 35
En a közephosszu szoknyara, es az aprobb reszletekre (cipö, kabat, pullover stb) szavazok (abszolut mertekben), ez az arany közeput. Itt mar latszik valami, de a "uughuadekibaszottjonödugjukmeg" stilusu neobolos csavok meg nem gerjednek, mert nekik ket görögdinnye kell kibuggyantva, meg egy segg pvc gatyaba töltve hurkatöltövel, talpra erösithetö hokedlikkel megtamogatva.
Előzmény: Törölt nick (34)
Törölt nick Creative Commons License 2000.05.15 0 0 34
Uhh, szerintem a kerek feltalalasanak nagyszeruseget mar csak a hosszuszoknya kitalalasa elozi meg:) Egy hosszuszoknya latvanya valami csinos kis cipovel, szep arccal, hat az szomoru reggeleim abszolut bearanyozasa:)

Egyebkent meg oruljetek, hogy igy oltoznek a lanyok, legalabb elso ranezesre latszik, hogy ki a hulye picsa, es kivel nem erdemes foglalkozni. Szerintem abszolut jo dolog, meg van rohognivalo is folyamatosan:)

Előzmény: ezoterika (20)
happe Creative Commons License 2000.05.15 0 0 33
korrekt a topik ;)
ja es le a fekete cuccokkal mert gaz ez a temetesfeeling ;)
Baha Creative Commons License 2000.05.15 0 0 32
Levocska!

Tudnál esetleg valami bővebbet írni az ír tánc "mibenlétéről"?:-)) Én így elsőre a latin táncoknak ugrottam volna neki valamikor (imádom még nézni is), de ki tudja...;-)
Egyébként pedig az öltözködésre visszatérve: nem a ruha teszi az embert, de nagyon sokat elárul róla. Aki plázacicának öltözik, az szerintem belsőleg olyan is...vagy más tapasztalataid vannak?:-)

Előzmény: Levocska (22)
ezoterika Creative Commons License 2000.05.15 0 0 31
Persze, hogy nincs megoldás! De jó ez a topic!

Fiúk! Szerintem nem kéne azt gondolni, hogy azok a "jó csávók" olyan jó csávók... Mert nem azok.
A lányoknak is ugyanezek a problémáik, de ez már Lappantyú topic-jában ki lett eléggé vesézve. Egyszerűen csak nem sikerül összefutni azzal a másikkal aki szintén pár nélkül csatangol valamerre...

ezo

Előzmény: tapéta (30)
tapéta Creative Commons License 2000.05.15 0 0 30
Kedves ezoterika es a többiek!

Franko! Tök jo hogy igy hozzaszoltok a temahoz! Azt hiszem a problemat (problemakat) nem fogjuk megoldani, de az baromi erdekes, hogy kinek mi erröl a velemenye.

Szoval tanciskola. Elöször is kedves Baha! Alighanem te összevissza egy (mindenesetre nem tul sok) helyen voltal, ahol eppen akkor több lany volt. De mostansag erösen elöfordul, hogy több a fiu mint a lany! De itt nem dumalni kell, hanem elmenni! Meg akarsz tanulni tancolni vagy nem? En meg akartam! Soha nem volt partnerem! Mindenesetre van egy rakas tanctanfolyam, nem csak egy, nem csak kettö. Ajanlanam a következöt: kuldj egy mailt a tanc-subscribe@listbot.com-ra. De itt is van ilyen topik valahol. Ott FIUK! (is) keresnek tancpartnert, igaz lehet, hogy ök mar nem tök kezdök. De ha ott feldobod a temat, valami tutira kisul belöle. Ahhoz viszont hogy valaki kedvet kapjon az egeszhez, el kellene menni egy buliba, csak azert hogy megnezzetek, hogy fogtok ti is tancolni, rövid idön belul. Ajanlom mindenki figyelmebe a Törekves Muvhazat vasarnap du kb hattol tizig (Könyves Kalman körut-Köbanyai ut sarka, de a tanc@listbot.com-on ra lehet kerdezni, ott mindent tudnak), ez a legnepszerubb ilyen buli. Tovabbi hely: Lurdy haz, Stonhenge pub pentek este 10 utan rocknroll party (akinek esete, nekem igen). Van meg, de a cimet pontosan nem tudom (tanc@listbot.com).

"miért van az, hogy nálamnál sokkal szarabb alakoknak (akármilyen tekintetben) olyan jó csajok jutnak? Miért van az, hogy senki sem veszi észre, mi az a Soul Behind The Face"

Hat öregem ez sajnos marpedig igy van. Ha nem reklamozod hogy te baromi jofej csavo vagy, akkor lehugyoznak. Azok akiknek olyan "jo" csajok "jutnak", nyomulnak, nagy az arcuk, es van pofajuk. De lehet, hogy csak egyszeruen jol csinaljak, es ad-abszurdum tenyleg jofejek, leptek amikor kellett, es kesz! A suhogos, tahofonos kurvafontoscsavovagyokapukamneugassmerleruglak tipusu "menedzzserekröl" persze azonnal leri, hogy itt jofejseg nem jatszik csak akkora arc, amivel csak elevel tud bemenni az ajton.

Borsalino Creative Commons License 2000.05.15 0 0 29
En sem ugy gondoltam csak ha az BAZ megyei ligas taktaharkany meg tudja verni a fradit akkot az NB2-es BKV elorenek is van keresnivaloja csak eppen a megfelelo taktikat kell megtalalni. Remelem igy egy kicsit erthetobb volt.
Udv Borsalino
Előzmény: BahnScorper (28)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.15 0 0 28
Nana, nem kell félreérteni a dolgokat, én vhogy úgy gondoltam, hogy nem az anyagi oldallal fogja meg a csajokat, de én, aki mint mondtam, nem vagyok a legjobb (de nem is vagyok egy echte szaralak) - de azokhoz képest utcahosszal jobb!
Előzmény: Borsalino (27)
Borsalino Creative Commons License 2000.05.15 0 0 27
Ha a "szaralak" olyan mint te akkor ez azt kell hogy jelentse hogy nincs elveszve minden. Ha nekik lehet akkor miert pont te lognal ki a sorbol. Nem lehet hogy csak te keresgelsz rossz helyen.

udv Borsalino

Előzmény: BahnScorper (25)
ezoterika Creative Commons License 2000.05.15 0 0 26
Kedves Bahnscorper!

Próbálom, hidd el, de mindig ott lyukadok ki, hogy inkább fel sem veszem...
Különben is nem a szoknyám hosszúságával (rövidségével) szándékozom párt találni, így azt hiszem egyelőre marad a dolog ennyiben.
Más öltözetben is beszólnak, de így az a tudat munkál bennem, hogy nem én adom alájuk a lovat, viszont zsákban sem fogok járni miattuk... :)))

ezo

Előzmény: BahnScorper (21)
BahnScorper Creative Commons License 2000.05.15 0 0 25
Ezt erős kételkedéssel fogadom, hisz a legtöbb ilyen "szaralak" nem egy kigyúrtmerdzsósfukszosssuhogósbunkofonos vadbarom, hanem csak olyan egyszerű alakok mint én!
Előzmény: Borsalino (23)
én55 Creative Commons License 2000.05.15 0 0 24
hát pont itt van az ugróegér elföldelve...

honnan tudhatod, hogy a náladnál szarabb alakoknak jutó jó csajok nem tök szar alakok?

te észreveszed the soul behind the face?

Előzmény: BahnScorper (21)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!