Keresés

Részletes keresés

Testabesta Creative Commons License 2000.11.25 0 0 117
Ha en azt mondom tudom a megoldast hogy jatszhatsz interneten keresztul....
Erdekel teged???
Előzmény: Vajk (116)
Vajk Creative Commons License 2000.11.24 0 0 116
Ne hasznalj GAP generatort:))

Amugy a RA 2 felreteve nalame s a legjobb moszanaban a suddennstrike.
A RA2 csak multiban jo, de hat ugy meg csak lan-n megy....

Előzmény: dav2 (113)
dav2 Creative Commons License 2000.11.23 0 0 115
DirectX ami a RA2 cd-n van (7-es asszem most, előtte 7a volt, de úgy se ment). Windows98 oprendszer, Savage4 32mb vidokártya.
Előzmény: Dr.Brain (114)
Dr.Brain Creative Commons License 2000.11.23 0 0 114
Én valami DirectX problémára gyanakszom. Mindaddig míg eljutsz a játékig - hogy nem látszódnak az épületek - minden rendben? Milyen operációs rendszer, hányas DirectX? Ezekről írhatnál.
Előzmény: dav2 (113)
dav2 Creative Commons License 2000.11.23 0 0 113
Hali!
Csak most lett meg a játék, de van egy nagy gondom vele, ugyanis nem látszódnak az épületek!!!
Eygszerűen, mintha ott se lennének! Lehet ezzel valamit kezdeni?
DaveD Creative Commons License 2000.11.23 0 0 112
Hát meg van de sajna szerintem elég könnyü lett! 2 nap alatt simán végigjátszottam! Vagy csak azért van ez mert olyan nagy gamer lennék? :o)
Vajk Creative Commons License 2000.11.15 0 0 111
thrawn:
a game-hoz eredeti sorszam, eredeti minden van...

bau:

amig rip-pelt verziot hasznalsz, csak egy pach segithet:)) Megkeresem es elkuldom, nekem megvan valahol....

Bau Creative Commons License 2000.11.15 0 0 110
nem tudja valaki hogy miért van az, hogy gyakorló módban átlag 2-3 lépés után összeesnek és meghalnap az embereim? nem teljesen értem a dolgot... :)
thrawn Creative Commons License 2000.11.14 0 0 109
ha neten akarsz nyomulni ahhoz a dobozos gém kell.

modem-se gém még jelenleg nincsen de készül a patch

Vajk Creative Commons License 2000.11.14 0 0 108
Na most mi a helyzet?
Hogy lehet multiplayerben nyomni a ra2-t? A gepek osszecuccolasarol(LAN) most feledkezzunk meg, lusta vagyok, neten vagy modemen szeretnek jatszani. De hogyan kell??
En vagyok csak bena, vagy mas is igy jart?
Vajk Creative Commons License 2000.11.12 0 0 107
Sikerult valakinek a westwood online-ra feljelentkeznie mp jaccas celjabol?
Elarulhatna hogyan kell, mert hiaba minden....:(((
Szedla Creative Commons License 2000.11.12 0 0 106
Hello!!
figyi tom hogy ez nem szép meg minden? de pénzem az nuku ugyhogy marad a tört verzio.Lehet szidni de ez van...de volna egy kérdésem lehet valahogy neten ip-szerint jatszani?mert nekem nem jon ossze:Köszi
KaTy Creative Commons License 2000.11.10 0 0 105
Bekaphatja A RA2!!!
Kúrva jó a játék DE:Hard fokozaton 4-5 óra alatt végig lehet nyomni egy oldallal!!!!
Na ne má!!!izonyos egységeket ki sem lehet használni,mert mire megkapod addigra vége a játéknak:-)(pl:delfinek)
Látszik hogy az egészet a multi játékra hegyezték ki,ami nem baj,de azért ezt közölhették volna előre!
Szóval egy straégiától ez a játékidő+kihívás eléggé kevés....ennek ellenére fasza a game!!!
Nem baj nyomom a Sacrifice-t és a Thandort azok talán kielégítik a kihívással szemben támasztott követelményeimet:-)(hú ez gizda volt)
mONx Creative Commons License 2000.11.09 0 0 104
Mikor jelenik már meg ez a Kur*a játék itthom is dobozosan (3 hete halogatják)?
Evolution Racer Creative Commons License 2000.11.09 0 0 103
Hálás köszönet minden tippadónak, hétvégén kipróbálom mindet.
Racer
TCrown Creative Commons License 2000.11.09 0 0 102
Ez a pálya engem is majdem az őrületbe kergetett.
:)
De aztán fogtam magam, és nem ott épitettem bázist, ahova lerakott, hanem a térkép bal felső sarkában. Itt ugyanis szükebb helyen tudnak támadni, gyakorlatilag csak egy irányból.
Csak War factory-ig épitkeztem, és még az első atomcsapás előtt lerohantam a nyavajás rakétáihoz, és szétlőttem őket.
Aztán már csak tisztogatás...
Előzmény: Evolution Racer (95)
Mike Creative Commons License 2000.11.09 0 0 101
Nekem kulonosebben nem tetszik, epp olyan mint a tobbi, a westwood nem eroltette tul magat, miert nem lehetett volna pl. warzone stilusban megcsinalni? vagy tudomisen, de nem invencio = 0. Nem baj, azert el leszek vele egy ideig (mar ha kihizzak a direct modem patch-et)

Mike

Atreides Creative Commons License 2000.11.08 0 0 100
Nem is igaz, mert En vagyok a 100.!
Legalabbis a hozzaszolasok szamozasat tekintve. Azert ebbol ne legyen flame! :)
Előzmény: thrawn (99)
thrawn Creative Commons License 2000.11.08 0 0 99
En vagyok a szazadik:)

ezekszerint nepszeru a jatek vag, mi?

nem 3d-s es tetszik??? hogy van ez?

megse mindenki ilyen "hanem3d-sesnemstarcraftakkorszar"?

