Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 40
Szóval a vége nem volt világos: ha nem muszáj, válasszon az ember más módszert...Bár hallottam már gumis illetve spirálos védekezés mellett is teherbeesésről.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 39
Kedves körte,
kérhetném egy kicsit konkrétabban, v. legalább egy homepage címet ha tud vki a témában!
Köszönet!
dalia
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 38
Mindenesetre érdekes. Főleg, hogy háromszor akkorák voltak a mellei mint normálisan (240?)...
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 37
Dalia!

Az eltolására van egy tuti gyógyszermentes megoldásom: teherbe kell esni és hónapokig levan a gond. :))
Elorehozás: bicska???

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 36
Nem hiszem ,hogy ijesztgetni kellene az embereket a tablettákkal (akkor már inkább az abortusszal...).
Biztosan van hatása az emberre, én szedtem vagy hat évig (sokszor 1-2 napot kifelejtve), soha semmi probléma nem volt. Amikor leálltam, akkor majdnem egy évig viszont nem menstruáltam. Aztán pedig szépen terhes lettem, és minden oké.
Vannak egyedi esetek, akik érzékenyek erre vagy arra, de szerintem az életünk tele van mű-szerek által okozott veszélyekkel. (Azért persze nem egy gyógyszergyár marketing-iagzgatója vagyok, úgyhogy én is azt ajánlom, ha nem muszáj, ne tegye- de hogy valaki az abortuszt természetesebb dolognak tekintse, mint a tablettát, ez azért nagyon morbid...)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 35
van egy torna, talán Aviva módszer a neve - nem vagyok biztos benne, és talán az almássy-ban vagy valami hasonló helyen tanítják. a fókuszban is volt vagy 1 hónapja
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 34
Hell o,
Ez így igaz, a teremtés koronáin is múlik. Hozzáállás kérdése, egy barátom (lány) nem engedi a pasijának, hogy óvszert használjon..

De én azért odáig nem mennék el, hogy végleg megszüntessem a probléma forrását.

G. (D)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 33
Kedves Jay
Szerintem a csomo a mellbe vagy csomo a combba nem egeszen ugyanaz
A terhesseg alatt megemelkedett hormonszint teljesen normalis,a fogamzasgatloval bevitt meg ugye hat tudjuk nem ua.
Tutti a dolog. Eloszor a mellei a 3-szorosara duzzadtak,azutan mar eszlelni lehetett a csomot.Az orvos is mondta,hogy a gyogyszertol van.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 32
Kicsit off, de igazán hülyeség lenne emiatt új topicot nyitnom, ha már itt szóbajött a tabletta kapcsán, lenne egy kérdésem:
Menstruáció eltolására, ill. elörehozására ismer vki egy tényleg müködö módszert annak aki nem szed fogamzásgátlót?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 31
Mi van a spirállal? Én most azt használok és eddig/kop-kop/ semmi baj!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 30
Tehát mégis jók még a férfiak!

Hallelúja!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 29
Na jó, akkor megnyugodtam, azt azért egyelőre nem szeretném. Sőt ha lehet, akkor sohasenem.
Olyan izgatott lettem, hogy el is felejtettem, hogy mit is jelent.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 28
C-vitamin? ferfi eset utáni tablettának? Aligha? Hogy van ez a C-vitaminos ügy?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 27
Hat igen a teremtes koronai is tehetnek valamit az ugy erdekeben!!!
Bar vlemenyem szerint egyik kutya masik eb)))
Szerintem annak is lehetnek komoly mellekhatasai,amit ugye mi nok sem akarhatunk!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 26
C vitaminra gondolsz, Hanek?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 25
Nekem tavaly télen vettek ki egy csomót a combomból, pedig semilyen hormont nem szedek, csak a sajátom.
Kételkedem benne, hogy ez az eset a tabletta miatt lenne, a terhesség jóva háromszor három hónap, sokkal nagyobb hormonszinttel...

Szóval biztos hogy a tabletta miatt van?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 24
Van még egy jó megoldás, az eset utáni tabletta férfiaknak.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 23
Kedves Gaboca!

Igazad van. Az az igazság, hogy mikor elküldtem a levelet, már éreztem, hogy reagálni fognak rá egyesek.
Ja igen, egy ismerősömnek is volt ugyanilyen problémája néhány hónapja.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 22
Hell o *.*,

Itt most jelent meg egy írás arról, hogy ezek az új bogyók gyakran vérrögöket okozhatnak, az meg ha feljut fontos helyekre, akkor halált. Csak mondom.

Gandalf (Dublin)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 21
Művi vetélés = abortusz

Nem kívánom senkinek, a kórházban láttam egy pár esetet (előtte nagyon magabiztosnak és emancipáltnak tűnnek a lányok, de utána totál kivannak)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 20
Na igen, a kávét azt helyette. A nyeles kalmopirint meg jó erosen comb közé kell szorítania a nonek.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 19
K poligabi!
Ezt a semmilyen karos hatast cafolom.
A csaladban van egy leanyzo akinek most vettek ki egy csomot a mellebol . A fogamzasgatlo mellekhatasakent.20 eves es nagyon gyenge hormontartalmu gyogyszert kapott.Mind ez az egesz 3-honap leforgasa alatt tortent!Ja es mielott megkapta volna a gyogyszert komolyan kivizsgaltak!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 18
Rémusz Bácsi! Alább igazad van, mégis így történtek a dolgaink. Azért minden részletet nem árultam el..
Most meg már benne vagyok a korban, hogy lassan jöhet is a bohóc..
Magzatelhajtás: idejében elmenni, és akkor vákuumos módszer. Ismerős kell azért hozzá.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 17
Rémusz bácsi!
Hogy érted a művi vetélést???
Nagyon fontos!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 16
Dear Körte!

A cellulitis a mértéktelen cukorfogyasztástól van. Nekem, amikor diabéteszből kifolyólag le kellett állnom a cukorral, teljesen elmúlt a kezdődő cellulitisem. Ja, és mozogni is kéne!
Nekem eccer csomókat okozott vszínűleg a tablicsku, akkor megijedtem, de szerintem ha meglesz a tervezett gyerekszám, visszaállok rá, rendszeres orvosi karbantartás mellett.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 15
Az én most biztos ami 100% beveszek még egy bogyot csemetém 13 éves. A legszebb kari ajándék.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 14
Saját bőrödön tapasztalod ezt?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 13
Lányok, azért csak óvatosan azokkal a bogyókkal! Tuti kényelmesek, de majd 10-15 év múlva fogjátok a kedvezotlen mellékhatásokat érzékelni. Van abban a hízásmesében igazság, akámilyen alacsony a hormontartalom. Lassan, de annál biztosabban. No és a cellulitis is imádja!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 12
Rémusz bácsi!

Teljességgel egyetértek Veled.

Ha valaki szereti a kedvesét, az a minimum, hogy nem teszi ki ilyen veszélyekenek.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Vanek
Szval pontossan helyette?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!