Keresés

Részletes keresés

Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.11.17 0 0 545

(forrás: Demokrata)

WWW.KRETEN.HU

a laptalan Creative Commons License 2003.11.08 0 0 544
Kretének, kretének...
Evil Rabbit Creative Commons License 2003.11.06 0 0 543
Fincsi Larson-gyűjtemény, respect!
Előzmény: Herb Atea (540)
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.11.04 0 0 542
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.10.15 0 0 541
Továbbra is:

www.kreten.hu

Herb Atea Creative Commons License 2003.10.14 0 0 540
Elnézést kérek a Tisztelt Szeretetkesztőségtől, időközben kísérletezgettem, sikerült kiegyenesíteni a Lapot, így már működik. Nem szükséges tehát küldeni másikat, csak ha még több pojén van benne. Vagy még több képek, akármilyen képek, főleg viccesek.

Dilidodó, Perverz tata, Bidosonék, akik hijánycikkek.

Juteszembe, szkenneltem egy csomó Gary Larson-képet, a magyar változatot kvázi szponzorálta a Kretén című barkácsmagazin, ezen belül főleg Broáfka. 1szer majd csinálok hozzá valami html-t vagymit.
Addig viszont lehet Méheket hallgatni is akár:
Fogadó A Kisportolt Csótányhoz

Herb Atea Creative Commons License 2003.10.14 0 0 539
Tisztelt Szeretetkesztőség! Elfelejtettem az Önök email-címétjüket, így ide írok, és itt többen is olvashassák.
Az a problémám, hogy megkaptam az Önök újságját, de sajnos a postás elgörbítette. Így nem tudom letenni az asztalra, mert felborul. Ezért virágvázában tartom.
Kérem Önöket, hogy lehetőség szerint küldjenek egy másik újságot, vagy egy másik postást, aki nem csinál ilyen szörnyűségeket.

Köszönettel a keltmintfentlent meg jobbrabalra, az Önök amatőr olvasóművésze

Boba Fett Creative Commons License 2003.10.13 0 0 538
Még ma (hétfőn) reggel sem tudom megnézni a maguk (állítólag humoros) honlapját. Felháborító! Szerintem kamu ez az egész...

Geitenbeffer Creative Commons License 2003.10.13 0 0 537
Sziasztok Kretenek!

Nincs meg valahol a neten, vagy elektronikus formaban valakinek a Kretenben anno megjelent anti-szerencse korlevel szovege? Egy haveromat szeretnem meglepni vele, aki allandoan tantra-totemeket kuldozget nekem...

Koszi

Gbeffer

vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2003.10.12 0 0 536
Miért?
(Én inkább Szerényi és Makina rajzokat ajánlanék mindenkinek, mert a Czki, a Göndöcs és a Feki anyagain gyakran hangosan kell nevetni és ez par exellence vulgárisnak minősül értelmiségi körökban.)
Előzmény: Valodi Broafka (535)
Valodi Broafka Creative Commons License 2003.10.12 0 0 535
Most, a hét végén a szerverszolgáltató valahogy nem vette észre, hogy nem működik a szerver.
Elnézést kérünk a nevükben is.
Érdemes próbálkozni!
Ha újra működik, remélhetőleg rövidesen, kiváló, agylágyító élménynek nézhettek elébe.
Előzmény: Göndöcs Gergely (534)
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.10.09 0 0 534
Megújult a Kretén Magazin honlapja!!!

www.kreten.hu

H.Tomi Creative Commons License 2003.10.03 0 0 533
Na akkor hogy nevezik másképpen a kétdollárost?
Főleg az indiánok?
Manitu. Heh.
Herb Atea Creative Commons License 2003.10.01 0 0 532
ÖNuram rosszul tuggya.
Mivel a liter (SI-mértékegységrencerben: litér), az egy térfogat-mérték. Alap szorozva szélességgel szorozva magassággal, és ami ebbe belefér sörből, az a liter. Ha ezt négyzetre emeljük, megkaptuk a téridő-kontinuum mértékegységét. Mert ez már négy dimenzió. Bizony.
Előzmény: Valodi Broafka (529)
Herb Atea Creative Commons License 2003.10.01 0 0 531
A jelzőkről, érdemeik elismerése mellett lemondanék.

És most valami egészen más:

No.1: A VÖRÖSFENYŐ

No.1: A VÖRÖSFENYŐ

Hülye szóviccek, kb. 412.7 kg.

Hogyan vezeti le a feszültséget a gitárján a bíró a tárgyalóteremben egy nehéz nap éjszakája után, a gitárján? Megpendíti a jog-hurt.
Teccikérteni??? (Húrt, na.)
Ezekután milyen betegsége lesz a bírónak? joghurut.
Ehh hehe, nagyon jó szóviccek voltak ám ezek!
(Lehet, hogy már lejárt a szavatossága a tejterméknek, amit a minap fogyasztottam.)

Előzmény: Valodi Broafka (526)
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.10.01 0 0 530
Páros napokon.

Előzmény: Valodi Broafka (529)
Valodi Broafka Creative Commons License 2003.10.01 0 0 529
A köbméter az köbméter.
Kérem, ne forgassa ki a szavaimat.

Négyzetliter, na persze.
A négyzetliter, mint Ön is tudja, a lassulás mértékegysége.

