Szerda király lenne, mert utána ott a 4 napos hétvége! (Még az sem lenne gond, ha lemaradsz az uccsó metróról, haha!)
Jó lenne, ha szombat délutánig megírnád, mert utána legközelebb már csak 7főn netkedek... ha ugyan nem akkor jössz!
Virág, köszönöm a segítséget, de mivel úgy tűnik, a Prága össze fog jönni, nem lesz annyi pénzem, hogy akkor is kimenjek Bécsbe, ha a buszon kívül még a jegyet is fizetnem kell... Sajna ez van.
A jövő hét utáninak melyik napja lesz a legjobb?
sajnos nem jelentkeztek a dögök. remélem azért sikerül kijutnod, annyira sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. tök bíztam benne. azért emgeresztek még1 mailt nekik.
a jövő hetem fullos, de akkor a rákövetkezőn - mielőtt indulok Garbage-ra - megyek, és akkor koncertbeszámolózhatsz is remélem!:-)
Persze, Libi!
ECHTE SCHÖRMETAL, nem igaz? Főleg a finnek!
Azonnal hívj, mihelyt markodba kaparintasz valami érdekességet! (Most nem valami Emperor-féle mjuzikra gondolok, inkább melodic vagy folkos hörgi-mörgi!)
Szóval csak nyugodtan irkálj, Libi, el tudom olvasni!
Virág, te is nyugodtan izenhetsz itt is, ha netán történik valami világmegváltó az életünkben! Amúgy pedig várom a soros összeröfögést...
Valami érthetetlen, fatális véletlen folytán mégis sikerült idekeverednem több évnyi(nek tűnő) távollét után!
Virág, ha minden jól megy, akkor szerda!
Libi! Máris túl vagyok a 'fingen, legalábbis az első felén (ennyi időm volt, mielőtt leültem ide), tényleg király!!! Igazi nordikus hangulathömpöly! A többiről a későbbiekben nyilatkozom...
Húha, ez az Edguy engem is érdekelne (meg főleg Pistit :))! Finntroll-t nyomozom, MCD-ben nem volt. Viszont ettől a Thyrfing-től dobsz majd egy hátast, ez k...a jó! (fogós, nordikusan "slágeres" gitártémázgatás, billentyűs aláfestés, enyhe hörgés, micsoda hangulat...) Aztán van még legutóbbi Emperor, Brainstorm: Unholy, Otyg (Vintersorg!) és Sacriversum.
Hű, Virág, én már a keresésre sem emlékeztem, haha! Azóta sajni semmi érdemlegest nem sikerült elcsípnem semmiféle csatornán...
A kazi biztonságban van a szekrény mélyén.
Libi! Tudod, ez úgy szokott kezdődni, hogy miután jól kimelózgatod magad, felkapod a kagylót és felhísz rajta...
gondolom véletlenül sem vetted fel ma a Select-et az MTVről. hüpp. bárcsak. nekem. is lenne. persze akkor német nem lenne, és akkor a szombati G műsort nem tudnám felvenni. minden nem sikerülhet. majd mexokom...:-)
Szia Vivi, megkaptam a CD adagot, különösen valami Thyrfing tetszik (ez is ilyen hörgős-dallamos népies norvég metal), nade van itt még korábbi Brainstorm, Otyg (Vintersorg folkos metal bandája, ez is jó), Sacriversum és Emperor is!
nem csak, hogy észrevettem, hanem EMLÉXEM is rá, hogy indulás előtt kétségbeesve kerestük, de nem találtuk!!!!:-)))
aztán többre már én sem emléxem, a Robi csak annyit mesélt, hogy hazaérve azt üvöltöztem, hogy a Garbage a legjobb a világon!:-)))))))))
ma volt VIlle az MTV Selectben, és képzeld, tetszett a műsor! nagyon sokat nevetett, baromira le volt fáradva, de nem volt flegma, se bunkó. jó volt, komolyan, persze nem annyira, mint régen...
lehet, hogy csak Migé előtt produkálja magát?:-)))
átnéztem a határidőnaplóm - mert már van ám egy icipici! - , és a hétfői napot szemeltem ki a sörök elfogyasztására...:-) nehogy megbuggyanjanak szegénykéim, mondd meg nekik, hogy csókoltatom őket, és csak egy kis türelem, és JÖVÖK!!:-))
Virág, a zene nem "ezzel szemben" gyengus, hanem "emellett", sajni... Egyik rosszabb, mint a másik... Úgy látszik, mindketten ugyanazokban a másodpercekben nyomkodtuk a távirányítót őrült módon... A lényeg, hogy sikerült!
Libi, a Moonspell majd kellene, de csak ha CD... Amúgy nálam volt kb. másfél óráig, így nem tudtam meghallgatni, de néhány ígéretes percet azért így is leltem rajta...
Waterska, a SOM EGYIKE a sok száz remek zenéimnek idehaza! Amúgy meg küldd már a Virágot a CD-kért, mert itten nagyon szomorkodnak ám a szekreter mélyén... (Ja, nem csak a CD-k, de a sörök is...)
köszönöm és NAGYON értékelem a fáradozásodat meg igyekezetedet, de most, kb. öt perce felvettem a klippet a 2new-ból. és nagyon tetszik...:-)
ráadásul mit adtak rögtön utána??? In joy and sorrow. na az már kevésbé tetszik. basszus, Ville sosem nézett ki ennyire elborultan és lepukkantan, és ezzel szemben mennyire gyenguska a zene...
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy kazettán is hihetetlenül drága (2300 Ft!!!). Ma az MCD-ben a Moonspell-t vettem meg kazettán, jónak tűnik.
puszi lányok,
a libertine
Csak azt felejtettem el, hogy láttam az új HIM CD-t az MCD-ben, de valami olyan hihetetlen áron, hogy leesett az állam! 5100 valamennyi volt, hát én csak álltam ott és bámultam. Mi a fenétől ilyen rohadt drága?! Amúgy nem volt ráírva, hogy limitált, tehát biztosan a normál széria, de azért van rajta valami multimédiás anyag...
Hát ennyiért tutira nem kell!
Szija, Virág.
Tegnap este is láttam, de egyelőre csak ritkán adják, "exclusive" jelöléssel. Állandóan ide-oda kapcsolgatok az MTV, a Viva és a VH1 között, hátha fel tudom venni - persze, amikor megláttam, már ment... Nem felejtettem el és hidd el, amennyire tőlem telik, igyekszem. Gyakran vagyok így videnyókkal. Most épp másodszor láttam a VH1-on (egy napon belül) Robert Downey Jr. klipjét, amit szeretnék felvenni, de a legelejétől még sosem sikerült elcsípni...
Mivel mindhárom CD kellett, ez egyértelműen jelzi, hogy tetszettek a cuccok!
A kazikkal kapcsolatban a hétvégéig kérnék egy kis haladékot...
A Lullacry nagyon jó!!!!!!
OK Vivi, akkor a jövő héten meeting-eljünk, majd hívlak telefonilag. Ezt a Lullacry-t meg a múltkor emlegettem, hogy én is kiváncsi vagyok rá. A CD-kazetta csomaggal valami véleményre lettem volna kiváncsi pl. melyik tetszik meg ilyesmi :)