Pár hete megjelent egyébként több (kb. 5) tematikus Outer Limits epizód-gyűjtemény az MGM-től, ezek egyenként 5-6 részt tartalmaznak választhatóan felirattal. Egyben az egész is rendelhető kb. 50-60 dolcsiért.
DC-ről csorognak le szépen a részek, meg is néztem már egyet (White Light Fever), amihez nem volt feliratom (azóta sincs). Azért megértettem, de jó lenne, ha legalább angol felirat lenne mindegyikhez. Vagy legalább script lenne a neten minden részhez. Vagy valami...
Mindenesetre biztos megnézem az összeset (már amit találok DC-n), és epedve várom az angol feliratokat.
Van két szinkronos epizódom, amit én Rippeltem be (Afterlife és Mind Over Matter), ezeket bedobom nemsokára DC-n a megosztásomba, akit érdekel, annak adok szabad slotot hozzá, csak írjon nekem a szompetya2 kukac freemail pont hu-ra a részletekért...
nekem megvan elég sok rész (össz. kb. 25 GB), viszont szinte mind angolul, felirat kb. 3-hoz van (ebből kettő angol felirat :D), de ha érdekel, küldj egy mailt a doc-kukac-coder-ponthu címre
nekem is anno nagy kedvencem volt a sorozat, de csak az első 4 évadot láttam. Utána a nagy semmi. Honnan tudnám megszerezni a sorozatot dvd/tvripben? DC az sajnos nagyon lassú, torrentet még nem találtam, titkon abban bízom, hogy valamelyikötöknek megvan. Cserében elég sok sorozat közül választhatnátok :)
az a hírem van , hogy ázsiában ezen az új csatornák AXN vagy mifene megy az Outer limits. magyar műsorban nincs benne de ezek szerint a csatorna politikájában nem lehetetlen.
Én ma kezdtem lehúzni részeket, azt hittem, h. a feliratok megtalálása/letöltése nem lehet probléma, aztán egyetlen egyet találtam összesen, mondjuk az éppen magyar, a feliratok.hu oldalon. Angol nyelvű oldalakon viszont semmi.
matrix-hub.no-ip.com vagy koli.sytes.net -en vannak, ha rákeresel arra hogy 'végtelen határok', biztos hogy meg fogod találni őket, a szinkronos felvételek esetében magyarul vannak elnevezve a részek.
Ha még mindig nincs meg írj email-t nekem.
tudnal mondani hubot(esetleg usert)?
en mar egy ideje keresem, fel is van veve a letoltesek koze, de folyton csak varok ra, sosincs szabad slot
raadasul csak passziv tudok lenni, igy meg eleve kisebb a mozgasterem :(
Az ok, hogy a mindefele megosztos sz*rokon fenn vannak az epizodok, de nem tud valaki 1 normalis ftp-t, ahonnan le lehetne huzni oket? Mert DC-n kb. 2k-10k -val jon, ez meg 1 reszre is edeskeves, nemhogy 7*20-ra. :((
Üdv! Most találtam a topicot, nekem is nagy kedvencem a sorozat! Most találtam meg két részt VHS-en, még a régi TV3-as időkből: Mind Over Matter és Afterlife. Zseniális mindkettő, csak az a baj, hogy annak idején csak ezt a két epizódot vettem fel, és kéne a többi... Van valami kilátás arra, hogy adni fogják valahol...?