Keresés

Részletes keresés

Halál Bika Creative Commons License 1999.08.02 0 0 78
Mi van, te is speedet szedsz?

> Mellesleg nemigen tudok mas olyan
> tudatmodosito szerrol, vagy
> kedelyallapotrol, amely ilyen hatast
> kepes kivaltani egy atlagnal
> ertelmesebb embernel (a
> kepviselo ur bizonyosan annak
> mondhato).

Érdekes, én előbb goldoltam a kocsmában beszerezhető pálinkára, mint a speedre, lehet hogy le vagyok maradva. Én akkor viselkedtem életemben legcikisebben, amikor jól be voltam b@szva.

> Előrebocsájtanám, hogy sosem szedtem
> semmiféle kábítószert, de hatásukat
> történetesen ismerem

Akkor meg honnan ismered? Könyvből? Onnan nehéz megismerni hogy mi az a berúgás vagy a másnaposság, tehát gondolom a speed hatását is nehéz lenne 'megismerni'.

JH: Are you experienced?

azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.08.02 0 0 77
Legyen, ahogy mondod!
Töfröcsó Creative Commons License 1999.08.02 0 0 76
Lehet, hogy nem helyes de így lehetett a választásokon olcsó népszerüségre szert tenni (Ja, meg egy egész JózsiBára szőröstűl-bőröstűl mög pártostúl).
moga Creative Commons License 1999.08.02 0 0 75
T. mindeki!
Szvsz, a FIDESZ reszerol a max. retorzio az lesz, hogy elveszik a kepviselo urtol, a bizottsagi tagsagait, megbizasait stb. De a frakciobol_nem_fogjak_kitenni. Mert akkor lgalabb 1-el csokkenne a kepviselok szama. Ezt pedig nem engedheti meg maganak a FIDESZ. lsd. etikai kódex.
Hosszu tavon, a FIDESZ-nek el kellene gondolkodnia, hogy helyes-e az a káderpolitika, hogy aki szidja a kommunistakat, az velunk van.

moga

Töfröcsó Creative Commons License 1999.08.02 0 0 74
Én nem nagyon értek ahhoz amiről Ti itt vitatkoztok. Meg sem próbálom eldönteni hogy a tiszteltképviselőúr piás-e, vagy drogos (de lehet hogy csak a torkán akadt a narancshély?). De 1 dologra azért kíváncsi lennék: A képviselői igazolvány mutogatása mire jogosít? Ha valakinek ilyen cetlije van az mindent megtehet? Ez ilyen "4 éves mindent megbocsátó" papír?
Javasolt eljárás az ilyen papírokkal hadonászó és közben görénykedő parasztokkal szemben a következő: Ha a rendőr ilyet lát, akkor az ezt lengető faszit azonnal tartóztassa le! Ugyanis az igazolványt tutti hogy lopta, mert egy polgári demokráciában teljesen jogos volna a vélelmezése miszerint: EGY KÉPVISELŐ ILYENT NEM CSINYÁL!
BaSand Creative Commons License 1999.08.02 0 0 73
Kedves azigazitrebitsch !

Egy frászt. Védi a nyavaja. SzVSz ki lesz rúgva (le fog mondani) és kész. Ez lenne az első hasonló eset? Hmmm...

azigazitrebitsch Creative Commons License 1999.08.02 0 0 72
Az első eset 90 óta, hogy parlamenti képviselő idealjasodott.
És T. jobboldali Asztaltársak! Ti meg csak védjétek meg, ez hozzátok illik, amíg embert nem öl, addig még asztaltársaságotok díszes tagja lehet, vagy utána is csak a brancs tagja legyen?
frett Creative Commons License 1999.08.02 0 0 71
Ebben az esetben egyet kell értsek F.B.I. doktorral.
Hangsúlyozva, hogy a jelekből nem egyértelműen következik, de bizony elég gyanús ez a speed dolog.
Úgy vélem, nem szerencsés, ha egy képviselőre illen gyanú árnyéka vetődik. Főleg nem, ha a pártja (szerintem helyesen) szemmel láthatólag igyekszik visszaszorítani a kábítószerezést.
ds9 Creative Commons License 1999.08.02 0 0 70
Az általam ismert adatok szerint az ecstasy és a kokain tényleg nem tesz agresszívvá, de a speed igen.
Az is igaz, hogy a kannás bor az agresszivitást növelő tényezők közé tartozik :)
Tehát akkor most mondjuk azt, hogy a képviselő úr is kannás bort ivott majd később úgy döntött, hogy jobban szereti a fröccsöt és ezért utána öntötte az ásványvizet ?

