Köszönöm a válaszodat, de sajnos ezen már olyan amit jeleztél (vélhetően a fagydugóra gondoltál) már nincs. Egyébként szakember végezte, a gépkönyvben leírtak pontos betartásával!
Tud-e valaki választ adni arra, hogy a Nissan Qashqai 2016, 1, benzines autómból az előírásoknak megfelelő módon elvégzettek ellenére miért csak a fele folyt le a hűtőfolyadéknak?
Juhúúú, már az ingadozó alapjárat is megoldva! :D Akinek hasonló problémája lenne: a gépkönyvben az EC fejezetben a 47. oldal utasításai alapján sikerült a javítás.
Nnnna a főtengely jeladó csere megvolt, egyelőre jónak tűnik az autó. DE, mivel kitakarítottam a fojtószelepházat, ezért most azt csinálja, hogy ha nincs sebességben, a fordulatszám ugrál jópárszor 1600 és 2600 között, majd egyszercsak beáll 1625-re és akármit csinálok, ott is marad. Nagyon dühítő. Remélem, tényleg visszaáll magától, bár megtettem vele 20km-t városban és autóúton vegyesen, de nem javult meg.
Légtömegmérőt lehúztam és leállt az autó. De valahol azt olvastam,a fojtószelepház tisztítás után valami újrakalibrálás kell, ezért azt későbbre hagyom.
Közben egyszercsak bedobott egy checkengine-t, amit kiolvastam: P0335 Crankshaft position sensor (gondolom ez a főtengely jeladó akar lenni). Oké, leállít, hiba kitöröl. Újra indít: teker a motor 3-4mp-ig, majd beindul és megint bedobja a P0335-öt. Lehet, hogy tényleg ez döglött meg benne, vagy csak valami másodlagos hibaként jelenik meg?
Légtömeg mérő esetleg? Ilyen korban már nem árt levenni, karbi tisztítóval kisprézni. Csekkendzsin nincs? Húzd le a csatiját, ha jobban megy ő a hibás.
Újabb tünet: melegen indítom és leáll 3 mp múlva. Amikor végre útra kelek, hiába nyomom a gázt, nem megy az autó. Mintha hátulról visszaulhúzná valami. Ha finoman tartom a fordulatot, akkor.elmegy, de nem akar gyorsítani.
Sziasztok! Van egy 2005-ös Nissan Almera N16 1.5 benzines autóm. Ma reggel, ahogy mentem munkába, kb 5 perc városi haladás után váratlanul elkezdett izomból rángatni gázadáskor. Ez abbamaradt, majd ahogy kinyomtam a kuplungot, hogy váltsak, egyszercsak leállt az autó. Délután hazafelé nem volt rángatás, de egy kereszteződésnél leállt megint, újraindítás után ment tovább és 2 perc múlva már hazaértem.
Találkozott már valaki ilyennel? 155.000 km van az autóban és LPG-vel is lehet hajtani.
Elromlott a hátsó hangszóró a Nissan Almera sedan 2006-os autónkban. Kérdésem az lenne mit kell nézni vásárláskor, hogy könnyebb legyen a beszerelés? Ha jól néztem 16cm-es, inkább a rögzítés miatt kérdezem.
Sziasztok.Tudnátok ajánlani szerelöt Pesten, aki profi a Nissan Primera P12 szereléséban? Klimahütöt kellene valószinü tisztitani és a ventillátort megnézni, hogy miért nem kapcsol be, ha megy a klima. Köszi.