Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
Ácsi. Az Internetto-nak volt egy háziorvosa, Dr. Tokodi György. Úgy tudom, most az Index háziorvosa (onnan tudom, hogy az én háziorvosom is, ma volt itt és elvitt 2 l. bort a pincémből).
Namost: szerintem Eü. Min-nek tök jó, állandóan válaszol az emilekre, ha receptet kérek tüle.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
:-))))))))!
Merthogy én már 8 évesen is azt válszoltam a néniknek meg a bácsiknak mi-leszel-ha-nagy-leszel-re, hogy külügyminiszter, vagy hóember, még nem döntöttem... :-)))
Házmester nem jó lobby, belvárosi házakban ugye ki nem állhatják az albérlöket :-((
Nade témára visszatérve, pénzügyminiszternek az anyósomat javaslom, annyira jól betudja osztani a MI pénzünket, szerintem óriási lenne miniszterként!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
a jo amerikai kapcsolatai miatt ;-))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Ez nem jó, mert lustaságból kifolyólag nem nyitok topicot, inkább nyiss naponta10 klafa, új topic-ot, amire lehet jókat irkálni, s persze a házmesterről se feledkezz meg - kiskorúaknak a külügyminiszterséghez szülői engedély is köll! ( Nézd anyjuk, ez a fránya kölyök mán megint miniszter lett! )

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Mondjuk megigérném, hogy minden topicodba hozzászolok min. naponta egyszer :-))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Tervbe veszlek egy államtitkári poszton. Persze nem árt, ha íratsz az érdekedben egy levelet a házmesterrel.

Kérdés, mivel tudod viszonozni?))))

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Skacok, szerintem a törzsasztal társaságából 1000x jobb politikusok lennének, mint azokból, akik eddig egyáltalán kapcsolatba kerültek a magyar politikai élettel.
Bár bevalom _annyira_ nem vagyok törzs, hogy javasoljak egy konkrét embert egy posztra (na mégis, Mogorva legyen a külügyminiszter)....
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Azt nem annyira, de utazni imádok :-))))
(in memorian Jesszenszky...)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Na ne mán, hogy elorozd S. Gabikától. Tucc Te lobizni egyáltalán?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
Nagyon tecc a lista :-)))))
A külügyi posz amint látom még free, én megpályáznám...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Asszem a hírközlési miniszter csak Nyírő András lehet.
Pénzügyminiszternek Kunos Pétert,
Mezőgazdasági Miniszternek Stadler FC-t,
Igazságügyminiszternek: Dávid Ibolyát
Sportminiszternek: Orbán Viktort
Külügyminiszternek: Selmeczy Gabit
Belügyminiszternek: Para Matulát
Gazdasági Miniszternek: Suchmann Tamást
Egészségügyi Miniszternek a háziorvosomat
Honvédelmi Miniszternek Deutsch Tamást javasolnám.

Szakértő kormányt a szakértő népnek!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Muvelodesugyben egesz jo lehet a baloldal:
Pecsi Ildiko, Avar Istvan, Darvas Ivan.
Sportban viszont jobb a jobb, bar egyik sem ifju.
Gyarmathy Dezso, Torok Ferenc, Szekeres Pal.
A mezogazdasagot bizd a Csurkara, legalabb fellendul a hazai lotenyesztes.
Az egeszsegugyre Czeizel manapsag kicsit cikis, Frenkl dr-t se nagyon futtassuk a doppingugyek ota. Esetleg (ha szepen kersz) elvallalom. Nagyobb faszsagot en se tudnek csinalni mernok letemre, mint az eddigi szakemberek.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Nem hiszem, hogy ez poluitikai fórumba való, mert hogy már 9 éve nem politizálok.

Nos, eddig:
Miniszterelnök: nincs mese, az én leszek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Lehetőleg azt a politika fórumon tedd közkinccsé. Mert van olyan is. Azt nem olvastad?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Helyes. Es 0-s :-))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
Most olvasom az ÉS, a HVG, és még egy-két napilap mai számát. Juszt jut eszembe: Elegem van a hülyítésből! Kezdek mélázni, a ma ismert politikusokat felhasználva, vajon kikből lehetne egy olyan kormányt felállítani, akiket KOK meccse előtt nem fütyül ki a közönség (akik adott esetben nem a liberálbolsiplútómarskriptokrata ellenzék küldöttei).
Alszom rá egyet, aztán nekilátok, összeállítom az én kormányomat.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!