Keresés

Részletes keresés

Hangya Creative Commons License 1999.11.05 0 0 73
Egyik kedvenc sztorim (Asszem innen a legtöbbet úgy is kezthetjük "Eccer mikó ubberúgtunk...")

A szekrény halála

Szegény Hangya a 20. szülinapján hótbetegen meg még lázasan is halódott 304-ben lévő ágyán mikor berontott 3 mocsok alkesz - nevezzük őket eccerűen Pedrónak, Pupinak, és Ákosnak - úgy döntvén, hogy ők most velem együtt ünneplik meg ezt a szép napot. Miután háromszor borítottak ki az ágyamból úgy döntöttem megiszom velük egy pohár meleg valamit valahol. A sokadik grogomat már korsóban csinálta a Navi a Galagonyában. A Pedrónak meg eszébe jutott, hogy most éppen össze van veszve szíve szerelmével, úgyhogy elkunyerálta a szomszéd asztalnál ülő KMF-es párocska hölgytaglyától a lovagjától épp most kapott ibolyacsokrétát. A virágot aztán nekm adta mondván ő ilyen részegen nem megy oda a barátnőjéhez, különben is éppen nem állnak beszélő viszonyban. A koliba viszzaérve megejtettem a virágátadást, aztán átmentem a 303-ba. Pedró éppen le akart ülni a gépe elé egy kis PF2 céljából, de a szobatársai sejtették, hogy ennek a berendezés látná kárát, úgyhogy kitessékeltek minket mondván máshol örömködjük. És akkor látta meg Pedró a tanulóból képünkbe kajánul belevigyorgó kétajtós polcos szekrényt. "Te ez belénk akar kötni." Ennyi elég is volt. Öt másodberc múlva már egymásnak feszített háttal álltunk a szekrény belsejében vadul rugdalva az oldalait. Ákos módszeresen kezelésbe vette az ajtókat, a szekrény négy lábát, majd a tetejét. Szegény pupi a röhögéstől fuldokolva hevert egy asztalon és csak annyit bírt mondani "Nem szabad... nem szabad", majd mikor az áldozat összes testrésze vízszintes helyzetbe került elkezdett ugrálni a kupac tetején. A tanulóban üldögélők (Evetke + fiúja) meg csak néztek. Mikor a halom magassága 15 cm alá csökkent rendezett farakássá alakítottuk, majd magára hagytuk. Persze a dolognak híre ment, és a titkárságra behívtak a fürkészek (akkor még nem a KKB-sek tartották a szobaellenőrzést). Hosszas alkudozás - kb. 3 hét - után annyiban maradtunk, hogy hozzuk a roncsokat leselejtezhető formára, vagyis legyen újra szekrénykinézete. vettünk pár szöget és nekiláttunk a nagy feladatnak. Egész szépen sikerült bár ha jól emlékszem az eredetileg kifelé nyíló két ajtó közül az egyiket kifelé a másikat felfelé lehetett működtetni. Aztán szépen kidobták, pedig már úgy a szívünkhöz nőtt - ráadásul hányszor elmehettünk volna belőle szalonnát sütni :(

Előzmény: Ziló (70)
fabika Creative Commons License 1999.11.05 0 0 72
Na végre a korosztályom is!
Nagyon nagy szeretettel üdvözöllek S.B.E. Andersent ismertem, hozzánk is járt, szőke volt, dohányos és ápolatlan fogú, ugye? Nektek Majorné tanította az oroszt? Az volt ám egy vérbő seggfej!
Te ki vagy, hogy nézel ki? És ki az a szegedi srác? Ha itt nem is, emilemen írd már meg légyszíves! fabianl@fbi.hu
Én az egggyel alattad járók közül ismertem: Agócs Gabit (dériben osztálytársam volt!), Óbertet, Cserfalvit és látásból az összeset.
Emlékszel mikor Dabis a színpadon csirkézett? Látványos volt.
Mersicsnét egyszer én is meg tudtam döbbenteni, mikor a bécsi tankörkiránduláson mögötte ültem és a rengeteg sörtől belevizeltem egy sörödobozba. Sajna észrevette. Jó hogy akkor már nem sok volt hátra a suliból.:)
SBE, próbálj meg öreg motorosokat a netre csalni, én is próbálom, csak nagyon nehéz, mert az emberek lusták és leszarnak minden(ki)t.
Na cső.
Előzmény: Sehonnai Bitang Ember (71)
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.11.04 0 0 71
Isitársaim !

