Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.03 0 0 1187
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.03 0 0 1186
Törölt nick Creative Commons License 2001.02.03 0 0 1185
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.31 0 0 1184
Most van Pinu műsora, vendége, mint SZEXSZIMBÓLUM McDucky, az Emergency Houseból. Hát átkapcsoltam... Undorító, nem szexis volt a lány.
Azért ez erős volt nagyon!
Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.01.27 0 0 1183
Senki semmit?
Előzmény: Marcus Aurelius (1182)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.01.16 0 0 1182
Láttatok valami érdekeset mostanában a Z+on?
K. K. Creative Commons License 2001.01.13 0 0 1181
Eu a Kálmi annyira nem tud kérdezni. Néztétek ma? Szinte többet beszélt egyedül, mint a négy meghívott. Ennyire szereti hallani saját hangját, de az is lehetséges, hogy csak agyát akarta brillantani. Mindegy. Nem veszi észre, a nézők nem rá kíváncsiak, hanem a vendégekre!

Egyébként Oszkár rulez! Neki is lehet, egyszer...

Előzmény: Marcus Aurelius (1180)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.01.12 0 0 1180
rossgeller egészen döbbenetes dolgot írt a "BK Fan club" topicba. Ő látott egy olyan adást az ATV-n, amiben Kozsó volt a vendég, Jimmy halála után. A médiát okolta a tragédiáért, el-elcsukló hangon, sőt, a médiakillerek közül nevén nevezte Oszkárt!

Na erre varjatok gombot! (Szerinte a médiaszereplők elsődleges feladata az igazi hősök molesztálása.) Ez több, mint durva.

Lady Secret Creative Commons License 2001.01.08 0 0 1179
Ma,január 8-án este héttől várunk mindenkit a trefortnetre a Livemusic szobába,akinek elege van már a zenei igénytelenségből,a Zémegből és az igazi zenét szereti!Ha van kedvetek csevegni erről vagy másról,akkor gyertek!
K. K. Creative Commons License 2001.01.04 0 0 1178
Elszúrtam, mindegy, azért: EZ-EK VOLT-AK A HÍR-EK
Előzmény: K. K. (1177)
K. K. Creative Commons License 2001.01.04 0 0 1177
Marco!

Nem kérdés, hova adom a szavazatom, azt ki se kell mondanom, ugye?

Mai hírblokk, Kálmi felvezet, képek a hysztéria z+ színpadáról, a szilveszteri pillanatok egyetlen szó komment nélkül. Majd Kálmán: ezek voltakak a hírek a Hírblokkban. Ezt is olvasta egy papírlapról. (Előre dolgoznak v. Kálmi hülyegyerek v. mindkettő)

Ki volt a hysztérián? Ez a kabát-dolog tényleg nagyon ciki volt. Már akkor sejtettem, hogy baj van, mikor leadtuk a cuccokat. Aztán magamnak kellett belendülni, mert hivatásos ruhatáros sehol. Meg is leltem a mienket, meglett a hátizsák is, de már akkor, úgy három körül akadt, akinek nem volt meg a sállja, kabátja. A sok faragatlan meg úgy kereste a magáét. hogy közbe levert vagy huszat, és otthagyta a földön. Tiszta káosz, legközelebb a kocsiban hagyunk mindent!

Előzmény: Marcus Aurelius (1175)
iscloz Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1176
Kétszer voltam a Z+ telefonos közvéleménykutatásának alanya. Mind a kétszer megkérdezték ki szerintem a legrosszabb műsorvezetőjük. Mind a kétszer Balázsra szavaztam. Ezért ilyen ez a csatorna mert így veszik figyelembe a nézők kéréseit. Majd ha lekerül Balázs, talán visszanyernek egy nézőt.
Marcus Aurelius Creative Commons License 2001.01.02 0 0 1175
FatMo, K.K. és a többiek,

most már lehet szavazni is a ZÁPTOJÁS-díj 2000 topicban, megvannak a jelöltek (80.hozzászólás).

Az egyik kategória: az év legrosszabb könnyűzenei műsorvezetője. Naná, hogy mind az 5 (6) jelölt a Z+ stábját erősíti (név szerint: Balázs, Lilu, Philip, Dorka és az Animal Cannibals).

