Szia. Érdeklődnék hogy sikerült e megoldania problémát? Nekem is előjött, de most télen. Nem jöttünk rá és inkábbb leveszem az egyik sarut, plussz beszereztem egy akksitöltőt.
olyan kérdésem lenne hozzátok hogy van egy ROVER 200asom és téli gumikat kellene tetetnem rá!jelenleg 175/65/R14 van rajta és én szeretnék kicsit szélesebbet rá!a 185/65/R14 az rámegy?vagyis el fog fordulni a kerék teljesen vagy csak ez az egyetlen méret ami passzol?
sziasztok! segítséget szeretnék kérni segítséget a Rover 214si váltojába milyen váltoolaj kell és hogy a hűtővizet hol kell leengedni??? elöre is köszönöm timar.d@freemail.hu 06306378922
szia mert nincs légtelenítő csavar ha nagyon nem akar magától akkor az alsóról húzd le a csövet és munkahenger kézben összenyomod majd szép lassan ahogy tolod be a pedált jön a csőből az olaj akkor hopsz össze nyomod.
Segitseget szeretnek kerni! Most szeretnek väsärolni egy Rover 216 si -t, 1999-es evjärat. 153 000 futott kmrel. 650 000ft.
Elsö autom lenne...azt szeretnem megtudni h mi a tapasztalatotok a roverekkel kapcsolatban...mennyire megbizhato auto es milyen könnyen lehet hozzä alkatreszt kapni?
Hello .. segitséget kérnék.. van egy 214 es SI roverom és 2 naponta leszivja valami akkumlátort .. ha van ,vagy volt valakinek ilyen féle problémája azt kérem segitsen ... Köszönöm ! Norbert
Szia. Szerintem az injektorokkal van a bibi,nekünk egyesével ment tönkre 2-3 hetes intervallumokban. Nekünk is hasonlókat művelt, mindíg más sebesség fokozatokban fulladt,vagy dadogott,meg picit ingadozott az alapjárat.(lambdaszonda csere után is,azután cseréltük az injektorokat) Központizár? Szerintem a központizárat kapd szét.és nézz bele,mert tuti,hogy az egyedüli műanyag alkatrész törhetett el,ami van benne(nem jut eszembe a neve)
Üdv! Segítségeteket kérném!Pesterzsébeten van egy rover szerelő neki a telefonszámát szeretném megtudni fontos lenne!Az a problémám, hogy néha hirtelen gáznál lefullad az autóm és, ha állok járó motorral rángat,de nagyon. Most lett komplett kuplung, váltó bowden, olaj,levegő, pollen, gázolaj szűrő , szimeringek, olaj, ac-pumpa, légnyomás mérő, aksi, generátor ékszíj, fékbetétét féktárcsa cserélve. Mi lehet szerintetek a baj? A táv nem nyitja az első 2 ajtót csak kulccsal. Ezzel a nyitó problémához tudtok valami szerelőt?Telefonszám? SEGÍTSÉGETEKET ÉS A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM. Rover 75 2.0 cdt
Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem! Kellene nekem Rover45 1.4es 103LE-hoz egy pár alkatrész. Aki tud nekem segíteni legyen szíves írja az árait és fényképet is küldhet elöre is köszönöm! Sorolnám mire lenne szükségem: Utas oldali légzsák fekete, Biztonsági öv fekete, SÜRGŐS LENNE!
Szia! Nekem egy 416-osom van és nagyon elégedett vagyok vele.Napi 60 km melóba járás(+egyéb és elég sok a város, Pécs) és nem eszik meg 6,5-et sem(igaz nem is szoktam 100-nál többel menni).Hiba eddig csak az én hibámból volt - mosás miatt klimaventi elektronika meghalt...Most cseréltem féktárcsát(brembo) és betétet(textar) + vezértengely szimeringet(4db) + szelepfedél tömítést + a 2db (3 ill 5 bordás) hosszbordás szíjat 33700ft-ért!!Sztem ez nem sok érte.Asszem az árban még benne volt egy bosh olajszürő ami 2400 ft de ebbe nem vagyok biztos.Az autó 10 hónapja van meg azóta 18000km ment bele és minden tuti. Amit Te venni akarsz szerintem egy kicsit drága de ez állapot és sok minden egyéb kérdése de erre a többi - nálam sokkal jobban hozzáértő - rovertárs fog bővebb infót adni. Üdv.
