Keresés

Részletes keresés

Clancy Creative Commons License 1999.04.12 0 0 22
Hát én is szunyókáltam egy kicsit tegnap este. Később bekapcsoltam a rádiót is, hátha adják... nem adták.

Véleményem szerint a korábbi csapat (Dávis, Palik, Frankl) ha nem is volt hibátlan, de legalább stílusuk volt, szerintem abszolute felkészültek a közvetítésre, egyszóval professzionális munkát végezetek.
Igaz, Palik Lacika időnként úgy viselkedett, mint egy éppen hülye periódusát élő kiskamasz, de tökéletesen ellenpontozta ezt Dávis Sándor higgadt, nyugodt stílusa. Engem ebből a csapatból leginkább Frankl András (Edrjú) idegesített a orbitális méretű nagyképűségével. Ő persze mindenkivel, akiről szó került puszi pajtás és éppen tegnap beszélt. No és persze mindenkivel pertu haver (mint egy pesti dzsigoló). Szóval ennek a felét sem hittem el, tekintve, hogy ugyan ezt szó szerint előadta korábban, amikor Vitray mellett szakkomentálta Wimbledont. Akkor a teniszben volt csuda bennfentes és akkor minden teniszező volt neki az országos nagy haverja. Ugye ismerjük jól ezt a tipust, már akinek van a hatvanas - hetvenes években fiatalon disszidált ismerőse és tartja vele a kapcsolatot. Ez számomra olyan, mint aki három hónappal a disszidálása után már törte a magyart Traiskirchenben.

Sajnos a csere játékosok, élükön Knézy Jenővel sokkal rosszabb csapat és ezért teljesen indokolatlan volt a csere, a közönség rosszabbul járt. Nem lehetett volna bárki fiatal, lelkes és HOZZÁÉRTŐ kezdőt odaültetni az "of tube" közvetítésbe? Biztos, hogy legalább felkészült volna és legalább lelkesedik.

Knézy úr iszonyatosan nem ért ehhez az egész forma 1-hez. Nincs háttéranyaga, nem tud üresjáratot kitölteni témába vágó információkkal, nem ismeri a versenyzőket, a csapatokat. Egy átlagos érdeklődő nézőnek több információja van, mint neki.

Az Elfelejtettem a Nevét szakértője pedig úgy tűnik annyit sem konyít a dologhoz, mint a Jenő, vagy teljes mértékben zavarban volt.

Erősen rájátszottak Schumi gumiokopására (legalább 40 alkalommal említették) de az a nyomorult gumi csak nem kopott el. Valóban csak a legérdekesebb jeleneteket sikerült kihagyniuk!

Úgy hiszem valakinek le kell vonni a tanulságot. Csak sajnos a hozzászólásokból úgy tűnik, hogy a közvetítés kijelölője is Knézy Jenő, így sok esélyünk nincsen. Hacsak be nem tudjuk bizonyítani, hogy Knézy Jenő Kovács Attila közvetlen hozzátartozója (veje, fia, nagyapja, felesége). Más esélyünk sajna nincsen.

Degeczi Creative Commons License 1999.04.12 0 0 21
Pedig ugye Watson doktor igazan szakriporter volt - holott ha vmi, hat unalmas viszont nem.
(Ha jol remlik Ben Edwards csak kesobb jott, eoszor egy Alard Calff(?) nevu srac volt a tarsa.)
Előzmény: rOver (20)
rOver Creative Commons License 1999.04.12 0 0 20
Azert en enm sajnalkoznek a Palik elvesztesen. Palik lehet hogy izgalmasabban kozvetitett de az is biztos hogy sok hulyeseget beszelt es kituno erzeke volt ahhoz hogy a legrosszabbkor szlaljon meg lehetoleg minel lenyegtelenebb informaciot adva es megzavarva David Sandort.
Knezyn csodalkozom jobb riporternek tartottam annal amit forma1 kozvetiteseken muvel foleg a tegnapi versenyen volt gyenge, ausztraliai produkcioja meg elfogadhato volt. Mentsegere legyen mondva hogy az o "szakriportere" meg sem kozeliti David Sandor szintjet.
Palikkal ugyancsak problema volt hogy igaz hogy hangosabban kozvetitette az izgalmas szituaciokat csak neha 2-3 masodperc kesessel.
Amit legkevesbe ertek az az a koncepcio hogy kell egy ripoter aki valojaban kozvetit es kell egy szakerto. Mert szeritem minden hibajuk ellenere szerintem Palik es Knezy nagyon jol dolgoznanak egyutt. A szakriporter az aki lecsondesiti a kozvetitest es ettol neha tenyleg elvezhetetlenne valik meg egy jo verseny is.

