Szerintem a Bochi az egyik legjobb a szakmában, mindig "képben" van és nagyon tud bánni a hallgatókkal, én azóta hallgatom reggelente a Sláger Rádiót, pedig előtte "kapucsínós" voltam, de a végén már nagyon nem bírtam az erőlködést és a Jakupcsek visitozását.:)
Szóval ha valakinek van mire büszkének lennie, legyen is az!
Ha megfigyeltétek hogy mennyire izgult az első TV-s megjelenésekor...mert igenis tudja hogy új területre keveredett és van még mit tanulnia!:)
Jajjj istenem, de komolyan vesztek mindent... Nyugodjatok már meg, bitte értelmezzétek a smiley-t.
A Dobó Kati amúgy sem a kedvenc színésznőm, nem kell bebizonyítani nekem, hogy pl. az Enci szakmailag kicsit mást reprezentál.
De azt mondom ne offtopicoljunk már, ez a topic Bochkorról szól.
Planney
PS: A Bochkort akkor sem tartom hülyének, annak ellenére hogy nem tartozik a favorit személyiségeim közé. Tessék ugyanazt letenni az asztalra, aztán lehet ítélkezni felette.
Sot a Bocskorrol se beszeljunk. Nezzetek, halgassatok! Vagy ne nezzetek, ne hallgassatok! Ti dogoktok. Ez az ezerszer leragott csont egyszer meg visszaharap ...
Az, hogy beszél nyelveket, azt nem vitatta senki. de én azon csodálkozok, hogy hogy lehet következtetéseket levonni abból, hogy a Dobó Katával kevert. Miért? Szerinted, egy pali akkor tud valamit, ha dobó katás csajokkal kavar. Én nem akarom minősíteni a Dobó Katát, de pld. a Miniszter félrelép című filmben, amiben állítólag főszereplő volt, szóval egy kezemen magtudom számolni, hogy hány szót ejtett ki a száján. És ő ettől lett híres sztár?! Szerintem valakinek nagyon sok pénze volt,hogy megszerezték neki ezt a szerepet. A többiről nem is beszélve. Sőt a jelenlegi kapcsolatáról már ne is beszéljünk!
Ebben az esetben is, mint mindig nem lehet csak egy dolog alapján megítélni egy embert. A Bochkor Cappuccino és most Bumerángban tapasztalható infantilizmusa és néhol bunkósága szembe állítandó a Don Valentino által is említett riportokkal. Ott azért egy eészen más ember tárulkozik elénk. Azt a Bochkort én kifejezetten kedvelem.
Planney, a Dobó Katás megjegyzésedhez meg inkább no comment....
Németből anyanyelvi szintű... Mondjuk kint élt. Angolul is tud állítólag erőteljesen.
Annyira hülye tehát nem lehet, főleg hogy a Dobó Katikával is kever(t?). :-)
Korábban nem bírtam, mert néha bunkózott emberekkel. Azt viszont becsültem benne (anno Capuccino), hogy nyíltan megmondta a véleményét.
És még valami: Ma már a műsorvezetők/riporterek közt egyre kevésbé egyértelmű, hogy tudnak nyelveket (ld. pl. Fridi). És a Bochi (szerintem) nagyon profi németből és angolból is.
EGyetértek a topicgazdával!
Ha ő van műsoron (vagy a Lali Király!!)átkapcsolok másik adóra.
A danubius után a slágerrádiót is sikerült elzülleszetnie,szerintem nemsokára a petőfi jön aztán a kossuth pályafutása végén a bartók is élvezhetetlenné válik majd miattuk.
Bocskort (ki tudja fejbol, hogy kell pontosan irni) azota szeretem, miota 1998 februar 22-en interjut keszitett a masnap itt konceretet adott Jimmy Page-el es Robert Planttel.
Egy Led Zeppelinista
Előre is elnézést ha volt már erről szó, én még újnak számítok itt.
Én személy szerint ki nem állhatom őt, állandóan megjátsza magát és szerintem megvan róla győzödve, hogy ő a legjobb pasi a világon, neki mindent szabad és minden nő a lába előtt hever.Számomra ő testesíti meg az anti-férfi szerepét.