Előzmény: Herb Atea (528)
Herb Atea Creative Commons License 2003.10.01 0 0 528
Köbméter...? Nem négyzetliter...?
Előzmény: Göndöcs Gergely (525)
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.10.01 0 0 527
Ja igen, ezt tök elfelejtettem.

Előzmény: Valodi Broafka (526)
Valodi Broafka Creative Commons License 2003.10.01 0 0 526
A köbméternél jelentősebb mennyiségeket viszont köbméterenként 110 dkg idült mosoly + 1,1 liter izzadt kézfogással honoráljuk, plusz áfa.
Előzmény: Göndöcs Gergely (525)
Göndöcs Gergely Creative Commons License 2003.10.01 0 0 525
Szóvicceket 1 köbméternél kisebb mennyiségben sajnos nem áll módunkban átvenni.

G.G.

Előzmény: Herb Atea (524)
Herb Atea Creative Commons License 2003.09.30 0 0 524
Há'hogy vevő-e vagy nem-e a Szeretetkesztőség-e ilyen hülye szóviccekre, s ha igen, hogyé-e.
Mer tegnap véletlenül gondolkodtam, és eszembe jutott egy szóról két nagyon hülye szóvix. De csak akkor írom le, ha piacilag van rá kereslet, meg árfolyam meg mittudomén.
Előzmény: Valodi Broafka (523)
Valodi Broafka Creative Commons License 2003.09.30 0 0 523
A hülye viccekből 1,26 kilopond jelenleg 96,9 euró árnyékban.

Mi köze ennek a kérdésnek bármihez?

Előzmény: Herb Atea (521)
Herb Atea Creative Commons License 2003.09.30 0 0 522
Jah, a Dallos olyasfajta lehet, mint a Farkasházi Zivatar, aki saját bevallása szerint néha annyira elvonja az értelmet poénilag, hogy ő maga sem érti.
Izé, tévedtem. A Dallost már akkorse kedveltem, amikor vicceseket akart rajzolni, pedig akkor még gyerek voltam és nem fertőzött meg holmi abszurd, mer asse tudtam, hogy mit jelent. Igaz, most sem, de ezt igen jól titkolom, így soha, senki nem fogja megsejteni. Mert ez egy igen nagy jellemhiba!
Arról már nem is szólok, hogy a Dallos sohasem rajzolt abszurdat, legfeljebb csak elvontat, de humor nélkül. Szerintem!
Előzmény: vitéz Matschkássy Izidor (516)
Herb Atea Creative Commons License 2003.09.30 0 0 521
Hogy' a hülye szóviccek kilója, tessékmondani...?
Boba Fett Creative Commons License 2003.09.30 0 0 520
T. Broáfka!

Önök tudatosan kerülik ezt a topicot? Miért nem ápolják a kialakult remek viszonyt rajongóikkal? Hiányoznak nekünk! (böeee!)

Ja, és mikor lesz új Kretén?

Valodi Broafka Creative Commons License 2003.09.23 0 0 519
Mi a fr*nc a baja ezzel a poénnal?
Teljesen abszurd és modern a poénszerkezet: ha nem volna rajtuk az úszógumi, talán elsüllyednének, ami önmagában is remek poén. Egy méltányoló mosolyt föltétlenül kiérdemel. Nincs a képen, de elképzeljük, és kuncogunk.
És ha elsüllyednek, akkor talán kiderül, hogy nem is úszók.
Vagy úszók, de akkor meg mi szükségük az úszógumira? Itt már heherészni is lehet.
A kép mindenképpen az élsportoló-"imidzs" kontra amatőr, kezdő sportoló (kisgyermek?!!?) ellentétpárra hajaz, ha szabad így fogalmaznom.
A hahotázás talán nem indokolt, de az elegáns derültség mindenképpen.
Rétegzett poénról van szó.

Érti?

H.Tomi Creative Commons License 2003.09.23 0 0 518
Most én vagyok túl száraz, vagy csak nem értem az iróniát... remélem az utóbbi.
Boba Fett Creative Commons License 2003.09.23 0 0 517
Nagy kedvencem tőle a "Mindenki a szomszédhoz igazodik" című karikatúra. Mindig elröhögöm magam, ha eszembe jut:

vitéz Matschkássy Izidor Creative Commons License 2003.09.22 0 0 516
A Dallos? A hetvenes években a mátraházi tüdőgondozó szanatóriumban több tucatnyi humorkedvelő állampolgárt gyógykezeltek, mert annyira röhögtek egy-egy Dallos poénon, hogy kiszakadt a tüdejük. A Ludas Magazin 1983 januári számában például Vizi-sportok cím alatt egy olyan frenetikus képet közölt, amelyben egy medence három szomszédos gyorsúszósávját láthatjuk, amelyben három úszó úszik versenyt. DE MINDHÁRMUKON MENTŐÖV VAN!... De még nincs vége! Tudja mi a címe a műnek? Nos, Dallos mester tovább tudta fokozni a fokozhatatlant: "Gyorsúszás." (Most kapaszkodjon meg!)Broáfka! Kerítse elő a Mestert és pakolja tele Dallos poénokkal a Kretént!
Előzmény: H.Tomi (515)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!