Végignyomultam a topic-on. Nagy ivászatokról - absztinens révén (ősöregek abzugolnak) - nem tudok beszámolni, de attól még : "Gyengék vagytok!", tehát Durungáram, hajtipajti ! .-)

fabika : 86/89 A 88-as KIN rendezők között voltam. Egy-két feladat kiötlése az én lelkemen szárad (persze ötlegforrás volt a sönherces hasonrendezvény). Pl. kerestünk olyan lányokat, akiknek minél nagyobb volt a mellbőség/életkor hányadosa. Aztán úszóverseny volt a lépcsősoron keresztben (fürdőgatya, meg őszósapi kötelező. Aztán Rambókat bíztunk meg belvárosi feladattal (a Deák téri metróllomáson osztottuk ki a feladatot.)
A Borsodi-féle társaság játszotta Atlantisz- színpadi előfeladat remekül sikerült, talán valami videótekercsen még meg lehet.
Mersicsné bizony Igazi Nő volt : harisnyát és nem harisnyanadrágot hordott, és valahogy erről akrva-akaratlan minduntalan meg is tudtunk bizonyosodni... .-) Érdekes módon senki sem szólt Neki, ha mérésen eggyel több (vagy inkább kevesebb!) gomb volt kigombolódva a blúzán.

Az Antal Csabi féle kiselefántos trükköt én is láttam. Hát nem egy elvetemült gyerek...

Andersen-t ismerte valaki ? Kb 5 évig volt kandós és mikor mr 3 érvényes féléve volt, akkor vágták ki oroszból (már egy főigazgatói felmentése sem volt), mikor a következő évben megszűnt az orosz mint tantárgy... Ezt a pechet !

Janibácsi : A Lőkös Erzsébet (Bözsi) nálunk is nagy játékos volt. Egy pedálgép tankörtársunk állandóan aggódott, hogy kirúgják a záróvizsgán. Mikor kijött hallotsápadt volt, egy szót sem szólt. Elvánszorgott a folyosó végéig, miközben állandóan kérdezgettük, hogy hányast kapott. Végül kilépett az ajtón, kajánul visszavigyorgott, és felmutatta a négy ujját. (Ez Bözsinél kábé a csillagos hatos lehetett akkoriban). Többen utánaszaladtak, hogy megverjék :-))

SilveR : én láttam a fehérváriakat. No nem volt semmi... De : a mi időnkben ez úgy ment, hogy volt egy srác akinek levágták a lábát a színpadon. Fröcsögő vér, sikoltozás, csontzene. A gyereknek nem volt meg térdtől egyik lába és volt egy műlába amit már nagyon unt és ezt ajánlotta fel a nemes cél érdekében. Fúúúúúúúj!

Hancu : szerintem az a meztelen futkosás egy B-szakos előfeladat volt a szak videóját készítették az Amfiban. A Narrátor ilyeneket szólt : "A futók elindultak sorrend : Tök Ödön, Sprint Elek..." Dre lehet, hogy többször is eljátszották ezt a témát.
A Tasztal csapat jó ötlet, hátha lesz belőle valami.

Hogy ne legyek teljesen offtopic : a feleségem és annak barátnője KMF-es volt (KIN-kupán ismerkedtünk meg) akinek a férje A-szakos volt és mellesleg szegedi, az Antal Csabi tankörtársa.
Tavaly családostul elmentünk a KIN-re, a szervezők kiszúrtak bennünket (illetve a két óvódáskorút) és felkértek a színpadra, hogy meséljük már el mi is volt a mi időnkben. Kiderült, hogy az A-sok találták ki a SÁRGASZÖCSKÉT anno.

Futtában ennyi, ha jön még ihlet akkor jövök !

Hajrá VBK és üdv a Gólyáknak is! .-)

Ziló Creative Commons License 1999.11.04 0 0 70
Asziszem, már összedőlt. Még két éve a KIN kupa(akkor még Infó) felkészülésről rémlik valami, mesélték is, hogy ki rúgta össze, de azóta nem láttam. Atomjaira hullhatott.
Vasárnap egy koleszos Rám-Szakadék túra esetleg érdekel valakit?
Ziló.
Előzmény: Hancu (69)
Hancu Creative Commons License 1999.11.04 0 0 69
Jut eszembe, a harmadik emeleti tanulóban még mindig olyan romos a szekrény, ahogy hagytuk anno...?
Előzmény: Hangya (68)
Hangya Creative Commons License 1999.11.04 0 0 68
Az asztal biztos akkor szakadt le, mikor leesett 10 milánál az első golyó.

