Keresés

Részletes keresés

ZBB Creative Commons License 2000.04.03 0 0 58
ja, és femili frosztos emberke,hallgassd meg az alvin és a mókusoktól a FF (Family Frost) c. számot. Ők sem igazán kedvelnek titeket. letöltheted a free.supergamez.hu/mp3 ódalról ha esetleg nincs meg, nem feltételezem rólad hogy megvan.
ZBB Creative Commons License 2000.04.03 0 0 57
Family Frost!
Lehet hogy van akinek tetszik, de én engem halálosan idegesít minden csütörtökön, amikor tanul(nék), halkan szól a zene, aztán az ablak előtt ezerrel a "nincsen pénzem fagyira" dallam. ehhez nem kell valami engedély? lehetne halkabban is!
Előzmény: Family Frost (41)
lab Creative Commons License 2000.04.01 0 0 56
A FF egyszeruen hulyenek nezi a lakossagot. Olyan embereknek, akik keptelenek atgondolni, hogy mikor mit kell vasarolni. Ha valaki normalisan vezet egy haztartast, akkor az elmegy a boltba, bevasarol _egy heti_ jégkrémadagot a családnak, beteszi a _melyhutobe_ aztan het napig be lehet zarni a kapukat, es nyalni a fagyit.
Egyebkent engem is roppantul idegesit a szignal. Ha jol tudom a KRESZ tiltja a dallamkurt hasznalatat.
Utalom, amikor a kellemes vasarnapi ebed utani szunyokalasomat megzavarja a kurtszo.
lab
saldi Creative Commons License 2000.04.01 0 0 55
Tolem is egyes.

Mi soha nem szoktunk toluk semmit sem venni. Nem ertem mi a jopofa, meg az ujszeru abban, hogy nem hagyjak a kertvaros nyugalmat meg. Ez szamomra nem jopofa. Ujszerunek ujszeru, de annyira igenytelen, hogy az mar fogalom. El se tudom kepzelni ki az akinek ez tetszik (nem ismerek ilyen embert)

Van egy huszasom ra hogy ez a marketinges szivat minket. Ha nem akkor kottazza le ide nekunk a "szolgen" dallamat :)

greg5 Creative Commons License 2000.04.01 0 0 54
Először is egyes!
Másodszor rég nem szórakoztam ilyen jól az index fórumon. Komolyan, jókat röhögtem.
Egyébként valóban elképzelhető, hogy többeknek/egyeseknek tetszik a logó, de biztos vagyok benne, és látom, hogy rengetegen utálják is. Egyszer a sarki Józsi bácsinak elege lesz a cincogásból, odamegy az autóhoz, kirángatja a vezetőt, és bezúzza az arcát. Máskor majd meggondolja, mennyit és milyen hangosan dudáljon. Másrészt igen jó idegekkel kell rendelkeznie a vezetőnek, hogy azt az idióta dallamot 10000szer el tudja viselni MINDEN NAP. Jóéjt

Greg5

NaNe Creative Commons License 2000.04.01 0 0 53
Tisztelt Halász Ákos,

Jó dolog az ügyes reklám és a finom fagylalt.
De Ön mit szólna hozzá, ha például én hetente egyszer egy órán keresztül ordítanám az alvó gyermeke ablakán keresztül, hogy vegyen tőlem szemöldökcsipeszt ?

Ha valóban akkora sikere van a fagylaltnak, akkor biztos lehet benne, hogy az adott időpontban ott fog kígyózni a sor az utcán, ahol a kocsi meg szokott állni.

Nem lehet megerőszakolni emberek tíz- vagy százezreit és megzavarni a nyugalmukat.

NaNe

Előzmény: Family Frost (34)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.31 0 0 52
"tovabbi 60-70 mozgoarussal kivanjuk novelni forgalmunkat
csak Budapesten. A videkrol sem feledkezunk meg"

Fel lesznek robbantva!!!

Som-Som Creative Commons License 2000.03.31 0 0 51
"Nem ertem, hogy egyesek miert minket tesznek felelosse, ha "masnapossaguktol" sulyosan szenvednek"

Légyszi próbálj meg legalább a kulturált emberi kommunikáció etikai normáinak megfelelni, és aszerint megfogalmazni a mondanivalódat! Még akkor is tedd ezt, ha mások indulatosan szídták a munkahelyedet, hiszen most nem magadat képviseled.

