beep!
Nem értem alant hozzászólásod!! Azt akarod mondani, hogy szerinted kék a hajam?? :)
Sehonnai Bitang Ember!
Nyilatkozok egy kicsit megint: vállig érő haj stimmel, szemüveg már nem, lencse van keret nélkül, a keretet a szemem adja hozzá!
én mindig a beszólás mögé képzelem a gesztusokat, konkrét arcokra még nem gondoltam, de pont az arcnélküliség miatt érdekes ez az egész, nem?
azt hiszem én kezdek azonosulni a nickemmel:)...eredetileg malacka voltam, de már foglalt volt itt ez a nick, bár még nem futottam össze vele...szerintem engem nem ismernek sokan, mert ritkán van időm csevegni, de azért ti írjatok egymásról, mert nagyon olvasmányos.
Aha! Akkor a fuleidrol mar megismernelek! Es a szemed alapjan? Az mondjuk olyan barnas fele, ami jol illik a barna hajhoz (ugye barna a hajad?) Vagy kek? Mert az megy a szokehez (ugye szoke a hajad)? Most jol meg vagyok kavarodva ... ;-)
Akkor nyilatkozok:
a körmeimnek nincs szükségük semmiféle műizéségre, azok úgy jók ahogy vannak, különben hogy tudnék itt pötyögtetni a billentyűzeten! :)
tehát : függetlenül a pólód méretétől - amire beep úrfi úgy rácsapott -, (mert az lehet, hogy az öcsédnek, vagy a húgodnak vetted megtévesztésiből .-)) ) én azt mondanám, hogy vékony testalkat, válligérő haj, esetleg szemüveg (csak olvasáshoz ! ), kerek arc, talán műköröm (ez ugyan nem nagy öröm), halovány "éppenhogycsak" smink, általános viselet : fekete farmernadrág (is ..-)) ).
Az életben is szókimondó, bár nem meggondolatlanul. Életkor : 22 és a halál között.
Már éppen azon kezdtem keseregni a minap, hogy bezzeg rólam senki nem képzeleg!!!
Szóval, ne fojtsátok vissza, mert a végén frusztráltak lesztek!!
beep már majdnem jó felé jár...
No, csak hogy legyen egy joslatod, ami vegre beteljesul! ;-)
Szoval MIMIm holgy, akkor most tudomanyos pontossaggal igyekszem megfogni a dolognak eme kelemes veget. Kezdjuk a legszembetunobb reszekkel. A polo merete ugy kb. M-es ;-), ebbol kovetkezoen valoszinuleg ferfi szemnek kellemes lehet termete, nemde, nemde? Aztat irta, mint busz, amikor a dukkozasa felol erdeklodtem, hogy a szine feher/barna. No most, vagy a bore barna es akkor viszont szoke, vagy bore feher es akkor viszont haja van barna s alant hajtva csavarava. Vagy-vagy. Irva vagyon az is,hogy netkacernak tetszik lenni. Tehat akkor eloben, gondolom kevesbe kacer, s tan vissza is fogott, legott, holott! ;-)
off
Szolg. kozl.: MIMIm draga, var magacskara egy alig hasznalt M-es Tasztal polo. Mikor lathatom ezt kiskegyeden? ;-)))
on
Nem akarok jósként feltűnni, így csak halkan jegyzem meg, hogy eljő az alkalom, amikor is kedvenc topicnyitónkról indul majd el képzelet-áradat ...
.-)))
beepnek igaza lehet Sehonnai, de te meg nem hagyod, hogy képzelegjek rólad!! mindenfélét linkelgetsz itt nekem!
Én akkor is elképzellek....amint fergetes táncot ropsz épp egy csujógatósra pl
Eppen csak annyira tulkolnek bele, hogy kijelentsem: a holgy (remelem MIMIm ebben nem tevedek ;-)) szerintem mar regesreg tisztaban van a kileteddel, egyszeruen csak almai ferfijat probalja meg leirni ezen sorokban, s mindezt igyexik radvetiteni. :-))