Azt nem tudom, de a mai napon színházban voltunk, és azt állítja, ide is benéz majd valamikor. Igaz, azt nem mondta, hogy mikor. Lehet, hogy Libi gyereke óvodás lesz addigra? :)
Kérem tisztelettel, mi történt itt, hogy már karácsonykor sincs semmi hozzászólás? Attól tartok, Libi elaludt a bölcsőben, Bélánk hozzáfagyott valami kötélhágcsóhoz, Paulinát elrabolta a Warpigs, Tcherno belfulladt a galagonyaszörpbe, Bubus Jamaicán sütteti a hasát, a többiek pedig szürke szamarat játszanak.
Akkor hadd térjek vissza egy régi hangulathoz, ezennel megosztanám veletek Sally üdvözletét. Hátha ettől magatokhoz tértek. Ha nem, akkor maximum előkapom a korbácsot.
Kikérem magamnak a gyanúsítgatást, maximum pólinka gyúr, én még a kettőt sem láttam, de remekül meg is vagyok nélküle, most inkább a Vészhelyzetben és a Harmadik műszakban felhalmozott lemaradásomat szeretném pótolni, azt is vajmi kevés sikerrel. Kókler meg csak várjon, míg ő is sorra kerül. De az nem most lesz.
Csitt, most csendet kérek, komoly szeretnék lenni! Immáron három hete vödörrel öntjük le a szart az orvosi WC-jében. Szétrohadt a tartály, állítólag a javíttatás meghaladja a kórház anyagi lehetőségeit, a harmadik generációs vödör kihasználtsága fullon van. A hűtő egy hónapja adta be a kulcsot, egyszerűen szétrobbant valami tekercs benne. Jelenleg kb. egy centi vastagon áll benne a penész, az tervezzük, hogy penicillint gyártunk vele. Ja igen, a fal már évek óta penészes, lassan hullik alá a vakolat, mint a megsárgult falevél... A zár nem zár, na persze már úgysincs mit ellopni.
Namármost a műtőbe egyenest az orvosiból szoktunk menni. Érzek annyi felelősségtudatot irántatok Kedves Barátaim, hogy figyelmeztesselek: eszébe ne jusson egyikőtöknek se netalántán a MÁV ispotályban operáltatni magát!!!
Most, hogy kibeszéltem magam, kicsit megkönnyebbültem - a WC-n ezt már jó szívvel úgysem tehetem!