Keresés

Részletes keresés

abraxas Creative Commons License 1999.07.06 0 0 5
Bocs, de én még leragadtam a MW II.-nél. Be kéne fejezni mielőtt nekiborulok a III.-nak, de leragadtam annál a rohadék erőtérnél. Már mindenkit apróra lődöztem, de nem tudok bejutni abba a vacak buborékba. Tudna valaki segíteni, hogy mit csináljak?! Előre is kösz...
Spring. Creative Commons License 1999.07.05 0 0 4
Hello Etalon!

A mission utáni értékelő képernyő jobb alsó sarkában kéne lenni egy nagy pipának. Ha arra kattintasz, akkor elvileg jön a következő küldetés. Neked nincs pipa?

etalon Creative Commons License 1999.07.05 0 0 3
Nagyon lámer vagyok!
Köpjetek le, de nem tudom mit kell csinálni már a legelső missionnál, miután befejeztem. Kilövök mindenkit, erre kiírja hogy completed, és hogy nyomjak ctrl+q-t. Ha megnyomom, megmutatja hogy milyen voltam, és csak egy exit gomb érzékeny, meg a replay mission. Hogy tudok továbbmenni? Tökre jáccanék vele, légyszi segítsetek. Kösz.
Dob Creative Commons License 1999.06.21 0 0 2
Megvan a fullos.. végigjáccottam. HÁt nem izgultam halálra magam , sőt. Eléggé elbarmulták , de hát mit csinálhat egy Mechfanatikus.. a MW2-Mercenaries jobb volt , abban legalább te választhattad a küldetéseket , meg amúgy is a vezérlés jobb volt. Nem érdemel több szót..
Dob Creative Commons License 1999.06.17 0 0 1
Jáccottál a Mechwarrior II-Mercenaries-el? Hát azután kicsit más. Az irányítás terén visszalépés. A grafika meg a természetes fejlődés eredményeképpen jobb. A missiokhoz nincs hozzászolásom , sajna még csak a demóval volt szerencsém , majd elválik. A Héten szállítják. De az intróját már láttam , nagyon para , de tényleg , job mint a MechCommanderé. Maga a BT univerzum még tartogat pár meglepetést , remélem abból is lessz játék
kishal Creative Commons License 1999.06.15 0 0 0
Bizonyara, es ez meg csak a 3.nullas verzioja... :-)
Előzmény: Spring. (-)
Spring. Creative Commons License 1999.06.14 0 0 topiknyitó
Üdv!

Tulajdonképpen a véleményetek érdekelne. Én nem ismerem a BattleTech univerzumot, de a játék alapján biztosan nagyon hangulatos dolog, mint ahogy a játék is az.
Már az intro-val kezdődik, amelynél szebbet és hangulatosabbat régen nem láttam. A briefing még csak dob rá egy lapáttal, és persze a játék is gyönyörű. Bár a Rage128-ammal van egypár vektor és textúra-hiba.
A legjobban a mech-ek sérülésmodellezése tetszik. Nagyon szépen megoldották az ellenséges mech utolsó szenvedéseit, ahogy egyre-másra robbantgatom le róla a végtagokat. Elég jól sikerült a játék, nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!