Szerintem egyébként tényleg az lenne a magyarázat a viselkedésére, hogy kábszert szedett, mert egyébként erre ( a részletezett ) viselkedésre nem nagyon van magyarázat.

Én úgy hiszem, hogy pártállásra való tekintet nélkül a T. asztaltársak ( legalábbis remélem ) nem szoknak így viselkedni nyilvános helyen, nem fociznak közértben, nem locsolják le ember(és polgár)társaikat, nem pakolnak ki-be azok bevásárlókocsijából és nem kommunistázzák le őket ( csak úgy, információ hiányában, mert gondolom, hogy a közértes, nem a "Lenin összes"-ből tartott felolvasást és a vásárlók nem szájtátva hallgatták, ha így volt sorry ).

mulatt Creative Commons License 1999.08.02 0 0 69
Előttem szólt:
Sőt azt hiszem az is lenne a legmegnyugtatóbb ( bizonyos szempontból ) ha azt fogyasztott volna, mert szerintem, értelmes, normális ember ( pártállásra való tekintet nélkül ) így nem viselkedik, vagy újra kéne definiálnunk az értelmes, normális viselkedés alapjait.

Szerintem sem. Láttam már bulizni gyárilag lebarnultakat is. Tök részegre itták magukat, de a kocsmáros és a vendegéket egyetlen csillapító szóra békénhagyták.
Az pedig, hogy komcsizott különösen súlyos. Mintha mostanában a fidesznél mindenki, aki nem úgy ugrál, ahogy ők akarják komcsi billogot kap. Még szerencse, hogy nem vassal, vagy tetoválással.
Az az ember igencsak magán kívül volt. Fáradság, felfokozott munkatempó... Ugyanmár mindenk iszabadságon, országgyűlési szünet. Akkor honnan a kimerült zavartság?

The Dark One Creative Commons License 1999.08.02 0 0 68
Szereny kabitoszerekrol szolo ismereteim alapjan ala tudom tamasztani ds9 urat. A speed hasznalatakor az illeto szinte kizarolag szensavas uditokre vagyik, amelyek egyebkent fokozzak a kabitoszer hatoanyaganak nemely mellekhatasat (pl. hallucinaciok). A kepviselo ur viselkedese szinte teljesseggel osszeegyeztetheto egy speed hatasa alatt levo egyedevel.
Mellesleg nemigen tudok mas olyan tudatmodosito szerrol, vagy kedelyallapotrol, amely ilyen hatast kepes kivaltani egy atlagnal ertelmesebb embernel (a kepviselo ur bizonyosan annak mondhato).

Velemenyem alatamasztasaul:
Kek Pont Speed/Ecstasy informacios fuzet:
"...Hirtelen megno a folyadekigenyed, leginkabb a szensavas uditoitalokat kivanod, de eppen azt nem kellene..."

