Csatlakozom Rémusz Bácsi, tömjénezzük Uj Pétert. Van humora. Megérdemli.
F. S.-hoz szóló kérdésem: Nem tart attól, hogy úgy jár, mint Frei Tamás, aki az Ebolától Esmeraldáig jutott?
Üdv., szoo5
Az a gyanúm, hogy kedd délutánig jócskán gyűlnek itten kérdések. Vajon hány %-ra fog válaszolni a kérdezett?
Amúgy nekem nincs kérdésem (bocsi), de egy megjegyzésem igen: a Showder kicsit olyan, mint a Te népszabis zözzeneteid; néha igen humoros, néha igen unalmas, néha igen alpári. De a Showdert általában megnézem, a cikkeidet általtalában elolvasom, úgyhogy valamit mégiscsak tudtok...
Sándor, árulja el nekem, hogy miért van az hogy Ön is, mint e honban már oly sok művész, képtelen észre venni, hogy megvette kilóra a hazai showbiz? Valahogy az az érzésem, hogy Ön már csak az ideológiát gyártja mostani státuszához ahelyett, hogy kiszállna pénz és a siker(?) mókuskerekéből. Őszintén hiszem, hogy Önnek is több örömet okozna ha a színpadról, a saját közönségének szólhatna. Nem akarok igazságtalan lenni, de nem minden az életszínvonal... :)
Kedves Sándor!
Véleménye szerint, amennyiben maradt volna az MTV-nél (ami azér volt jobb, mer nem volt reki), Szenes Andrea megtartotta volna Önt, vagy akarta volna-e befolyásolni a műsorait?
Miért van az, hogy kis országunkban minden showman-nek Sándor a becsületes neve. Mindenesetre Te lényegesen jobb műsorokat csinálsz, mint a Nemzet Pösze Fridije, mert a műsoraidban van fantázia. Gratula!!!!
Láttam Fábryt estjét a Merlinben, sőt hallhattam néhány fős haknin. Meggyőződésem, hogy ott van igazán elemében, az a típusú hely humorja számára az ideális. Ettől függetlenül teljesen egyetértek Vele, egy RTL Klub-féle ajánlatot nem lehet visszautasítan. Mindezek mellett feltenném ezeket a számára minden bizonnyal unalmas kérdéseket:
1. Mit gondol Ő arról, hogy az általa képviselt "értelmiségi" humort nem lehet jól eladni egy bulvár-kereskedelmi csatornán? Nem érzékeli-e, hogy Ő 1xűen nem oda való? Nem gondolja-e, hogy ennek vagy az lesz a következménye, hogy egy bizonyos nézettség fölé nem tud menni, vagy pedig az unikális humorja fog elszürkülni, populárissá válni?
2. Az előbbiből következően: mit gondol saját "szakmai" fejlődéséről, különös tekintettel, hogy jelenleg az RTL Klub áll a(z egyik?) végén? Mit jelent számára az RTL Klub: munkájának elismerését (anyagilag és erkölcsileg), vagy lehetőség az önmegvalósításra, arra, hogy "szakmájának" csúcsára jusson, avagy muszáj-munkát (végre valaki megfizeti rendesen), netán mindezt együtt?
3. Mit a véleménye arról a szólásról, hogy "minden eladó?"
Egy hatalmas OFF: Safaree, nem linkelnéd be nekünk a Terhesség, szülés eddigi dolgait egy új topicba, mer már alig tudjuk használni, olyan hosszú. Ha igen, megcsinálom az új topicot.
ON
Én elhittem Neked, hogy 'Kezeket a paplan fölé, éljenek a csajok!', de mit tegyek, ha az asszony csak takaró alatt szereti. Nem lehetne inkább 'Kezeket a paplan alá, ha ott van már a csajod!'-ra módosítani?
Komolyat is kérdezve:
Nem érzed, Sanyesz, hogy kezd drasztikusan 'elgermanizálódni' a műsor? (reklámblokkok, show 1., 2., 3., X. rész...). Élveztük, hogy van végre egy műsor, ami hosszabb mint a Szomszédok és egy deci intimbetét sem szakítja félbe a műsort. Tudom, hogy a műsorral alkalmazkodni kell, de nem lehetne ez kölcsönös? Legalább a nézők kedvéért!