Planney-vel pedig csak egyeterteni tudok: John Watson es Ben Edwards a legjobbak koveteljuk oket vissza, hivjuk meg oket az MTV-hez stb.

Christian Creative Commons License 1999.04.12 0 0 19
Üdv!
Alapvetően egyetértek a topic nyitójával, bár hozzá kell tennem, hogy enyhén fogalmazva sem kedvel(t)em Palik urat, de az általa közvetített futamokról még napokig beszéltünk, és alig vártam(uk) az újabb Palik-mixek megjelenését.
A mostani Knézy közvetítésen volt olyan, hogy majd egy percig bele sem szólt, kommentált a futamba, ilyen Paliknál nem volt!!
Bye!
Körte Creative Commons License 1999.04.12 0 0 18
Sziasztok.

Kedves ats!
Egyetértek azon véleményeddel, hogy a műsor nem a kommentátorról szól.
A tegnapi futamon sajnos majdnem elaludtam. A Palik ordított, és néha mondott hülyeséget, sőt a "nagyságrendileg" kezdetű szövegétől a falra másztam, viszont amint felemelte a hangját az adrenalinszintem is emelkedett és igazán izgalmas volt a verseny.
Én a futamok alatt jól akarok szórakozni, nem pedig azzal foglalkozni, hogy milyen szakmai követelményeknek nem felelt vagy nem felelt meg a kommentátor.
Egyébként az egésznek nagyon "Én vagyok a főszerkesztő, most én akarok közvetíteni" szaga van. Ezt sajnos nem most éreztem először.

Ne essék félreértés, nem id. Knézy Jenő személyével kapcsolatban emeltem kifogást. De Palik azért Palik.

Üdv.
Kört.

