Keresés

Részletes keresés

Passami Creative Commons License 1999.07.29 0 0 3
ikszipszilon!

Érdekel annyira ez az ominózus "adó" hogy gyülöld?

Nem éri meg a fáradtságot!

Passami

ikszipszilon Creative Commons License 1999.07.29 0 0 2
üdvözlöm a kolégákat...

én már akkor leszoktam rtlklubról, mikor a PaDöDö kezdte el vezetni a reggeli műsort...
hát az valami rém gusztustalan volt( 1x birtam nézni{ kb 17 percig} )
aztán a tévém is rosszabbúl lett, mint azelött, úgyhogy jobban is jártam...

nekem azóta van az utolsó elötti helyen az adó, ( az utolsó a Bp tv a Gyurcsók műsorával...) amióta levették a műsorukról a meghirdetett Krisztus Utolsó Megkisértését...
ülök a tévé elött, várom a "jó kis sztorit", aztán jól nem adják le...
f@sz@!
i hate RTL klub
xy

getom Creative Commons License 1999.07.28 0 0 1
Az a jó ebben a szupermoziban, hogy minden filmjét láttuk már kétszer. Az meg még jobb, hogy amiket nem láttunk, azok mind német akcijóthrillerek.
Az embernek futkározik a szőr a hátán, - ahogy ez a vágópiros mondaná a danubijusz rádijóból.
mud Creative Commons License 1999.07.28 0 0 0
hat igen, az rtl klub egy eleg nagy
0,
dehat eztet hivjak ugy, hogy tomegteve.
Ez most egy topic?
greg5 Creative Commons License 1999.07.28 0 0 topiknyitó
Na igen, ezzel a hangzatos szoveggel reklamozza magat az Rtl klub "mozicsatorna" minden kis párperces filmrészletet kovető reklámblokján belul. Hát igen...ez az amin rohogogorcsot kaptam elosszor, majd sirtam. MOZI...SZUPER... véleményem szerint mindegyik film, amit sugároznak totál személyiségbutito, unalmas, stb, és szerintuk ez mozi, ami miatt nem kell moziba járni? Ja igen, és még hozzá jon a filmenkénti 6*5 perc reklám, amitol szintén hányni tudok ( ezzel a mosoporral nem jott ki a folt, de az uj xxx ... ) Ezt még a legjobb filmnél sem viselném el!! És sajnálom azokat, akik napmint nap ezt bámulják, mert nincs punzuk videora, illetve mozira.
Ennyit a magyar Tv-k szinvonalárol...

Greg5

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!