FatMo Creative Commons License 2000.12.28 0 0 1174
Kedves Wes!

Kálmán barátunk csak a saját weboldalukon található Dumaládába irogató fazonokat hívott be. Nem merte volna vállalni az igazi kritikát. Picit szidták a magyar zenekarokat aztán annyi. Szokásos műanyagműsor volt!

Előzmény: CravenCarpenters friend (1173)
CravenCarpenters friend Creative Commons License 2000.12.26 0 0 1173
Kedves FatMo!
Egyik ismerősömtől hallottam, hogy Filip valami internetes srácokat látott vendégül az Izé-ben. Innen képviseltette magát valaki?
(Off: nem biztos hogy emlékszel rám, úgy május körül én is sokat írtam ide 'wescraven' néven. Egyébként minden tiszteletem hogy még él a topic)
K. K. Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1172
Köszi FatMo, már töltöm is.

Atomkirályqrvajó ez a gyerek!!!

Előzmény: FatMo (1171)
FatMo Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1171
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok! Üdvözöllek újra köztünk K.K.. A Fatboy Slim szám címe Birds of pray. Az új lemezén van.
Előzmény: K. K. (1169)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1170
Nézed most is a médiaszörnyet? Nálam is megy a háttérben. Ezen a szánalmas Z+Mánián jelöltek nagyrészt ugyanazok, akiket idáig összegyűjtöttünk a ZÁPTOJÁSban.

A FatBoy dologban sajna nem tudok segíteni.

...és az A.C. nyert! Micsoda meglepetés! (már megérte megcsinálniuk a Vízórát)

Előzmény: K. K. (1169)
K. K. Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1169
Hát, megnéztem volna azt a jelenetet!

Most hallottam:
Filipetaforjúöltözteti! Ezt, minek?
Aműsortapannongsmtámogatja! Kámit, minek?

Lenne egy kérdésem, a FatboySlim szám, nem tudom a címét, de nagyonm letölteném már.
A klipben repülők vannak, harci repülők, bombázás, meg ilyesmik és minden visszafelé történik!
Mi lenne az???

Előzmény: Marcus Aurelius (1168)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1168
Az ünnepek alatt én is feltöltődöm. Indítottam egy topicot "Záptojás-díj 2000" címmel és oda bizony kell a muníció. Jelölj te is, ha vannak ötleteid! (Szavazás majd az újév első heteiben lesz az 5-5 legjobbra)

ui: azért Balázs lent említett beszólása nem volt rossz, ugye? Fejlődik a gyerek...

Előzmény: K. K. (1167)
K. K. Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1167
Ciao Marco!

Az a nagy helyzet, hogy most, kb egy hete költöztünk új lakásunkba és el vagyunk kényeztetve a kínálat tekintetében. Van nekünk MTV, van VIVA, ven még egy német zenetévé, ez lenne az ONYX ha jól írom a nevét, na és persze van Z+, hát hogyan is ne lenne, van Z+, benne kedvenceinkkel, igaz a Zsu-t szívesen nézem, aztán pár számomra érdektelen arc (Balázs, Lilu, aki szerintem valamennyire feljavult, az új muff) és kedvencem, az örök tehetségtelen, kétperces kérdésekben kérdező, dögunalmat árasztó, minden témát olyannyira ellaposító Philip, alias Rákai Kálmán, na ezek mind itt vannak. Akkor indíthatjuk is újra a topikot.

Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1165
Neked is, K.K.!
Előzmény: K. K. (1164)
K. K. Creative Commons License 2000.12.25 0 0 1164
Boldog Karácsonyt Fatmo, neked is Marcus!
Hamarosan a régi hangulatban, de még ütősebben ugyanitt!

sziasztok

Előzmény: FatMo (1155)
Marcus Aurelius Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1163
...de azért ma nagyon komolyat beszólt Lilunak.

B: - ...én szeretem az embereket, egész évben, nemcsak karácsonykor.
L: - Akkor engem is szeretsz?
B: - Emberekről beszéltem.

