Keresés

Részletes keresés

banya Creative Commons License 1999.01.21 0 0 32
Destroyer!

Nagyon cizelláltan fogalmazok, ha azt mondom, hogy bunkó vagy! Ráadásul ízléstelen is. :-(

DESTROYER Creative Commons License 1999.01.21 0 0 29
Kepes András műsora szar voltak,ráadásul milliókból készült,nem kár érte.DE sajnos még él,az egész csak KAMU.
myprint Creative Commons License 1999.01.21 0 0 28
Kedves Clancy.
Azt irtam ...nagy valószínüséggel...(sajnos).
Információt szolgáltattam.
eMM Creative Commons License 1999.01.21 0 0 27
Nosferatu mesternek igaza van.
Más
Juhász Jácint valóban meghalt,és nem jutott neki más csak 1 Jászai Mari díj,azt is másfél évtizeddel ezelőtt kapta.
Viszont a szinházi szerepei talán kárpótolták.
55 éves volt.
Nosferatu Creative Commons License 1999.01.21 0 0 26
Kedves Clancy!
Marhára álszent vagy.
Senki nem szidta a Kepest, csámcsogás nem volt egy szál se, senkit nem ez vezérelt.
A pórnépnek joga van tudni, hogy mi van vezetôivel/ideáljaival/stb-jükkel, akik annak szentelnék az életüket, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Ok választották ezt az életformát, vállalva a hátrányait.
A sértôdöttségeddel inkább vonulj át ide, és vitatkozz fczigonnyal.
Clancy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 25
Kedves BlackLion!
Bár szándékaiddal nem értek egyet,de bölcs döntésedet örömmel támogatom.
E toppic témája legyen az, amivel ne játszunk. Van elég témánk, ha akarjuk!
Az más dolog, hogy indokolt esteben megemlékezzünl íly módon is számunkra kedves személyiségekről, de csak de facto post mortem!!!
Legyen ez olyan szabály, mint hogy harminc hozzászólás alatt nem vagy intelligens egy topic indítására. Szerintem az előző hasznosabb szabály!
BlackLion Creative Commons License 1999.01.20 0 0 24
Miert nyitottam ezt a topicot?
Mert szerintem jogunk van tudni, ha egy hires kozeleti szemelyiseg, aki tenyleg erdekes, jo musorokat csinal, meghalt. Tenyleg sajnalom ha igy van es nem allt szandekomban egy pletykalap szintjere sullyedni es nem is sullyedtem. Mindegy, ha a hir igaz, akkor hamarosan ugyis kiderul, igy nem erdemes folytatni a topicot.
Clancy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 23
Kedves Májprint!
Ha az információd igaz, akkor Te mit tettél?????????????
myprint Creative Commons License 1999.01.20 0 0 22
A hír nagy valószínűséggel igaz.(sajnos)
A végrendelet szerint csak a temetés után hozható nyilvánosságra a halálhír.
Clancy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 21
Két dolgot kell szerintem külön választani. Egyrészt az már a vélemények alapján bebizonyosodott, hogy más dolog a betegség, meg a perverziók, meg az egyéb magánügyek, megvitatása, amelyek természetesen attól függenek, hogy "közéleti" személy az illető, vagy sem. Nyilvánvaló, hogy aki közszereplést vállal, az ezt a nyilvánosságot is vállalja.
A másik dolog, hogy csámcsogunk-e bárkinek a vélt, vagy valós halálhírén, mert ez szerintem egészen más kategória. Bárki közszereplést vállaló személy magánéletéről és perverziójáról szivesen fecsegek, a pletyka szintjén, ha sikerül oda süllyednem.
Bárki halálával, vagy akár halálhírével viszont nem szabad foglalkozni. Ezért szerintem a konkrét ügyet hagyjuk is abba, nyisson valaki, aki elég intelligensnek minősül arra, hogy megtegye, egy új, nem személynevet tartalmazó topicot és ott folytassuk ezt a beszélgetést, mert volna értelme.
Hopkins Creative Commons License 1999.01.20 0 0 20
Ja. Juhász Jácint meghalt. És meghalt Rákosi Mátyás is.

Hopkins

Flame Creative Commons License 1999.01.20 0 0 19
Az apám ott lakik a Kepes szomszédságában és ö is azt mondta, hogy meghalt...
Persze lehet, hogy téved hiszen ö sem tévedhetetlen...mármint szerintem.
Mindenestere én is nagyon szorítok, hogy csak kacsa legyen a hir. Viszont azt hallottam, hogy a Juhász Jácint tényleg meghalt...???
:-(

U.I: nem csámcsogni akarok a mások nyomorán, csak aggódom azokért akiket kedvelek ebben nagy genny médiában.

Fl@me

Benjy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 18
Köszönet azért hogy általatok tudhattam KA-ról /mármint hogy beteg/ és így a magam módján segíthetek neki.

Pancho!
Többek között Déry János volt az aki inspirált érdeklődési körével hogy
elinduljak egy úton,amely úgy kezdődött "hiszem ha látom"...
Rá kellett jönnöm hogy nem csak így működnek a dolgok a világban.