csepp Creative Commons License 1999.04.12 0 0 17
Tegnap baráti társaságommal néztem a futamot, illetve ment a tévében, mert mi inkább beszélgettünk, de feltűnt, hogy valahogy nem köt le az egész. És hát persze beugrott, hogy hiányzik az a Hangulat, mert igenis hangulatot adott neki az a kiabálós, de élvezetes közvetítés, amit Palikék adtak, színt vittek a Forma 1-be.
Pepper Creative Commons License 1999.04.12 0 0 16
Ha netán-tán valaki az általam igen mélyen tisztelt Palik Laci e-mail címét is megtudná adni akkor azt nagyon megköszönném.
Szívesen megkérdezném tőle, hogy neki mi a véleménye erről az egészről.
Barracuda Creative Commons License 1999.04.12 0 0 15
ats!
A Knézy úgy kommentál mint egy (pontatlan) számítógép. Információkat közöl, szárazon, néha már az az érzésem, hogy unja az egészet. A Palik+Dávid is megadta az információkat, de ott volt az a plusz. A hangulat. Ha egyedül ültél a tévé előtt, akkor sem érezted, úgy, hogy csak te látod.
Te nem szereted a Palik stílusát (szerintem van neki) OK. Én nem mondom, hogy nem lehetne jobban csinálni, de a Knézy szerintem rosszabbul csinálja. Sokkal rosszabbul.
Előzmény: ats (12)
gabek Creative Commons License 1999.04.12 0 0 14
OFF
Knézyt és a szakmát hagyjuk... Hallottam már élőbek kosármeccset közvetíteni Sopronban. Jencikét a soproni rendőrök ezek után nem voltak hajlandók megvédeni. A szombathelyi rendőrök mentették az irháját. Ugyanezt Győrben is elérte egy kézilabada meccs közvetítésével. Úgy veszem észre, hogy nagyon tud közvetíteni. Fő, hogy "van stílusa" és "pártatlan".
ON
Barracuda Creative Commons License 1999.04.12 0 0 13
Ja, aki akar írni a Knézynek, a címét megtalálhatja az mtv honlapján, a telefonkönyvben.
ats Creative Commons License 1999.04.12 0 0 12
Palik úr televíziós szerepléseivel kapcsolatosan, ha tárgyilagosan tekintünk vissza eddigi élményeinkre, azt kell megállapítanom, hogy azok a mai magyar televíziózásra jellemző módon súlyos szakmai tévedést jelentenek. Egy televíziós műsorban a kommentátornak kommentálni, tehát a néző számára a látványt információkkal kiegészíteni a feladat. A Palik úr által elkövetett hangi jelsorozat nem elégítette ki ezen elvárást, ezzel szemben zavaró és sajnos ízléstelen ordibálásával a verseny élvezetét gátolta. Azon lehet vitatkozni, hogy Knézy Jenő közvetítése, hanghordozása tetszetős-e, vagy sem, azon viszont nem, hogy Knézy munkája a szakmai elvárásoknak megfelel, míg Palik ennek még a közelébe sem tudott eljutni. A Forma-1 közvetítéseken túl ezt példázza a Radio Bridge Palik-műsorainak számos szakmai tévedése is. (Zenével zavart információs szöveg, stb...) Figyelmébe ajánlom a Tisztelt Véleményalkotóknak: a szakma szabályai szerint a Forma-1-es közvetítésnek az eseményről illik szólni, nem pedig a kommentátorról. Az érdekes emberekről pedig külön műsort szokás készíteni, ami róluk szól. Úgy gondolom, hogy Palik László nem tartozik az érdekes emberek közé, ezért ilyen műsor készítése ugyanúgy nem indokolt, mint a Forma-1-es közvetítések során általunk elszenvedett "műfajtalankodása" sem.
Planney Creative Commons License 1999.04.12 0 0 11
John Watson-t es Ben Edwards-ot nekem!!!!!

Planney

Barracuda Creative Commons License 1999.04.12 0 0 10
A Palik is mondott baromságokat, de legalább szórakoztató volt. A Palik, Dávid páros után a Knézy írtó unalmas, és fárasztóan sok marhaságot "lát", mond. A tegnapi közvetítésen is bosszankodtam miatta. (Az egyik kanyarban szinte _minden_ versenyző a jó széles "kerékvetőn" autózott, ezt Knézy csak Schumachernél vette észre, és szerinte ez vezetési hiba volt, aminek következtében időt vesztett Schumi.) Nem igazán ismerem a többi sport kommentátort, de valaki olyat is odaengedhetnének akinek a szívéhez érdeklődéséhez közelebb áll a Forma-1. (Volt olyan oda-vissza előzés, amit a Knézy szótlanul nézett végig (vagy máshová figyelt) ?
A Palik ezerszer jobb volt.
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.12 0 0 9
Faragó, meg a Hajdú B. hol vannak? Vagy csak én nem nézek elég sűrűn TV-t? Bármelyik kenterbe veri az összes Jenőt és Palikot.
Degeczi Creative Commons License 1999.04.12 0 0 8
KOVETELJE VISSZA A HALAL!
Sz@r a Jeno, de nehogy mar ez ok lehessen azt a vadbarmot visszahivni.
Előzmény: Pepper (6)
Bugi néni Creative Commons License 1999.04.12 0 0 7
Szerintem kiment a Hungaroringre megkeresni Damon Hill-t...
Nekem nem hiányoznak Palik Laci artikulálatlan beüvöltözései, ráadásul ő is legalább olyan épületes barmoságokat tudott modani, mint ahogy ezt most Knézy teszi. Amúgy pedig én is inkább az RTL-re szavaznék, csakhogy akkor végig fordítanom kellene a páromnak.
Pepper Creative Commons License 1999.04.12 0 0 6
Követeljük vissza PALIK LACIT!
Írd meg légyszíves az MTV e-mail címét. és kezdjük el bombázni őket e-mail-ekkel. A múltkori adás után telefonon beszéltem a sportosztály vezetőivel akik azt mondták, hogy Knézy Jenőke osztja be a sportriportereket. Kiváncsi lennék, hogy miért magát osztogatja mindenhova. Jó lenne ha időnként másokat is lehetne hallani. KÖVETELJÜK VISSZA PALIK LACIT
izsike Creative Commons License 1999.04.12 0 0 5
Szerintem a Palik közvetítésein igen jól lehetett szórakozni néha olyan hülyeségeket mondott. Dávid Sándor pedig egy őskövület. Knézy jó a kosárlabdához meg a focihoz. Itt uncsi. Vissza Palikot Knézynél még ő is jobb volt a F1-.be
FatMo Creative Commons License 1999.04.12 0 0 4
Palik Laci a Forma-1 sava és borsa. Nlküle sokkal izgalmasabb a német adókon nézni a versenyt, pedig egy kukkot sem értek belőle, de ott legalább visznek bele szenvedélyt. Palik Nélkül nincs Forma-1. Annak idején amikor először közvetítette a Jenő írtam egy e-mailt az MTV-nek és rákérdeztem a dologra. A válasz az volt, hogy a Knézy Jenő osztja be a riportereket, Ja persze... Apropó, tudja valaki az Knézy Jenő e-mail címét. Írjunk neki
Pepper Creative Commons License 1999.04.12 0 0 3
Igazad van, hogy nem Palik az isten, de szerencsétlen Knézy szerintem elég alacsony színvonalat produkál. Én Andrew Frankl helyett inkább a higgadt és mgyarul tudó Dávid Sándort választanám. Szóval a régi jól bevált párost. PALIKOT VISSZA A FORMA-1 -be.

