Hat kedves Medwe ez rem erdekes, mert en meg azt gondoltam, hogy ilyen sok fiatal ertelmisegi vagy ertelmisegi jelolt kozott nem lehet, ennyi szoclib. Sot meg egyszer az is folmerult bennem, hogy a szavazogepnel (megfigyelesi botrany) szandekosan egy algoritmus alapjan mindig tobb lesz az aki nem hiszi, hogy igy van... Erdekes, hogy a szoclibek (tudom mar kikerted magadnak egyszer az altalanositast, de mit tegyek, ha en mar csak ilyen egyszeruen latom a vilagot, legalabbis az ilyen virtualis kis szeletkejet), milyen szepen el tudjak lesni az ilyen osszeeskuvos fordulatot Csurkatol.
Apropo, apropo osszeeskuves Csurka a jobb oldalon, meg nagyon sokan azt hiszik, hogy Csurka eppen az mszp-szdsz teglaja. 94-ben hallottam egy nem eppen ostoba korabbi mdf ma fideszes kepviselotol, hogy olyan hirek terjedtek el miszerint Csurka noje valami fiatal exKGB ugynok. Ja meg a Torgyanrol is azt hallottam, hogy tegla, onala meg allitolag az a gyanus, hogy aki ennyire jobbos az miert nem antiszemita... De azt hiszem tuldimenzionalod az internetto jelentoseget, ha azt hiszed, hogy van akinek ilyen hulyesegre (internetes osszeeskuves) van ideje.
Ja pl nekem anno az volt furcsa, hogy a Hit gyuli honlapja annyira elol van a top100, de lehet, hogy az sem volt osszeeskuves.
PS nekem redes emilcimem van oszt megis azt mondom, hogy az mszp egy mocskos kommunista part es a Kovacs Laszlo egy kis hulye olvasoszemuvegetcsakhiusagbolviselofaszkalap
mert en ennyire bator es autonom szemelyiseg vagyok;-) (ez az egesz ps vicces;-) )
kedwes medwe,
erdekes, hogy Neked mindig eszedbe jut ez a sanda gyanu, hogy vannak akik tobb nicket hasznalnak.
szerinted van-e koztuk olyan lokott, aki ugyanarrol a hotmail cimrol ir ket nickel?
Véleményed egy a sok közül.
Önmagad minősítetted.
:-)
Bátorságra hivatkozni elbújva, míg a másikat gyalázod aki nem bújkál....
Érdekes alapállás.
Ha igazad van, akkor neked mostanság igazán nincs félnivalód...
Ebből a pozícióból arra hivatkozni, hogy nem kívaánatos leveleket kaphatsz az egyszerűen butaság, két okból is:
1. Ha valaki ilyet akar küldeni neked, ugyis megteszi, te meg legfeljebb nem olvasod el végig.(kultúrember úgysem teszi).
2. Ha meg ennyire tartasz ezektől a levelektől, akkor gondolom azt is tudod pontosan, hogy miért.
Figyi medwe, errôl már soxor volt szó, akár itt, akár az OlvIr-ban. Erre nyílott anno a "Sértegetôsdi" topic, ahol majd' ugyanazt írtam le, amit itt te; és ami semmit nem ért el. Szóval attól tartok, hiába... A jóember stílusán nem lehet változtatni, a vélemény pedig amúgy is magánügy. Alpári stílussal és anonim e-maillal csak azt lehet elérni, hogy másba belefolytsa a szót. Tüneti megoldás? Leghet. Ha neki ez kell, ám legyen. Két hete nincs gyomrom elolvasni a "Politika" szekciót, ma jöttem be elôször. De a gazd./pol./szociális/üzl. véleményem a hallgatásomtól még nem változott meg...
Zak [a paranoid, aki vállalja magát az e-mail címével]
Nem személyeskedésből, de rólad sem mintáznák meg az elfogulatlan, toleráns, higgadt érvelő szobrát.
Jazzynak volt egy nagy beszólása, hogy itt mindenki rögtön jobb, meg balszélre rendeződik, egyedül ő a "középcsatár". Gondolkodj el rajta. Ennyit erről.
Elárulok neked valamit, postafiók ügyben. (Úgy látszik, egyedül csak te nem tudsz róla.)
Az "emberformájú gyűlölködők" azért adnak meg külön postafiókot, mert előfordult már, hogy valaki teleszarta a valós postafiókjukat többszáz ordenáré levéllel! Ennek semmi köze a politikához! A bátorsághoz meg végképp!
Az utolsó bátor levelező Kristály Gyula volt Miskolcon. Aki postára(!) mert adni egy levelet, amiben szídta pártunkat és kormányunkat. De a tieid résen voltak! Három évet kapott. Le is ülte volna, ha nincs az Amnesty International.
Te meg most vagy nagyon bátor. Mert EZ a kormány megengedi neked. Fogadd elismerésem.
u.i:
Miért vagy olyan kiváncsi az "emberformáju gyűlölködők" kilétére? Valami beidegződés?
Medwe!
Ne legyél ennyire gyanakvó, ez a Fórum nem a Reichtag. Itt nem érdemes akkora provokációt csinálni, mint a 33-ás gyujtogatás volt, s itt nem lesz "lipcsei per". Az, hogy mi itt vagy kétszázan esztelenkedünk nem sokat tesz, nem érdemes ellene akciózni.
A felvetéseddel és okfejtéseddel teljes mértékben egyetértek, egy pici eltéréssel.
Forrás oldalról nézve minden lehetsége, még az ellenkezője is.
Ugyanúgy mint a titkos adatgyűjtés ügyben.
;-)
Konkrétumokat csak az IP címek ismerői tudhatnak, de még ez sem egy tuti biztos lehetőség.
Ami viszont véleményünket alátámasztja az az a tény, hogy ezeknek az emberformájú gyűlölködő stb. stb, valakiknek szinte kivétel nélkül nem azosítható mail címük van.
(freemail, etc.)
Olvasom (bár ne tenném) azokat a gyűlölködő hozzászólásokat, amelyek ész nélkül komcsiznak mindent, ami nem jó, meg folyamatosan horngyuláznak.
A nickek változnak.
Az indulat és az elvakultság nem.
Néha ráismerni, hogy ki az illető, néha csak gyanítható.
További közös ismertetőjele ezeknek (ennek?) a tasztalosnak, hogy
- rendkívül ordenáré
- vitakultúrája nulla
- mindenről a rohadtkomcsi befolyás jut eszébe
- a más véleményen lévőket sárral dobálja
- gyakran csak a szélsőjobbos sajtó lózungjait ismételgeti
- ha tényeket kérnek tőle, akkor elhallgat.
Gyakran van olyan érzésem, hogy ekkora seggfej egymagában nem lehet valaki, vagy ha igen, akkor miért netezik?
Ugyanis a netező emberek általában kulturáltabbak az átlagnál.
Egy habzó szájú antikomcsi miért költi a pénzét, miért tölti az idejét itt?
Sanda gyanúm, hogy ez nem véletlen, és nem valódi személy(ek)ről van szó.
Tán túlburjánzik a fantáziám, de el tudok képzelni egy pártközpontot, ahol ezek a figurák megszületnek és a hozzászólásaik íródnak. És nem jobbos pártra gyanaxom...