Én 2 éve, mikor megkaptam, akkor a barátom a legkönnyebb fokozatban nyomta, és kb a 2/3-ánál járt és már 21 órát játszott. Mivel megtetszett ezért egyből elkezdtem én is, de impossible modban!!! Az eredmény: 19óra alatt végeztem :))))) (két-három telitalálatól már általában kifeküdtem benne, ja és volt benne egy láthatatlan ellen már az 1.pályán!!!! )
Nos meg kéne tényleg. Mindenesetre ezen a hétvégén nem vagyok net közelben, szóval max vasárnap 21től, vagy a következő hét bármely éjszakáján beleértve hétvégét is.
En most kezdtem ujra, de mar gyenge vagyok hozza, a medsci-ben mar ijdeztem mindentol, tulzottan rakeszultem a jatekra, ez az egy ora is sok volt :)
Nincs valakinek kedve megprobalni multiban ? Szepen nyugisan megbeszeles szerint par ora naponta, vagy ahogy tetszik. Szerintem nagyon nagy kaland lenne, egy pszionicista meg egy hacker/marine paros, esetleg 3an ? :) Legalabb nem lennek egyedul.
Köszi a linkeket :)
Bár egész jó vagy ok ánglishból, azért mégiscsak a magyar az igazi :P
Asszem újrakezdem a pojén kedvéért. Anno 2 hétig nyomorgattam a játékot, hogy végig vigyem, na most adok neki 1et...
Na leszedtem az MP3-makat, meg a magyarítást. Az MP3-mak jók, de az szerintem önmagukban valahogy nem túl ütősek. Kell hozzá a játék hangulata is, úfy már igen. A legjobb közülük az glorytothemany.mp3, főleg a befejezése .... De a TheGhostofCitadel.mp3-beli ruszki szövegek is finomak.
A magyarítást meg majd kipróbálom, de hogy mikor ;)?
Ezt az SS2-t valahonnan le lehet vakarintani a netről? Valamint azt akarom még kérdezni, hogy ehhez jött küldi CD vagy nem, és/vagy folytatása várható-e a közeljövőben (1 év)?
Valaki tudna ide copy/paste-elni egy magyaritási linket ehhez a gamehoz?
Anno normalon nyomtam 1* végig hackerral.
Ennek a játéknak tényleg van hangulata. Amikor a hibridek megszólalnak, hogy: Your flash will welcome to us....
Na mikor először hallottam, akkor majd összeizéltem magam. Ez pesze akkor volt, mikor ez egy gyönyörű grafikájú játék volt anno.
Ha nem is felevente de evente erdemes lenne, mindenkeppen hardon es mindig masmilyen karakterrel. Olyan fasza hangulata van hogy a tulhaladott motorra/grafikara/low-poly modellekre derekszogben szarok (illetve magara a tenyre hogy tulhaladottak). Mar az is jelent valamit hogy nem volt igazan nepszeru (a jo kritikak ellenere sem), ez azt jelenti hogy nem egy kommersz fps.
Ja igen, a fallout (1-2) egy poszt-nukleáris vilagban jatszodo korokre-osztott harcrendszeru, izometrikus, 2d-s RPG, felelmetesen nagy hangulattal, ajanlom. (Eleg regi, 97-es asszem)
Az ss2 magyaritasat letoltottem ugyan de még en sem probaltam ki, viszont mindenkeppen meg fogom nezni mivel egy ket hatrahagyott log-ot, kutatasi eredmenyt stb. nem sikerult menet kozben rendesen leforditanom.
Érdekes elképzelés, hogy félévente végigvigyek egy játékot. Arra sem nagyon emlékszem, hogy lett volna olyan játék, amit csak 2x végignyomtam volna, mert közben mindig annyi új cucc jön ki, hogy nem győzöm követni őket. De pl. a Max Payne-t biztos újra fogom játszani mégpedig a Kung-fu mod miatt.
Egyébként lehet, hogy leszedtem valamikor a magyrítást a SS2-höz, de biztos, hogy nem raktam fel. Egyszer régen még az UFO-hoz készült magyarítást volt szerencsém látni, és háááát ...
Szóval nem voltam túlságosan megelégedve vele, úgyhogy azóta se nagyon magyarítottam semelyik cuccot, pedig volt egyszer egy Unreal magyarítás, ahol a karakterek benyögéseit csinálták megy magyarra, azt talán ki kellene próbálni. Szerinted az SS2 magyarítása jól sikerült, érdemes megpróbálni?
Ja és a Fallout-ról meg azt sem tudom, hogy mi az.
Ja! Hát persze... csak hát azt olvastam, hogy egyszerűen csak még kevesebb töltény van és több a szörny. Van valami más is hard fokozaton? Egyébként inkább pszionikus karakterrel lenne érdemes kipróbálni.
Végre végigvittem! Állat jó a hangulat, csak hát a grafika már egy kissé idejétmúlt. Ettől függetlenül jó volt, bár nagyon hiányzott az első részben bevezetett cyberspace-es hackerkedés.
Milyen cyberpunk hangulatú, stílusú játékot ismertek?
vészhelyzet ! :)
Kéne a progi, lehetőleg full verzióban :). A media marktban régebben árulták, máshol már nagyon rég nem láttam, még akár meg is venném, ha valaki esetleg eladná az eredeti példányt!
Kösz de már megoldottam.
Elég vegyes az összképem a játékról. A program odáig fenimenális - borotvaéles grafika, gyönyörő textúrák, tökéletes illúzió, az adrenalintól lezsibbad az ember lába néha (ez nem vicc!), micsoda hangok!!!, stb. - amíg az ember elérkezik a alien-szint előtti mentőszondás menekülésig. Olyantól olyan a játék, mintha egy másik csapat folytatta volna. Ocsmány háttér, semmiből megjelenő ellenek, idegbeteg rohangálás, kapkodás és ugrabugra. Sajnos a végére nem maradt semmi abból a csodából amiből az előző pályákon részünk volt.
De azért ki ne hagyd!