Szóval a vége nem volt világos: ha nem muszáj, válasszon az ember más módszert...Bár hallottam már gumis illetve spirálos védekezés mellett is teherbeesésről.
Nem hiszem ,hogy ijesztgetni kellene az embereket a tablettákkal (akkor már inkább az abortusszal...).
Biztosan van hatása az emberre, én szedtem vagy hat évig (sokszor 1-2 napot kifelejtve), soha semmi probléma nem volt. Amikor leálltam, akkor majdnem egy évig viszont nem menstruáltam. Aztán pedig szépen terhes lettem, és minden oké.
Vannak egyedi esetek, akik érzékenyek erre vagy arra, de szerintem az életünk tele van mű-szerek által okozott veszélyekkel. (Azért persze nem egy gyógyszergyár marketing-iagzgatója vagyok, úgyhogy én is azt ajánlom, ha nem muszáj, ne tegye- de hogy valaki az abortuszt természetesebb dolognak tekintse, mint a tablettát, ez azért nagyon morbid...)
van egy torna, talán Aviva módszer a neve - nem vagyok biztos benne, és talán az almássy-ban vagy valami hasonló helyen tanítják. a fókuszban is volt vagy 1 hónapja
Kedves Jay
Szerintem a csomo a mellbe vagy csomo a combba nem egeszen ugyanaz
A terhesseg alatt megemelkedett hormonszint teljesen normalis,a fogamzasgatloval bevitt meg ugye hat tudjuk nem ua.
Tutti a dolog. Eloszor a mellei a 3-szorosara duzzadtak,azutan mar eszlelni lehetett a csomot.Az orvos is mondta,hogy a gyogyszertol van.
Kicsit off, de igazán hülyeség lenne emiatt új topicot nyitnom, ha már itt szóbajött a tabletta kapcsán, lenne egy kérdésem:
Menstruáció eltolására, ill. elörehozására ismer vki egy tényleg müködö módszert annak aki nem szed fogamzásgátlót?
Na jó, akkor megnyugodtam, azt azért egyelőre nem szeretném. Sőt ha lehet, akkor sohasenem.
Olyan izgatott lettem, hogy el is felejtettem, hogy mit is jelent.
Hat igen a teremtes koronai is tehetnek valamit az ugy erdekeben!!!
Bar vlemenyem szerint egyik kutya masik eb)))
Szerintem annak is lehetnek komoly mellekhatasai,amit ugye mi nok sem akarhatunk!!!!!
Nekem tavaly télen vettek ki egy csomót a combomból, pedig semilyen hormont nem szedek, csak a sajátom.
Kételkedem benne, hogy ez az eset a tabletta miatt lenne, a terhesség jóva háromszor három hónap, sokkal nagyobb hormonszinttel...
Igazad van. Az az igazság, hogy mikor elküldtem a levelet, már éreztem, hogy reagálni fognak rá egyesek.
Ja igen, egy ismerősömnek is volt ugyanilyen problémája néhány hónapja.
K poligabi!
Ezt a semmilyen karos hatast cafolom.
A csaladban van egy leanyzo akinek most vettek ki egy csomot a mellebol . A fogamzasgatlo mellekhatasakent.20 eves es nagyon gyenge hormontartalmu gyogyszert kapott.Mind ez az egesz 3-honap leforgasa alatt tortent!Ja es mielott megkapta volna a gyogyszert komolyan kivizsgaltak!!!
Rémusz Bácsi! Alább igazad van, mégis így történtek a dolgaink. Azért minden részletet nem árultam el..
Most meg már benne vagyok a korban, hogy lassan jöhet is a bohóc..
Magzatelhajtás: idejében elmenni, és akkor vákuumos módszer. Ismerős kell azért hozzá.
A cellulitis a mértéktelen cukorfogyasztástól van. Nekem, amikor diabéteszből kifolyólag le kellett állnom a cukorral, teljesen elmúlt a kezdődő cellulitisem. Ja, és mozogni is kéne!
Nekem eccer csomókat okozott vszínűleg a tablicsku, akkor megijedtem, de szerintem ha meglesz a tervezett gyerekszám, visszaállok rá, rendszeres orvosi karbantartás mellett.
Lányok, azért csak óvatosan azokkal a bogyókkal! Tuti kényelmesek, de majd 10-15 év múlva fogjátok a kedvezotlen mellékhatásokat érzékelni. Van abban a hízásmesében igazság, akámilyen alacsony a hormontartalom. Lassan, de annál biztosabban. No és a cellulitis is imádja!