Lenne egy kérdésem Rover 75 cdt-hez kapcsolódóan. Mégpedig a kiegésszítőfűtés működését illetően ha minden oké akkor hogy kellene működnie? Mert nekem nem működik és szétszedtem ki akartam takarítani de nem volt mit olyan mintha nem is működött volna soha.Maga az egység az működik külön de beszerelve nem vezérli a gép.Az autónak nem tudom az előéletét törve volt biztos nem tudom hogy esetleg akkor lett valami elkavarva.Ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném. /bekötésirajz vagy bármi ötlet/
Igazából csak egy tapasztalatot szeretnék veletek megosztani.
Nemrégiben vásároltam egy 75-ös rovert, gyönyörü állapot, kevés kilóméter, vezetett szervizkönyv. Mi kellhet még?
5 havi használat után jöttek a gondok, nem ment a hütöventillátor lapátja, forrt a vizem. A wallisnál aztmondták cserélni kell 156.000 ft a cseréje. Egy kissé ledöbbentem, de próbálkoztam máshol is.
Egy barátomtól kaptam egy telefonszámot és egy cimet.
Végül nem bántam meg, felhivtam, elmentem. Az autót megcsinálták, gyorsan, pontosan dolgoztak. (A márkaszerviz áraihoz képest a töredékéböl)
A gyáti kulcsot sem ismerte fel az autó, arra is ránéztek és a végén boldogan távoztam szeretett autómmal.
A szervizre visszatérve, minfenkinek csak ajánlani tudom nagyon kedvesek voltak, korrrekt áron dolgoznak és látszik hogy nem az a céljuk hogy lehuzzák az embert pénzel.
Kértem egy névjegykártyát, leirom a cimet ha vkinek még gondja lenne:
HATALYÁK JÁNOS (öt keressétek, mindenre tud választ)
Van egy Rover 400-asom 1.6-os motorrales tonkre ment a motor es a -kezi- valto kozti szimering a valtoban... . Azt mondjak , hogy a honda civic-el megegyezo a motor es a valto , de egyenlore fogalmam sincs , hogy az en esetemben ez valos-e vagy sem.Minden esetre <honda szervizben ilyen szamozasu szimeringet nem lehet kapni , ez biztos, utana jartam...
A szimering meret egyebkent 24x35.55/39 x8.1/10.4 -amit a kiszerelt szimeringrol olvastam le- amit sehol nem tudok beszerezni...
Ha valaki esetleg tudna segiteni ilyet beszerezni az nagyon jo lenne ,vagy ha massal nem , informacioval , hogy hol , honnet tudnam megvasarolni ezt a darabot.
Sziasztok! Kérnék egy kis segitséget én is.....most szeretnek venni 1 rovert 416 Si-t és érdekelne mi a vélemeényetek róla. Az auto külföldről behozott, itthon egy üzletember használta 3 évig, 1996-os gyartasú A motorja 1,6 benzines. Van benne minden szép és jó dolog.... :-) 900E Ft az ára, autókereskedésben. Nekem azt mondták róla, hogy drága hozzá az alkatrész, és gyakorlatilag utángyártott fékbetéten kívül semmitse lehet hozzá kapni.Csongrád megyében lakom. Segítségeteket előre is köszönöm.
Sziasztok kérnék 1 kis segitséget most szeretnek venni 1 rovert 75 öst és érdekelne mi a vélemeényetek róla. Az auto szalon kocsi volt még nem volt üzembehelyezve 2001 gyartasú csak nincs benne klima amugy börtöl kezdve minden van benne. A motorja 2l diesel. Ja és még az érdekelne hogy gyári klimat menyiért rakjak bele ugy kb mire számitsak.
600 -ashoz 2000/2000 sdi kellene nekem sebváltórúd. Úgy látszik itthon vagy nem törik össze őket vagy soha nem romlanak el:) mert sehol nem találok bontóban. Tudna valaki segíteni tel.szám stb, hol lehetne fellelni Rover cuccot?
A Rover tali jó ötlet, ne csak másoknak legyen...
Amúgy a környékünkön (Gödöllő) mostanában rengeteg 4xx és 6xx Rover tűnt fel! Valószínűleg Svájcból már kiutálták a rozsdás vasakat :-)
Persze a mienk is onnan van...
Az ember aki az autókáinkat javítgatta-javítja-javítani fogja, nagy tuningmester! Jelenleg a VAG csoportot favorizálja, de állítólag az idén szert tesz Honda tuning licencre is! Nézzetek el a www.bk-sportsline.hu oldalra, érdemes !