Előzmény: sélli (1161)
bicycle-repairman Creative Commons License 2000.12.24 0 0 1162
Lehet, hogy ezt az Aranyköpések-témába kéne megjelentetnem, de úgy vagyok, hogy kevésbé sporttéma a Fresh-es Wiki mai beszólása az Izé ismétléséből:
- Hát nálam semmi nagy jelentősége ennek az ezredfordulónak, szóval abszolút.
- Most lehet, hogy sokakban csalódást fogok kelteni, de én örülök, hogy Szilveszterkor nem dolgozom, hanem szórakozhatok.
sélli Creative Commons License 2000.11.14 0 0 1161
Én még csak most találtam rá erre franko-néró topicra. Végre elmondhatom, hogy a Balázs gyereknél nagyobb baromot még nem láttam! Ez a Ramazuris müsor fogaggggyunk, hogy a saját 5lete volt. Enneél sz*rabb müsort még életemben nem láttam. Most vasárnap kapcsolgatás közben véletlenül rossz gomot nyomtam meg és Balázs nagy fejébe akadtam a képernyön. Éppen "viccböl" hasba szúrták. Kár, hogy csak viccböl! Egyszerüen SZÁNALMAS!!!

Köszönd meg a UPC-nek, hogy hozzájuttatott ahhoz a lehetöséghez, hogy még véletlenül sem nézheted ezt a Z+ nevü förmedvényt.

Sélli

Előzmény: BahnScorper (1160)
BahnScorper Creative Commons License 2000.11.14 0 0 1160
Hogy miért nem járok már ide fikázni? Először is nincs már miért, mert a tetű UPC kikötötte a kábelt, ami eddig ingyen volt. Fizetni meg majd cseszünk nekik! AZÉRT? Nade nem is bánom, hiszen eddig 22 csatornán nem volt normális műsor, most meg csak 3-on. És inkább berakok egy kazit, vagy egy CD-t, akkor legalább az van, ami jólesik. Rég lejárt már az az idő szvsz, mikor a baZ+ -ről olyan számokat ismerhettem meg, melyek alapvetőek lettek utamon: Edge Of Thorns, Cemetary Gates...
Meg biztosan lehidalnék, mint ahogy az orrjásplakátról hirdették magukat, de nem úgy, ahogy ők akarták volna...

De továbbra is bízok abban, hogy beszívják a...

Küldjetek nekem mailt, ha beindul a KáoszTV, melyen csak gitáros zenéket játszanak...

cuda Creative Commons License 2000.11.02 0 0 1159
Na igen, en eleg hamar feladtam a lazadast, mivel lassuk be, nincs igazan ertelme. A Z+-t ugyis csak a 14 even aluliak nezik (kiveve itt nehanyunkat :), meg aztan a Manu Chaonal rajottem, hogy nem is olyan jo, ha az utolso suttyo paraszt is azzal jon nekem, hogy hallotam-e mar. Szoval a harc felesleges. Egyetlen pici eszrevetelem lenne Philip egyik arcpiritoan ocsmany megjegyzesevel kapcsolatban, miszerint ez kulfoldon is mindenhol igy megy. Meg ha nem is veszi figyelembe, hogy azert mo-n is foghato a viva2, ami ugyan igenytelensegben veri a Z+-t, de legalabb alternativot jatszik, azert korulnezhetett volna. Mivel van szerencsem Angliaban elni, elmondanam, hogy itt meg a BBC Radio 1 - tehat a fo, legkommerszebb, "allami" csatorna is jatszik Limp Bizkitet, Offspringet, Clasht, Sex Pistolst, Marilyn Mansont, HIM-et, Placebot, PJ Harveyt, stb FO musoridoben, es minden alternativ reteg kepviselteti magat fo musoridon kivul, Cradle Of Filth-tol a legextremebb house es garage szamokig. Raadasul, bar ugyanugy lenyomjak ugyanazt a szamot naponta legalabb otszor, megis, az igenytelenseg szintje megall Robbie Williamsnel es a Spice Girlsnel (leven angolok, gondolom ezeket nem lehet meguszni). Es akkor nem is beszeltunk a zenei TV-krol: MTV, MTV Extra, MTV Base, MTV2, VH1, VH1 Classic, Q, The Box, Kiss, UK Play. Ez a valasztek. Hat, roviden ennyit a kulfoldrol.
Udv:
`cuda
Nicholetta Creative Commons License 2000.11.01 0 0 1158

www.extra.hu/ytv/

Aki még nem látta,nézze meg!
:0)))

