A rip tuti ,hogy nem jo ,mert nemhiszem ,hogy elore patchelt ...
Inkabb a FULLCD-t rakd fel ,azt biztos lehet patchelni ...
Eretnek vagyok a M.. ize.. a HEF klanbol
hi all
Nekem megvan az egész fullban is meg rippelve is. A rippeltből hiányzik a zene de minden más megy (minden misszió és főleg a network IPX tuti TCP/IP-t soha nem probálam a ripessel) rendes leszek feltöltöm neketek valahova ma. mindjárt kitalálom hova és ide linkelem.
Kis uzi a "lenti:)" emberkeknek:
Koddal miert jo jatszani ?
Semmi kihivas .. semmi ertelme nem lesz ...
En pl csak akkor hasznalok kodot ha van 1 jatek ,ami nem tetszik de kivancsi vagyok a vegere .. ha nagyon erdekel a manualban van az osszesfegyver kod ...
"Spittin'" Jack Eretnek
A masodik cdn csak par single mission van es jo multiplayerre is ..
Nekem bejott ,mert ket gep volt itthon amikor vettem.
"Spittin'" Eretnek Sanchez :)
Mindenféle programvásárlási/letöltési problémát meg lehet előzni azzal, ha precízen szörpölgetünk egy jól ismert egyetem júzer oldalain, és kiszúrjujk a vállalkozó kedvű ifjúságot. Szinte anyag áron csinálják (legalábbis a Lajos ezt mondta), tehát semmi nagyobb haszonszerzés.
Nagyon offtopic (nem basszák át az ember fejét pénzért, mint a pöcegurusok, akik 116 oldalnyi reklámot vágnak az ember orra elé, és azzal yáccák a pici agyukat (a Mélyen T. (szó szerint) kiadókkal együtt), hogy szar 2-3 éves "legális" játékokat nyomnak oda. Dark Colony. Röhögnöm kell. A következő Falloutot meg nyilván azért rakják be, hogy ne bőgjenek le túlságosan.
Mindenekelött nagyon köszönöm,hogy végre valaki felfigyelt a kérdésemre.Abban maximálisan igazat adok neked,hogy kód nélkül a legjobb játszani,de ezesetben nem is arról lenne szó,hogy nekem kellene bármijen kód, hanem egy ismerősöm vágyik erre. Ezért ha mególdható lenne kérlek külld el nekem ezeket a kódokat az emilemre.Előreis köszi:))
0 kódom van, jelenleg.
Tippem viszont van: Játszd kód nélkül.
De komolyan. Szokták volt mondogatni, hogy a kódok használata megöli a játékot. Én ezt általában el is szoktam hinni.
Az a helyzet,hogy kellenének nekem a játék kodjai.Tudjátok,fegyverek,kulcsok ilyenek....
Aki tud nekem segíteni,annak nagyon köszönöm.De ha valakinek van valami tippje azt is szivesen fogadom:))