Keresés

Részletes keresés

rettegen Creative Commons License 2000.01.04 0 0 7
Sterbi télleg meghülyült, két éve még nem volt semmi baja.
Budai meleg , de a legjobb zenét nyomatja, nagy kedvencem...
Mint a Levi - aki él-hal a zenéért, és akár ingyér is eljátszott ha jó volt a buli.
De a legnagyobb arca szerintem ennek a hármasnak van:
Schulz - Junior - KühlTomi
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.04 0 0 6
Kínos sznobizmus ez a DJAkárki típusú elnevezés. Ennél már csak az MC jobb. Iskolába járni nincs eszük (tisztelet a kivételnek), így Dr. helyett DJ előtaggal látják el magukat. Nevetséges. Lesz pénzem, veszek egy állat cuccot, aztán beállok mögé és onnantól kezdve majd csak DJbagojj leszek. Nemrégiben betévedtem egy dizsnyába, hát 5 percig sem bírtam. Otthon beteszek egy CD-t, valahogy megakasztom a "tűt", és kész is a dolog, aztán pár óra múlva kihúzom a falból a cuccot. Közben eladok pár hektó energiaitalt, davidoff cigit, és jólvan.
Köpcös Creative Commons License 2000.01.04 0 0 5
Hi !
És mi van az underground Dj-kel ? Szerintem Titusz cool zenéket játszik viszont a keveréssel néha bajai vannak. Vagy pl. Naga. Cool zenék, jó keverés ? Nálam ők a kedvencek.

Geca Creative Commons License 2000.01.04 0 0 4
Valóban egy beképzelt pöcs!
A másik az, hogy egy sztár DJ-re ne kelljen már várni akár félórákat is (Hyperspace nyáron, Playmate partik a Flörtben, stb......), miközben nyugaton a DJ a szetjük elött már órákkal a buli helyszinén vannak.
Ha meghallgatod az új mixlemezét, hát.... Mindenki szerint KIRÁLY, de szerintem kurva szar. Mint a korábbi mixlemezein, itt is a márkás keverő nélkül meghalt volna. És az a sok reklám a FREEE-ben! FÚJ!
Előzmény: Bolcs Bagoly (-)
Bolcs Bagoly Creative Commons License 2000.01.04 0 0 3
Na ez az ... De t'od azert vannak diidzseeek, akik
azert a sajat nevuk alatt is kiadnak ezt azt ... De nem ugy mint egyesek akiknek a legnagyobb az arcuk ... Erdekes egyes szerenyek mint pl a DJ Newl is tudnak onallo projectet csinalni ... Es nincs nagy arcuk az egeszhez ...

Budairol nem tok sokat ... Newl rules, jo fej gyerek ... Sterbi ... Nem csinalna o rossz zenet amugy, csak az a ***** nagy melleny nem kellene hozza ...

Előzmény: mrbungle (2)
mrbungle Creative Commons License 2000.01.04 0 0 2
Ha úgy vesszük, a lagzi lali is egy diidzséé, nem? Keveri a szart a dáridóban...
Inkább vki azt árulja már el, mi abban a művészet, hogy mások loop-jait meg kliséit orrba szájba keverik és kiadják saját név alatt?
grasshopper Creative Commons License 2000.01.04 0 0 1
Szerintem nagyjából a Sterbinszky akkor túl is van tárgyalva :o) Az, hogy ő egy P*cs, az nem is megfelelő kifejezés. Szerintem az egy szárnyas barom. Láttam a TV-ben nyilatkozni, és láttam a hátán a szárnyakat is, amivel el akart szállni saját magától.

De azért jó a topic, legszebb öröm a káröröm :o)

Előzmény: Bolcs Bagoly (-)
mrbungle Creative Commons License 2000.01.04 0 0 0
DJ Pult-on kívűl 0 szardidzsét ismerek.
Bolcs Bagoly Creative Commons License 2000.01.04 0 0 topiknyitó
Hali !

Jelen topic hivatott arra, hogy a magyar DJkről vitatkozzunk, jófejségét vagy beképzeltségét taglaljuk, szeressük vagy utáljuk.

Egy biztos : Sterbo egy egoista beképzelt PÖCS !

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!