Keresés

Részletes keresés

sün Creative Commons License 1999.12.26 0 0 28
Cím:
csoka@romania.toronyhaz.yo
:-)
Előzmény: -carbon- (27)
-carbon- Creative Commons License 1999.12.26 0 0 27
TÉNYLEG! Nincs valakinek ismeröse, aki tud csókafiókákról valahol? Általában sötét, elhagyott padlásokon, temlomok tornyában szöktak költeni... Románia tele van velük!
Hmmm !?
Előzmény: Kekka (26)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 26
atka köszönöm már van.rendelkezem még hangyákkal, legyekkel, darazsakkal, pókokkal, nincs velük semmi bajom, de én valami kedvesebb, közvetlenebb állatra vágyom
NaNe Creative Commons License 1999.12.26 0 0 25
Atkát javasolnék. Egy tenyérnyi padlószőnyegen évekig elcsámcsognak. (Nem kell oltani sem őket!)
-carbon- Creative Commons License 1999.12.26 0 0 24
szerintem érdemes lenne meggondolni egy csókafiókát vagy egy hollófiókát - a legértelmesebb állatok a világon és ha megfelelöen neveled öket, mindent megcsinálnak neked (a vasaláson kívül : )

ps: védett állatok!

Előzmény: Kekka (22)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 22
na, találtam egy oldalt, patkény eszik, meg egereket, fiókákat, tojást..
holnap bemegyek gy állatkereskedésbe és utánakérdezek
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 21
semmi irományt nem találtam róla az itthoni könyvtárban, pedig érdekelne.
pipi Creative Commons License 1999.12.26 0 0 20
állítólag nagyon jópofa, a keresztfiam épp most akar egyet, úgyhogy utána kell járnom:-))
Előzmény: Kekka (19)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 19
persze , poénnak poén, de szegény állatnak kevésbbé. Még egy szegény eltört lábú sün is nehezen viselte a fogságot, nemhogy egy mosómedve

vadászgörényről mit tudsz?

pipi Creative Commons License 1999.12.26 0 0 18
azon kívül vszínüleg nem való lakásba(de azért jó lenne)
Előzmény: Kekka (17)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 17
a kutya is annyiba került. Bár nem kifejzetten árdekel az ára, ha meghálálja.
de attól tartok nem túl szakértő kezekbe, mint amilyen én vagyok, nem igen való egy ilyen állatka
pipi Creative Commons License 1999.12.26 0 0 16
némely állatkereskedőnél lehet rendelni, 30-50 között van az ára
Előzmény: Kekka (14)
Csokis2 Creative Commons License 1999.12.26 0 0 15
Ez teny. Az egyik baratomnal ugy nonek a novenyek, mint a bolondgomba, de minden locsolaskor beszelget is veluk. Es mar tobb mas "zold kezu" embertol is hallottam, hogy ha beszelgtsz a novennyel, meghalalja. Kar, hogy nekem nincs hozza turelmem. Olyanok is szegenykeim. :-(
Előzmény: _pt (6)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 14
tényleg, honnan lehet beszerezni a mósómacikat?
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 13
mosómedve, szép is lenne , jó is lenne, de attól tartok nem igen viselné a magányt , amíg suliban vagyok, ha meg kieresztem a lakásba a kutya és a nagyanyám frászt kapnak tőle és hasonló sorsra jutna mint a teknősök
pipi Creative Commons License 1999.12.26 0 0 12
ha lesz egy új szoba, ajánlanám a mosómedvét, nagyon király állat(bár 2000-ből nem jön ki)
Előzmény: Kekka (11)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 11
nembaj ha hosszú távra, most kapok még egy szobát amivel azt csinálok amit karok, és ahol nem fog aludni senki, és nemis fog zavarni senkit semmileyn állatka.
tényleg, tengerimalacnak még nem is jutott az eszembe, na majd összegzem a lehetőségeket
sün Creative Commons License 1999.12.26 0 0 10
Tengerimalac. Nem szaporodik olyan gyorsan, mint a hörcsög, szerintem helyesebb is, de ez magánvélemény, és megszereti az embert (kellő idő után). És ha hetente 1x, esetleg 2x takarítod, semmit nem fogsz érezni. Viszont tovább él, mint a hörcsög (8-10 évig is, ha szerencséd van), úgyhogy csak hosszú távra érdemes tervezni vele. Mint a nősüléssel.
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 9
kedves bond: akármilyen nehéz is elhinni van egy westym, walter névre van keresztelve és most is itt sasol, hogy mit csinálok
és ne állitsatok be állatgyülölönek! nem vagyok az, imádok mindent ami mozog, van sziklakertem, szoval azzal ne nyaggassatok, aszittem van itt egykét állattrtó emberke, aki képes valakinek tanácsod adni, hogy mi mellett döntsön
és csakhogy tisztázzuk a helyzetet: a teknősöket nem én akartam elküldenim de egy 150 literes terráriumot(kissebbe nem fértek el) hetente háromszor kellett kitisztítani, külön etetőtálkájuk volt, hogy ne a terráriumba mocskoljak rákkal, meg a halakkal.

