Nem tudom, csak magamnak írogatok-e, de hátha mások is olvassák azért, így megosztok veletek (de lehet, hogy csak magammal :-)) pár friss infót.
Naszóval.
A Duna TV műsorra tűzött pár olyan filmet, ami szerintem érdekli azokat, akiknek tetszett a Buena Vista Social Club.
Én a zenéje miatt mentem el megnézni, kubai zene rossz nem lehet felkiáltással.
ÉS nagyon, de nagyon tetszett a film!
A hangulat, ami átjött rajta, a benne szereplő emberek, az egész!!!!
ÉS az a zene... Egész egyszerűen fantasztikus!!
Bár, a film közepe nekem kissé vontatott volt, de mondom, a zene mindent kárpótolt!
Hello gyerekek! Én is megnéztem tegnap a filmet, nem mondhatnám, hogy nagy volt a tolongás, pedig tényleg élményszámba ment. Nem is elsősorban a sokak által favorizált latinos dallamok és a néha szürreálisba hajló, de mégis oly ismerős és lepusztultsága mellett is gyönyörű látványvilág miatt, hanem ahogy a filmen átjött az élet. Mert az élet valószínűleg attól lesz szép, amit az öreg Ferrer úgy fejezett ki, hogy "ellent álltunk a rossznak és a jónak", és ebből az utóbbi a lényeges, mert az az igazán nehéz, ezután a zene már simán kijön a szívből. Mikor a film végén New York minden csillogása mellett is megmaradnak szegény szájtáti öregembereknek, na azt kellene utánuk csinálni!
OFF
leszek de
miért van az Mo.-on hogy kizárólag 4ezervalhányszázforintért lehet csak normális CDt venni ?? külföldi tapasztalataim azok hogy mindenféle zenét néha azért leértékelnek/akcióban árulnak a sopok.ha már nem akarja leárazni,akkor pl.(ahogyan éna Buena vistát vettem) adjon 2Db-ot monnyuk 7ezerért,a lá "double package discount".
f@k fotex virgin és sajna indigo is ezért!
sorry az offolásért
ON
Hát szóval ez egy nagy királyság, ha szabad így fogalmaznom. A film is, de a zene méginkább. Csak az a baj, hogy most akkor új mániám lesz, nem elég nekem a francia akusztikus újhullám meg a rai? 4700 egy CD a műfajból kb., maga a filmet inspiráló lemez 5700 a moziban - ha valaki 5000 alatt látja, szólhatna, a Wave sem ígérte ez alá az árát...
Ja, a kameramozgás engem szintúgy a Művész 10. sorból nem zavart. Ami érdekes, hogy Wenders mennyire kivonult a filmből - de csak tisztelni tudom érte.
Kubába kéne menni....
Az Indigoban kapható (Darshan udvar) mindegyik lemez,de az ár az indigora jellemzően (Sajnos,hiszen igencsak igényes választékuk van) borsos (4.5k/db).
Ha a kameramozgás ennyire zavart :), akkor viszonyítási alapként érdemes megnézned az EXTrémek-re magyarított című hollandus techno-gombolyagot. _Az_ bizony örvény featurnig hullámvasút :)) A Művészben jobb napokon még előfordul.
most láttam, hát, majdnem rosszul lettem
na nem a téma, meg a zenészek miatt, hanem a folyamatos kameramozgás miatt
szabályos hányinger, brrr
még a poénok előtt megjegyzem, nem voltam szer hatása alatt, stb.
Művész mozi, Chaplin terem, 10. sor
lehet, hogy távolabbról elviselhetőbb, de így, mindegy
arra gondoltam utána, mivel a kubai felvételeket egy kamerával készítették (ezért a folyamatos forgás), lehet, hogy csempészték a SONY HandyCam-et (oda-vissza)?
a zenészek viszont irtó emberiek, tehetségesek, stb., tessék legalább meghallgatni!
ma sikerult megnézni,nem mindennapi élmény volt...
Ibrahimot egyébként A'damban hallottam először egy kellemes szórakozóhelyen:)(sajnos csak CD ről,az akkori koncertjükre Hollandiában kb 2 perc alatt fogytak el a jegyek) és eléggé megfogott.A film nem kevésbé.Aki kicsit vonzódik az akusztikus zenékhez, semmiképp ne hagyja ki!