"Egy-nemely reakcio lattan elgondolkodtam azon, hogy ilyen eros kritikai el szinte csak a konkurenciatol szarmazhat"

Ismerek néhány hozzászólót személyesen, és a vádjaid bizony alaptalanok. Mint az előbb is említettem, légyszi kulturáltan próbálj meg kommunikálni. Nem vagy politikus, hogy ilyet megengedhess magadnak.

"A magyar lakossag kedveli termekeinket, naponta tizezrek vasarolnak edesipari termekeinkbol"

Ha jól számolom, akkor ez a lakosság néhány ezreléke. Legyen ennek húszszorosa a cég vevőinek száma, hiszen nem vásárol minden ember minden nap az FF-től (tehát a vevők átlagosan 20 naponként vesznek csak valamit). Ebben az esetben is az ország 95-98%-a nem vásárol, csak hallgatja a zajt. Ha ezeknek csak 10%-át idegesíti ez a jelenség (az ismeretségi körömben ennél jóval nagyobb ez az arány), akkor is a lakosság közel 10%-ának megy az idegeire a Family Frost.

A számolásomba bele lehet kötni, de az eredmény nagyságrendileg nem lehet nagyon eltérő.

cancel Creative Commons License 2000.03.31 0 0 50
"Adj egy mosolyt a fagylaltert"
Ha tenyleg egy mosolyert adnak, akkor meg
elviselnem..

Mellesleg nem hiszem, hogy igazi FFes az illeto,
ahhoz kepest nagyon gyenge a szoveg.
Ez a sok vigyori koma akivel talalkoznak, mosolygo arcok, ... FF mint az emberiseg megmentoje...
Egyebkent nem alairast kell gyujteni, hanem
a torvenyt betartatni. Amit csinal ugyanis
szerintem torvenyellenes. Mondjuk en nem vagyok jogasz,
de szerintem az ilyen hangoskodas tilos.
Vagyis egyszeruen fel kell jelenteni az onkormanyzaton .
Masik megoldas a vodorviz a troger nyakaba, de
igazibol nem vele kell kitolni, orul ha van
munkaja.

Lehetne mindezt kulturaltan is. Ha mondjuk nem
percenkent szolna az a kurt, hanem mondjuk
csak fel orankent, sokkal kibirhatobb lenne.
Meg nem kene az az idiota hang,...

kalucsni Creative Commons License 2000.03.31 0 0 49
Egyes!!!

leha Creative Commons License 2000.03.31 0 0 48
nem gondolom, hogy menedzser úr több lenne egy jól szórakozó, időben FF nevet regisztráló index-olvasónál, ha azonban mégis:

természetes, hogy csak pozitív hozzáállással találkozik. azok, akik a jobb fülükbe a kispárnát, a balba pedig a paplan csücskét dugták, ugyanis nem jönnek ki az utcára

hogy miért?

azért, mert minden ellenszenvüket félretéve, nem pofátlankodnak bele más életébe és munkájába azzal, hogy kimennek és, mintegy tüneti kezelés gyanánt, nem verik nyolc napon túl gyógyulóra a sofőrt.
pedig nem mindig könnyű +állni