Sztori: Egyik srác - nevezzük mondjuk Pedrónak - iszonyat nagy májer volt Pinball Fantasy-ban. Saját szememmel láttam 10 milliárd pontot csinálni. Képes volt egész nap jáccani. Egy kicsit agresszoid is volt, így aztán néha előfordult, hogy az első golyó leesésének örömére akkora lendületet adott a jobbik öklének, hogy szó szerint átnyúlt a belépőt a szobától elválasztó gipszkartonon (303-asok ha nem hiszitek csak kaparjátok le a villanykapcsoló alatt a tapétát, a nyoma még mindig látszik). A legjobb az volt, hogy akkoriban még elég sok fából készült szék volt a koliban. Ha a 3. golyó egymilliárd előtt esett le, a szék általában egy kupac gyújtós képében végezte a folyosó falával való ütközés után. Ilyenkor aztán előkerült egy jó nagy táska, amibe belefértek a darabok, pár üveg sör, kenyér meg szalonna, oszt irány a koli mögötti bucka szalonnasütés céljából.

Előzmény: Hancu (64)
fabika Creative Commons License 1999.11.04 0 0 67
Kösz a választ Illegál.
Az én időmben az alábbi tanárok vettek részt a Kupán: Gemeter Jenő, Bányai Pityu, Dén Gábor, néha Fehér Gyuri és neje (az én időmben ő tornatanár volt) és Zsolnai. Manapság kik?
Feladat volt régebben:
A kolesz mögötti erdőben zsebtelepes ledeket rejtettünk el, azt kereste éjjel a tökrészeg kandós banda. A környező lakók ufojárásra gyanakodtak:).
illegál Creative Commons License 1999.11.04 0 0 66
Az ablakok kifestése még mindíg a KIN-re való ráhangolódás egyik fő momentuma.
Legutóbb a szobánkba került két rekesz sör, hogy majd az egyik csapat azzal fog ablakokat vásárolni, hogy minél több helyen legyen kiírva a nevük. Az üzletek megköttettek, csak a sör átadására nem került sor. Egész KIN alatt azt vedeltük, meg maradt még pár a következő bulira is. Természetesen a göngyöleg ára is újabb rekeszekbe lett beforgatva

A bulikra érkező csajok nagyrésze az itteni kandósok barátnői, esetleg még eljönnek azok barátnőik is. Olyan nagyon vadidegen lányok nem hinném, hogy be mernek jönni egy kandós buliba.

Előzmény: fabika (65)
fabika Creative Commons License 1999.11.04 0 0 65
Az ablakok kifestése dívik még a Kupán? Mennyi csaj szokott lenni és milyenek? Jönnek valakivel vagy szólóban keresik a húst?
mottó: jó lenne újra vadidegen, párás muffban túrni.
Hancu Creative Commons License 1999.11.04 0 0 64
Hehehe... azokat a lábnyomokat még én kepesztettem oda a Pedróval az első nemzetközi Zsolt-napon (hárman voltunk Zsoltok a szobában, és a nagy esemény valahogy mindig a Kupa hetére esett) némi alkoholos befolyásoltságtól indíttatván... :))) A leszakadt asztal most valahogy nem ugrik be...

A Hangya által említett peepshowra én is emléxem, ölég súlyos volt, annál már csak az volt a jobb, amikor golfpályát kellett berendezni az egyik szobában: felszórtuk a padlót mindenféle gizgazzal, aztán beültettünk három-négy csajt 180 fokos terpeszben, mondván, hogy ők a lyukak... Szegény Evetkét utána még hónapokig mindenki hármas lyuknak szólította... :)))

Előzmény: Bütyök (57)
Hangya Creative Commons License 1999.11.04 0 0 63
Méghogy mindig fiúk...
Emlékszem egy Peep-shows feladatra, ahova egy olyan dögös szőke muufot szedtem össze, hogy 4-szer jöttek lepontozni, mondván, hogy "Tudjuk, hogy már kaptatok rá pontot, de mi még nem láttuk". Ráadásul nem is volt nehéz rábeszélni :)
Előzmény: fabika (60)
Bütyök Creative Commons License 1999.11.04 0 0 62
A számkérés ma is hasonló modon müxik, csak most nincs füzet, de a választék most is hatalmas.

