Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 71
Ha szabad kérdeznem, milyen technikával fütyültek a kislányok?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 70
A hétvégén újabb sportesemény volt a BS-ben a sportminiszter fővédnöksége alatt, újabb kifütyüléssel.
Az esemény: Ritmikus Gimnasztika EB
Közönség: 85%-ban (kb.) 15 év átlagéletkorú leányok.
Na most lehet durungozni.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 69
Érdekes ez a topic. A címe a "fDESZ népszerűség", és végig a kifűtyülésükröl szól...

Ami a kifütyülést illeti: boldogult legénykoromban rendszeres szinház-járók voltunk. Nem egy esetben megtörtént, hogy rossz előadást a közönség némasággal "díjazott", de a fujjogás, fütyülés is elhangzott. Nem voltunk mi durungok, egyszerű nem-teszés nyilvánítási szokás volt!

Akkor.

Az átkosban...

Most melyik is az átkos?

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 68
Hogy kit illik kifütyülni... Attól függ, melyik országban. Pl Fischer német külügyminisztert a háten úgy fejbedobták egy festékbombával a zöldek (koalíciós társai), hogy beszakadt a dobhártyája, orvosi ellátásra szorult. Persze mindezt nem hirtelen és váratlanul, hanem egy hosszas orditozás és füttyögés után.
Nem mintha ezt ithon meg kellene valósítani, de hát nincs kitalálva még "kultúrált nemtetszés nyilvánítás".
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 67
Es megint azok nyerik a valasztast, akinek tobb a szavazata?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 66
A FIDESZ népszerűsége rendkívül magas - pártjuk választóinak körében. Ezen kívül viszont meglehetősen alacsony.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 65
Ha jól gondolom,Lengyel "teóriája" szerint nem "rendkívül magas" a Fidesz népszerűsége,hanem inkább arról van szó,hogy azért szeretnének hamarosan választásokat(az Orbánék),mert most még tán lenne esélyük,de számukra innen már csak lefelé vezet az út.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 64
A FIDESZ népszerűsége igenis rendkívül magas, és a legnagyobb. Legalábbis Lengyel László exkommunista fősámán szerint, aki ezzel a népszerűséggel indokolja az előrehozott választások általa kigondolt zseniális teóriáját.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 63
Pedig munkásököl vasököl.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 62
Igazad van. Az elöbbi kijelentésem csak poén volt. Egyébként én elvből nem megyek olyan helyre ahol egy ember megüt egy másik embert valahogy szerintem ez sem kultúrált még ha sportnak hívják sem. Sajna a rossz tapasztalatok mondatják velem és az hogy én sem vagyok egy vasököl, ezért inkább futok ha kell :-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 61
Én még a zászlót is lengettem volna :-)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 60
Csatlakozom, mentsük!
A sportos, a sportatlan, az üdezöld és már korhatag, a bal, a jobb és mindenféle durungokat és rezervátumot is nyithatnánk nekik, aminek a kapuja fölé kiírhatnánk, hogy mindehhez egyetlen fát sem kellett kivágnunk!:)

Amúgy közjogi méltóságot szerintem sem ildomos kifütyülni.

Arról nem is szólva, hogy egy kifüttyöt jól-rosszul le lehet kommunikálni. Az egyetlen, amit nem SZVSZ, ha a műsorvezető köszöntője után síri csend lett volna.Akkor OV tán valóban le is mond.
Azért így sem lettem volna szívesen a bőrében, sem az emberiben, sem a politikusiban, így meg, hogy csak egy van, pláne. Míg a foci VB-n szemmel (TV-n) láthatólag tudott drukkolni kedvenc csapatának a házigazdák ellenében, ezen a mérkőzésen, ami valóban (sajnos) évtizedek óta a legnagyobb sportesemény volt itthon, karótnyelten ült és arcizma nem rezdült még akkor sem, amikor már szinte biztos volt a magyar győzelem.
Szóval én pl. ezügyben tényleg sajnálom és ebben most egy skótnyi ír ónia sincs. Tönkretevődött a felhőtlen szórakozása ( mert szerintem tényleg szereti is a sportot ), fátyolos lett a gyermeke lelkivilága, + nem tudott mindezen egy nem éppen röpke mérkőzés végére sem felülemelkedni és legalább egy negyedolyan miniszterelnöki arcot mutatni, amilyet az imidzsméker nagy magyar sportgyőzelmek esetére előír:((((((((((((( No, nem ilyet, hanem mondjuk:>

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 59
Nem hiszem, hogy bárkit zavar, ha OV akár az egész pereputtyával együtt kimegy a meccsre, de ha már ezt is a saját népszerűsége növelésére akarja használni (értsd: ottlétét a közönség tudomására hozza), és nem egyszerű látogatogatóként jelenik meg, akkor bizony-bizony ezzel vállalnia kell a nyilvános szerepléssel együttjáró hátrányokat is. Ez van.