Pepper

Xenike Creative Commons License 1999.04.12 0 0 2
No én úgy tudom, hogy olyan gondok voltak, hogy nem lehet több tévé csatornának dolgozni párhuzamosan. Ezt eddig valamiért elnézték Paliknak is, de most már nem. Így hát mennie kellett!
Törölt nick Creative Commons License 1999.04.12 0 0 1
Na, pont a Palik beüvöltözései nem hiányoznak. Azonkívül nekem az orgánuma sem tetszik.
Ami viszont nem csupán az év véleményem, hogy a Palik sem ért a Forma1-hez. Szóval, Knézy sem jó, de csak ezért nehogy már a Palik isten legyen.
csepp Creative Commons License 1999.04.12 0 0 0
Egyetértek!
És Andrwe Frankl-t is kérjük vissza!
Knézy néhány hete nyilatkozta valamelyik női magazinban, hogy mindig is szeretett volna Forma 1.et közvetíteni, úgy látszik, óhaja meghallgatásra talált.
Pepper Creative Commons License 1999.04.12 0 0 topiknyitó
Nem tudom, hogy feltűnt e nektek, hogy a tavalyi hihetetlenül izgalmas Forma-1 idény után az eddig lezajlott két verseny közvetítése alatt Knézy Jenő hangjával kellett megbarátkoznunk. Hát nekem nem sikerült. KÖVETELJÜK VISSZA PALIK LACIT A FORMA-1-be. Knézy pedig menjen vissza a focihoz.
Kiváncsi lennék, hogy mit mondott volna Palik amikor a tegnapi verseny eleján Barrichello és Schumacher megelőzte Hakkinent. Knézy ezt úgy mondta be mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ezen kívül pedig az állítólagos szakértő olyan szakmai bakikat követett el ami szerintem nem igazán lenne megengedhető egy televíziós közvetítésen. Palik képes volt arra, hogy egy alapvetően nem túl izgalmas versenyt és érdekfeszítővé tegyen az állandó bekiabálásaival. Tudom, hogy néhány embernek Palik sem volt szimpi, remélem azok most boldogok.
Szóval kampányt kezdenék melynek a címe: PALIKOT VISSZA A FORMA-1-be.
Várom a véleményeket.

Üdv:

Pepper

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!