A tegnapi/mai habparty fergeteges volt!

Stöki Creative Commons License 1999.11.04 0 0 61
No igen, a sztriptízek. 1994 és 1998 között voltam koleszos, és ha jól emlékszem, minden félévben volt sztriptíz valamelyik bulin (onnan lehetett sejteni, hogy "Meglepetés!!!" volt a buli plakátjára írva). Egyszer egy igazi kígyót is hozott valamelyik csaj, és le is szopta (a szájába vette a kígyó fejét). Aztán felhívott egy srácot a színpadra, alsógatyára vetkőztette, körültáncolta, az orra előtt széthúzta a nunusát, meg más hasonló dolgok (a srác persze frankón elütötte a delet), majd egy pohár jeges löttyöt öntött a csávó gatyájába... Hiába, a sztriptíztáncosnőket nem kifinomult humorérzékük miatt szeressük...:)

A bulikra visszatérve: nem tudom, emléxik-e valaki a Pacsa-bulikra. Pa(taki) Csa(ba) pár cimborájával úgy 1997 körül nyomta a vakert, talán fél évig. Volt egy kis sarok a lift előtt, a színpad helyén, és ott lökte azt a fajta zenét, aminek még véletlenül sem volt közös halmaza az ugyanezeken a bulikon DJ Olajos által játszott minősíthetetlen bélsárral. (Ha már itt tartunk: IMHO, DJ Olajos ritka nagy hímtag volt, minden buliján, ahol ott voltunk, megpróbáltunk számokat kérni, de soha nem teljesítette kérésünket, aszonta, hogy ő ért ehhez, mi meg nem.) Na szóval, Pacsáéknál volt egy spirálfüzet, teleírva jobbnál jobb számokkal: PUF-tól kezdve a Metallicán és a Kispálon át egészen Waszlavikig és Guns'n'Roses-ig minden, amiben nincs tüc-tüc (no azért itt is voltak fosok, de abból a fajtából, amire az ember szívesen denszel, például Cameotól a Word up). A dolog úgy működött, hogy odament az ember, rábökött egy számra a füzetben, megvárta, amíg lemegy(lemennek) az előző kívánság(ok), és már szólt is, amit kért. Hihetetlenül király bulik voltak, már csak azért is, mert JÓ zene szólt, és ezért nem volt tömegnyomor (nem úgy mint az ebédlőben, ahol a DJ Olajbotrány által nyomott gusztustalanságra taposták egymást az igénytelen népek). Hja, régi szép idők...

fabika Creative Commons License 1999.11.04 0 0 60
Csősztök!
Az én időmben (88-91)a klub 104-ben Egér (Pétervári Gábor?) volt a DJ, aki azután a Vár klubban is dolgozott. Zenéje a napi slágerek kliséire épült. Tehát számomra zömmel fos volt, de az óbudai poppereknek tetszett. Az Olds klubban (oda játszós ruhában kellett menni, mert azonnal lerücsköltek VBK-val)az első negyed órában hallottuk a zenét, azután lementünk kutyába:). Ott a szarrá játszott LGT, Generál, Edda, Steppenwolf:Born To Be Wild, Deep Purple dolgok mentek.
Nagyobb élmény volt, mikor alternatív beéllítottságú barátommal, Bató Zolival MP Sziámi koncertre mentem.
más:
A KIN feladatok kiadásánál gyakran az volt a célunk, hogy muffot lássunk. Ezért találtunk ki olyanokat hogy: rendezz be peep-showt a szobában, hozz egy szex-taxit a kolesz elé. Sajna mindig férfi játszotta a nőt...
Egyetlen erotikus élményem (a privátokon felül) így az A-s (Gépek) szakestre hívott sztriptíztáncosnő volt. Bizonyára el tudtok képzelni 40 tökrészeg, beindult, párás szemű kandóst a színpadnak kinevezett asztal körül:)
Előzmény: illegál (59)
illegál Creative Commons License 1999.11.04 0 0 59
Ma is van egy buli a Szummában. Ha én lennék az első hozzászóló, akkor azt is írhatnám, hogy 0-ás buli van.
Pont itt lakom a klubbal szemben a koli túlsó oldalán, jó a rálátás. Még kedvem sem támad átmenni, mert csak a hangosítók vannak ott, meg egy bazinagy stroboszkóp. Szól a tünci-tünci ezerrel. Valahogy mostanában nekem nem csúszik ez a kandós közizléstelenség.
A múlt héten a Hangemberes bulin volt ugyan rock zene, de csak a halálraunt magyar slágereket nyomták, amit nem bírtunk fél óránál tovább.
Hajdanában milyen volt itt a zene? Kedves öreg rókák, akkor is azért ittatok, hogy el bírjátok viselni a zenét, vagy jókedvetekben csúszott?
illegál
Előzmény: SZOLI (56)
DaySleeper Creative Commons License 1999.11.03 0 0 58
hali,