eMM Creative Commons License 2000.03.31 0 0 47
eggyes válasz!
Előzmény: OliAtNoway (46)
OliAtNoway Creative Commons License 2000.03.31 0 0 46
Tisztelt Manager Ur!
Egy pillanatig nem vitatom, hogy On elegedett es vidam arcokkal is talalkozik kontrollutjai soran. Biztos akad nehany ember aki dudorassza a szlogenjuket. (mit is tehetne ha egesz delelott ezt hallja) De kerdezzuk meg azokat is, akik inkabb ajtot-ablakot becsuknak es visszavonulnak a szoba melyere, hogy ne is halljak ezt a fortelmet. Merthogy ok nem latszanak az On kontrollutjai soran.
Szerintem a kontrollutak helyett egy kozvelemenykutatast kellene vegezni, ahol MINDENKIT megkerdeznek a velemenyerol. Es a kerdoivet lehetoleg ne marketingmenedzser allitsa ossze, mert o tudja ugy csavarni a szot, hogy a kerdesre az legyen az atlagember valasza, ami a cegnek elonyos. Legyen a kerdoivre nyersen szarazon felirva a kerdes:
Onnek mi a velemenye a Family Frost autoirol, amelyek szombat delelott a varost jarjak?
1 - Megorjitenek, libaboros a hatam ha csak meghallom
2 - Zavarnak a dudalassal, de hat mit tegyek ha masnak tetszik
3 - Kozombos vagyok irantuk, nem erdekelnek
4 - Tetszik a kezdemenyezes, vasarolni is szoktam toluk
5 - Egyszeruen imadnivalo, az egesz csalad azt a dallamot dudolja, es mindig toluk veszunk fagyit.
Kivancsi lennek a felmeres eredmenyere, hogy hanyas atlag jonne ki...
Előzmény: Family Frost (41)
kalucsni Creative Commons License 2000.03.31 0 0 45
Bakker.... Nnnnna ezt akartam betenni fotostul: http://www.family-frost.si/

kalucsni Creative Commons License 2000.03.31 0 0 44
Ezek azok?

Előzmény: Huszon (43)
Huszon Creative Commons License 2000.03.31 0 0 43
Mi a "Szólj anyádnak hozzon pénzt" szöveget kántáljuk. Alternatívaként: aki pályaudvar mellett lakik, tud aludni az állandó "Víz-vezeték-szerelő" vinnyogástól?
Huszon Creative Commons License 2000.03.31 0 0 42
Mi a "Szólj anyádnak hozzon pénzt" szöveget kántáljuk. Alternatívaként: aki pályaudvar mellet lakik, tud aludni az állandó "Víz-vezeték-szerelő" vinnyogástól?
Family Frost Creative Commons License 2000.03.31 0 0 41
Kedves cyber.greg!

A magyarazat egyszeru. A Family Frost Kft es Family Frost Magyarorszag Kft piaci profilja elter egymastol, de egy tulajdonosi csoport all a ket vallalkozas mogott. (Bovebb infromacioert ajanlom a HVG 1995/42. szamat.) Mi kifejezetten edesipari, mig az FF Kft altalanos elelmiszeripari tevekenyseget folytat.

Ami pedig az elektronikus postacimet illeti: nyilvanos levelezoforumokon munkatarsaink csak un, "freemail"-levelezorendszert hasznalhatnak, ez alol en sem vagyok kivetel. Remelem valaszom megnyugtatja Ont es nem fog megijedni mozgoarusainktol sem, azt gyanitva, hogy esetleg hamis fagylaltot arulnak Onnek. :-)

Kedves Oli!

Sajnos nem tudok egyeterteni Onnel, mert a mi vasarloink a "faluszeli" Mari nenik eppugy, mint az internetet hasznalo budapesti fiatalok. Nem hiszem, hogy videken csak azert vasaroljak termekeinket, mert nincs mas. Kategoriankban tobb versenytarsunk is akad, am az igaz, hogy a minoseget illetoen vezetjuk a mezonyt. Amit az idill "megzavarasrol" irt azzal vegkepp meglepett: meg budapesti kontroll-utjaim soran is azt tapasztalom, hogy a mozgoarust eneklo, dudolo fiatalok varjak a hazkapuknal, akiket csoppet sem zavar a dallam! Inkabb affele mokas figyelemfelkeltesnek tartja ezt mindenki. Ez igaz az idos emberekre is, akik gyakran integetve, mosolyogva varjak mozgoarusainkat is. Az o arcukra mar sikerult mosolyt csalnunk. On is engedje ezt meg nekunk!

Kedves internet- es fagylalt-baratok!

Egy-nemely reakcio lattan elgondolkodtam azon, hogy ilyen eros kritikai el szinte csak a konkurenciatol szarmazhat...Hiszen nekik is van szamitogepuk. :-)
Tovabbi jo internetezest es fagylaltozast kivanok mindenkinek!

H.A.

