Mit mondhatnék erre fő...őő..illetve pizzavesztés terhének terhe mellett?
:-)))
Tény, hogy nem vagyok egy nőies jelenség....:-)
A számmal meg arra célzol, hogy élőben mégnagyobb a szám? Mint itt fenn? :-))))))))
pedig így is túl nagyszájú vagyok...:-)))))))))
Drága Lunám, igazi randid lenne, erre te otthon ülsz? Nem ismerek rád... :-) Az meg külön teccett, hogy lánynak hittek. Jelentem, Luna élőben még nagyobb szám, mint itt fent. :-)))) (Hogy én ezért mit kapok...)
Tény, hogy kissé ténleg szétoffoltuk a topikot, pedig ez nem szokásunk, minden ilyen hajlamunkat kiéljük a Sheryltopikban, sőt ez még kis ingyenreklám Ákszlnek, ahelyett, hogy mexönné a sok exGánszos, na...:-)
Sherylkét meg nem bántani, mert ő meg az én kedvencebbik barátnőm...:-) (Drotmalacnak mondom..:-) )
Paucica, ugye nemnagyon leszel rám mérges, ha én most elháríthatatlan akadályoztatásból kifolyólag nem leszek ott a randinkon...:-(
De még bepótolhatjuk majd ripszropszra...:-)
Egyébként rájöttem egy-két dologra ám.....
pölö, hogy mi Pólával névrokonok vagyunk.....:-)
meg bekukkantottam a Fánk Klubba....:-)
de tény, hogy nem bírtam felvenni a fonalat...:-)))))))))
Lunával meg kéne konzultálni, de ő ilyenkor nem netezik, hanem inkább lóg az egyetemről, fogadnék, hogy most is pölö diablózik, ahelyett, hogy valami hasznosat csinálna. Például quakezne.
nem hiszem, hogy találkoztunk már, mert ma lesz a második alkalom, hogy ottan leszek.
de ma találkozhatunk....ha eljössztök...erre próbálok célozgatni itt egy napja. de semmi konkrét válasz....:(
nemnem...pofon helyett inkább csattanjon egy csók! :)
jó, legyen tali, mit bánom én! :)
de milyen lista,jelentkezni kell, vagy mi?
ma este meg igenis gyertek a gentrybe, és keressetek meg!!!
(egyébként 1/2 9-kor még megtalálható leszek a margithid budai hidfőjénél -4/6- moszkva felé. ha arra jártok, csak kiabáljatok egy paucicát, és akkor majd érteni fogjuk...)
na puszmák drágáim,
paucica
ui: itt a suliban rossz a space, szal ha mindent egybe irok, akkor elnézést!
Napuff, szépen vagyok......pedig már lassan egyéves a nickem, pedig kérem nekem kézzelfogható bizonyítékaim vannak ám! :-)
A tali nagyon jó dolog, én is most leszek először, csak azért vagyok ennyire bizti benne...:-)
de olyan jó lenne, ha jönnétek ti is, arról a listáról ott alig ismerek embereket, csak a Sheryl offtopik alakulatot...de azért megyünk ugye, hogy egymásraismerjünk....:-)
szóval jó lenne ha jönnél /jönnétek...:-)
juuj...de zavaros vagyok....
jobb lenne már alukálnom ilyenkor.....
A taliról: mi is szűzek vagyunk, vagyis annyit tudunk, mint te (akinek háreme is van). A hozzáállás az, hogy ha MI ott leszünk (Luna még hozzátenné, hogy "meg némi SÖR is"), akkor rossz már nem lehet. Vilu?
hát igen, ub.
mondtam én már, hogy felajánlom neki az életem.
de nem kell ettől tartani, merthogy vagy a hárem vagy ő.
és akkor inkább a hárem!!!
szal jelentkezhetsz Zed, te is bátran! :))))
"régen volt ilyen guns-os pólóm. a tanárok mindig kiakadtak, hogy egy hüje kis 12 éves lány mért jár halálfejes pólóban. talán azért hogy őket bosszanccsa ;DDD"
Nekem az első ilyen pólóm egy Guns póló volt, amin a kereszt van az öt halálfejjel. Nekem is ugatott egy-két tanár ezerrel! :) Kb. 13-14 voltam.
Pauci....:-)
ami igaz az igaz........tényleg oda járok...:-)
De remélem te már nem vmi tanárral akarsz majd fenyegetni...:-)
Egyébként én, az éles eszemmel ám tudtam hogy te lány vagy....:-)))))))))
de most komolyan.....az hogy Lunatic, nőies?
Egyébként roppant hízelgő számomra, hogy olyan pasikkal vagyok egy háremben, mint Kása és Ákszl...
najó, ő utóbbira olyan nagyon büszke nem vagyok, róla még URL sincs az indexen...:-)))))))
remélem összefutunk majd a novemberi tasztaltalin...:-)
L.
aki igenis fijju, és előre is kikéri magának, hogy szőke...
:-)
elnézést kérek előre is, mert mostmár végképp nagyon off leszek...
OFF
Lunatic!
aztat olvastam a másik fórumon, hogy te elte ájk 2. évfolyamos vagy. télleg? csak mert ismerek onnan pár arcot...lehet hogy vannak közös ismerőseink :)))
ON