Lehet, hogy durung vagyok, de ha én ott lettem volna, biztos nagyon élveztem volna a fütyülést. Rövidke életem alatt ugyanis én még nem láttam olyan szabadon megválasztott miniszterelnököt, aki bevallottan szarik a rá-nem-szavazó néhány milliós kisebbség fejére, és nekik nincs módjuk kulturált formában véleményt nyílvánítani. Ha Viki nem akar hallani a népről, attól az még hallathat magáról, ahogy tud. (Lehet, hogy politikusnak kéne mennem? :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 58
Az a durung, aki nem szereti OV-t, vagy az, aki ennek (ha nem tekintjük a négyévenkénti választást) a számára egyetlen lehetséges módon hangot is ad?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 57
Jövök én is!

Mentsük meg a durungokat!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 56
Az "ő gyomra sokat kibír" írja speaker, és ebben - eddigi munkásságát látva - teljesen biztos vagyok. Még abban is egyet tudok érteni vele, hogy egy közjogi méltóság kifütyülése egyszerűen bunkóság.

Milyen kár (vagy inkább jellemző ?), hogy amikor viszont Göncz Árpádot próbálták meg kifütyülni akkor egy másik topicban ezt olvashattam március elején:

"viszont árpi bácsit érdekes, hogy szinte a legtöbb helyen kifütyülik, csak szegény még mindig nem érti, hogy miért! Legutóbb Ausztráliában járt így az ottani magyarsággal."

A tisztelet és a kultúráltság pártsemleges fogalmak. Akik ezeket hovatartozás szerint ítélik meg, kirekesztik magukat a szalonképesség köréből. Ennyi.

bye
Donneck

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 55
De mér volt ott a Viktor a boxmeccsen, és ha már ottan volt, mér mondott beszédet? Ezt nem értem.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 54
Azt gondolom, hogy a sok türelmetlen sztrovacsek a saját anyukáját is kifüttyölte volna éjjel 11 után, mikor már alig várják, hogy a Kokó fölpofozza az aktuális kartácsot.
Mindazonáltal nem baj, ha a Viki tudja, hogy a bab az nem hús.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 53
Na jó, bevallom én is a birkózó- hm. szerre gondoltam, csak nem akartam leírni. Meg a bokszoló aktuálisabbnak tűnt. :-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 52
Hali,Trebi

Fiúfitty, (ez itt füttyvót):-)
rég láttalak!

(jaj, már futok is!!!)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 51
Nemnem. Azt én is szoktam, persze nem akkor, ha épp miniszterelnököt vagy effélét kell üdvözleni.
Amúgy nem boxolóreggeli. Birkózósz... Izé: szer. :)

ui: Szépen szaporodtok... :) Szeva, Guga!

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 50
"... de én szétloccsantom, földhözvágom azt az ostoba, szamár, makacs fejét, amivel nem akarja megérteni,hogy csak meg akarom simogatni!!!!! ..."
:-)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 49
Csak fütyürészett. Akkor is durung? :-D
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 48
Fütyült is? Mer akkó jaj lett volna neki... :)))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 47
Höhö, milyen harcias. :-) Ez a bokszoló-reggelitől van? :-)

Képzeld tegnap a metrón hallottam, hogy egy pali hülyének nevezte a Viktort. Áldottam a sorsot, hogy nem voltál ott, biztosan nekiesel, ütöd-vered szegényt, lett volna nagy balhé, metrótűz, pofonok, minden.
Így meg csak mosolyogtak az emberek egy csendeset és befutott a metró a következő állomásra.
:-) Olyan békés volt. Senki nem durungolt le senkit.

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 46
Itt vagyok én is!
Éjjeneka Durungok!!! (ez vmijen afrikai törzs?)
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 45
Fáj valamim? Dehogy fáj, itt a nyár, dalolnak a madarak, süt a nap... Kimondottan jól érzem magam, köszönöm kedves kérdésedet.
Az persze nem szokatlan, hogy aki nincs azonos véleményen, az nyilván nincs jól, de még ez sem árnyékolhatja derűmet, mexoktam. :)

ui: Vagytok még durungvédők, vagy csak így hármasban Pókerarccal és rettegennel véditek a kisebbséget velem szemben...??? :)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 44
és aki a dominikai érdekében fütyült az is sutyerák... ott is csak véleményt nyilvánitottak, mint ahogy a kormányról is megvan a vélemény és ott nem cenzuráztak.. nem gondolod kedves trebitsch
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 43
Mármint szerinted.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 42
Veszett fejsze nyele. Durungoztál kicsit, oszt kész. Mással is előfordul, hogy elhagyja őtet a józan ész.
Fáj valamid? :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!