Előzmény: cyber.greg (35)
eMM Creative Commons License 2000.03.31 0 0 40
Vasárnap délelőtt a Kis Duna parton.
Az egyik oldalon a Family Frost tutul fél délelőtt,a másik oldalt meg valami jégfutár koppintmány.
DeeeJóóóóó!!!!
Előzmény: OliAtNoway (39)
OliAtNoway Creative Commons License 2000.03.31 0 0 39
Kedves MarketingManagger Ur!
Nagyon szep, meggyozo, hangzatos dizajnszoveget hallhattunk Ontol! Nem is vartunk mast, hiszen egy marketingesnek az a dolga, hogy az ures suket rizsat nyomja egesz nap, es mas ertelmeset ne nagyon csinaljon. On mellebeszel! Nem az uzleti sikereiket kerdeztuk, hanem panaszkodtunk, hogy az evek ota rendszeresen nyomatott es ROHADTUL UNALMAS szignaljuktol a falra maszunk.
Lehet hogy a faluszeli Marineninek esemenyszamba megy, ha hetvegen elmegy a haza elott egy tarka Mercedes fagyasztokocsi, de ne azokat a helyeket vegyuk figyelembe, ahol egyaltalan az auto esemenyszamba megy...
Nana', hogy Onoktol vesznek fagyit, mert harom tanyaval arrebb van a legkozelebbi krimo, ahol fagyit is adnak, de az fel nap szekerrel...
Vegyunk egy kulturalt varost, ahol a lakok pihenese es nyugalma lenne a fontos. Erre berobbant a nyugodt szombat delelott idillikus csendjebe az Onok autoja es az idegosszeomlas hataraig tutul.
NEMKOLL!
HAGGYAK ABBA!
ELEG!
Ha alairasgyujtes lesz, csatlakozom, es szolok csaladtagjaimnak is, mert ok is a falat kaparjak az idegtol, ha felhangzik a tutulas.
eMM Creative Commons License 2000.03.31 0 0 38
Hülyék ezek a belgák.
Ránk is ez vár Európában?
Akkor én afrikába költözöm!
Előzmény: OliAtNoway (37)
OliAtNoway Creative Commons License 2000.03.31 0 0 37
Rohogni fox!
Nyaron voltam Belgiumban, es egy videki kisvarosban aludtam ismerosoknel. Reggel arra ebredek, hogy egy hangosbemondos mikrobusz jarja a varost. Kerdezem az ismerosoktol: Valami cirkusz lesz, vagy mit hirdetnek? Mondjak, hogy semmi ilyesmi, csak jon a pek. A gyereket meg kikuldtek a penztarcaval az utcara, es megvettek a pekarut reggelre. Alig telik bele fel ora, jon a kovetkezo kocsi, mas hangosbemondoszoveggel. Megint rohan a gyerek az utcara a penzzel, anyuka magyarazza, hogy most a zoldseges jott. Fel ora mulva a hentes is eljaccotta ugyanezt, legvegul zenet jatszva jott a fagyis is.
Szoval nem mentek vasarolni (pedig pici volt a varos, es hangulatosak a kis uzletek), hanem megvartak minden egyes kocsit, es azoktol vasaroltak meg mindent. Hazhoz jott az aru.
A kerdesem mar csak az, hogy jobb-e ket ora hosszat lesben allni a penztarcaval, es kirohangalni az utcara, vagy egyszer elmenni ket saroknyit bevasarolni?
Azonkivul ezt MINDEN reggel eljatszottak, szoval kora reggeltol keso delelottig hallgathattad a hulye hangosbemondos autokat. Kiakaszto volt. Pihenes es kesoig alvas nuku. Egyedul ez rontotta el kicsit az ott-tartozkodasom oromeit...
Előzmény: iceberg (33)
eMM Creative Commons License 2000.03.30 0 0 36
Valamint azt is tudhatná,hogy neMM csak édesipari terméket,haneMM mélyhűtött élelmiszereket is forgalmaz a cég.
Előzmény: cyber.greg (35)
cyber.greg Creative Commons License 2000.03.30 0 0 35
PARANOIA ON

Ön a Family Frost Magyarország Kft. nevében ír, míg a Yellow Pagesben csak mint Family Frost Kft. szerepel a cég.
Ez miért van?

(és egy marketing-menedzser miért használ freemailes címet?)

Family Frost Creative Commons License 2000.03.30 0 0 34
Jo estet kivanok!

