Keresés

Részletes keresés

CallistoXena Creative Commons License 2005.07.22 0 0 30

Kedves hozzáértők!

Segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a torrentreactor.net-ről több filmet, némelyiket le tudom játszani, de némelyiket nem. Pl:

Xena.2x01.Orphan.of.War.DvdRip.Jem.DivX-TVC.avi

vagy

Andromeda.101.DVDRip.AC3.DivX-AMC.avi

Se a Windows Media Player, se a DivX, se a Real nem boldogul velük, pedig avi-k.  Letöltöttem már különböző codec-csomagokat is, de nem használ.

Tudja valaki a megoldást?

nymand Creative Commons License 2005.07.19 0 0 29

Hali!

RatDVD-t probaltatok mar?

Egyetlen fajlba (1-1.6 Gb) konvertalja az egesz dvd strukturat (tehat minden megmarad, menu, extrak), es ez a fajl a legtobb szoftveres dvd-lejatszoban mind DVD megnyithato. A konvertalas utan kapott fajl barmikor visszairhato dvd-re, hogy asztaliban is le lehessen jatszani. A keszitok tulajdonkeppen arra talaltak ki, hogy P2P halokon lehessen full filmeket cserelgetni.

Kisse meg kezdetleges (jelenleg 0.7), de mar most nagyon igeretes!

www.ratdvd.dk

sinok15661 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 28

Korongvadász!

Hol lelhető fel ez a "másik" topic? Engem is érdekelne.

Előzmény: Korongvadasz (25)
PPeti Creative Commons License 2005.02.06 0 0 27

Hol a másik topic?

Nekem is ez kellene. DVD-re írt anyagot szeretném jelveszteség nélkül avi-ra rakni, hogy plusz jelenetet és menüt csinálhassak neki. Milyen program alkalmas rá?

Előzmény: Korongvadasz (25)
Fürgeláb Creative Commons License 2005.01.23 0 0 26
DVD Decrypter 3.5.2 magyar leíráshoz tud valaki esetleg linket?
Korongvadasz Creative Commons License 2004.12.12 0 0 25
Egy lehetséges válasz a "másik" topicban van.
Előzmény: Bumba2 (24)
Bumba2 Creative Commons License 2004.12.10 0 0 24
Sziasztok!

Egy másik fórumon már próbálkoztam, de sikertelenül, hátha itt tud valaki segíteni.
Egy kis technikai segítség kéne. Családi videókat írtam át DVD-re. Hogyan lehetne a már kész DVD-ről a vob-fájlt visszaalakítani avi-ra minőségvesztés nélkül, nem akarom tömöríteni, helyem van, csak néhány jelenetből össze akarok állítani egy új anyagot,a mit újra konvertálhatok dvd-re? Amit azt interneten találtam, az mind VCD-re vagy SVCD-re konvertál, vagy AVI esetén is tömörít, én az eredeti 4.5 GB-t szeretném visszakapni valamilyen editálható formátumban.

Előre is kösz a segítséget.

Bumba2
db Creative Commons License 2004.12.08 0 0 23
Igen, valoszinuleg a deinterlace hianya lehet a gond.
Előzmény: LordDarklon (20)
pok_ussz Creative Commons License 2004.12.08 0 0 22

(ImToo) DVD Audio Ripper

villámgyors

Előzmény: _Coco_ (17)
RogerWilco Creative Commons License 2004.11.16 0 0 21
Én ismerem és használom ezt, viszont egy valamit nem értek - kb olyan lassan rippeli a hangsávot, mintha az egész filmet (videóval együtt) rippelni/kódolná. Még ki is írja az fps-t, ami 12-13 között mozog, azaz 0,5x sebességgel. Ennél már az is gyorsabb lenne, ha lejátszva átirányítanám a hangot fileba (1x sebesség), már ha tudnám, vindóz alatt hogy lehet ilyet csinálni. Nem lehet ezt valahogy felgyorsítani? (ráadásul nem tud VBR-el kódolni)

(Ua vason CD-t 3,5x sebességgel tudok rippelni/mp3-ba kódolni)
Előzmény: Nyuszter (18)
LordDarklon Creative Commons License 2004.11.12 0 0 20
Szia DB! Látom értesz a témához lenne egy kérdésem. Ha felveszek valamit tvből egy tunnerkártyával és utána az kíírom dvdre akkor azt ha sima asztali dvdplayerrel lejátszom nagyon remeg a kép. Ez lehet amiatt, hogy nem deinterlaceltem a videót amit a dvdre írtam (a fésűs effekt jól látható számítógépen, de ott persze nem remeg). esetleg valami más tipp, hogy mitől lehet?
lanius collurio Creative Commons License 2004.11.03 0 0 19

Sziasztok.