én is odavagyok a KIN-kupáért, pedig KMF-es vagyok :-)
de tavaly nyertünk!!! (mindig az automatikát választom csapatomnak, már idestova 3 éve)
e legtutibb az volt, amikor nagymellű csajszit kellett keresgélni, és én mindenkitől kérdezgettem, ők meg válaszoltak :-)
aztán egyszercsak ott áll 2 csaj... mondom: "nincs valami nagy cickójú csapattársatok?"
erre egymásra néznek, és: "Úristennn!!! a Manci!!!"
mondom: "az ki?"
ők: "ő a miénk!!!!"
erre feladtam, és beöltöztem csajnak, 2 óvszer a pólóm alatt... Janis Joplin-köpeny,
rúzs, szemspirál..stb. :-)) még a Kandó honlapján is rajta vagyok valahol egy képen az Ákos mellett...
szóval király, megyek jövőre is...

Bütyök Creative Commons License 1999.11.03 0 0 57
A Süni még megvan a Kandón. Minden rendezvényen megtalálható.

A 303-as szoba menyezetén még fellelhető a lábnyom. De van egy leszakadt asztal is, nem ismerős?

SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 56
Hajja azok a régi szép SZUMMA+Galagonya+Olds Klub csütörtök esték.
Hangya Creative Commons License 1999.11.03 0 0 55
Mi inkább a Diótörőt díjaztuk mikor a Navi úgy éjfél körül kihajigált minket a 10-ig nyitvatartó Galagonyából és már fáztunk az Amfiban. Aztán T-boy lett a Diótörő, lila a talponálló, alkalmanként nyitvatartó a Szumma, mi meg az államvizsgára készülvén alig tudtunk napi 23,99 órát szakítani nemtanulásra...

Jut eszembe sztori: egyik korai (lehet hogy 1.)Galagonyás buli után mentünk az Amfiba énekelni. Telitorokból ment a Tankcsapda. kb. a 10. k...nyád után az egyik erkélyről megszólalt egy érces bariton "...nyakamban a lába, a fiúja hiába várja..." miután kikacarásztuk magunkat még vagy egy órát dudorásztunk újdonsült dalnoktársunkkal, akiről azóta se tudjuk ki lehetett.

Előzmény: SZOLI (54)
SZOLI Creative Commons License 1999.11.03 0 0 54
Szia Hangyási kolléga!

A lila (ilyen ronda szinü volt az ajtaja) nem is volt olyan drága, és a Sloszerből 10-kor mindig kizavartak. Itt meg reggelig lehetett inni, mikor nem volt SZUMMA.

Hangya Creative Commons License 1999.11.03 0 0 53
Ejha, ott én is lehúztam egy évet (96/97), meg a 304-ben 2-t, meg a 340-ben egyet... (info+tata 94-97)
Előzmény: Bütyök (16)
Hangya Creative Commons License 1999.11.03 0 0 52
Halli!

Nem tévedtél. Volt ott egy pöpec kis talponálló, csak kb 95-ben átalakult éjjel nappali bárrá, mocsok drága sörrel.

Előzmény: fabika (12)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 51
Srácok!
Húzzunk bele! Az iskolatalálkozós topicok közül csak Teleki Blankáékat (7) előztük meg a hozzászólások számában. De hova tűnt a korosztályom? Senki nem netezik? És Damon Hill? Ő már csak egy legenda.
Teleki Blankesz rulez.
Janibacsi Creative Commons License 1999.11.03 0 0 50
Na nem azt mondtam hogy lehetetlen, mert pont tegnap este érkezett meg a barátnőm és marad is a hét végéig, a kedvenc szinttitkárom (a Sanyi) meg pont keresett mindenféle koleszigazolvánnyal meg egyébbel kapcsolatban de egy szót se szólt hogy van 1 nőnemű a szobában éjfélkor (:o)Ja, a 143-ban vagyok. De akkor se lennék olyan nyugodt ha illegál lennék mint két éve...