Halasz Akos vagyok, a Family Frost Magyarorszag Kft. marketing-menedzsere. Meglepodve olvastam ebben a temaban, hogy egyesek milyen bantoan nyilatkoztak rolunk es cegunk ertekesitesi megoldasarol. Eddigi tapasztalataim nem igazoljak ezeket az agessziv kritikakat. A magyar lakossag kedveli termekeinket, naponta tizezrek vasarolnak edesipari termekeinkbol.
Az orszag megszerette a jellegzetes dallamot, a csilingelo autokat es kifejezetten szinesiti az emberek eletet ez az ujszeru megoldas. Vannak olyan teruletek az orszagban, ahol napokig varjak kocsinkat es a megerkezes a hetvege nagy esemenye. Szivesen megmutatom annak a nehany meltatlankodo olvasonak, hogy mekkora oromet szerez cegunk. Tartsanak velunk egy ilyen turara, en rendszeresen jarom az orszagot! Celunk, hogy a vevoink mosolyogjanak. "Adj egy mosolyt a fagylaltert!" Ebben pedig nemcsak a kivalo fagylalt, de a kedves hangjelzes is segithet.

Nem ertem, hogy egyesek miert minket tesznek felelosse, ha "masnapossaguktol" sulyosan szenvednek: mi nem alkoholt, hanem fagylaltot arulunk! Ha azt tetszett volna venni, akkor talan a hangulat is maskent alakult volna. Vegezetul szeretnem orommel bejelenteni, hogy kedvezo uzleti merlegunknek koszonhetoen nagyaranyu fejlesztesekbe kezdunk es tovabbi 60-70 mozgoarussal kivanjuk novelni forgalmunkat csak Budapesten. A videkrol sem feledkezunk meg: Pest megyeben otven uj mozgoarus "beveteset" tervezzuk. Celbavettuk a videki nagyvarosokat is. Lesz tv es radio-hirdetesunk is a mar jol ismert arculati elemek folhasznalasaval. Tudom, hogy ez nem a reklam helye, de ha Onok kozul kedvet erez valaki, hogy egy sikeres csapathoz csatlakozzek, (akar arusitokent, akar penzugyi szakemberkent) irjon emailt nekem.

Mindenkinek jo internetezest es meg jobb fagylaltozast kivanok!

Halasz Akos

iceberg Creative Commons License 2000.03.30 0 0 33
Azt a papírt én is szívesen aláírnám.Pofátlanok.
Mi lenne,ha mindenki így terjesztené az áruját.Reggeltől estig kapkodhatnánk a fejünket
a - természetesen különböző - dallamokra.Megjött a húsos,medjött a kenyeres,itt az
édességárus ,ez pedig a mozgó, műanyagbilit árusító autó szignálja, nosza ,szaladjunk a
pénztárcánkért.
Na neeeeee........
Előzmény: ZBB (32)
ZBB Creative Commons License 2000.03.30 0 0 32
nincs itt valami okos ember aki meg tudná mondani, hogy a valóságban is gyűjthetnénk-e aláírást a femili foss ellen?? Mert ha igen akkor ütött az órád sárgaautó!!!
hájjack Creative Commons License 2000.03.30 0 0 31
Kedves Hölgyeim/Uraim!
A Family Frost csendet háborít! Én Dél-Pesten lakom, és itt kifejezetten hangosan, szemtelenül működnek. A szignállal különben semmi baj nincs, de a hangerő és a "számok" gyakorisága szerintem nyugodtan lehetne jogi kategória. Ne hagyjuk magunkat!
AFF brigád
bakibebi Creative Commons License 2000.03.29 0 0 30
Gondolom ezzel a vasárnapi zenélésükkel törvényt sértenek, vagy jogszabályt. Vagy valamit.
De egyet biztos : etikát...

bakibebi

manh Creative Commons License 2000.03.29 0 0 29
Hozzánk pénteken este fél hét körül érkezik, a hangja nem túlzottan idegesít, mert a kutyák az utcában kórusban vonítanak, elnyomják a dallamot.
A mi skót juhászunk különösen szépen tud "énekelni " a sárga autót látva.

Máshol is igy fogadják a kutyák?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!