Diszkografiabol hianyolom az elso ket kislemezt (illetve ket fel oldalt)
Minek el az olyan (Tessek valasztani)
Usd ki (Pap Lacit nem lehet legyozni)
Koncerteken terjesztettek a Kisstadion teljes anyagat is. Az is hivatalos.
Megneztem, a szovegeknel az istennek sem jon le semmi. Persze lehet turelmetlen voltam, lassu a net.
En is akarnek csinalni egy Beatrice oldalt, de az csak a 78-81 kozti idorol szolna.
hat eleg vegyes erzesekkel jottem el. ingyen mentem be, ezert annyira nem voltam ideg. de az elso 75 perc teljesen felesleges volt az Europa kivetelevel.
Feroek elnyomtak 3 szamot az elejen majd pedig egy korus revizionista es egyeb dalokat enekelt. majd ifj Csori Sandor nepi zenekara szorakoztatot. en meg sajna nem szorakoztam.
Az os Bikini resz kicsit sika kasza lec erzes volt. semmi erdekes.
igazan akkor lett jo a buli amikor a deak bill bejott es elnyomott 3 szamot. nagyon jol kiserte a ricse. jatszottak szamot az istvan a kiralybol is.
aztan Zsocivel elnyomtak a ket kedvenc ricse szamomat az utalom a xx szazadot es a 2000. ev felet.
azt jott a hanyinger. (8 ora, azok a boldog.., pancsolo (ja az nem is volt :))
nem voltak sokan a draga jegy miatt.
keveroig szellos semmi nyomor, kevero mogott pedig lezenges.
ha 2000 ft a jegy akkor telthaz es orjongo siker. igy meg...
ja a legdurvabb az volt mikor a koncert vegen a korusbol egy 70 eves bacsika rakosi pajtasnak irt elteto dalt atkoltott nagy ferora. Laca a keveronel a fejet fogta hogy ki engedte oda a faszit. Azt hiszem ez mar Ferot is meglepte :)
December 20-an ezeket jatszottak Nyiregyhazan:
Európa
Nagyvárosi farkas
Dánom, danárom, tillárom
Nem leszek sohasem
Medvetánc
Tutujgass meg
Mikulás
Édes Erdély
Túl késő már
Illa berek, nádak erek
A jó nőkewt úgyis elviszik
Mint a Mókus
Amúri partizánok
Mint a mókus (reprise)
Kun Béla
Hegyek között...
?
XX. század
Lesz, lesz, lesz
Aki magyar velünk tart
A 2000. év felé
Egysdzer voltam nálatok
Ha pénzed van nincs akadály
8 óra munka
Azok a boldog szép napok
Pancsoló kislány
Hirlemann ugy bebaszott mar koncert elott, azt hittem itt nem lesz buli, de nagyon profin lenyomta merev reszegen is azt a 110 percet.
Tegnap 15 en en voltam egyedul a Lovardaban. Se zenekar, se kozonseg. Mindenesetre begyujtottem azt a plakatot a kolibol, ahol ki van irva, hogy dec 15. 19h. Lovarda.
Negyed kilencig vartam, addig nem volt semmi.
Feró egy fasz, ez tény, meg hülye is, de a Külvárosi farkasos korszaka az tényleg állat volt. A nagyon régi Beatrice azon kevés magyar zenék közé tartozik, amitől nem okádok hupililát... :-))
Penteken Debrecenben szombaton Nyiegyhazan is voltam Ricsen. Debrecenben nagyon rosszul ereztem magam, mert Fero jott ezekkel a faszsagokkal, hogy Trianon, meg igazsagot magyarorszagnak stb. Nyiregyhazan viszont csak a zenera koncentraltak, es az a koncert igy politika meg magyarkodas nelkul jo volt. Erdekes, hogy a hoskorszakbol csak ket szamot jatszanak a Nagzvarosit, meg a Terden allvat.