Keresés

Részletes keresés

Baley Creative Commons License 2001.07.29 0 0 41
Fel kéne hozzni már ezt a toppicot!!!!
NAGU Creative Commons License 2001.06.10 0 0 40
A Pesti Estet nezegetve latom, hogy junius 15-en lesz a Steppenwolf, junius 16-an szombaton meg a Motorhead. Bar szamomra a ketto egyutt sem er annyit mint a Uriah Heep.
Előzmény: evil_blue (38)
Alhazred Creative Commons License 2001.04.30 0 0 39
na ne, ez most komoly???
Előzmény: evil_blue (38)
evil_blue Creative Commons License 2001.04.30 0 0 38
Udv!
Biztos van meg, aki emlekszik a tavalyi Uriah Heep koncertre... :-)
(Aki nem, kicsit gorgessen lejebb ebben a topic-ban.)

Iden is lesz motoros talalkozo, most a Steppenwolf a fo attrakcio a koncertjeik soraban.
Akinek elsore nem ugrana be, ok irtak az olyan szamokat mint a "Born to Be Wild" vagy a "Magic Carpet Ride".

blue@impulzus.com

Előzmény: uh (37)
uh Creative Commons License 2001.01.08 0 0 37
Na mit hallottam tegnap?
A Lady in Black et szlovakul!
Az ilyen csemegekhez forduljatok a Radio Rebeca hoz (szlovak ado, Pesten vhol a Juventus alatti frekvencian, Debrecen korzeteben a 94.2 n), ami egy nagyon kafa rockzenei ado.
uh Creative Commons License 2001.01.04 0 0 36
minor=mikor
Előzmény: uh (35)
uh Creative Commons License 2001.01.04 0 0 35
A Heep et mintha kovetkezesen Hepp nek irnad... :)

Na speci a moszkvai koncert verziot nem ismerem, de van egy olyan live Byron nal, mikor ugy enekli, hogy and I sure did hurt his práháhájd (szandekosan mint egy lekezelo nevetessel), nahat az a kedvencem Stealin' verziom.
Az is erdekes, minor val'szeg a sok asvanyviz miatt a Shepperton i albumon a masodik verszakot elrontja, kozbe' rajon, es inkabb kihagy egy sort. :)

Megvan vkinek a Lansdowne Tapes 128k mp3 ban? Meg-share-elne a napsterben?

Előzmény: Baley (32)
Baley Creative Commons License 2000.12.30 0 0 34
na írjatok má léci!!!!
Baley Creative Commons License 2000.11.05 0 0 33
Írjatok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Baley Creative Commons License 2000.11.04 0 0 32
Ugy döntötem felhozzom ezt a toppicot.

Az első kérdésem:
állitolag 98 végén megjelent egy Hepp studiolemez (metal hammer dec számában szerepelt is a hatássokban)
Kérdésem nem tudjátok hol lehet ezt megszerezni, mert én még sehol sem láttam?

Egyébként szerintem Bernie sokkal jobb mint anno Byron. Pl a Moszkvi koncert Cd-n szereplő Steallin sokkal jobban űt szerintem Bernie hangjával, mint anno Byronéval.

uh Creative Commons License 2000.06.14 0 0 31
Faj a szivem, nem mehettem.
Tenyleg hasonlitott Bernie Shaw hangja Byronehoz???
Nekem megvan egy koncertvideojuk, hat a falat kaparnam, mikor Bernie a Lady in Blacket enekli.

Ki tud Uriah Heepes polot? A nyugatinal van egy Abominogos, de azon kivul meg nem lattam boltban.

Kinek van kedve (audio) csereberehez? Varom az emaileket.

NAGU Creative Commons License 2000.06.14 0 0 30
A koncertre be lehetett vinni fenykepezot es videot is. Nehanyan videoztak, de igazi TV felvetel szerintem nem keszult. A buli persze lehetett volna hosszabb is, masfel - ket ora volt.
Előzmény: ltk (29)
ltk Creative Commons License 2000.06.13 0 0 29
Hali!
NAGU, csak irigyelni tudlak, ez most kimaradt az életemből, de még egyszer talán jönnek a "srácok"... Esetleg valami tévé nem rögzítette őket? Egyébként mennyit játszottak?
Amúgy az én favoritjaim már 15 éve szintén az említett négyes tagjai. A Heep-től pedig, visszakanyarodva az elejéhez, a saját best of-jaim David Byron, a Demons and wizards album, a számok közül pedig a Rain és a Circle of hands.