"...az utohatast levert hangulat, faradtsag jellemzi..."

outer Creative Commons License 1999.08.01 0 0 67
Kérem szépen, a speed (amfetamin) egyáltalán nem tesz agresszívá. Ez biztos. A techno bulik egy dologról nem híresek : a verekedésekről. Egy pokolgép koncerten, ahol a kannásbor dívik, hamarabb előfordul.
Gangstarr Creative Commons License 1999.08.01 0 0 66
Kicsit offtopic: a Fidesz mostani image-ének (amit ugyebár a gonosz, rossz, stb."coclibesek" már rombolnak) nagyon nem tenne jót, ha ez az állat megúszná a dolgot. Nem tenne jót, mert már amúgy is pancserek, így pancserül próbálnak lopkodni, és ennek a pancserségnek (jaj) az ilyen ügyek betesznek, és akkor nem tudnak több Audi S8-at venni egy diplomanélküli "miniszternek".
Tehát ha nincs eltussolás, és így hagyják az egészet, akkor még a hátralevő idejükön belül vége lesz a "szép új világnak". Ha lesz eltussolás, akkor a híveik fellélegezhetnek, az ellenzék pedig továbbra is ellenzék marad, legfeljebb jobban utálják "polgár" barátainkat. Ha megbüntetik a képviselőt, elismerem, hogy _úgy tesznek_, mintha komolyan vennék a dolgokat, és nem csak a "miniszteri jólét" érdekelné őket.

Hali mindenkinek!
Gee

ds9 Creative Commons License 1999.08.01 0 0 65
Előrebocsájtanám, hogy sosem szedtem semmiféle kábítószert, de hatásukat történetesen ismerem ( egy időben techno partikat szerveztem és volt szerencsém a közönség viselkedését szemlélni, ezért is hagytam abba ).

Azok a külsőségek ahogy az úriember viselkedett igencsak emlékeztetnek a speed néven ismert kábítószer fogyasztására ( ha nem fideszes képviselő volna akkor is ).
Amikor először hallottam a dolgot, akkor én is azt hittem, hogy be volt rúgva vagy rájött az 5 perc, bár ez azért nem mindennapos dolog.
De amikor az ásványvíz nagymértékű fogyasztása szóba került, akkor én is elgondolkodtam a kábszeres variáción.
Most, hogy mások is felvetették nem annyira vagyok benne bizonytalan.
A speed látnivalóan agrasszívvá teszi azt a személyt aki fogyasztja és nagyon megnő az ásványvíz fogyasztási igénye ( techno bulikon üdítőital nem is nagyon fogy csak ásványvíz ), tehát arra a viselkedésre amit előadott nagyon erősen ráillik az, hogy kábítószert fogyasztott.

Sőt azt hiszem az is lenne a legmegnyugtatóbb ( bizonyos szempontból ) ha azt fogyasztott volna, mert szerintem, értelmes, normális ember ( pártállásra való tekintet nélkül ) így nem viselkedik, vagy újra kéne definiálnunk az értelmes, normális viselkedés alapjait.

Egyébként, mint nem fidesz szavazó ( nagyon nem ) eléggé elitélem az ügyet, szerintem így nem illik, nem lehet viselkednie egy országgyűlési képviselőnek.
És ha mondjuk egy Mszp-s tette volna ugyanezt, akkor is így vélekednék, sőt akkor még szégyelleném is magamat.

Talán ezen kéne elgondolkozni.

mulatt Creative Commons License 1999.08.01 0 0 64
Kedves speaker!

NINCS SZERENCSÉD AZT AZ AUTÓT nem HGY vezette.
De nem baj kezdesz formába jönni a szabi után.

speaker Creative Commons License 1999.08.01 0 0 63
Jé! Akkor már biztos, hogy Horn Gyula speedet szzedett konyakkal, amikor nekivezette a Saabot a kivilágított, meghibásodott, út mellett álló teherautónak.
Mellesleg Horn úr, amikor meggyónt Paskai érseknek, ezt biztos be is vallotta.
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.08.01 0 0 62
A Speed
A Speed hatóanyaga szintetikus úton előállított amfetamin. Legtöbbször fehér, sárga vagy rózsaszín por formájában fordul elő, de árusítják kapszulában, tablettában is. Hatására fokozott izzadás, felhevülés következik be a szervezetben. Nagyfokú mozgáskényszerrel és szájszárazsággal jár. A Speed esetenként növeli az agresszivitást és hallucinációkat is okozhat. A hosszan tartó fogyasztásnak testsúlycsökkenés a következménye. Rendkívüli veszélye, hogy növeli a szívinfarktus és az agyvérzés lehetőségét. Ha a szer serkentő hatása elszáll, depresszió, túlérzékenység és fáradtság lép fel.
(Dunántúli Napló, 1998 június 16.)