Szóval,írattam filmeket dvdn,és nem tudom az 5.1 EX hangot sehogy sem megszólaltatni,csak az angol szól,a magyar nem.Mi kéne hozzá?

Nyuszter Creative Commons License 2004.10.11 0 0 18

A program amire szükséged van:

Xilisoft DVD Audio Ripper

Előzmény: _Coco_ (17)
_Coco_ Creative Commons License 2004.10.10 0 0 17

Hali!

Koncert DVD-ről szeretném a DD5.1-es illetve a PCM 2.0-ás hangsávokat leszedni, átkódolni (ha kell), hogy PC-n hallgathassam,  illetve audio-CD-re kiirni.

Egy CD-író/DVD-ROM kombóm van, milyen szoftver(eke)t kell keresnem ? Hol ?

Köszi:

Coco

db Creative Commons License 2004.01.07 0 0 16
Deinterlace:
A TV-n (mint talan tudod) ugy jelenik meg a kep, hogy masodpercenket 50 db fel-kepet rak ki. Egy fel kepben csak a paratlan v. paros sorok vannak.
Namarmost, ha vmit felveszel a TV-bol, akkor latni fogod, hogy ez a szamitogeped monitorjan ugy jelenik meg, hogy ami mozog, annak "fureszes" lesz a korvonala, mivel maga a video masodpercenkent 25 db egesz kepet fog tartalmazni. A deinterlace ezt hivatott kikuszobolni. A modszerek:
odd: csak a paratlan sorok kerulnek be
even: csak a paros sorok
interpolate: megprobal kiszamolni vmit a paros es paratlan sorokbol
none: nem csinal semmit
Előzmény: szonár (15)
szonár Creative Commons License 2004.01.05 0 0 15
Sziasztok!
Szereztem egy új,felhasználó barát (wizard-os) dvd rippel? progit,de egy állítási lehet?ség még így is van rajta csak nem tudom mire.Mi a jóég az a Deinterlace method ? (Állítási lehet?ségei:odd,even,interpolate,none.)

Másik kérdésem az lenne,hogy milyen progival lehetne helyretenni elcsúszott hangú,letöltött avi/divx klippeket?

(10 másodperc csúszás van az egyiken.)

syrius Creative Commons License 2003.12.12 0 0 14
Én valami Super DVD Ripperre tettem ma szert és elég símán indult. Igaz az eredmény majd 6 óra múlva...
Előzmény: Törölt nick (12)
RajZol Creative Commons License 2003.11.10 0 0 13
http://dvdzona.discoware.com/
Itt nezz korul van egy ket progi magyar ismertetovel
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.10 0 0 12
http://www.afterdawn.com/articles/archive/dvd2divx_anamorphic.cfm

ezen a címen elég jó "kis" összefoglaló van. Ez tényleg ENNYIRE macerás? nincs olyan program, ami fogja, és egy gombnyomásra divx-et csinál a dvd-ből???

db Creative Commons License 2003.03.13 0 0 11
"A jó minőségű "biztonsági másolat" elkészítése (rippelése) ezekkel a gépekkel átlagosan egy-két napot vesz igénybe, attól függően, hogy szinkronizált vagy feliratos filmről van szó. Az előbbi egy nap alatt elkészülhet, az utóbbi akár egy hetet is igénybe vehet, a feliratban szereplő hibák mennyiségétől függően."

Na ja, azt en se tudom, hogy mit szottyog a ket gep egy-ket napot, az en dual celeron-366-os gepem kb egy fel nap alatt osszenyom egy DVD-t. Ket - gondolom - clusterba kotott dual-AthlonMP (vagy mi a fenere lehet elkolteni 500kHUF-ot darabonkent?) par ora alatt le kellene, hogy zavarja ezt.

