Ebből csak a
"Latom osszegyult az egesz diszes tarsasag..."
mega "Sok kis hiena!"
nameg "Szoval toborzas folyik, es en errol miert nem tudtam?"
nembeszélve a "bruhuhu (csak h ne vesszen el egy szep hagyomany!)" részeket nem értettem,
de főleg ne mértettem eztet:
"Aham, megvan a mi kis paffunk, akit megemlitettel!"
Szerintem nem baj, ha a topicgazda magára hagyja a nyitott topicját, hiszen néha már rég nem az eredeti kérdés körül forog a vita. Mivel a topicnyitó nem tudja lezárni a topicját úgy, hogy az már csak archívban legyen meg, így nem hibáztatható azért, hogy már nem érdekli a saját topicja, és nem látogatja.
Jó példa erre az autós fórumon a Japánt vagy németet topic, ahol a topicnyitó autót akart venni, ezért tette fel a kérdést, most, 2000 hozzászólás felé közeledve már rég nem erről szól a dolog, hanem a két fajta autógyártás összehasonlításából, és a másik fikázásából, amit ráadásul 10- 15 hozzászóló alkot. (néha én is)
Tolem aztan johet, sot, akar meg ollezhatsz is kedvedre, pedig tenyleg idegesito...
na jo, annyira nem is...
Ez meg amolyan megelozo sokkterapia, tudod, amikor a kedves paciens olyan turelmetlen, hogy probara teszi szegeny orvosat
getom: sajna a levegovel kapcsban igaza van...errol beugrott a Total Recall egyik utso jelenete, amikor nem birjak a sok O2-ot, es gulus szemuk lesz, sajnos csak atmenetileg
kedvesprof: tőled akár belefulladhatnánk a sok levegőbe, olyan ritkán jelensz mega rendelésen. leginkább csakakkor, amikor megunva a légüres teret elkezdek árverezni....
rasztaboj: mieza hiénázás, eddigmegúsztada sokkterápiját, de még lehet róla só....
Ugyan miért anyáznánk? Sőt meginvitállak egy topikba, ha már a szorongás szóba jött. nem kell messze menni, itt van a kultúrában: Önismereti csoport kezdőknek haladóknak. Az itt megszólalók közül többen rendszersen látogatják, még többen pedig megfordultak ott. Mert az egy élő, soha el nem süllyedő topik. És külön lélektana van. Tamagocsink az nincs, de még lehet.
Végigolvastam eztet a topicot, erre a végén fogtam magam, és nyitottam egyet. (Kultúra / Kiadók vs Zene) Aztán mikor bejött a képernyő ahova gépelgetni kell az indító dumádat, ollyan szorongósdi fogott el. Ha elsűllyed beleharakirizek magamba valami éleset! Gondoltam.
Szóval nemtom mi a lélektana, de van neki az biztos. Vagyis ez a topic jogos, él éljen sokáig !
Kicsit olyan ez, lélektanilag mndenképpen mint a tamagocsi lehet. Szóval így típusilag.
pontosan
legutobbi peldaja a tasztalon az agykontrollos topic: egy no kerdi, hogy elengedje-e a fiat agykontrollozni? azt se hire, se hamva, a topic pedig szarnyal!
visszatérve az eredeti témára: én eddig két topikot nyitottam - természetesen felemás sikerrel. Mindkettőt a kultúrában. az egyik egy nyelvi játék, gyakorlatilag tutira mentem, mert pár másik ilyen nyelvi játékos topikban már törzstagnak számítottam, és biztosra vettem, hogy az enyémhez is átjönnek az ottaniak. be is jött.
A másik viszont az állandó titanic-állapotban leledzik: süllyed. Nem igazán értem, mert a tasztalnál már volt egy ilyen témájú topik (ezt csak később tudtam +, mert nem járok aTasztalba :)), és ott nagyon bejött - itt sajna nem. A beíróknak saját leégéseiket kéne +osztani a többiekkel, és eddig a sztorik túlnyomó része tőlem származik - már azzal is meggyanúsítottak, hogy csak kitalálom őket. Remélem, hogy felfedezik még, mert már csak egy-két sztorim van a saját életemből (meg a közvetlen környezeteméből), aztán kifújok (vagy tényleg elkezdek hazudozni? :))
Én azt vettem észre, hogy egy sor topiknál a topikgazda már régen nincs a hozzászólók között, vélhetően tehát már régóta nem látogatja saját topikját. És ezek között olyan neveket is felfedez az ember, amikkel más témakörökben rendszeresen találkozik, tehát nem tűnt elteljesen a hálóról, csak a sajátját nem műveli már. Na, ezt nem igazán értem.
Topicgyilkosnak híjják az ilyen beste gazembereket mint te. Ez a magyarázat. Egyetlen megoldás van csak ellenük: szólni kell a moderátornak, hogy elkergesse őket.
Milyen igaz, már meg meg is bántam, hogy kötekedtem, mindig meg szoktam különben bánni, csak lélektanilag vagyok késztetve az állandó kötekedésre, erre nincs valami tudományos magyarázatod topik szempontból?