Sajna az énekesnek nem technikai problémái voltak, hanem szvsz nem tudta a szövegeket!
Nem azért vonultak le olyan korán, mert nem bírták, hanem mert eredetileg is ennyi volt a műsor. Szemétség volt a rajongókkal szemben, hogy ráadásként csak 1 dalt játszottak, semmi normális kivonulás. ki is fütyülték őket (illetve a már üres színpadot :)). Kár, mert amúgy egész jól szólt a Rhapsody, csak az énekessel volt bajom.
Edguy: A hangzás itt sem volt valami húdefényes, de igazából azt sajnáltam, hogy Tobias abszolút nem bírta kiénekelni a témákat; remek dalszerző-frontember, de nem nagy énekes szerintem. Jó volt a hangulat, kár, hogy az énekben csalódnom kellett.
Na, szóval a Rhapsody nem bírta szuflával. Meg technikai problémáik is voltak. Az énekesnek nem ártott volna egy kis technikusi végzettség :) Teljesen gáz volt, hogy a végére mennyire nem bírta már és csak úgy sitty-sutty levonultak. A közönség nem örült.
Ennél is nagyobb gáz volt, hogy egy egész délután tartó bulin este 7-kor elfogyott a szendvics.
Semmilyen kaja nem volt, a popcorn-t ugye nem kéne ételnek regisztrálnom? Megalázónak tartom, hogy trükkös módon kellett a PeCsa belső büféjéből, ahova ugye nem tehettük be a lábam 200 Ft/áron szendvicset kiügyeskednem. Vagy legközelebb elemózsiás kosarat is hozzak?
Többi zenekarról: én Edguy-Rhapsody-ra jöttem, Edguy jó volt, énekes itt se bírta szuflával :)
Előrebocsátva, hogy én spec. szeretem a Rhapsodyt, a JP EGYÁLTALÁN nem olyan. Ez egy koncept lemez, a Machbeth-sztorival, szerintem korrekt szövegileg, és a zene pedig tök igényes heavy/power metal, ha ez dob téged, igen érdemes előásni.
Igeeen? Na, ez új. Mondjuk amennyi tévét nézek...
Rhapsodyt ezerrel fikázod, de ismered a Jag Panzer Thane to the Throne lemezét? A Machbeth-ről jut eszembe.
Nem, csak a rossz Tolkien átirat dalszövegeket. Mondjuk a Gyűrűk Urát inkább mesének tartom, és mára már átlapozom az unalmas oldalakat, de attól még minden fantasy alapja...Kihagytam viszont Howardot, Lovecraft bizonyos történeteit,Marion Zimmer Bradleyt.Meg még egy csomó mást.
Mark Frost- List Of Seven, Six Messiah
Donaldson- Kárhozat urának átka sokológia. Csak az első jelent meg magyarul
Gaiman: Neverwhere, Sandman(mondjuk képregények),
Pratchett: Korongvilág könyvek, Manák
Gaiman és Pratchett: Good Omens
Tim Powers: összes
Tolkien: Gyűrűk Ura, Hobbit
Robin Hobb és Raymond E. Feist könyvei, különösen a Fairy tale
Anne Rice, Nancy A. Collins, Poppy Z. Brite, Tad Williams, Orson Scott Card,
King és Straub: Talizmán
ja és Clive Barker összes könyve.
Raoul Renier: A Hitehagyott, meg általában Kornya cuccai
Juhász Viktor Relikvia c. regénye
és Nigel D. Findley cuccai(nagyjából a kevés emészthető rpg könyvátiratok királya)
Nos kedves Fantasy Isten lenne oly kedves, megáldani bennünket mennyei mannával, mely az Ön által elfogadható, vagy neadj'isten jónak tartott könyvei neveit tartalmazza?
ja és ennek semmi köze a toleranciához. Bár ezt az igen tisztelt true/Rhapsody tábor nálam igencsak kevésbé ismeri.Akárcsak azt a szókapcsolatot, ha már mágikus kifejezésekkel dobálózunk, hogy széles látókör.
Thors Hammer: Szerintem ha SyBeer jobban megismer, megszeret.
Ennek semmi köze a fantasy istenséghez. Jól kivitelezett kórusok? Háát. na jó, mindegy. És persze hogy felfújom. És lecsapom. Ezért ez a nickem. És nyugi, Britnit sem bírom. És pont a vehemencián és kulturálatlanságon van a lényeg. De ezt már értelmezd magad, jó????