Különben pedig "A Rock örök és elpusztíthatatlan! "

NAGU Creative Commons License 2000.06.13 0 0 28
Hello,
Szerintem szuper jo volt ez a koncert. A setlist kb. az volt amit irtam, lehet, hogy az uj szamokbol 1-2 hianyzott, de a Stealin-t es a July Morning-ot is jatszottak. Az uj szamok is egesz jok voltak, a Universal Wheels es a Time of Revelation -ket dal a Sea of Lightrol- nagyon jo huzos temak. A klasszikus Heep szamokat hallani eloben a Uriah Heeptol fantasztikus erzes volt -Sunrise, Bird of Prey, July Morning, Gypsy- mekkora szenvedely van ezek a notakban! Az enekes, Bernie Shaw hangjara nem lehet panasz, jol kozeliti az eredetit. Mick Box a gitaros mar a kezdetektol a zenekar tagja, vegig vigyorogta az egesz koncertet, nem semmi figura. A dobos Lee Kerslake szinten a hetvenes evektol nyomja, a koncerten nem igazan lehetett latni az arcat, a meghajlasnal derult ki, hogy egy O mar egy osz haju Jon Lord szeru rocknagypapa. A hangzas es a hangero az Iron Maiden koncert utan csak kivalonak nevezheto. Nagyon sokan voltak a kozonsegben, 5 es 10 ezer kozott lehetett a nezok szama, persze sokan a motorostalalkozo miatt voltak ott. A vegen a Lady in Black egy akusztikus gitarral indult, majd folyamatosan epult fel a szam a tobbi hangszer belepesevel, igazi finale volt a szinpadon. Ekkor a hangulat fokozasara egy tuzijatek is elkezdodott, ami nagyon kiraly lett volna, ha a szinpad mogul indulnak a raketak, de sajnos a tuzijatekot csak a zenakar lathatta, mert a nezok annak hattal voltak.
Szamomra a hetvenes evek hard-rockja a Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin jelenti a zene csucsat, es nagyon szerencsesnek erzem magam, hogy most mar mindegyikuket lattam eloben.
Előzmény: NAGU (27)
NAGU Creative Commons License 2000.06.07 0 0 27
Sziasztok,
Talan erdekes lehet, hogy valoszinusithetoen mi lesz a setlist. A legfrissebb amit talaltam a majus 5-i koncertrol van:
Between Two Worlds
I Hear Voices
Universal Wheels
Time Of Revelation
Only the Young
Feels Like
Sunrise
Heartless Land
Shelter From The Rain
Love In Silence
Bird Of Prey
Gypsy
Everything In Life
Easy Livin'
-----------------
Question
Look At Yourself
Lady In Black

A 70-es evekbeli sikereken kivul az 1995-os Sea of Light, es az 1998-as Sonic Origami lemezekrol vannak szamok. A Sea of Light szerintem egy nagyon jol sikerult progressziv metal lemez, a legjobb amit a 70-es evek ota csinaltak. A Sonic Origamit sajnos meg nem hallottam. Ismeri valaki?

grasshopper Creative Commons License 2000.06.06 0 0 26
Szerwoodstock gyerekek!

Én azt szeretném megtudni végre valakitől, (merthogy sehol sem találom a neten sem , meg a jegyirodában sem tudnak semmit), hogy mennyibe kerül a napijegy, ha van ilyen egyáltalán, vagy csak az egész rendezvénysorozatra lehet befizetni, vagy hogy van ez ?? A jegyirodát felhívtam, annyit tudtak mondani, hogy a 3000 Ft-os URIAH HEEP koncertre szóló jeggyel egész napra lehet maradni. És a többi nap?

ptoth Creative Commons License 2000.06.06 0 0 25
Szerintem ez a 16 órai kezdés kamu, megerősítéséül itt van az egész HD találkozót szervezők (www.hog.hu) hivatalos szombati programja:

10th June 2000, Saturday: The day of the Parade

09.00 – 20.00 Registration, Information, Vendors at the Market Place
08.30 – 10.00 Line up for the Parade
10.00 – 13.00 Parade
13.00 – 18.00 Demo rides – Harley-Davidson és Buell próba motorozás
14.00 – 14.20 Stunt Riders Show
16.20 – 17.45 Beauty contest
16.00 – 16.20 Stunt Riders Show
16.20 – 17.45 Photo Shooting on the Grand Stage
17.45 – 18.00 Fashion Show
18.00 – 18.20 Stunt Riders
18.20 – 19.30 Boom-Boom Band on the Granc Stage
19.30 – 19.45 Air Show
19.45 – 20.00 Fashion Show
20.15 – 21.00 Skorpió Band on the Grand Stage
21.00 – 21.15 Fashion show
21.30 – 23.00 Uriah Heep Concert on the Grand Stage
23.00 – 23.05 Fireworks
Entertaining Tent
23.20 – 01.00 Madarak
01.00 – 03.00 Bad Boy & Girl Area

Előzmény: uh (24)
uh Creative Commons License 2000.06.05 0 0 24
mi, mi??
Akkor most a Heep 16h-tol jatszik? Vagy csak a tobbiek kezdenek 4kor? Es akkor kb hanytol lesz Heep?
Mizeria!
evil_blue Creative Commons License 2000.05.31 0 0 23
NNna végre...! Mostmár a TicketExpress is árul jegyet. Remélhetőleg így még többen szereznek tudomást a koncertről...

