Keresés

Részletes keresés

Predator X Creative Commons License 2004.12.06 0 0 72
Mit mondott a haverod? Hogy csinálták? Gondolom amikor lóbálták a lepedő mögött a lámpákat már rég nem ők voltak, de hová rakták őket a székekről? :)
Előzmény: AbaTToiR (70)
AbaTToiR Creative Commons License 2004.12.06 0 0 71
Ja, viszont a fej-láb összetolós mutatványt elcseszte szerintem, ott nagyon csúnyán látszott a trükk lényege... De lehet hogy csak nekem..
AbaTToiR Creative Commons License 2004.12.05 0 0 70
Az utolsó (sokemberes eltűnős) mutatvánnyal zárta a 98-as előadását is. Nem nagy a trükk, akinek van kis esze, rájöhet, de szerintem árulás ilyenen gondolkozni. Nem kell elárulni a csodát, amiben hiszünk :) Én is csak onnan tudom, hogy akkor egyik haverom is köztük volt és elmodta mi hogy merre hány. De így utólag kár volt, jobb lett volna, ha nem tudom meg :)
Predator X Creative Commons License 2004.12.05 0 0 69

Én is voltam a ma esti 20.30-as előadáson, kíváncsi lennék, a felhívott emberek közül hányan és kik voltak beépített emberek. A legelső frizbi eldobása volt csak gyanús, mert ahova szállt onnan kábé 20 méterről szaladt oda egy szőke csaj és kivette a meglepődött néző kezéből :)) De a többi igazinak tűnt :)

Amúgy nagyon király volt, csak a közönség mafla, nem hiszem, hogy például Németországban van szinkrontolmács, ott ugyanis mindenki tud angolul, kellemetlenül éreztem magam, amikor már rég röhögtem egy poénon, a mellettem ülők meg várták hogy az a balfék Gyulai kigügyögje a fordítást. De ettől eltekintve jól szórakoztam, régi vágyam volt hogy élőben lássam, az autós meg a jamaikás tűnéseknél meg asszittem hülyét kapok :)

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.05 0 0 68
Na csak kiderülnek itt a turpisságok :))
Előzmény: ioio (67)
ioio Creative Commons License 2004.12.05 0 0 67

Az egyik labda majdnem náluk maradt, állitolag egy másodpercen mult, éppen továbbütötték :((

Tegnap az egyik labdát (amit a hátsó szektorban dobáltak) egyik biztonságis (??) csaj nyomta egy oldalt álló személy kezébe, miközben a többiek már boldogan sétáltak ki a szerzeményükkel.

Előzmény: Törölt nick (65)
csimpok6 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 66
Most értem haza, ugyazok a trükkök voltak, mint tegnap (amit itt írtatok). Valóban kb 3/4-ig volt a csarnok, talán jobb lett volna ma csak egy előadást tartani. Nekem nem tetszett annyira, mint a 99-es. Túl sok volt a duma, poén, videónézés, néző a színpadra menés...

Érdekes. hogy a Jamaicásnál mikor az alkarját és a képet mutatta, akkor csak a homokot mutatták, a hátteret nem. Lehet, hogy a színpad mögött volt egy kis homokozó :) A srácnak az arcát se nagyon mutatták Jamaicában, csak futott a víz felé mint egy nyomorék...

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.05 0 0 65
Most beszéltem a rokonokkal...

Minden szám megvolt, ami tegnap. Háromnegyedig volt a terem... A lottoszámok mások voltak. Az egyik labda majdnem náluk maradt, állitolag egy másodpercen mult, éppen továbbütötték :((

A forditás szerintük rendben volt, lehet hogy változtattak az arcon...
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 64
Az utolsó eltűnésnél gondolom bemásztak mások elemlámpázni és addig gyorsan odament a többi a csarnok másik végébe... Mert elég sokáig húzta a lámpabeadogatást stb :) Meg az elég nagy bolondság hogy jamaikát csinálja mindig, az hihetőbb lenne ha mást csinálna :P
Előzmény: savafan (55)
messsc Creative Commons License 2004.12.05 0 0 63

Koszonom a gyors valaszt!

Udv,

messsc

Előzmény: savafan (62)
savafan Creative Commons License 2004.12.05 0 0 62
90-110percet számíts előadásként. Igaz délután csak 16.50 körül kezdődött.
Előzmény: messsc (60)
savafan Creative Commons License 2004.12.05 0 0 61
A kiírt fél ötös kezdéskor a szinpadhoz közelebb eső 2-3 szektorban (oldalnaként) lézengtek. A VIP-es rész is csak 1/3-nyira volt tele. Matheus látott valami ismerőst és csak úgy simán előre tudott vinni maga köré 5-7 embert. Néha úgy éreztem, hogy amikor picit világosabb volt a csarnok akkor David elsírja magát a kongástól. A hátsó részeken ember nem járt. A csarnok szinpadhoz eső felében voltak. Talán félház se volt. Amikor a végén az "eltüntek" előjöttek akkor a környékükön 1-2 szektornyira volt az első ember. Az is igaz, hogy ez volt az uccsó pót-pót előadás. Valszeg ma este is teltház lesz. Különben minek lett volna mégegy előadás.
Előzmény: Törölt nick (58)
messsc Creative Commons License 2004.12.05 0 0 60

Sziasztok!

Azt szeretnem megtudni, hogy a mas este, 20:30 -kor kezdodott eloadas kb. meddig tarthat?

Megigertem, hogy elmegyek a haverokert az eloadas vegere.

