Keresés

Részletes keresés

Pam Creative Commons License 1999.09.07 0 0 10
Szerintem a Bochi az egyik legjobb a szakmában, mindig "képben" van és nagyon tud bánni a hallgatókkal, én azóta hallgatom reggelente a Sláger Rádiót, pedig előtte "kapucsínós" voltam, de a végén már nagyon nem bírtam az erőlködést és a Jakupcsek visitozását.:)
Szóval ha valakinek van mire büszkének lennie, legyen is az!
Ha megfigyeltétek hogy mennyire izgult az első TV-s megjelenésekor...mert igenis tudja hogy új területre keveredett és van még mit tanulnia!:)
elladan Creative Commons License 1999.09.07 0 0 9
Akkor szoktam le a Sláger Rádiórol, amikor megjelent ott. Azóta se bírt hiányozni.
Planney Creative Commons License 1999.09.07 0 0 8
Jajjj istenem, de komolyan vesztek mindent... Nyugodjatok már meg, bitte értelmezzétek a smiley-t.
A Dobó Kati amúgy sem a kedvenc színésznőm, nem kell bebizonyítani nekem, hogy pl. az Enci szakmailag kicsit mást reprezentál.
De azt mondom ne offtopicoljunk már, ez a topic Bochkorról szól.

Planney

PS: A Bochkort akkor sem tartom hülyének, annak ellenére hogy nem tartozik a favorit személyiségeim közé. Tessék ugyanazt letenni az asztalra, aztán lehet ítélkezni felette.

jeegynullas Creative Commons License 1999.09.07 0 0 7
Sot a Bocskorrol se beszeljunk. Nezzetek, halgassatok! Vagy ne nezzetek, ne hallgassatok! Ti dogoktok. Ez az ezerszer leragott csont egyszer meg visszaharap ...
beny Creative Commons License 1999.09.07 0 0 6
Kedves Planney!

Az, hogy beszél nyelveket, azt nem vitatta senki. de én azon csodálkozok, hogy hogy lehet következtetéseket levonni abból, hogy a Dobó Katával kevert. Miért? Szerinted, egy pali akkor tud valamit, ha dobó katás csajokkal kavar. Én nem akarom minősíteni a Dobó Katát, de pld. a Miniszter félrelép című filmben, amiben állítólag főszereplő volt, szóval egy kezemen magtudom számolni, hogy hány szót ejtett ki a száján. És ő ettől lett híres sztár?! Szerintem valakinek nagyon sok pénze volt,hogy megszerezték neki ezt a szerepet. A többiről nem is beszélve. Sőt a jelenlegi kapcsolatáról már ne is beszéljünk!

Vanek Creative Commons License 1999.09.07 0 0 5
A bocskor egy idejétmúlt lábbeli...
kockasfulunyul Creative Commons License 1999.09.07 0 0 4
Ebben az esetben is, mint mindig nem lehet csak egy dolog alapján megítélni egy embert. A Bochkor Cappuccino és most Bumerángban tapasztalható infantilizmusa és néhol bunkósága szembe állítandó a Don Valentino által is említett riportokkal. Ott azért egy eészen más ember tárulkozik elénk. Azt a Bochkort én kifejezetten kedvelem.

Planney, a Dobó Katás megjegyzésedhez meg inkább no comment....

Planney Creative Commons License 1999.09.07 0 0 3
Németből anyanyelvi szintű... Mondjuk kint élt. Angolul is tud állítólag erőteljesen.
Annyira hülye tehát nem lehet, főleg hogy a Dobó Katikával is kever(t?). :-)

Planney

noidea Creative Commons License 1999.09.07 0 0 2
Korábban nem bírtam, mert néha bunkózott emberekkel. Azt viszont becsültem benne (anno Capuccino), hogy nyíltan megmondta a véleményét.

És még valami: Ma már a műsorvezetők/riporterek közt egyre kevésbé egyértelmű, hogy tudnak nyelveket (ld. pl. Fridi). És a Bochi (szerintem) nagyon profi németből és angolból is.

CSÜLÖK Creative Commons License 1999.09.07 0 0 1
EGyetértek a topicgazdával!
Ha ő van műsoron (vagy a Lali Király!!)átkapcsolok másik adóra.
A danubius után a slágerrádiót is sikerült elzülleszetnie,szerintem nemsokára a petőfi jön aztán a kossuth pályafutása végén a bartók is élvezhetetlenné válik majd miattuk.
Don Valentino Creative Commons License 1999.09.07 0 0 0
Bocskort (ki tudja fejbol, hogy kell pontosan irni) azota szeretem, miota 1998 februar 22-en interjut keszitett a masnap itt konceretet adott Jimmy Page-el es Robert Planttel.
Egy Led Zeppelinista
beny Creative Commons License 1999.09.07 0 0 topiknyitó
Előre is elnézést ha volt már erről szó, én még újnak számítok itt.
Én személy szerint ki nem állhatom őt, állandóan megjátsza magát és szerintem megvan róla győzödve, hogy ő a legjobb pasi a világon, neki mindent szabad és minden nő a lába előtt hever.Számomra ő testesíti meg az anti-férfi szerepét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!