Keresés

Részletes keresés

gross Creative Commons License 2000.03.15 0 0 9
Ilyen futurisztikus-utopisztikus víziókhoz én, azzal a földhözragadt elmémmel és beszukült tudatállapotommal nem tudok hozzászólni. :)
Előzmény: taraszbulba (8)
taraszbulba Creative Commons License 2000.03.15 0 0 8
"nemcsak Csurka használja fel a nemzeti ünepeket önreklámozásra. Ez így volt, így van, mindig is így lesz."

Hát nem lesz így mindig. Magyarországnak, mint nemzetállamnak, jó ha még egy-két évszázada van hátra. És ugye néhány millió "magyar"-nak mit jelent majd március 15.? Ez egy szláv terület, egy kis intermezzóval. A munkáspártot hosszútávon jó lesz megbecsülni.

Előzmény: gross (6)
pindiy Creative Commons License 2000.03.15 0 0 7
Hát speaker az a NATO ölég messze van ide.
Aztán meg is tud ide gyünni, mert van azért köztünk egy két ország.
De ha Aradról elindul egy zászlóalj reggel az még Csurka napirend elöttijére a Parlamentbe van meghallgatni, ha csak a Duna parton nem kerül dugóba.
Előzmény: speaker (5)
gross Creative Commons License 2000.03.15 0 0 6
Kedves zesi,

nemcsak Csurka használja fel a nemzeti ünepeket önreklámozásra. Ez így volt, így van, mindig is így lesz.

Előzmény: zesi (-)
speaker Creative Commons License 2000.03.15 0 0 5
Ha egy NATO országot el akarnak emészteni?
Előzmény: pindiy (4)
pindiy Creative Commons License 2000.03.15 0 0 4
speaker, politikus egy mondat volt.
Romániának ebben a pillanatban 4 db azaz négy darab hadserege van, úgy békében vagy 200-300 ezer fővel.
Csak a secu fegyveres ereje volt 70 ezer.
Nekünk......
Köhög a bolha.
Előzmény: speaker (1)
olhado Creative Commons License 2000.03.15 0 0 3
Csurka egy demagóg hülye, amiért ezt mondta.
Előzmény: speaker (1)
olhado Creative Commons License 2000.03.15 0 0 2
Nekem viszont nem volt meglepő Demszky beszéde, hiszen elmondta - pontosabban: vicsorogva elüvöltözte - ugyanazt, amit évek óta mond. Demszky 10 éve minden március 15-én kampánygyűlést tart a Március 15. téren, megszoktuk.
Előzmény: zesi (-)
speaker Creative Commons License 2000.03.15 0 0 1
Nekem tetszett, hogy Csurka kimondta, úgy tűnik, a vízmérgezés csak akkor szűnik meg, ha a forrástól kezdve az egész folyót visszacsatoljuk.
csakegyperc Creative Commons License 2000.03.15 0 0 0
Én is ezt kértem -többek közt-, a március 15-e nemzeti ünnep?? topicban, de ott nullánál kicsit több hozzászólás van már:)
zesi Creative Commons License 2000.03.15 0 0 topiknyitó
Meglepő volt számomra a MIÉP Hősök terén tartott megemlékezése, hiszen a legnagyobb nemzeti ünnep csak indok volt arra, hogy a párt bemutassa az időközi választáson induló jelöltjeit, és Csurka elmondja azt,
amit már évek óta mond: Sajnos az ünnep jobboldali értékelése, amire valóban kiváncsi lettem volna teljesen elsikkadt! Kérném a T. Asztaltársak véleményét!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!