Mindkét HDD jó, fel van telepítve. Eladtam a gépet, beletettem a normál merevlemezét, a gyárit ami előtte benne volt. És innentől fogva villog a mappás kérdőjel. Jött a vevő, azt mondta így is kell neki, majd ő feltelepíti. Azóta odaadtam az SSD-t is neki, azzal sem megy. Alt+ON gombokra előjön a wifi választó, de lemezt nem lát.
Ugye ebben nincs DVD sem, a gyári lemezzel wifi-ről kell felnyomni a rendszert rá. Fel is megy, csak meghajtót nem talál. Leformáznám Disk Utility-vel, de ahhoz futni kell a rendszernek, vagy a boot-nak, pl. pendrive-ról. Hátha ekkor látna HDD-t. De ahhoz, hogy dmg-ből pendrive-ra rendszert szüljek, Mac gép kell.
A, mindegy, megoldottam maskepp. Nem mukodik sehogyan, az az upgrade, rosszul irtam, nem tudom mar mi volt, 5.8 valamik? Nem tudom, de kiprobaltam meg akkor, nem lehet vele semmit csinalni. Feltettem egy Kasperskyt, mert megtetszett, az megoldotta a problemat (mondjuk nem elsore mert ott is figurazni kellett.)
Sziasztok, Volna egy eget verő kérdésem. Van egy MacBookPro8,2 . Intel Core i7 . 2,2 GHz (2011 late) gépem és az alap 2x2GB ramot szeretném bővíteni 2x8GB-ra. Tavaly mikor megvettem a gépet azonnal frissítettem is 2x4GB Kingston 1333MHz-es DDR3 ramra ami tökéletesen muzsikált benne. De a munkámból kifolyólag az is bővítésre szorult és hamar vettem bele 2x8GB 1600MHz DDR3-as Kingston ramot amivel elindult a gép, ment is vele szépen de viszont pár naponta magától ujraindult. El mentem az iStyle-ba meg a Starking-be is a problémával és mindkettő azt mondta, hogy az 1600Mhz-et nem birja el a gép. Így azokat eladtam és vettem helyette egy Geil so-dimm 2x8GB KIT DDR3 1333MHz ramot. Pontosan: (GS316GB1333C9DC . PC3 10660 . 1333MHz . CL 9-9-9-24) ami elvileg mac kopmatibilis. Meg is jött angliából, bele is raktam a gépbe de csak a sipolás válaszhangot kaptam. Bármit beraktam mellé 1 vagy 2GB ramokat egyikkel se indult el. Viszont elvittem egy barátom számtek boltjába, pc-n teszteltük egy délután alatt és hibátlanul működött. És itt jön a kérdés, hogy miért nem passzol bele a ram? Gondolkoztunk olyanon, hogy úgymond egy bios frissítés javítana talán a dolgon, egyáltalán van-e ilyen lehetőség? Mit gondolotk?
Na, fasza, nem tudom feltenni a 8.3-at 8.4-ra, ugyhogy ez most igy marad egy darabig, mert nem tudok vele hosszasan foglalkozni. Hacsak nincs egy otleted majd kozben, az jol jonne, majd en is nezelodok, de inkabb hetvegen lesz idom ezzel foglalkozni.
feltettem egy 10.8.4 combot, tovabbra sem mukodik. egy combo nelkulivel majd meg megprobalkozom, aztan ha az sem jon be akkor 8.3-at ajanlottak apple forumon, allitolag az tuti megoldja. kosz a segitseget.