Észre vettétek már azt h az első évad eső részében az az a legelső rész ben nincs az a bevezető kis rész amiben elhangzik az a híres dal és a bemutatás ja meg persze az IGAZSÁG ODA ÁT VAN ! Ez mért van ? vagy mért sikeredet így ?
Azt nem tudom megmondani, hogy konkrétan hol van kavarás. Én is a 8-9. évadra emlékszem, hogy ott kellett sorba rendeznem az epizódokat. Itt van hozzá egy kis segítség.
jó de az elején még normális voltál nem? :D (Margit maga nóórmális?-Besenyőék)
mármint elsőre nememlékszem hogy megütköztem volna a lakóhelyedet illetően aztán valamit "Híresen" variáltál,ránéztem gondoltam vagy kirúgtak az egérdéből vagy áttelepültél maláriát(?) gyógyítani :)
tényleg szerinted 1 egér megtűr maga mellett 1 jövevény másikat? vagy 1 helyen csak 1 família lehet?,mert 1 helyen rossz a szigetelésem a tetőn és betelepül mindíg a mennyezet fölé,most hogy nem fogom be sokkal csendesebb mint amikor naponta költözött be valaki a helyére,talán ez nem engedi és védi a területét?
na majd rákeresek arra a számra,volt egy rész lehet ezt emlegeted amiben állandóan visszatért egy zene,Scully egyetemista éveiben volt kedvence az epizód szerint,rá akartam keresni de nemtudtam a címét
Tegnap a csirkegyár üzemorvosa az a fickó aki a szalamandra kéznövesztő dokit játszotta,és mintha a farkasemberes filmből az indián csaj is szerepelt volna,vagy minden indián egyforma :)
Gillian nagyon szeretheti Moby-t , mert az "All Things" című epizódban eléggé ráépül egy két jelenet a "The Sky Is Broken" című dalra... ...mellesleg nagyon hangulatos ez az epizód... :)
tegnapi epizódban Scully-nak picit kinyitja a doktor a lezárt folyosó ajtaját,erre ő betör a folyosóra és mutatják szemből alulról ahogy megy előre szét se nézve eszetlenül mint egy tank,azt se tudja hová megy,mit keressen a vírusfertőzés miatt lezárt részlegben
nagyon nevetséges jelenet
azon gondolkodtam hogy mennyi fejtörésébe és plussz energiabefektetésbe kerül a rendezőnek egy jelentősen átlag alatti termetű színész,pl Scully vagy Tom Cruise,szoktam figyelni a rendezői fogásokat a kamera legideálisabb elhelyezését ami elrejti a testmagasságát,és a többi színészen is kis odafigyeléssel látni hogy mind alacsony emberek akik közül Tom kimagaslik.Sőt némely tárgyakat is átterveznek miattuk szerintem.
ahányszor látom azt a részt amiben a vietnámi szuperkatonákról va szó annyiszor dícsérem meg gondoltaban az egyik kialvatlan szuperkatonát alakító színészt a játékáért ,a pultost
Sziasztok Hálás lennék ha tudnátok linkelni egy olyan oldalt ahol leannak írva az epizódok tartalma és ha esetleg lenne egy olyan oldal ahonnan letudok szedni X-akták részeket azért hálás lennék :)
nekiugrottam az inni akarok című 2-es számú mozifilm rendezői változatának...háááát...én nem tudom,lehet velem van a baj...de még mindig nem tetszik annyira... :S (annak ellenére hogy Gillian gyönyörű mint mindig)
Láttam végig mind a 9 évadot. Az első évadot láttam akkor amikor annak idején adta az MTV, láttam akkor kétszer amikor leadta a Viasat, miután letöltöttem megnéztem kétszer. És most ötödjére is nézem a sorozat pluszon.... és nem unom (ellenben jó pár újabb résszel, az új mozi filmet meg végig sem bírtam szenvedni).
...én most vagyok a 7. évad háromnegyedénél (8-assal kezdtem , 9-essel folytattam és most ez)... ...ez a Cops keresztezése az X-Files-sel nekem nagyon tetszett... ...rendkívűl jól el volt találva minden, szóval ha pontozni kéne, 10-ből 10! (az egész évadra pedig egy erős 7-es)... [a sorrend nálam is el van b***va, de nagyon...]
én észrevettem magamon hogy egyre több lázadó szőröm van a szemöldökben amik durván kilógnak a sorból ha kitépkedem őket nemfognak mégjobban nőni?Lehet Scullynak is ez volt a baja,és hamár tépked akkor gondolta legyen formatervezett szigorúbb (gonoszabb)a nézése,hát nemjött neki össze,nemcsípom a Dogettes Scullyt
Vannak nők akik teljesen kihúzzák és nemnő vissza?Életük végéig rajzolják?
"Valami rémlett a végéről de engem meglepett a visszacsatoló nosztalgiázó hangulat és a felemelő szuper gondolatok a végére,nagyon szépen zárta le a történetet."
Nekem odakívánkozna a DVD-s változat befejezése. Szerintem jobban zárja a történetet. :)
Hát én még nem tartok ott, hogy 10-edjére:) Egyszer néztem végig az összest, de bevallom, egyiken-másikon bealudtam, úgyhogy kéne már egy újranézés. Viszont pl. a hollós részen nem tudtam elálmosodni, a hideg kirázott időnként a károgástól.
Tegnap azzal kezdődött az epizód hogy Scully megjegyzi ""esetleg a hegyi oroszlán támadta meg"
Ez a "hegyi oroszlán" szerintem valami fóbia lehet Scully-nál. :)
most pl már arra is van időm hogy észrevegyem Scully tekintetének szemöldökének módosulását a Dogettes részekben már nagyon unszimpatikusssá vált az egész lénye,itt még olyan kis békés tekintetű a szemöldöke is háborítatlan nyugodt egyenes,a későbbi nagylány komoly ügynök Scully már valamit birizgált rajta mert olyan megtört idegbeteg drakulás ívbe hajtotta hogy visszataszító,vagy felvarrták a homlokát és az húzza fel?
A kamionos részben még normális az utánna következőben már picit más a formája,vagy rosszul látom?
sorry a témafelvetésért de ez van ha az ember 10-edjére nézi végig :)