Olyan programot tudsz írni amelyik .... Na várjál mindjárt összeszedem a gondolataim. Tehát : van egy adatbázis , amit én tölthetek fel az eddig kihúzott lottószámokkal.
Igen, tudnek irni, de minek. A nyeresi valoszinuseg novekedese teljesen elhanyagolhato lenne. Miert? Gondolj bele. Az utolso 30 ev alatt volt 1560 huzas, tehat be tudnal irni 1560 ot szamos kombinaciot. A kb 45 millio lehetsegesbol, ez abszolut elhanyagolhato valoszinusegnovekedesre vezetne.
Köszönöm a tippet , elkél az ilyen segitség . Hol tudom beszerezni ezt a könyvet ? Csak az a baj hogy még program nincsen és félek , hogy nem is lesz.No ki tud ilyen programot gyártani ?
Székely J. Gábor "Paradoxonok a véletlen matematikájában" című könyvében 1957-től 1980-ig megtalálod az összes (ötös) lottóhúzás eredményét. (Műszaki Könyvkiadó, 1982)
Olyan programot tudsz írni amelyik .... Na várjál mindjárt összeszedem a gondolataim.
Tehát : van egy adatbázis , amit én tölthetek fel az eddig kihúzott lottószámokkal .Tehát ezt úgy képzelem , hogy elindul a progi , és van benne egy menüpont , amivel tárolni tudom a kihúzott számokat évre , hónapra , hétre pontosan.Na , a beírt számokat a program másik menüponja összeveti , magyarul kiválogatja az azonos számokat ill. egy statisztikát csinál , hogy melyik számot hányszor húzták ki eddig.Esetleg van egy harmadik menüpont ami valószinűséget számol öt beírt szám alapján.
Te tudsz ilyet írni ? Vagy valaki ?
Lehet , hogy elég zavarosan írtam le , de sajnos nem vagyok programozó ill. nem tudok programozni ezért én nem tudok egy ilyet megcsinálni.
Ha valaki tud ilyet az írjon !
Manipulálásra a megoldás:
A lényeg, hogy nem öt golyóval kell manipulálnod, hanem többel!
Pl: 20 golyóba raksz parányi nehezéket, ezzel a ennek a 20 szamnak a valószínűsége jóval nagyobb lesz. Ezek után már csak ennek a 20 számnak az összes variációját kell megjátszanod.
Elméletileg lehetséges (szerintem), de tuti, hogy nem csalnak!
a szerencsejáték a legnagyobb üzlet mindenhol, az tény. de sokkal nagyobb üzlet, ha fair módon csinálják. Szóval szvsz nem kell csalni, dől a lé enélkül is.
Ugy ahogy mondod. Kivancsi vagyok hanyan tudjak, hogy mi is volt a magyar Lotto eredete? 1956-ig az allam ugy csikart ki penzt a lakossagbol, hogy az ugynevezett Bekekolcsont bocsajtotta ki. Azt mindenfele Rakosi stilusu eroszakkal vittek vegbe. 56 utan rajottek arra, hogy eroszakra egyaltalan nincs szukseg, ugyanazt a penzt, sot meg sokkal tobbet, teljesen onkentesen lehet beszedni, ha azt egy igazi szerencsejatek formajaban adjak elo. Es ebbol lett a Lotto Magyarorszagon. Persze ez hivatalosan igy soha nem lett kimondva.
Kedves Madarka, Vajk, es mindazok akik email-ben kertek a Lotto programmot,
El lett kuldve mindenkinek.
Virusmentesseg garantalt, en irtam a programot, minden mashonnan hozott segedeszkoz nelkul (kiveve persze magat a compilert). Ne felejtsetek el, a program DOS-ra lett tervezve. Ha Windows-bol akarjatok hasznalni, ne felejtsetek atallitani a "Windows-Full Screen"-t (Properties) Full Screen-re.
A szelveny arat es a nyeremenyeket nem kell beirni (ha nem akarjatok) anelkul is mukodik a program.
a szerencsejáték a legnagyobb üzlet mindenhol, az tény. de sokkal nagyobb üzlet, ha fair módon csinálják.
Szóval szvsz nem kell csalni, dől a lé enélkül is.
