Hát nem tudom! Én mindig örültem annak, ha távol volt a buli. Az odautak mindig emlékezetes voltak, néha a vissza is. :))) Az egyik legemlékezetesebb a nyíregyházi volt. Két napig stoppoltam oda, aztán két napig vissza. :))))
Aztán sok olyan helyen voltam, ahova eszembe nem jutott volna elmenni. Jó kis országjárás ez.
Az viszont igaz -szerény tapasztalataim szerint-, hogy az alföldi bulik mindig jobban sikerültek, mint a dunántúliak.
Fényképezőgép király, csak az otthoniak ne lássák a képeket :))))
BLoOm! Lemértem a cuccot (még nincs minden berakva, de már csak apróságok vannak hátra), sátorral együtt 14,237 kg. Átlagos. :)
A jegesmedvékkel kellene coitust végrehajtania annak, akiilyen messzire tette a 2000-es EfOTT
Fél nap csak az út nekem, de nem is akarok nagyon menni, mert nem akarom megcsalni a nőmet, és ez biztos, hogy bejönne, az eddigi két EFOTTomra gondolva..
Bár a nőm azóta más.
A szoboszláviai EFOTT nem volt olyan jó, mint Tokaj. (az a sok lengyel, meg német, turista, meg Tokajban azért ott a muskotály, illetve az első napokban szép tiszta vizű Bodrog)
Én Szoboszlón nem zuhanyoztam, hazastoppoltam kajálni meg fürdeni Balmazra (20 km)
Ha esetleg tényleg nem mennék, jó szarbahozást mindenkinek, csajozást, pasizást, és tényleg éljenek a nimfomán felsőoktatottak!!!
Ja, ha hozol fenykepezogepet, akkor majd parszor megkerlek, hogy hasznald (rank is)! Termeszetesen majd kepeket is rendelnenk :))
Elkezdtem begyujteni a cuccokat az EFOTTra, kertem kolcson satrat, halozsakot... es elment minden eletkedvem... Nem hiszem el, hogy ti is 15-20 kilos cuccokkal jottok :)
"...hogy a hosszu haju fiu
(BLo0m), a hosszu haju lany mellett lesz meg 3 him :)..."
:))) jé, engem is erről lehet megismerni, max. a lány rövid haju... :)))
nekem mondjuk nem lesz olyan, amit ne használnék... vagy legalább ne dobálnék szét valahol a sátor körül. fényképezőt visztek? én igen, az is sallang? :))
eddig még ...kopp..kopp...kopp... semmit nem nyúltak le
sztori:
állok az esőben tavaly csont betépve, jön egy srác, hogy elveszett a szemüvege, és keressük meg a sátrát -éjjel-
-oké, én sem látok tisztán (!) :))) de menjünk
-öh, egy zöld sátor volt, asszem...
körülnézek, minden sátor zöld... na jó, annak láttam
-jól van, merre?
-valahol hátul
hátul ezer sátor (persze zöldek)
-milyen alakja van?
-eszkimó...
mondanom sem kell, minden sátor eszkimó volt** na, kerestük vagy 1/4 óráig, aztán vissza a többiekhez, látom, jön egy szemüveges srác:
-hé, szia, állj meg egy kicsit, plusszos a szemüveged vagy mínuszos?
-öh pluszos/v. mínuszos (nem emlékszem) :)
ránézek az eltévedt srácra
-az jó neked?
-nem.
-nem baj, majd megfordítjuk :), figyelj, ha már úgyis arra mész, mint ő (eltévedt srác),
akkor segíts már neki keresni... tartsatok össze :)))))
-jó
két srác jobbra el.
-** - jelentése: néha túlzok egy kicsit, de nem direkt, csak ilyen az írói vénám :)))))
persze akinek van az hozza csak a kedvesét. úgy szép az élet.
BLoOm! szerintem a listánkon nincs sok sallang, estleg egy-két nemhasználatos tárgy. :)))
Mi csapatosan megyünk, csak több részletben. a szabadságokba bekevertek a főnökök, majdnem nekem is ugrott a jövő hetem. aztán bekeményítettem. márpedig efott kihagyhatatlan, inkább kilépek! :))) ezután engedélyezték, a szabit. :)))
igaz hétvégén melózni kell, de megéri!
En - dogoljek meg - viszem a kedvesemet is :)
Az esotol nem felek, tavaly nyaron akarhova mentem bulizni, mindenhol atazott a satram meg a "szaraz" ruham :))
Es jol latom? Rovidnadrag _es_ uszonadrag??? A ketto nem egy es ugyanaz? Bar... izlesek es pofonok... en farmerben szeretek szokokutba ugrani...