Mellesleg a képviselő úr fáradtságra is panaszkodott.

Tisztelettel,
mint fent

Mr.Sla Creative Commons License 1999.08.01 0 0 61
Szockos gyerekek.
Mar egy eve , hogy elvesztettetek a valasztast, de latom meg mindig nagyon faj nektek. Ennek szivbol orulok :-))))).
Annyi hulyeseget irtok, hogy lassan bebizonyitjatok magatoknak, hogy o szemelyesen Drakula polgartars :-0.
De addig nincs baj amig az ilyen aprosagok okozhatnak csak oromet nektek.
F.B.I doktor, dogkeselyu nektek nektek igazi, fantasztikus komcsi logikatok van. Siman lehetnetek koncepcios perek vadloi.
`es ha a kettőt együtt nézzük a diagnózis első közelítésben mégiscsak` a proletar diktatura elarulasara utal. Kocsok.
F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.08.01 0 0 60
Kedves dr. Életkopf,

Fenntartom, hogy ilyen esetekben egyáltalán nem veszélyes speedezésre gondolni, sőt nagyon is kézenfekvő dolog.

Tisztelettel,
mint fent

Korcs Creative Commons License 1999.08.01 0 0 59
KéremszéP',

Az előző idézet ("a hülyeség...") morcostól.

Korcs Creative Commons License 1999.08.01 0 0 58
Ami kimaradt:

- csakhogy a képviselőigazolvány láttán nemigen voltak hajlandók megfékezni
- lekommunistázta az üzletvezetőt, kijelentette, hogy Horn Gyula rokona, és ha a Fidesz hatalomra jut, nem lesz jó a sora
- állítólag Hódmezőn SZDSZ-esekkel és MSZP-sekkel szövetkezve járatja le nap mint nap a Rapcsákot

Namostkérem

Mint azt olvashattuk, "a hülyeség nem pártspecifikus" (műkedvelő első hozzászólása fölött). Ez igaz, de a Fidesznek ciki, ha fideszes "honatya"[!!!!?!!?!?!???] randalírodzik. Ha más, más. De már bocsánat: NEM MDF-ES, NEM SZDSZ-ES VOLT! Hanem fideszes! (Remélem, kizárják, van annyi eszük az Orbánéknak, hogy nem járatják le ilyenekkel magokat.)

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.01 0 0 57

Kedves FBI Doktor!

Fenntartom, hogy egy randalírozó akkor is lehet szomjas, ha nem speedezett.

Szomjas randalírozók léteztek már a speed feltalálása előtt is.

F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.08.01 0 0 56
Kedves dr. Életkopf,

Mindenben igaza van, ha külön vesszük a randalírozást és a szomjúságot. De ha a kettőt együtt nézzük a diagnózis első közelítésben mégiscsak a speedelés. Ezt nem azért mondom, mintha kevésbé tartanám veszélyesnek, ha egy képviselő részegen mutatkozik, elmezavarra hajlamos, vagy kosárkipakolási rögeszméje van.

Tisztelettel,
mint fent

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.01 0 0 55

Kedves FBI Doktor!

Az Isten szerelmére, kosarat kipakolni, randalírozni, stb. sokféle hatás alatt lehet: részegség, pillanatnyi elmezavar, dühroham, kosárkipakolási rögeszme, stb.

És csakis és csakis azt kérdőjeleztem meg, hogy ebből következik-e a speedelés.