Mindenkinek!
Egy könyv:
Rüdriger Dahlke
A lélek nyelve:A betegség

bcsi Creative Commons License 1999.01.20 0 0 17
Ne menjünk mi is a Clinton és a szopszafon szintjére Kepes ügyben. Valószínűleg valamikor Amerikában is így kezdődött...
pancho Creative Commons License 1999.01.20 0 0 16
Reméljük, nem halt meg.
Offtopic
Clancy:
Szerinted kit érdekelne, hogy közülünk bárkinek milyen baja volt/van? Kepes is csak azért izgalmas, mert ismert ember. Amúgy van évi kb. 50 000 ember Mo-on, aki rákban hal meg, szerinted kit említettek eddig név szerint? (Na, jó, utoljára Déri Jancsit... De ő se egy átlagarc volt a tömegből.)
Ex-Ganjaman Creative Commons License 1999.01.20 0 0 15
hmmm..
Blikk?
szende Creative Commons License 1999.01.20 0 0 14
Marketing.
pedro Creative Commons License 1999.01.20 0 0 13
Blacklion,

Nem halt meg...de sajnos valóban rákos(volt), nemrégen műtötték.

zoliboli Creative Commons License 1999.01.20 0 0 12
Clancy!!

Figyuzz!! William Clinton egészen sikeresen vitatja már elég régóta a perverzióit (ha azok egyáltalán) a betegségét, ha van neki a szokeasait. Ez benne volt a pakliban amikor indult a választásokon.

KA-nak, így mindenki másnak is tudnia kell azt mielőtt a képernyőt választja, hogy ha attól kezdve pörsenés nő a bal heréjén és kitudódik akkor az országos hír lesz. Ezen nem sértődhet meg senki aki előre választ!!

Mert mi a hír a médiában ? Az hogy a Kepes müsor megint jól lement a TV-ben? Egy frászt!!

Az, hogy Kepes rákos (lehet) na azért már fizet a szerkesztőség!! Ilyen a világ!!

Nosferatu Creative Commons License 1999.01.20 0 0 11
Kedves Clancy!

Azért, mert pár "Nagy Öreg" egyéni véleménye az, hogy minden új hülye sulinetes, nem kellene az egész társaság rovására ironizálni (OK, igaz, én is szoktam hasonlókat, de...)

Jelzem, hogy én nem vagyok hajlandó névvel-címmel topikot nyitni a betegségeimrôl, perverzióimról stb. Mint ahogy K.A-on és másokon sem csámcsogok.

Azért vedd észre, hogy itt nagyon sokan nikkjük oltalmában abszolút kiadják megukat, aztán mégis elmennek az IRL találkákra...

Aludj tovább, jobb lesz a kedved... :)

Clancy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 10
Sajnot a Tasztal szabályai szerint nem vagyok elég intelligens ahhoz, hogy topicot indíthassak. A hozzászólás növelő trükköt pedig nem szeretném használni, mert nem attól leszek értelmesebb és nem attól lesznek jobb ötleteimÍ Szóval ha valaki, aki velem egyetért elindítaná a topicot, megköszönném.
Ha majd nagy leszek (lesz 30 hozzászólásom) akkor majd szabadon írhatok akár hülyeségeket is, de addig értelmes dolgot sem.
Köszi a segítséget!
Clancy Creative Commons License 1999.01.20 0 0 9
Most mondta be a TV, hogy a hír nem igaz, KA javul és sétál is a lakása és az irodája között. Hát ennyit erről.
Szerintem ez a tpoic abszolute szerencsétlen ötlet volt. Egyrészt mert pletyka szintre süllyedt, másrészt mert túlságosan személyes.
Tényleg gondoljatok bele magatokat KA helyébe! Ki olvasna szivesen ilyen hírt magáról? Más oldalról, pletyka lehetne ez az ügy akkor, ha mondjuk velem, veled történik, hogy megbetegszel, de nem műsorod, hanem mondjuk csak egyéb programod marad el?
KI vállalja, hogy névvel és címmel nyilvánosan hajlandó megvitatni betegségét, hajlamait, perverzióit, ízlését, stb.
Akkor próbáljuk ki, mintegy szocio-statiszt-etikai célzattal, induljon egy ilyen topic. Számoljuk az érdemi hozzászólásokat...
Árpi Creative Commons License 1999.01.20 0 0 8
Úgy legyen!
sajt01 Creative Commons License 1999.01.20 0 0 7
Minden rendben van!
Ugyanis akinek halálhírét keltik az sokáig fog élni.
csn Creative Commons License 1999.01.19 0 0 6
Akartam mondani: NEHOGY valaki poénkodjon ezzel...
bocs
csn Creative Commons License 1999.01.19 0 0 5
Kepes súlyos beteg, ne poénkodjatok.
Remélem gyorsan és sikeresen kilábal belőle, bár nagyon komoly a baj a hírek szerint.

Szorítsunk érte és ne keltsük már a halálhírét.

CSN

Para Creative Commons License 1999.01.19 0 0 3
Remélem, hogy a hír nem igaz. Legutóbb még azt hallottam, Kepes állapota javul.
Ugyan fenntartásokkal néztem a megújult Show-musorát, de kétségtelen, hogy egyéni stílust képviselt a televíziós beszélgeto müsorok palettáján. Liberális-kozmopolita értékrendje nagyon ráfér a magyar társadalom általános életszemléletére.

Ha van róla valami biztos infó, mondjátok!

eMM Creative Commons License 1999.01.19 0 0 2
Tény hogy beteg.
Kár lenne érte.
Vele temethetjük aszínvonalas TV adásokat.
Ne legyen így!
Mogorva Creative Commons License 1999.01.19 0 0 1
Te el tudod képzelni, hogy manapság a bulvárlapok virágzásának idején egy ilyen hírt hetekig titokban lehetne tartani? Ugyan már. Viszont ha meggondolom, hogy az utóbbi hetekben hirtelen eltünt a műsora a TV-ből... Khmm.
Thor Creative Commons License 1999.01.19 0 0 0
Jééé egy 0-ás! Megint nyertem qszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!