egyebkent en meg most hallgatom a djkicks-es k&d albumot, es az a kulonbseg, hogy eztet csak osszemikszeltek, a masikon (a barna, duplan) meg sajat remixeik vannak.
szalüd
na csak sorban, szépen
ezt a tangót majd megnézem ha arra járok
a session persze jó, csak ugyanúgy jártam, mint az underworldnél, a dubnobass...volt az alap, azt széthallgattam, az idei lemez meg persze király, be is jött egy csomó embernek, de hát mégegszer ugyanazt..?, szóval nem izgatott fel
parázok is rendesen, állítólag kijön végre az új leftfield, a lemezük benn van a toptenben nálam, gondolom az újjal majd megint pofára esek
szóval session - a djkicks-ben kijött régihez képest nekem semmi izgalom, viszont a haverjaim, akik nem ismerték ezt az előzőt teljesen szét vannak hullva tőle
a ninjáknál olvasta, hogy 13-án megjelent vadim új lemeze
kint a popsi szigeten lattam a Tango lemezbolt standjan jo kis valogataslemezeket (Athletico pl. ), plusz volt St Germain>Boulevard, ami egy eleg jo lemez kb 2200ert.
szoval tango, a blaha mellett asszem klauzal utca.
vizi te ismered a k&d sessionst (asszem szinten k7)?
ja, a space raiders nagyon faja, visszaadom, ha jossz, nemetorszagban dolgoztam egy hetig, space raidersen eltem.
lattam a disko doctor videoklippjet, hat, elegge egy szekrol lefordulos okorseg:))
üdv
na emberek megnyílt debrecenben is a tesco, olyan amilyen, mondjuk van többféle masala, VISZONT
hogy mást ne is mondjak, kapásból volt többfajta k7, mostanában barátinak mondható 3299 Ft-os áron
azóta sem értem mi lehet ennek az oka
és bár nem volt időm nagyon körülnézni, lesz ott még más is
helyi erők, kalandra fel!
vizi
aranyifjú, mond neked valamit az, hogy "átvitt értelemben"? Ambi nem szó szerint értette, hogy kötelező, ébredj fel!!! Lehet, hogy baromi intellektuálisan hangzik a mondanivalód, de hogy semmi értelme, az is tuti.
Van egyáltalán a teknóban olyan, hogy "kötlezö"?
Vagy ez csak ilyen afféle belterjes
figyelemfelhívás valamire?
Azt nem értem, a teknó forradalmi és lendületesen új szemlélete miért nem insirálja annyira az e müfaj (divat?, stílus? hovatovább éltérzés?) iránt elhivatottakat, hogy kéztetést érezzenek belsö énjük átdimenzionálására? Oh, jaj, mi lesz veled, nagyvilág?
vizi kollega remeljuk sikeresen tulelted a rainbow tabort, nekem most tul suru volt a nyar egy ilyen kikapcsolashoz, de az invitalast koszonom, meselhetnel, mi volt:) kajza, holvagy?
Arghonaut2 kollega jol beszel, a noisemusic.org egy igen faja lap. ha minimalteknot akartok hallgatni, es van winamp-otok, ez a darab kotelezo: Pinku Vääty: The Headphonemusic LP
Apám, végre egy Mber, aki...! Ez vadállat! Az Ex:El nekem kissé ósdi már, a DS viszont nem vesztett aktualitásából az elmúlt 2-3 év alatt. A Joyrider meg a Lopez, hatalmas szakítás. darabokra bírok zuhanni tőle!!!
Ezúton értesítem a kedves tánczene-őrülteket, hogy szept.11-én megnyílik a felújított SuperSonic Technicum!
Szept11: GOA PARTY
SZept17: Para party
Szept18: House Bankett
Ha nem az overground maszlag kell, itt megtalálod amit keresel...
Basszus! (És dob.) holnap én nagyon távol fogok esni Bp-től, és szeptember első három hetében is, de ha lesz még (márpedig lesz) ilyen 'amirőlbeszélsz' - mindenképpen igyekszem majd ott lenni. :(((((((( - Jó mulatást, és köszönöm figyelmességed, de tényleg.
annyira elszomorítasz, de tényleg! Tegnap voltam a Trafóban, és SzVSz: nagyon hangulatos kis (szinte házi)buli volt, semmi emberi/állati durvulás, semmi gyomorforrongató arcoskodás senki részéről. Na mostan, egy kérdésem volna hozzád: te ettől gigákra jobb bulikba jársz? Mert akkor kérlek (szépen) sorold elé nekem (kis tétova és elfelejtett vidékinek), hogy mikor, hol, kik - és miért pont?
(Nem akarnám leírni különösebben a hétvégém (és eddigi rövidke életem) legparább és legsíkabb ún.: tánczenés éjszakáját, amelyre a fehérvári West End vagymiaf. nevű szörny-ed(m)ényben került sor. Ahol is annyira kiszállt belőlem az élet, hogy tizenegy órakor, tíz perccel a belépés után elhatároztam, itt csak alkoholizmus fog segíteni, de azt is nagyon túlzásba kell vinni a túléléshez. Sajna reggel háromkor még egyenesen tudtam menni - a maximális hatás annyi volt, hogy nem hallottam a helyi erő üvöltését, amellyel távozásra ösztönöz, de a szájáról le tudtam olvasni, hogy ott bent a káromkodáscentrumon kívül már mindennek vége. (Szerencsére a zenének nevezett iszap-okádék sem hatott már.) Nahát: Trafó tehát volt csúcs - tekintve az összehasonlítást. De ha újat tudsz mutatni: izibe'!
(Ja: a "14 eves szokitetthaju bogatyeszos kiscsaj, 45 eves bkv-s buszvezeto, mezitlabas (!!!) nagyon furcsak" közül egyik sem, csak Arghonaut 2 - Üdv!)
Ismeri valaki az 808 State-et? én két éve bukkantam rájuk igazán, bár a techno hőskorában még emléxem az MTV-n is futtatták. A Don Solaris szerintem egy kultikus, ultraprogresszív, korát messze meghaladó album, de eddig még senkivel sem találkoztam, aki ismerné. Akinek meg kölcsönadtam, telve reményekkel, mindenki visszaadta, hogy szar. Most vagy én tévedek, és tényleg szar (ez esetben 1 világ dől össze bennem) vagy egyedüliként megértettem valamit, aminek még nem jött el az ideje. Egyébként egy brit csapatról van szó, de nem hasonlítható semmihez sem a zenéjük. Orbitalt, Chem bro-t magasan lenyomja, és 86-os lemez. nagyon remélem, hogy valakinek mond ez valamit, mert nem létezik, hogy az országban én egyedül vettem meg ezt a lemezt.