Ami a dolog politikai részét illeti: korábban is leírtam, hogy a Fidesz nyilván megteszi a szükséges lépéseket.
Mert szerintem ők sem repestek a boldogságtól a dolog hallatán. Egy gyors intézkedés viszont jót tesz a presztízsüknek.

F.B. I. doktor Creative Commons License 1999.08.01 0 0 54
Kedves dr. Életkopf,

Tegyük azt is hozzá, hogy nem csupán szomjas, de látszólag minden ok nélkül egy boltban ki-bepakolja a vásárlók kosarát, lefröcsköli és szidalmazza őket, a bolt bejáratát futballkapunak nézi, és össze akarja törni a parkolóban levő kocsikat.

Tehát ha valaki nagyon szomjas, és hasonló módon viselkedik, akkor egyáltalán nem tartom veszélyesnek a feltételezést.

Ennél sokkal veszélyesebbnek tartom, ha ilyen parlamenti képviselőink vannak.

Tisztelettel,
mint fent

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.01 0 0 53

Ariel!

Ha nem tényként állítottad, akkor OK.

Én mindössze arra az egyszerű tényre szerettem volna rávilágítani, hogy az ember sokféle okból lehet szomjas.

A Te okfejtésed arra enged következtetni (lehet, hogy tévedek), hogy X % esély volt arra bizonyos szakértők szerint, hogy az illető speedet szedett.

Ezt elfogadva, holnaptól minden italt fogyasztó emberre ki lehet mondani: X % esélye van annak, hogy azért iszik éppen, mert speedet szedett.

Nem érzed ezt veszélyesnek?

Trebitsch Creative Commons License 1999.08.01 0 0 52
Nem érted te ezt, kedves Életkopf doki...
Kizárólag csak kétféle magyarázata lehet anak, hogy ez a piszok, garázda Fideszes állat megszomjazott:
1. Speedet szedett, két marékkal.
2. Hátul a raktárban embert evett.
Fideszes képviselő egyéb esetben eccerűen nem szomjas. Te ezt nem tudtad?
Ariel Creative Commons License 1999.08.01 0 0 51
dr.eletkopf!

atveve a stilusodat, akkor te akarhanyszor megszomjazol, betersz egy aruhazba, elkezdesz focizni majd komunistazgacc egy keveset, vasarlokat zaklacc. majd kiuritve egy ki nem fizetett vizespalackot, mintha mi sem tortenne tovabb alsz?

en nem tenykent allitottam, amit irtam, hanem egy (masok altal) lehetsegesnek tartott valtozatot.

dr. Életkopf Creative Commons License 1999.08.01 0 0 50

Kedves dögkeselyű!

Fenntartom azon egyszerű kijelentésemet, hogy valakit lehet úgy is szomjas, hogy nem drogozott. Én csak ennyit állítottam, vagyis a szomjúhozás tényéből nem tartottam megengedhetőnek egyenesen a drogozásra következtetni.

Kagakusha Creative Commons License 1999.08.01 0 0 49
Tisztelt Kollégák!
Azt hiszem, hogy az majdnem mindegy, hogy "mi" miatt történt, ami történt.
A lényeg az Országgyűlés (és a parlamentarizmus) újabb lejáratása, és az ügy "súlya" - szerintem - ennek megfelelő. (Többen persze azt mondják erre, hogy ezért nincs is súlya. :-)) )
Amúgy kb. meg tudom saccolni a helyszínen tartózkodó külföldi vendégek véleményét is, bár ez engem személy szerint nem különösebben érdekel. :-)) Mindenesetre érdekes lehetett nézni, ahogyan a rendőrök először lógó orral elvonultak, majd utána visszajöttek a főkapitánnyal az élen.
A drogtörvény ellenzőinek persze kapóra jönne, hogy éppen a vezető kormánypárt egyik "prominens képviselőjét" lehetne a drog kapcsán pellengérre állítani, de csupán szóbeszéd alapján ilyet tenni nem igazán etikus.
Üdvözlettel,
K.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!