Keresés

Részletes keresés

Trish Creative Commons License 2000.10.22 0 0 258
Sziasztok! :)
Nekem személy szerint a Sword of Fargoal volt a kedvencem, de a családban gyakran előfordult a topicban sokat említett Boulder Dash, illetve az Impossible Mission.
Pusz,
Trish
freep Creative Commons License 2000.10.22 0 0 257
Üdv!
Pit Stop2 - emléxem, mennyit gyilkoltuk egymást a pályán
Street Rod
Grand Prix Circuit - ehhez még kormányt is készítettünk, ami nem volt valami dizájnos, de természetbarát anyagokból készült (na jó, a pedálok nem, azok műanyagból voltak:-)
Foti Creative Commons License 2000.10.22 0 0 256
Falcon patrol
miner 2048
aztec
pipe line(r?)
frog
easy scirpt ez nem játék, egy nagyon könnyen kezelhető, sokat tudó szövegszerkesztő vala.

Emlékszem, még '85-87 fele lehetett apám hajnali háromkor kapott gutaütést, hogy mostoha sógorommal még mindig ott ülünk a gép előtt, s nyomjuk krahácsot. (pedig, ha tudta volna, hogy hajnali 7-ig lehet mellette fennmaradni....)

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.22 0 0 255
OFF!

Cellux! Gratulálok a droglapokhoz.
Színvonalas munkának tartom.
Csak így tovább! Üdv: Out

ON!

Előzmény: cellux (248)
ZöPö Creative Commons License 2000.10.18 0 0 254
Mintha az Időrégész szerzője már megszólalt volna itt a topicban... :-))
Előzmény: backspace (250)
Kham Creative Commons License 2000.10.18 0 0 253
Megtaláltam közben az volt a címe a második résznek hogy KnightTyme.
Előzmény: Kham (252)
Kham Creative Commons License 2000.10.18 0 0 252
A Spellbound-nak volt még két folytatása a másodikkal iszonyú sokat játszottam (nem jut eszembe a neve TimeLore (?)) a harmadik rész volt a Stormbringer. Iszonyú jó poénok voltak benn. Ha "elolvastad" a tükröt akkor pédául azt mondta "You see nobody, but a handsome guy in armour looking at you."
Előzmény: cellux (242)
LOU Creative Commons License 2000.10.18 0 0 251
Igen, az lesz az.
Előzmény: Andreas (247)
backspace Creative Commons License 2000.10.18 0 0 250
Lehet hogy senki nem irta meg a Great American autoversenyt (nem tom pontosan a veget, mi csak igy hivtuk, amerika egyik csucskebol kellett eljutni a masikba, te valaszthattal utiranyt a varosok kozt)
es termeszetesen az orokzoldek: maniac mansion, zak mckraken, Boulder Dash (a kiraly) es a palyaepito is megvolt. Volt valami magyar kalandos szoveges is, idoregesz?? az se volt rossz.
boulder dash orrverzesig, hajnali 5ig,
bs
acidangel Creative Commons License 2000.10.18 0 0 249
G.I.Joe és Lazy Jones!!!aa.
cellux Creative Commons License 2000.10.18 0 0 248
Tényleg érdemes megnézni ezt a www.lemon64.com-ot.

Találtam egy másik elfeledett "csodát": Agent USA (pályaudvarról pályaudvarra a mozgó fekete kalapok között, gyémántokat gyűjtögetve)

Andreas Creative Commons License 2000.10.18 0 0 247
Lehet hogy a Street Surfer -re gondolsz? Bár üres üvegekre nem emlékszem, csak arra hogy a zene üteme is felgyorsult ha gyorsabban mentél. De ez is ott van a Lemon64-en ha meg akarod nézni.
Előzmény: LOU (244)
Andreas Creative Commons License 2000.10.18 0 0 246
>Plusz még az ősidőkből volt egy Spectrum-átirat, amiben egy lobogó fekete hajú kelta csávóval kellett mászkálni, és néha jött Sithe bácsi, aki ha elkapott meghaltál (és 183KB volt a játékállás mentése :-) de a nevét nem tudom (a további részek: Dun Darach, Marsport, de ezek tudtommal csak Spectrumon vannak meg)

Tir Na Nog

Előzmény: cellux (242)
leha Creative Commons License 2000.10.18 0 0 245
ja! mega defender of the crown!

LOU Creative Commons License 2000.10.18 0 0 244
USS. John Young. Egy hadihajós program, oldalról látjuk a hajót, sose tudtam semmit csinálni vele. Aztán volt olyan, hogy egy gördeszkás sráccal mentél, fel kellett venni az üres üvegeket és a pálya végén bedobni a kukába. Igen jó volt. A címe viszont nem jut eszembe.
leha Creative Commons License 2000.10.18 0 0 243
gridboot

valami hihetetlenül primitív játék : )

meg bírtam még a GCS Zaxxon-t is : )

cellux Creative Commons License 2000.10.18 0 0 242
Quest for Tires
Miner 2049'er
Neuromancer (ez istencsászár volt)
ELITE (!!!)
Maniac Mansion
Zak McKracken and the Alien Mindbenders (ettől is teljesen odavoltam)

Plusz még az ősidőkből volt egy Spectrum-átirat, amiben egy lobogó fekete hajú kelta csávóval kellett mászkálni, és néha jött Sithe bácsi, aki ha elkapott meghaltál (és 183KB volt a játékállás mentése :-) de a nevét nem tudom (a további részek: Dun Darach, Marsport, de ezek tudtommal csak Spectrumon vannak meg)

Jack the Nipper is jó volt (de csak az első rész), Choplifter, Yie ar Kung fu, Way of the Exploding Fist

Meg volt egy olyan is, ahol egy lovaggal kellett mászkálni (Spellbound) az is tetszett jól.