Evekkel ezelott irtam egy rovid computer programmot, ami a lottozas remenytelenseget bizonyitja (:-). Beirsz 5 szamot, a program "minden heten" huz 5 szamot es osszehasonlitja a szelvenyeddel, es persze jegyzi ha van 2,3,4,5-osod. Sokszaz, sokezer evet lehet szimulalni igy. Meg soha nem volt 5-osom, meg 5000 even keresztuli "lottozas" alatt sem. A program szinten modot ad a szelveny aranak, az atlagos nyeremenyeknek a beutesere, tehat azt is szamolja, hogy mennyit nyersz es vesztesz. DOS-bol fut. Ingyen adom (:-).
Nemregen volt Olaszorszagban, hogy az allami lottosok lebuktak valami piti osztozkodasi vitan. Es ok is csaltak, raadasul eveken keresztul.
Szerintem siman lehet csalni. Es ha lehet, meg is teszik. Nem veletlenul partkatona a fonok.
Amugy miert lenne fontos a szemelye?
Az alvilag pedig a szerencsejatekok kozuil a rulettben es ezekben van (volt) benne igazan, mert itt lehetett tisztara mosni a penzt. cvalaki bevaltott sok USD-nyi zsetont es "veletlenul" nyert. Egybol legalizalva volt a penze.
Es igy megy ez ma is.
Régebben valóban, mintha több 5 találatos lett volna a lottón. De. Hallottatok olyanról a műholdas fogadás óta, hogy valakinek ötöse lett és nem kapta meg a pénzét? Szerintem ha ilyen megtörtént volna, arról csak tudnánk.
Azt el tudom képzelni, hogy néhány ember kreál egy ál-ötöstalálatot és felveszik a nyereményt. De hogy valakinek ötöse van és nem kapja meg a nyereményt, azt nem hiszem.
1. többszörre veszik fel az egészet. megvágják a felvételt. (miért ne lehetne? halálcsillag talán létezik? és jurassic park? mi mégis úgy látjuk). aztán "egyenesben" leadják.
2. megcsinálják a sorsolást kedden, megjátszák a számokat szerdán, leadják a sorsolást amikor le kell adni.
"közjegyző jelenlétében?" - ezt én is be tudom mondani :-) - szivesen lennék AZ a közj. :-))))
ezek csak ötletek, *szerintem* nem manipulálnak semmit. ezen a 7en pl én fogok nyerni. :))
bagojj
Tekints engem műszaki analfabétának és légyszíves magyarázd már el hogy oldható meg műszakilag az hogy a 90 golyóból pont azt az ötöt válasszák ki ? Mert én nem tudom elképzelni.Gondolj bele ! 90 golyó fut körbr-körbe , össze vissza ,majd megállnak és középről kijön az a valami amelyik egy golyót emel ki.Hát én képtelen vagyok elképzelni ,hogy műszakilag ezt hogy tudják megoldani.
Műszakilag megoldható. Akkor pedig meg is oldják. És azt sem szabad elfelejteni, hoyg a nyereményösszeg csak egy része a bevételnek. Kb. még egyszer annyi van. Jó, abból ki kell fizetni csomó alkalmazottat, stb., de maradhat jócskán. És egy zárt rendszerben van véges számú ember, akiket le kell fizetni, aztán zárt rendszerben megy a csalás.
Ellent kell hogy mondjak .Emlékezz csak micsoda balhé volt abból amikor több százmilliót nyert egy család , és valahogy a média megtudta hol laknak.Azok sem voltak semmilyen csalásban benne.Ha csalás volna nem hiszem , hogy nyertek volna.Én azon a véleményen vagyok , hogy nem bírnak csalni sehogy , hiszen teljesen zárt rendszerben megy az egész lottóhúzás.
Az 500-700 millás főnyeremények tuti, hogy nem magánkézbe kerülnek! Valóban túl nagy biznisz ez ahhoz, hogy az átlagember ezen gazdagodjon meg! A világ minden pontján a szerencsejáték az alvilág egyik legnagyobb iparága. Miért pont ebben a korrupt országban ne lenne így!? Figyelemreméltó az is, hogy a Szerencsejáték Rt. élére mindig az aktuális nómenklatura egyik pénztárnokát állítják!
10-20 milliós jackpotnál még csöpögtetnek alibiből a nyerteseknek, de aztán szigorúan meghúzzák a vonalat és a több száz milkónál már eleve nem nyerhet senki!
Pár évvel ezelőtt volt egy érdekes műsor, amiben levezették gazdasági szakértők, hogy az akkori 700 milliós lottónyereményből pl. egy alföldi megyét meddig lehetne fenntartani. Megdöbbentő volt.