Először is a fórum olvaóinak:
én már láttam a sábrysanyit élő állaptban is (mióta felismerem), mind a kétszer meglepetéssel szolgált, mert először rámköszönt, -udvarias ember, valakivel összekevert, de utánna bocsánatot is kért, mondom udvarias ember, másodszor a Cora árúházban, ült a padon és reklámujságot olvasott a meglepetés pedig, hogy legalább 10 percig nem beszélt!
Szerintem nem kell se a Sanyit, se a Sanyit (Fábry-Friderikusz) megszólni azét amit csinálnak, mert mi nézők tettük olyan naggyá és istenséggé őket.
Másodszor Fábrynak:
Gipsz uszkár kapható a Brico Store árúházban, ha a kutád megunná a Showdert, vagy szabadságot venne ki! Ami az uszkárt mint kutya típust illeti, eddig mindig olyan érzésem volt, hogy ilyen kutyája csak egy ferde hajlamú embernek leget, de mióta láttam, hogy egy uszkárnak is lehet kutya formája, már látom, hogy vannak kivételek.
Off:
Uj Péter az tök lyó újságíró, legutóbb a Helló fiúk, helló lányok c. cikkel dobott fel (Népszabi c. liberálbolsi lapban).
On
Frage: Mikor tuggyuk meg, mit válaszolt nekünk FS?
Ilyen murik még mindig vannak, max. kevesebbet vállal, mint régebben, ezt ő maga mondta, de saját tapasztalatom is van, az elmúlt fél évben két hakniján is ott voltam, tehát személyesen tanusíthatom, hogy még léteznek.
OFF OFF
Sanyi!
Lehet, hogy a Dunánál találkozunk, mi biciglivel megyünk majd arrafele.
A kérdés: Mióta a Showder megy, azóta az ős-Dizájn Center (ami a Hócipőben található meg már egy évtizede) nem más, mint a TV-s tesó írott ismétlése. Nem lehetne a kettőt külön kezelni? Tetszik a Showder-es verzió is, de hiányzik a régi, amely a színpadi megkötöttség nélkül sokkal nagyobb témaválasztékból merítkezhetett.
Először is egy elismerés. A párom, aki korábban nem ismerte Fábry-t, az első műsora közepén kirohant a szobából, hogy aszongya: "Na ezt aztán többé soha...". Mostanság viszont nem lehet elzavarni a képernyő elől, ha dől a "showder".
Másodszor is egy nem elismerés: nagyon egyenetlen a szinvonal. Vannak (egyébként kiválló) vendégek akik egyáltalán nem vevők a fábrysanyis humorra (elég spec. is), akkor meg jön a szenvedés. Nem lehetne előte mindenkivel egy tesztbeszélgetést csinálni? Mintegy spontán persze, hogy ne legyen belőle sértődés.
Off:
Nem tudom, miért kellene lelkiismeret-furdalásnak fennforognia. Szerintem inkább az MTV-nek lehetne lelkiismeret-furdalása.
On.
Kérdéseim:
1. Mit keresett a legutóbbi műsorban az a csupaszív antidrogkórus? Persze, szép és szent a cél, de nem ebben a műsorban, szerintem. Engem a hideg kiráz az ilyen de-szeretjük-egymást dolgoktól, így arra kényszerültem, hogy átmenetileg levegyem a hangot, amit eddig a műsor alatt csak reklám idején tettm meg.
2. Szereti-e Fábrisanyi a lárpúrlárt?
Hogy kell kiejteni a "Mont Blanc" szot?
(Mint tudjuk "montblanC tollat nem azert hasznal az -ember- hogy felvagjon vele, hanem azert mert szepen fog":F.S. egy riport musorban)
Masik kerdes: Ezek szerint mas toll ugy egy tizezer felettiek ,de huszezer alattiak kozul nem fog szepen?