Volt egy amitől borsódzott a hátam rendesen (pedig semmi különös nem volt benne), négy betűs neve volt (asszem A-val kezdődött), egy robottal voltál, aminek (akinek) volt egy hálója is és ki tudta vetni a dolgokra...

Szép volt...

cell

LOU Creative Commons License 2000.10.18 0 0 241
Beugrott még egy, Decathlon, az a joysticknyúzó sportprogi, magasugrás, távolugrás, gátfutás meg mindenféle futás volt benne, rengeteget játszottunk vele az iskolában.
LOU Creative Commons License 2000.10.18 0 0 240
Flimbo's Quest, Metaplex, Back To the Future 2, Barbarian, Usagi, Pub Trivia. Több most nem jut eszembe.
Andreas Creative Commons License 2000.10.17 0 0 239
Frogger.
Egyébként aki 4-6-8 sávos úton megy keresztül száguldó autók között, sávról-sávra, nos arra is mondják "froggert játszik" :)
Előzmény: Pusziga Molle (238)
Pusziga Molle Creative Commons License 2000.10.17 0 0 238
sziasztok!
Az melyik volt, amikor egy békát kellett az úttest egyik oldaláról a másikra átugráltatni és közben jöttek a NAGY GONOSZ teherautók????
+ síelős játék rulez
P.M.
ErniE Creative Commons License 2000.10.17 0 0 237
Defender of the Crown
Johnny Reb. 2.
Kings Bounty
CardShark

ErniE

Andreas Creative Commons License 2000.10.17 0 0 236
Sikerült felvenned a maximális számú kék buborékot? Ha igen, mondd már el milyen extrát adott. Nekem soha sem sikerült, de nagyon kiváncsi lennék.
Előzmény: Jawbreaker (235)
Jawbreaker Creative Commons License 2000.09.03 0 0 235

Katakis

Kb. Ket het folyamatos jatek utan sikerult orok elet nelkul vegig vinni.
Amikor eloszor jutottam el az utso palyara, (volt kb. 12 eletem, egyet sem
veszitettem addig) az osszeset elveszitettem.
Az utolso palya nagyjabol olyan nehez volt, mint az osszes tobbi egyuttveve.
Abban az idoben tobbektol hallottam, hogy szerintuk lehetetlen vegigcsinalni.

Azert volt meg egy ket kedvenc :))
(Test Drive I., Zak M., Maniac M., Myth, Last Ninja II., Creatures,
SSI szerepjatekok, Boulder D, Wizard of Wor meg az ehhez hasonlo
klasszikusok)

Viszont a Human Race-ben embert nem lattam, aki a 3. palyan tuljutott volna.

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.03 0 0 234
ACE...
OffTopiC Creative Commons License 2000.08.16 0 0 233
Blue Max :-)
Archon
Defender Of The Crown (Mivel ekkor már szét volt szállva a Quick Shot II joy ezért úgy kellett végigjátszanom, hogy a vezetékeket érintgettem össze vissza. Különösen a lovagi torna volt így érdekes)
Race (Ez egy nagyon jó kis forma 3 szimulátor volt szintén joy nélkü (port 2) azaz valami C= tab , q r space nemtommi billentyűkombinációval lehetett nyomni ...)
Ficzere Creative Commons License 2000.08.16 0 0 232
Egy szöveges játék a Pawn, csak az a baj, hogy sehogy sem tudtam megszerezni a feltört verziót és a 100. kérdésnél kódot kér. Most, hogy emulátoron játszom jó lenne újra megpróbálni. Már letöltöttem egy Tale of Kerovnia kézikönyet, amiből elvileg ki kell keresni a oldal-sor-szószám szót de ez sem működik. Valaki segítsen.
Egyébként:
Defender of the Crown, Head over Heels, Antiriad, Impossible Mission, Commando, Wizard of Wor, Fist II, Last Ninja, Cauldron, Beach Head, Raid Over Moscow, ... (meg az összes)
zako Creative Commons License 2000.08.09 0 0 231
Burger Time volt a címe, egyébként négy hamburgert kellett összerakni, ma délután is játszottam vele...

Zako

Előzmény: Dennis Moore (230)
Dennis Moore Creative Commons License 2000.08.07 0 0 230
Sziasztok!

Nekem a Lazy Jones volt az über alles, meg persze a Paperboy... :)
Volt még egy játék, csak a neve nem ugrik be, egy pici szakáccsal kellett 3 hamburgert összerakni...

Dennis

Andreas Creative Commons License 2000.08.07 0 0 229
Jut eszembe, van valakinek müködo Test Drive 2-je? Amiket a neten találtam nem igazán akarnak müködni.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!