nekem egy kicsit olyan ez az új pantera, mint a legutóbbi manowar, hogy ok, megvan a tíz szám, metal is meg minden, de mégsem ül igazán, nem elég jók a számok, legalábbis előző munkáikhoz képest
de az is lehet, hogy egyszerűen csak túl sokat vártam tőlük
lenne egy kérésem mertmivelhogy nem mindenkinek fussa cd-s változatra esetleg netán valahogy valaki nem tudna ötletet adni, honnan lehetne a szövegeket megszerezni??:-))
Évek óta vártam ezt az albumot.Így hallgatás után úgy látszik érdemes volt várni rá.Amik nagyon bejöttek eddig:HellBound,Goddamn Electric.
Nekem speciel nem hiányzik a lassú szám az albumról.Igaz a Planet Caravan és a Trendkillről az Öngyilkos jegyzetek nagyon bejöttek..de ennek az albumnak ennyi várakozás után szerintem ilyen keménységűnek kellett lennie.Én inkább valahogy keveslem ezt a 10 számot..4 év alatt azért írhattak volna többet is a fiuk.De elégedjünk meg azzal ami van és reménykedjünk hátha valamikor a mi kis hazánkat is meglátogatják...
(Ezzel a turnéval nem fogják...)
Alig egy hete szereztem be az albumot, azóta 4x hallgattam meg. Egy kicsit féltem is tőle, mert olyanokat hallotam pl., hogy túl kemény.
Elsőre nem igazán tetszett. Jó lemez, de semmi különös.
Tegnap már azt mondtam, hogy ez állat! Tapasztalat alapján ált. azok a lemezek válnak nagy kedvenccé, amelyek lassan kedveltetik meg magukat. Ez ilyesmi. Egy kicsit tömény, ezért idő kell hozzá. A szövegekbe mostanság vetem bele magam komolyabban.