és ha már egyszer aranyhörcsögöt veszek, nem fogom azzal kínozni, hogy egyedül kell leélnie az életét, két ugyanolyan nemű állat meg nehezebben fér meg egymással.

putyputy007 Creative Commons License 1999.12.26 0 0 8
Ör(dög)-öt.
pp007
James Bond Creative Commons License 1999.12.26 0 0 7
Kekka,

Válassz innen!

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

De ha ajánlhatok, szerezz be egy westie-t! Nem kell hozzá terrárium, elszaladgál a szobában, na azt mondjuk nem mondom, hogy havi 2000-ből elvan, meg nem is olcsó, de sok örömet okoz. És már azért megéri.

Üdv, JB (az állatkert portása...)

Előzmény: Kekka (-)
_pt Creative Commons License 1999.12.26 0 0 6
Bár a növények eléldegélnek szeretet nélkül is, azonban mégjobb, ha törődsz velük.
1 ismerősöm mesélte, hogy eléggé lerohanta valami levéltetű az egyik virágját. Ő szépen lefújta valami szerrel, és vigasztalta a virágot, hogy "Jaj, szegény kis virágom, úgy sajnállak, el ne pusztulj nekem ...."
És hiszed vagy sem, de bejött, a haldokló virág újra erőre kapott ;-)

_pt

Előzmény: Havária (5)
Havária Creative Commons License 1999.12.26 0 0 5
Hát igen, az alábbiakkal egyet értek. Csinálj inkább sziklakertet. Néhány egzotikus, kevés földet és vizet igénylő, szeretetet egyáltalán nem igénylő növény és egy halom szép kavics esetleg néhány tengeri nyaralásból származó kagyló és csiga tökéletes megoldásnak tűnik a kihasználatlan terrárium menépesítésére. :)

Havária

_pt Creative Commons License 1999.12.26 0 0 4
Nagyon igaz csokis2 utolsó valamelyik mondata: ha nem szereted az állatokat, akkor inkább ne szerezz be semmilyet.

Egy másik aranyigazság az, hogy bármilyen állat mellett is döntesz, takarítani kell utána, különben büdös lesz.

Javaslom neked a tamagocsit, csak 1x-i beruházás vagy a lepke/bélyeggyűjteményt. Ezek abszolúte nem büdösítenek.

_pt

istvanu Creative Commons License 1999.12.26 0 0 3
A topiccimbol kindulva inkabb semmit, ha dognek titulalod, egyebkent minden haziallat budos, ha nem gondozod.

istvanu

Csokis2 Creative Commons License 1999.12.26 0 0 2
Hogy a fenebe csinaltad? Ismerosok lakasban tartanak valami mocsari teknos meretu dolgot. (A franc tudja pontosan, hogy milyen, de olyan klasszikus teknos, csak valami kaukazusi, vagy uzbeg, vagy mi.) Sose mondtak, hogy olyan draga lenne, budoset meg soha nem ereztem, ha fent voltam, pedig szabadon maszkalt a lakasban. Nyaron meg szepen viszik a telekre, aztan Rezso ott legelhet kedvere. Nem lehet, hogy takaritani kene a vackat? :-) Masik ismeros ekszerteknost tartott akvariumban, es dunai snecikkel etette. Osszefogdosott egy csomot, aztan egy darabig elve kapta a teknos, utana meg fagyasztva es szaritva.
A ragcsalok egyebkent meg budosebbek, ha nem tartod oket rendben, masresz viszont egy darab horcsog ritkan szaporodik. (Vagy ket azonos nemu.)
Biztos, hogy kell neked allat? Allatot azet vesz az ember, mert valamelyik megtetszik neki, agy erdekli. Amig azt sem tudod mit akarsz, csak kene valami, addig szerintem nem kene venned.
Előzmény: Kekka (1)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 1
tekősöm volt 4 évig , kettő is, de aztán a család úgydönött, hogy száműzi őket , mert hangosak, büdösek, és hetente megzabáltak 2000 forintot
halakat nem szeretem, azok olyan semmilyenek

a bennem eddig felmerült lehetőségek: degu, chincilla, aranyhörcsög
utánaolvastam és ugy látom, hogy a hörcsög elég szapora állat, rágcsálófarmot meg azért mégse szeretnék csinálni a szobámból..

didé Creative Commons License 1999.12.26 0 0 0
Nagyban függ ízlésedtől. Először is: mit szeretnél? legalább körülbelül. Hiába a teknős, piranha, ha, ha, jaj de vicces, ha nem szereted őket.
Előzmény: Kekka (-)
Kekka Creative Commons License 1999.12.26 0 0 topiknyitó
Van egy egy négyzeméteres terrárium és szeretnék venni bele valami kisemlőst, ami lehetőleg nem bűzlik, és nem szaporodik túlzottan gyorsan. és havi 2000ft alatt fogyaszt. Valaki help?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!