JAno

Előzmény: illegál (44)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 49
Köszönöm az infót, egyeztetek családdal. (Félek nem jön össze). De a kontakt most már megvan.
Én Fábián Laci vagyok. Email-em az adatokban.
Holnap behozom az általunk rendezett 90-es kupa kérdéseit. Abból minden nap írok párat.

ui.: te egyébként Pesten laksz? Az odaugrásból gondoltam, nekem az 200 km.

Előzmény: Stöki (47)
illegál Creative Commons License 1999.11.03 0 0 48
Stöki
Az üdvözletedet majd átadom. Még most is a 403-as szobában vagyunk (Faceman meg Ic is), gyere bátran.
Gólyabálra nem járnak az öreg kandósok? Az is 5-én lesz!
illegál
Előzmény: Stöki (47)
Stöki Creative Commons License 1999.11.03 0 0 47
Üdv mindenkinek, akinek még nem köszöntem.

Illegál,
add át üdvözletem Faceman cimboráéknak is. Nemrég Óbudára költöztem, majd valamikor bemegyek dumálni velük.

Fabika,
az összejövetel ellen semmi kifogásom. Állítólag pénteken lesz egy ex-kandós buli, szándékozom odatolni a kélem. Ha Te is odaugrasz, találkozhatunk. Idézek a levélből, amit a minap kaptam:

"A bulit november 5. estejere szervezzuk. A helyszin: a Marvanymenyasszony etterem pincehelysege. Cim: Bp. I. ker. Marvany u. 6.
Megkozelitosegi lehetoseg: a Moszkvától 18-as villamossal két megálló a Déli pu felé, Matáv székház mellett el kell menni, balra fordulni,
következő utcánál jobbra 50 m. A buli kezdete : 18.30h. Kerunk benneteket, hogy meg egyszer erositsetek meg, hogy eltudtok-e jonni (lehetoleg november 1-ig). Akik most latjak eloszor a meghivast, azoktol is kerunk visszajelzest. Ha tudtok meg olyan embereket, akiknek a cimet nem latjatok a listaban es eltudjatok hivni, kerjuk, hogy tovabbitsatok reszukre ezt a levelet. Kb.
40 fore foglaltuk a helyseget.
Mindenkire feltetlenul szamitunk!"

Hát akkor, ezúton szólok mindenkinek. A szervező emiljét elküldöm, aki kéri (az én emilem: Gabor.Stockert@generali.providencia.hu)

Kandó rulzik 4ver!

Hancu Creative Commons License 1999.11.03 0 0 46
Hát, én abból a kanyarból utol tudom érni a Stökit, Hangyát, Pedrót, Zsocát meg talán az Ákost, mint tiszteletbeli koleszos... Jut eszembe: 303-asok! Megvannak még a lábnyomok a plafonon???
Előzmény: SZOLI (39)
fabika Creative Commons License 1999.11.03 0 0 45
Sztorikat még!!!
Jártok még át bulizni a KMF-re vagy Eü-re? Milyen illatúak ott most a muffocskák?
illegál Creative Commons License 1999.11.03 0 0 44
Janibácsi: Szerintem most nem nehezebb az illegálkodás, sőt. Mióta a rendőrnő már nem portás semmi akadály nincs, hogy bejussak. Az ellenőrzésekről meg előre lehet tudni. Csiripelik a madarak.

fabika: Szegény srácnak csak asztal jutott? Nekem van egy remek gumimatracom, az már sokkal jobb!

SilveR, ezt a hányósat nem láttam, csak halottam róla. A fehérváriaktól nekem egy különfeladat tetszett. Az egyik srác levetkőzött egyszál alsógatyára, majd utána ráaggattak legalább 50 (de lehetett az akár 100 is) kibelezett egeret. Azt monndták, hogy ő a számítástechnika istene, vagy valami ilyesmi. Mikor bejött a színpadra széttörtek néhány billentyűzetet és a gombokat eléje szórták, mint annó a rózsát az uralkodóknak. Fetrengtünk a röhögéstől.
Az infós csapat szervezésében meg majd segítek. Sőt, a Hangemberes bulin azt beszéltük, hogy a szakesttel is kéne csinélni valamit.
illegál

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!