Nicholetta Creative Commons License 2000.10.31 0 0 1157
A Z+ egy kalap szart sem ér!Kezdjük ott,hogy az általuk játszott zenéknek jó 90%-a nyálas,igénytelen moslék.Nyomják a nézők képébe a kommersz,cukros szart,amit sajnos a primitív emberek és a befolyásolható gyerekek,fiatalok vigyorogva bevesznek.Befuttatják a sok ugra-bugra ribancot meg buzit,mást sem hallani,hogy de jó a Homokozsó meg a Didiszisztersz meg a hasonló ocsmány hülyeségek.Persze ennek hatására a szerencsétlen,nyomorult agymosott elrohan hanyatt-homlok a lemezboltba és megveszi több ezer forintért az ócskábbnál ócskább lemezeket.Így születnek "sztárok" a senkiházi nullákból.A legundorítóbb,hogy néha megy a nyavajgás az Izélj Filippel című műsorban,hogy jajjaj szegény zenészek,de szar lehet nektek,meg behívják az Ákost is és ott rinyálnak,aztán a végén betesznek egy Báblgám klippet vagy valami hasonlót.Baromira utálom,mikor beültetik valamelyik ügyeletes majmot a képernyőre és az meg elkezdi,hogy "nézzétek a zépluszt ha nem láttok engem,de talán a képernyő felé kellene fordulni és,ha láttok már,akkor tutira a zépluszt nézitek"!Véleményem szerint nagyban köszönhetjük ennek a médiának,hogy a magyar könnyűzenei élet a mélypont alá süllyedt,ugyanis arra van igény,amire teremtenek,mert ha nem játszogatná a zéplusz pl. Kozsóbácsit,akkor az ég világon senki sem lenne rá kíváncsi!(De szép is lenne,édes Istenem!)A műsorvezetők és a műsorok kritikán aluliak egyszerűen.Filip egy eminensfejű patkány,aki kínosan ügyel arra,nehogy kimondjon akár egy olyan szót is,amivel esetleg árthat valamit a zéplussz nézettségének.A műsorai szánalmasak,az Izélj Filippel=Vihar a biliben.
Lilu egy undorító,beképzelt sznob ribanc,ráadásul szőke!A milliomos apucikája juttatta idáig,de úgy éli meg a dolgot,hogy ő mekkora király!Sírba visz a hülye papírhalaival meg a béna csomagbontogatásával.Ki nem szarja le,hogy valami agymosott hülyegyerek milyen baromságot küldött neki be,hm?Zsu egy jellegtelen kis falusi liba,aki nagyra van azzal,hogy ő most a zéplusznál műsort vezet,pedig ez azért annyira nem nagy teljesítmény.Azt hiszi,attól egyéniség,ha felvesz egy narancssárga üveges napszemüveget,de ebben hatalmasat téved!!A Balázska egy nyálas,beképzelt tetű,utálom,egyszer megszólított a Vörösmartyn,hogy kérjek klippet,de én mondtam neki,hogy húzzon el!Dehát,mindenkinek,aki szereti...A Dorka pedig egyszerűen tragikus!Eleve ahogy kinéz,az idióta fejével,de azért még nem szídom,arról nem tehet a szerencsétlen.Viszont a kérdései!Pl:"Te szoktál enni?"(Te nem??Látszik!!) vagy "Szerinted milyen érzés lehet énekelni?"(Próbáld ki egyszer b. meg!)!És hogy arra sem képes,hogy megértse már,hogy a klippet nem kívánni,hanem kérni szokták.Ha ez nyert a válogatáson,milyen lehetett a többi??Egyedül az Alex volt jó fej,mert nem rángatták dróton,mint a többieket,nem csoda,hogy távozott ebből a szarból.Maximálisan megértem.Összességében véve a csatorna egy nagy nulla,egyébként csak néha szoktam nézni,hogy röhögjek,de leginkább a düh és az elkeseredettség lesz rajtam úrrá.Hát,idáig lehet süllyedni...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!