Atreides Creative Commons License 2000.11.08 0 0 98
Valahogy en nem igy tapasztaltam. Engem mind a 4 iranybol tamadtak, bar valoban a del es nyugat volt a foirany.
A masik dolog pedig, hogy en hatbatamadtam az ellent, vegulis erre valok a kemek es a Sealek. Aztan miutan nem volt mar aram az atomhoz, lenyugodtak a sracok. Ezutan jott a kemcsoport telepites az egyik refinery-je melle, es a penzugyi dolgok megoldottak.
Mondjuk ha nem birnam ennyire a halikoptert, lehet eszembe se jut a kemek utaztatasa. Egyszeruen imadom a hangjat :) Ha kell, ha nem epitek minden palyan.
Előzmény: BIRDy (97)
BIRDy Creative Commons License 2000.11.07 0 0 97
Tippek a missziohoz.
1. Csak a deli es a nyugat bejarat felol varhato tamadas, ezeket vedd.
2. Telepits embereket a kornyezo hazakba, bunkerekbe, jol feltartjak a tamado Iron Curtain-os tankokat. (Mernokkel ujraepitheted a hazakat).
3. Az atomtamadas mindig a jarmugyarat celozza, ezert azt epitsd tavolabb, es korulotte ne legyen lehetole semmi. A varhato tamadas elott kezd el egyet epiteni, es amint kilovi a raketat add el a gyarat, evvel minimalizalni lehet a veszteseget.
3. A cel hogy legyen prizma es mirage tankod avval mar gyerekjatek a vedekezes es az ellentamadas.
Flatline Creative Commons License 2000.11.07 0 0 96
Evolucios Versenyzo:

Ha konkretizalod melyik maprol van szo, tudok segiteni.

Evolution Racer Creative Commons License 2000.11.07 0 0 95
Hi,
Nagyon megköszönném ha valaki tudna tippeket adni az Allied kampány vége felé található "Moszkva megzúzása" c. térkép leradírozásához. Ez az amelyiknek az elején egyből elkezdődik az atom meg az Iron Curtain visszaszámlálás, meg jönnek a tankok, Terror Drone-ok, stb, szóval ráment a szombatom aztán csak szomorkodtam. Nem sikerült. Szóval ha valaki tudna, help me please. Előre is köszi: Racer
KaTy Creative Commons License 2000.11.06 0 0 94
Atomkirály a game!
nekem csak egy problémám van vele ,és az a többek álltal kifogásolt sebesség!
Szar ,hogy nem lehet állítani a game speed-et.
Na mind1 pár pálya után megszokja az ember...
thrawn Creative Commons License 2000.11.05 0 0 93
Aze probald csak ki azt hogy ket ilyen "kirobanno" kutyat bekuldesz egy tomot sorokban gyulekezo G.I.-k koze. Hiaba lovik le oket mindenkeppen felrobbannak
BIRDy Creative Commons License 2000.11.05 0 0 92
Hat ez nem tul meggyozo, barmilyen egyseg egy masodperc alatt lelovi a kutyat, a robbanas hatosugara meg nem tul nagy, amellett valahogy nem is igen allatbarat megoldas :). Egyebkent pont a kutyak voltak a jatekban a kedvenceim, imadtam oket odakuldeni az ejtoernyosok ala :))
Előzmény: thrawn (91)
thrawn Creative Commons License 2000.11.05 0 0 91
sebesseget a ESC megnyomasu utan tudod allitani de ez csak multi es skirmish alatt muxik.

Crazy Ivan kiraly egyseg, de okosan kell hasznalni: pl raraksz bombat a sajat kutyardra es berohansz az ellenseg koze. a hatas nem marad el

Riker Creative Commons License 2000.11.05 0 0 90
Hali!
A settingsnel mintha lattam volna a sebbeseg allitast, de lehet, hogy csak osszekeverem vmivel. Azt nezd meg.
Előzmény: Little John (88)
BIRDy Creative Commons License 2000.11.05 0 0 89
Ugy tudom, hogy a sebesseget csak multiban lehet allitani.
Tegnap lejatszottam a single kampanyokat, oszessegeben kellemes game volt, szerintem a sorozatbol a masodik legjobb a C&C utan. Az egyetlen bajom az volt, hogy egy-ket misszio aranytalanul nehez volt, es ezek nem az utolsok voltak.
Egy masik dolog, hogy Crazy Ivan-nal nem tudtam igazan mit kezdeni, mire lehet azt ertelmesen hasznalni?
Little John Creative Commons License 2000.11.05 0 0 88
Gyerekek, muszaly allandoan flame-elni egymast, es a game-kat? Egyik sem (meg a TS sem) olyan szar, hogy ilyen dorgedelmet megerdemelne. Nekem pedig speciel mindegyik tetszik (TS, SC, RA, stb.). Na. Ha neked nem, tartsd meg magadban, es ne jatssz vele. Jo lenne valami epito jellegu hozzaszolasokat is latni.

Hogy ezt elosegitsem, lenne egy kerdesem: hogyan lehet a jatek sebesseget allitani? Nekem ugyanis tul gyors, es nem tudok kapkodni, beismerem, a Starcraft-ot is max. Slow sebessegen vagyok hajlando...

Elore is koszi a segitseget!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!