"Oh, egy igeretes party" lobban fel bennem a HIM,
"de hatha megis ferfi" riad vissza az esz; hiszen aranyszemu juhaszrol, s nem juhaszlanyrol szol a mese!
spokój: attól tartok ezt nem értem, már azt se tudom, mi az az ODK.
retix: szerintem jóval több lovassys van az indexen, mit amennyien beírtak a topicba. Varga Vince engem spec. nem tanított, de a versenyistállós hasonlatban van valami.
Az egy macilacit leszámítva azt hiszem a legöregebb vagyok. Érettségi ideje: 1986.
Matematika tagozat (salgótarjánban Á-s lettem volna, de csak A-s voltam).
A Lovassy egy versenyistálló volt. De azt hiszem, sokan ebből élünk. Majdnem minden, down to the általános műveltség, itt gyökeredzik. És ez nagyon komoly. Ezért, ha a Lovassy szinvonala nem csökken (és miért is tenné), akkor ez még mindig egy jó suli.
Varga Vince még mindig hadar? :-)
hip-hop, ideugrom. '91 érésem ideje.
Életem legmeghatározóbb közösségi élménye a lovassy volt. Rögtön ezután következik (ettől nem flenül) a szürkebarát.Az elmúlt 8-9 évben a másutt végzettekkel folytatott beszélgetésekből az derült ki számomra, hogy olyan gimnázium, ill. olyan társaság, mint a lovassyban, kevés volt e hazában. Néhányan átéltek effélét az egyetemen vagy főiskolán, de a legtöbben semmi ilyesmiről nem tudtak beszámolni.
Van itt valaki Vajda Ica osztályából?
Ha mashonnan nem akkor a tablonkrol ismerhetsz.
Valamelyik lepcsoforduloban logott par evvel
ezelott. Ugy is a nyomomra juthatsz, ha megkerdezed a volt osztalyfonokomet, hogy kirol
almodik remalmaiban egy tulzaba vitt vacsora
utan.