Amugy a listaitokon sok a sallang. En ennyit viszek:
5 polo, 5 also, 1 farmer, 1 bakancs, 1 tornacipo (ezt nem valoszinu, hogy haza is viszem), 1 fogkefe, 1 fogkrem, 1 torolkozo. Ennyi :)
1 uj kerdes: Csapatostul erkeztek, vagy egyenileg? Bennunket arrol is meg lehet ismerni, hogy a hosszu haju fiu (BLo0m), a hosszu haju lany mellett lesz meg 3 him :)
igen, hát az efott szerintem, jó próbája a kapcsolatoknak. főleg, ha figyel az ember.
tört.:
délben
barátnő: mindjárt jövök! - el
én: ok - marad
másnap dél:
én: hol voltál? -kicsit rémülten
barátnő: buliztam! efotton vagyunk nem? -felháborodva
egy év múlva
barátnő: itt vanak kedvenc lányismerőseid! -gúnyosan
én: ok -mit sem törődve velük
barátnő: de bunkó vagy, nem is beszélgetsz velük! -szidalmazva
én: jó beszégetek velük. -ha már te kéred
két perc múlva
barátnő: látom jól érezted magad, én meg itt unatkoztam -nagyon mérgesen
én: nem is voltam sokáig -szabadkozva
tíz perc múlva sörözés közben
barátnő: ne lógj már folyton a nyakamon -felháborodva
2 hónap múlva:
én: pá-pá -mosolyogva 2 év után
ja! esőre számítsatok, mert megyek, és én vagyok az esőisten legkisebb unokája, és ilyen helyeken általában kedveskedni szokott :)))
fogkrémet szívesen adok;)
borotvát nem viszek. túl éles az a sörök után. ;)
te aztán felkészült leszel :))
majd jusson ez eszedbe, amikor a tömeges fogmosás során délben tőled lejmolom a fogkrémet...
tényleg, a törölköző/törülköző (szerintem mindkettő lyó) nagyon fontos, ha jönnek a Vogonok
borotva?
ja barátnő kérdés:
nekem is megfordult a fejemben ez, de azt hiszem vagyunk olyan mély kapcsolatban, hogy egy EFOTTot túléljen :))) tuti
nyakbaugráló volt-barátnők elleni csúnya pillantásokkal szemben csak két dolgot tudok:
1. nem észrevenni (látványosan)
2. kiengesztelést alkalmazni, ok nélkül (ez mindkettőnknek jólesik :))
tudnék többet is, de az már off nagyon
bár volt egy-két sztori:
1 sztori:
EFOTT előtt összejöttem egy lánnyal, de még nem tudtam eldönteni, hogy mennyire lesz gáz, mert voltak kisebb-nagyobb hibák a lánnyal, ezért titokban tartottuk, úgy, hogy a lány azt hitte, hogy az ő ötlete volt (hát igen, durva dolgok ezek ;)
szóval le EFOTTra, már a vonaton kialakult egyfajta közös hullámhossz egy másikkal (addig ismeretlennel)
EFOTTon elválaszthatatlanok voltunk, és semmi testi kontaktus, max kézenfogva sétálás
nagyon jó volt (nagyon furcsa lány volt)
3. napon megjelent a titkos barátnő, és pont egy Black-Out koncert közepén ugrott a nyakamba, csókot remélve, miközben a furcsa(pozitívan) lány 5 méterre mögöttem állt, és engem várt (nem Nastassja Kinski)
később kiderült, hogy ő pontosan tudja, ki az a másik lány, és direkt küldte hozzám, hogy lássa, mi lesz... lett is... metakommunikációs-szemezgetős botrány, amikor titkos barátnőm -már ki tudja hanyadik- csókkísérlete alól bújtam ki, és ültem megoldást keresve a helyzetre, ami számomra elég kényes volt...aztán...
jól eltűntünk a sötétben... és összejöttem a fura kislánnyal (jól letesztelt)
EFOTT vége után szakítás gyorsan
kicsit jellemző a fesztiválok alatt létrejött kapcsolatokra ez, nagyobb százalékban ez a vége szvsz, és nem az esetleges távolság miatt (mindenki érzi szerintem mi is az oka)
lábjegyzet: 2 héttel az EFOTT után összejöttem hivatalosan a sötétben elvesztett lánykával
ez kicsit őt is minősíti... aztán gyorsan csalódtam benne, buta és felszínes volt, valamint kicsit frigid alapból (de nem teregetem ki...ááááhh! dehogy)
most aki azt gondolja, hogy egy mocskos "tipikus férfi" vagyok, azt ki kell ábrándítanom
nem, csak így jött össze
de jó volt, és emlékezetes, tanulságos (nekem biztos)
Coma! Minek öt alsó? Az tök sok hely, meg még a súly is! :)))))
Barátnőt ilyen helyre, szerintem nem szabad vinni.
Nekem mindig akkor voltak gondjaim, ha ott volt. Most nem a megcsalásról, hanem a féltékenységről beszélek. Nehezen viselik, mikor az előző efottokon megismert csajok az ember nyakába ugrálnak ;) Persze azon efottok idejében nem volt barátnő sehol.
sátor
cigit nem, mert leszoktam
póló 4
pulóver
kabát
tusfürdő
fogkefe (a legfontosabb)
fogkrém (ezt senki se szokott)
törölköző
bakancs
nem bakancs
óvszer (utálok tesztet tölteni;))
zokni 5
farmer
rövidgatya
fürdőgatya (ezen még gondolkodom)
pénz (szintén fontos)
elemlámpa
kalapácsot más hozzon
Miert nem lattam meg ezt a topicot?
