Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Jövőre lesz az esküvőnk, úgyhogy már zenekart is elkezdtem időben keresni. Alaposan utána jártunk, olvastam az itteni véleményeket is, meg a linkeket is néztük és végül a Taylorband mellett döntöttünk. Meghallgattuk őket élőben is, most márciusban és nagyon tetszettek, mert igényes régebbi és ismert mai zenéket játszottak nagyon jó feldolgozásokban is. Mi nem nagyon szeretnénk mulatós zenét, de ők nem is játszanak, csak hogyha külön kérjük, úgyhogy azt javaslom, hogy aki reggelig tartó csárdás és mulatós zenét szeretne az ne feltétlen őket válassza. Itt van a weboldaluk linkje, mi sok zenekart meghallhattunk élőben, nektek is azt tanácsolom, hogy mindenképpen nézzétek meg őket.
SONY FDR-AX100 4K digitális kamera félprofesszionális videókamera 1"-os szenzorral, normál + 1 db nagy kapacitású akkuval, napellenzővel hibátlan állapotban, dobozában
Szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az esküvői folyadékceremóniát, mellyel a polgári szertartás is igazán egyedivé varázsolható a gyertyagyújtás vagy a már hagyományosnak tekinthető homoköntés helyett.
Mi vagyunk a BOVIRU esküvői dekor stúdió, akik különleges, egyedi dekorációk készítésével foglalkozunk. Az olyan kreatív pároknak díszítünk, akik a hagyományosat túllépve szeretnék ünnepelni a nagy napjukat.
Emellett bérbe adjuk 110 db-os különböző formájú thonet szék gyűjteményünket, ami feldobja akár a ceremónia, akár a vacsora és lagzi helyszínét is.
Elindult az esküvő szezon, úgyhogy szívesen írunk Nektek is ajánlatot!
Akiknek ígértem elküldöm a Taylorbandről a link ajánlót, mert találtam róluk videó anyagot a honlapjukon.Mostanában tehették fel. Na ezért ajánlottam nektek többek között.Zseniálisak.
Egyetlen alkalommal használt, minőségi anyagokból igényesen varrt, egyedi menyasszonyi és menyecske ruha egyben eladó! 7-es (legnagyobb) abroncs és fátyol hozzá tartozik.
Tisztíttatva, új állapotával teljesen megegyezően, azonnal használható. A varratás árának fele alatt, alkalmi áron eladó, ezért alku nem lehetséges! Ár: 250.000 Ft.
Kérésre további képeket küldök. Megtekinthető/átvehető: Békés megyében.
Szeretném figyelmetekbe ajánlani esküvői fotós/videós szolgáltatásunkat! Ízelítőnek beillesztek 1-2 képet az egyik tavalyi lagziról. Ha felkeltettük érdeklődéseteket, írjatok vagy hívjatok bátran árajánlatért.
Ha még nem találtad meg a vőfély személyét az esküvődre, akkor állok a rendelkezésedre. Amennyiben megtetszik a weblapom tartalma, akkor keress az elérhetőségeim egyikén.
Szia! Esetleg van tapasztalatod is velük? Nekünk jövőre lesz a lagzi, és gondolkodok rajta, hogy így oldjuk meg a dekorációt, keresem a legmegfelelőbb "alanyt" ehhez :)
Profi esküvői, dj eredeti zenékkel. Legyen a te esküvőd a legjobb!
A wdj.hu profi dj csapata nem csak disco és zenei szolgáltatást nyújt. Az egész esküvő hang és fénytechnikai felszerelését biztosítjuk. Szertartáshangosítás, dekorációs fények. A party alatt rugalmasság, a vendégek kéréseihez, igényéhez igazodva állítjuk össze a zenéket. Ami pedig nagyon fontos, hogy bárki kérhet a dj-től dalt. Amit a lehetőségekhez mérten minél hamarabb teljesít is.