A feliratok javitgatasara szant 1 het mondjuk meg realis is lehet, ha eleg lusta az ember :)

"Kimaradt a cikkbol tovabba, hogy letezik DVD-iro (asszem, 60.000 Ft-ert arulta a Depo) ezzel pedig tokeletes masolatokat lehet letrehozni."

Azt azert ne felejtsd el, hogy

1.) Ezek 4.5GB-os lemezeket irnak, a filmek meg altalaban ket reteguek (9GB). Ha lehagyja az ember az extrakat, es csak a filmet masolja, akkor lehet, hogy az kijon 4.5GB-bol, de egy csomo film nem.

2.) A mindenfele irhato DVD-ket (amit lattal, az valoszinuleg DVD-R/DVD-RW volt) az asztali DVD-k vagy olvassak, vagy nem (ha meg ugyis szgepnek lesz, akkor meg koltseghatekonyabb venni ket 120GB-os vinyot)

"Ganyolt, miszticizalo, tipikus ujsagiroi semmitteves."

Ja, ez mar tisztara kezdi elerni a Blikk szinvonalat :)

Előzmény: HoKr (10)
HoKr Creative Commons License 2003.03.13 0 0 10
"A jó minőségű "biztonsági másolat" elkészítése (rippelése) ezekkel a gépekkel átlagosan egy-két napot vesz igénybe, attól függően, hogy szinkronizált vagy feliratos filmről van szó. Az előbbi egy nap alatt elkészülhet, az utóbbi akár egy hetet is igénybe vehet, a feliratban szereplő hibák mennyiségétől függően."

HAHAHAHAHA

Kimaradt a cikkbol tovabba, hogy letezik DVD-iro (asszem, 60.000 Ft-ert arulta a Depo) ezzel pedig tokeletes masolatokat lehet letrehozni.

Ganyolt, miszticizalo, tipikus ujsagiroi semmitteves.

forras

APReptile Creative Commons License 2003.02.28 0 0 9
Halihó!

Van valakinek ötlete, hogy a dvd-ről a filmet, hogy lehet reklámok és korlátozások neélkül lenyerni?
Speciálisan a szellemhajóval van problémám. A kép alján 5percenként egy két soros felirat virít, plusz minden 10. perc monokróm.
Hogyan lehet leszedni mindezek nélkül?

Hi!

Fürgeláb Creative Commons License 2002.12.27 0 0 8
Köszi, már megoldottam, az SLD Codec pack 1.4 tökéletesen viszi a filmet.
Előzmény: Penngaladiel (7)
Penngaladiel Creative Commons License 2002.12.18 0 0 7
Az ac3 kodek hiányzik. Ha kell, elküldöm emilben.
Előzmény: Fürgeláb (4)
Fürgeláb Creative Commons License 2002.12.18 0 0 6
Az a gáz, hogy az XP nem bírja, pedig az ötös verziót telepítettem.

A Tripla X-et nézném meg.

Előzmény: kranführer (5)
kranführer Creative Commons License 2002.12.15 0 0 5
nimo codecpack kell neked. Nem az Ellenség a kapuknál a címe?
Üdv
k
Előzmény: Fürgeláb (4)
Fürgeláb Creative Commons License 2002.12.05 0 0 4
Segítsetek légyszi.

Az a gond, hogy szereztem egy dvd ripelt filmet, de lejátszáskor nincs hang.

Ilyen az audio formátuma:
448Kbps AC3 5.1ch

Mit kell tennem?

Oscar the grouch Creative Commons License 2001.05.17 0 0 3
hali, vobból divx-be dekódolásnál állandóan kifagy a flaskmpeg, meg a többi progi is. ??
Sysygy Creative Commons License 2000.01.21 0 0 2
Bocs, én a régiókódokra gondoltam. Most látom az ottani hozzászólásodat.
Előzmény: Sysygy (0)
bendeguz1 Creative Commons License 2000.01.21 0 0 1
Nulla tapasztalatom van.
Előzmény: Dummmy (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!