Naná, hogy nem szeretném zavarni a boldogságukat. Sőt épp ellenkezőleg, azt szeretném, hogy minnél boldogabbak legyenek egymással. Ezért szeretném megmenteni Őket a házasság csapdájától.
Megértem, hogy ez néha már a magánéletbe való beavatkozást súrolja, de remélem, sem Te, sem t. barátod egy pillanatig nem gondolta komolyan, hogy itt bárki meg szeretné zavarni a boldogságotokat, vagy hogy szeressétek egymást. Mindössze arról van szó, hogy Téged itt mindenki szeret, és Vanek úr (szerintem) kedves kísérlete megmentésedre méltán vált tényleg legendássá.
Ne félj, szeptember 11. (látod, még erre is emléxem) ünnepnap lesz az Asztalon, és mindenki őszintén örülni fog nektek.
Boldogság, szeretet rulez :))))))))))))))))
Chris7 az, akitől Vanek (úr) a drága jótét lélek meg akar menteni.
Ez a topic azért jött létre, mert így akart üzenni nekem. Ez sikerült is. Ezekután a topic értelmét vesztette, most már semmi köze nincs az eredeti elképzeléshez.
Ne menj sehova, én örülök, hogy látlak, csak nem vesszük mindig olyan könnyedén a mentési kísérletet. Vannak intoleránsabb napjaink, mikor ne adj isten még zavar is ez a buzgóság. :-))
Szóval a mentés hiábavaló és változatlan, vagy még nagyobb intenzitással szeretjük egymást.
Hát ennyi gyerekek, véget ért a mai mese, aludjatok jól...
hadd hívjam fel a figyelmed arra a sok szmájlira, ami a sorok után volt. Eszembe se jutott megbántani téged, sem az öcsi megszólítással, sem a tökönrúgással, sem a Tasztalszerte már legendássá vált megmentési kisérlet felemlegetésével, semmivel, azt sem tudhattam, hogy kije vagy a kockásnak (ami jelen soraidból kiderül). Miután én is és Planney is kockásfülű több topicon átívelő virtuális barátainak tartjuk magunkat, ezért bátorkodtunk idejönni, és ha már halottnak nyilvánítottad a topicot, ökörködni egy kicsit. Sajnálnám, ha megbántottalak volna, már megyek is.
A megmentési kísérlet nem is olyan halvaszületett és ezt Te is beláthatod! Biztos azert tiltakozol ilyen hevesen ellene, mert érzed a vesztedet. Bár ezzel csak nyernétek.
Korábban pedig egészen biztos, hogy sikerrel jártam volna. Most őszintén, ha Te is meg én is egyszerre kértük volna meg a kezét, szerinted lett volna egy csöppnyi esélyed, hogy hozzád menjen? He? :)) Kizárt. Igaz, most már nehezebb dolgom van.
Szerintem félreértettél valamit ott az elején. Miféle megbocsátás ? Kizárólag azért írtam, hogy minden rendben, mert más kommunikációs csatornát nem tudtam használni és mi ketten megszoktuk, hogy naponta gyakran beszélünk/levelezünk egymással. A Vanek úr mentési kísérletezése pedig halva született dolog volt. Későn kezdte, de valószínűleg korábban sem járt volna eredménnyel. Ja és az öcsi nem valami tetszetős megszólítás velem kapcsolatban, még akkor sem ha te tényleg az a nagypapa korú fazon vagy akinek a fényképét a neten láttam és akivel a nyuszika együtt szokott kocsikázni a könyvkiadó megbeszélésre. Szerinted hány évesnek kell lenni ahhoz, hogy ne öcsizzék az embert ? Vagy nem a kortól függ ? A folyékony szappant (a körömvirágost, ha jól tudom tőled kaptuk) köszi szépen, használjuk !
Csak kényszerűségből írtam ide egy rövid levelet. Szerintem a magánlevelezés nem ide való, de ha akarod írok fiktív levélváltást egy srác és egy csaj között. Még a csaj leveleit is megírom úgy, hogy szinte hihető lenne az egész. Ha ezt nem mondanám azt hinnéd igazi az egész, olyan jó lenne.
Nyugi, el fog süllyedni, ennek a nevében nem látszik a süllyedési szándék, az első üzenetet pedig egyre nehezebb letölteni a beírások megszaporodásával.
Hát mit vársz már el tőlem logikát??? Volt ilyen tárgyunk, szivott vele az egész évfolyam. Planney is kis ketteskével csúszikált át rajta. Szal nekem hivatalosan, papírokkal alátámasztva is éppen csak elégséges a logikám. Ezért vagy Te itt, hogy kibogozd nekem a összekuszált szálakat. Ha már a házmesterkedésben is ilyen jó vagy, ez sem jelenthet problémát. ;-)
Planney M.Sc, member of Cateye fan-club, chairman of the fan-club of girls claiming themselves to be members of SmartAss fan-club, frequent visitor of SOTE and ÚjVár Klub, what else?
Planney,
azért ilyen kevés hozzászólásból rájöhettél volna, hogy a topicnyitónak, mivel csak ő nyugtatta meg kockást, hogy minden rendben van. Na jó, friss mérnököktől nem vár el az ember ennyi logikát :)))))))))))))))))))
Valamiről úgylácccik lemaradtam... Miről beszélsz itt? És kinek? ;-)))
Nekem már túl gyorsan pörögnek az események... :-) Remélem a t*rúgás nem nekem szólt, nem jár így kijátszani a konkurenciát. :-)))))
Planney M.Sc, member of Cateye fan-club, chairman of the fan-club of girls claiming themselves to be members of SmartAss fan-club
Működik az internet a tanfolyamon (többé-kevésbé), de levelezni semmilyen formában nem tudok (nincs levelező software, a freemail nem jön be, stb.). Szóval ezért ezúton üzenem, hogy továbbra is szeretlek és minden rendben !
Többieknek:
A topic-ot hagyjátok elsüllyedni, csak levelezésre használtam egy kicsit a törzsasztalt.