Termeszetesen ott leszek! :)
Meg 1 aprosag:
Fogjon mindenki 1 szines polot, 1 keves hypot meg 1 fultisztitot (vattaval a vegen, tudod...), aztan irja mar ra a poloja hatara a nickjet... Akkor majd tudom, hogy kinel lehet az indexre hivatkozva sort tarhalni :)
hali, nem tudjátok véletlenül, hogy a mostani EFOTT jegyben (bérletben) is benne van-e az 50%-os MÁV kedvezmény?
sehol nem látom feltüntetve.
nehogymár ne legyen!!!!
de lehet, hogy már késő... brühü
Nekem ezn lesz a 2. efott om .
a szoboszloi kurva jo volt...
remélem ez még jobb lesz...
ya és most nem tom hogfy lesz e prosectura és alvin mert a hivatalos hpn nincsen
de néztem egy másik efott os hpt amin meg van a fellépok kozt.
ugy hogy nem tom...de renmélm lesznek na udv mindenkinek!!!
Szerintem a fürdési lehetőségek színvonala az évek alatt egyre romlik. 50 Ft volt Szoboszlón a zuhany? Ez tökre meglep, pedig zuhanyoztam, mindegy egy-két sör árát legalább megspóroltam. Tényleg a táborhely volt a legjobb és azonbelül a multifilter melletti kis sörsátor. Koncertek tényleg huszadrangúak, az első nap mindig elmegyek egy koncertre utána már nincs rá idő.
Igazad van Coma! A zuhanyzó tényeleg király volt, a WC meg egyenesen fenséges! :))) Gondolom ti sem kedvelitek a "toy-toy" fantasztikus élményét, főleg estefelé!
Azért szerintem a szoboszlói helyszínnel voltak gondok, de nem egetrázóak! Az usziból (internetezés után) a fürdőbe átmenni elég jó kis túra volt, nem beszelvé arról, ha a társaság a fürdőben két részre oszlott. :)) Maga a tábor király volt! A színpadok elhelyezése elég jól sikerült, csak napközben nem ért semmit. :(((
Ha az idei csak olyan lesz mint a tavalyi, már nem kell aggódnunk!
szerintem a szoboszlói bulihelyszín pont megfelelő volt,imádom, ha elég nagy a helyszín, mert nem szeretek a tömegbe zsúfolódni
lehet mászkálni, stb. szóval remélem most sem lesz kisebb hely. ami még nagyon tetszett tavaly, az a zuhanyzó volt 50 Ft-ért éjszaka, meleg víz dögivel, csempézett, padok, fogasok, tisztaság.
ilyen egy jó zuhanyzó.
más
tavaly állat volt az internetezési lehetőség, csak kár, hogy IE volt, és állandóan lefagyott, ha chatelni akartam valami java-s oldalon.
Sajna én nem ismerem, de az EFOTT színhelye megváltozott, és nem a sportpálya lesz, hanem a Békepark. A www.efott2000.hu oldalon utána nézhetsz, itt képeket is találsz. ;)
Szerintem a KFT nem volt borzalmas, csak meglepő az elején. Ez a koncert az egyik az öt közül. :))
Ja! Lehet, hogy össze fognak keverni minket!;) (sör ivászat, csajok)
Ismeri valaki a helyszínt? Mármint ezt a Matáv sporttelepet? Mire számíthatunk?
Szoboszló egy borzalom volt, egy hatalmas terület, melyen szétfolyt a nép. Én senki ismerőst nem találtam, ha egyszer elkeveredtünk.
Az EFOTT nekem a már megint nem jutottam el a ... koncertre életérzés, valami színpadtól távoli kocsmasátorból hallom rendre hogy játszik a Kispál, meg a többiek. Bár tavaly a GZolit sikerült végigdülöngélnem. Meg a borzalmas KFT-t.
Egyébként találkozhatunk, onnan lehet megismerni hogy sört fogok inni. Meg kultúráltan próbálok ismerkedni nőnemű egyedekkel.
Az tényleg jó, hogy lesznek fák. Szoboszlón mikor megláttuk a sátorhelyet páran vissza akartak fordulni. :))) Persze maradtak, és azért nem bántuk meg. Meg aztán vannak jó kis sörsátrak, ahol át lehet vészelni a nagy meleget, az alvást meg ki lehet iktatni :)) Az a két-három óra bőven elég. :))
Vajon mitől törik el egy sátorrúd? :))
Nekem hála istennek, csak egy merevítő kötelet kell pótolnom. Talán sikerül :)
tavaly azt hiszem 20.000-en voltak mindent összevetve. kiváncsi vagyok mi lesz idén.
kicsit gáz, hogy eltört a sátorrúd, és nem tudom, sikerül-e felállítani
de végülis mindegy
viszont annak örülök, hogy lesznek fák is, és nem kell szétfőni reggel 9-től kezdve a napon