Uriah Heep rulz! :-)

OFF
Tudtátok, hogy áttették a Maiden koncertet a Kisstadionba?
Lásd a meg felelő topic-ot!
ON

ptoth Creative Commons License 2000.05.23 0 0 22
Biztos, hogy megtöltené, de ettől függetlenül én jó ötletnek tartom ezt a motoros-találkozós dolgot is. Remélem így még többen leszünk, mint amennyien a Pecsába beférnénk, szerintem így olyanok is eljönnek, akik egyébként nem. Egyedül a keleti országrészben élő rajongókat sajnálom, nekik azért húzós túra lesz (fuck MOL, fuck MÁV).

Körbenéztem egy kicsit és szerintem a 3.000,- forintos jegyár viszonylag elfogadható, szerintem a Pecsában sem lenne olcsóbb (pl. Karthago: 2.490,-; Iron Maiden, Pearl Jam: 4.900,-ez felháborító-; egyedül a Summer Rocks 2000 korrekt a 3.200,- forinttal, de ez is csak a a Concerto szervezésnek köszönhető).

A koncerten találkozunk!

Előzmény: vinyo (21)
vinyo Creative Commons License 2000.05.22 0 0 21
Nem igaz, hogy a Uriah Heep nem töltené meg a PeCsa szabadterét !!! Akkor csak a jegyárat kellene kicsengetni, de így kétszer annyiba kerül majd annak, aki esetleg megnézné ezt a zseniális dino-rockbandát. Kösz szervezők !
evil_blue Creative Commons License 2000.05.22 0 0 20
Visszatérve a Uriah Heep koncertre...
(Esetleg nyissak külön topic-ot nekI?)

Szereztem jegyet! Tényleg lehet kapni :-) ...
Az oldalamat meg update-eltem egy kicsit.

Legjobbakat!

evil_blue Creative Commons License 2000.05.20 0 0 19
Stratovarius

Egyáltalán nem ismertem az együttest, mielőtt elmentem a koncertjükre (most volt ugye a tripla koncert a PeCsa-ban).
Félelmetes show-t nyomtak a srácok. Ha valaki nem látta volna: pl. a Mother Gaia közben buborékok szálltak fentről, projektorral vetítettek filmjelenteket az együttes háta mögé... aaah! Khirály volt! Ha elég közel ment az ember, a hangerő is kellemes volt... : )
Összeségében elég jó lemez a Infinite, a többi albumukhoz nem tudok viszonyítani, de mindenkinek merem ajánlani, aki nem fél a jó metál zenétől, klasszikus (értsd komolyzenei, gótikus stb. :-) ) elemekkel.... Nyamm!
Ha már itt tartunk, hallgassátok meg a másik két velük koncertező banda lemezeit is:
Rhapsody: Symphony of Enchanted Lands, Legenday Tales
Sonata Arctica: Ecliptica
Na, E!

Előzmény: Baley (14)
evil_blue Creative Commons License 2000.05.20 0 0 18
Kis késéssel ugyan...
Kedvenc Uriah Heep számaim:
July Morning, Return to Fantasy

(Ha még érdekel valakit. : ) )

Előzmény: Baley (2)
evil_blue Creative Commons License 2000.05.20 0 0 17
Uriah Heep!

Összegyűjtöttem kb. minden szükséges infót, és nyitni akartam neki egy topic-ot, de most látom, hogy itt már elkezdte valaki gyűrni a témát.
E:

http://hk.sch.bme.hu/~blue/

"Long live rock 'n' roll!"

Előzmény: uh (15)
ptoth Creative Commons License 2000.05.15 0 0 16
Alsóörs a Balaton északi partján van, Balatonalmádi és Balatonfüred között.

Tegnap láttam egy óriásplakátot, tényleg lesz UH koncert és HD találkozó ott 06.10-én. További fellépő zenekarok (az infó nem 100%, amit menet közben el tudtam olvasni): Skorpió, Bomber vagy Bonbon?, Madarak?(van ilyen zenekar?).

Előzmény: uh (15)
uh Creative Commons License 2000.05.11 0 0 15
* Demons and Wizards, Magician's Birthday, Firefly.
* Look at Yourself, Salisbury, Very 'eavy, Very 'umble

Vki nyomjon meg infot a koncertrol, plz!!!!!

Hol van Alsoors?

Baley Creative Commons License 2000.05.03 0 0 14
Mi a véleményetek az uj stratovarius albumrol?
NAGU Creative Commons License 2000.04.27 0 0 13
Hello,
Ha mar a topikcimben igy osszejottek a zenekarok, leirom milyen erdekesseget talaltam a dalszovegek tanulmanyozasakor:

...
Must the world live in the shadow of atomic fear?
Can they win the fight for peace or will they disappear?
...

Black Sabbath Children of the Grave 1971

...
Now the world lives in shadow of atomic fear
Can we win the fight for peace or will we disappear?
...
Stratovarius Future Shock 1989

Előzmény: Baley (-)
NAGU Creative Commons License 2000.04.25 0 0 12
Most neztem meg a www.uriah-heep.com -ot, es azt irjak, hogy junius 10-en Alsoorson egy szabadteri fesztivalon lepnek fel. Egesz jo az idei evunk a koncertek szempontjabol!
Előzmény: ptoth (11)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!