Elore is koszi!

Udv,

messsc

Pistike Creative Commons License 2004.12.05 0 0 59
köszi
Előzmény: tangerine (57)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.05 0 0 58
hát az volt döbbenetes hogy milyen gyorsan hátraértek az emberek :)))

Félház volt csak? Tegnap full tele volt...
tangerine Creative Commons License 2004.12.05 0 0 57
despota2000 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 56
Igazad van, nem volt kérdés!:))) Az elég drága lehet, ha 14 részes, no mindegy... Most egy kicsit szomorú vagyok...:((( Meg akartam mutatni a barátomnak is, akinek a nevében fenn vagyok a topicon, mert ő sajnos nem tudott eljönni... Azért, ha mégis rábukkannál arra az oldalra, akkor szólj, légyszi!  
Előzmény: Runneburg (52)
savafan Creative Commons License 2004.12.05 0 0 55

Én a ma délutánin voltam. Alig félház volt. Tegnap mennyien voltak?

A végső eltüntetésnél ugyanazok világítottak hátul mint akiket eltüntetett? Olyan hamar hátraértek? Akkor futottak mint állat a sportcsarnok folyosóin:) Ma a Pokrivtsák Mónika volt az egyik "sztárvendég". És Lothar Matheus is jelen volt.

A kézfordítósra most koncentráltam (a tv-ben láttam és akkor nem értettem) és azt legalább megfejtettem. De a többi kész rejtély. És a skorpiós is érdekes volt.

A multkor volt a tv-ben a jamaicás trükk. Ott akkor gyanús volt, hogy a nőci mikor ráírta a kézre a betüket és felhúzta a pullovert akkor elhúzta a betük élét. Viszont amikor jamaicában mutatta a feliratot akkor mér éles kontúros volt a felirat. Magától nem élesedik vissza egy elmosódott filc:)

Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 54
Mi volt döbbenetes? Kifejtenéd? :))
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.05 0 0 53
Basszus nem!! Pedig ott volt az orrom előtt és még az emelvényt is láttuk az elejétől fogva...

Viszont az utolsó embereltüntetésnél már időben nézelődtem szanaszét és láttam amikor hátul bejöttek... Döbbenetes volt...

Nekem az a rész tetszett legjobban amikor a közönség feje fölül tünt el Jamaicaba... Az szép volt...
Előzmény: Runneburg (47)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 52
Az Illusion...ugyanaz, amit DVD-n értékesítettek. Valójában DC foglalja össze 20 év tevékenységét, a legnagyobb trükkjeivel.
Hogy megérte-e? Ez kérdés? :)))

Az oldalt nem találom :((( Az e-bay-en értékesítenek egy 14 VCD-s sorozatot.
Előzmény: despota2000 (51)
despota2000 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 51
Nagyon kérlek szólj, ha megtalálod azt az oldalt illetve személyt, aki értékesíti. Annyira szeretném megszerezni.... Elöre is köszönöm a segítséged!!!:) Amúgy milyen a VHS amit vettél? Megérte megvenni? 
Előzmény: Runneburg (49)
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 50
Majd a rokonaid kérdezd meg hogy jamaikát csinálta-e :)
Előzmény: Törölt nick (46)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 49
Én is csak azért nem vettem meg, mert már megvan VHS-en. :)))

Egy éve vettem németországban a Rossmann-ban 10 EUR-ért. Volt DVD is, de annak az árára nem emléxem, mert akkor még nem volt DVD lejátszóm.

Valamelyik oldalon (már egy órája keresem ezerrel) olvastam, hogy valaki felvette 4-5 dvd-re az összes DC műsort és értékesíti.
Előzmény: despota2000 (48)
despota2000 Creative Commons License 2004.12.05 0 0 48

Sziasztok!

Én is ott voltam tegnap,szerintem is fantasztikus volt! Hogy csinálta a Jamaicás trükköt? Előre felvették volna? Nincs meg valakinek az a show sorozat, amit régen leadott a TV? Szerintem is elég drága volt a DVD, de ha ott akkor lett volna nálam annyi pénz, tuti megveszem, mert annyira tetszett a műsor! Engem teljesen elvarázsolt... 

Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 47
Igazad van, én sem azért ültem előre, hogy megfigyeljem, hogy hogyan csinálja. Már kiskorom óta imádom amit csinál és megígértem magamnak, ha egyszer eljön Pestre és lesz pénzem olyan közel fogok ülni a színpadhoz, amennyire csak lehet.

Egyszerűen kivesz minket a mindennapok fásultságából. Valaki azt mondja, hogy becsap és ez nem szép dolog. Mindenki tudja, hogy csalás az egész, de tudat alatt mégis szeretjük ezt.

Azt nem láttad amikor megjelent ott hátul?
Előzmény: Törölt nick (46)
Törölt nick Creative Commons License 2004.12.05 0 0 46
Én a Ms. March 4. mögött ültem 10 sorral... A mázlista kapott egy kazettát és a papirt:))
A végén ott nézegette...

Azt is láttam, hogy ahová Jamicából megjelent DC, ott a nö aki előtte ült, teljesen kivolt. Zavarában a fejét csóválta és a kabátját pakolta. Nem látta hogy mikor "lett" oda a DC...

Egyébként a trükkökön gondolkodni nem érdemes, mert ugyis minden kis dologba belelátunk már mindenfélét. Sosem szoktam megnézni a trükköket, inkább probálom a csodát megörizni a lelkemben. Hát persze hogy trükk, meg minden, de ha egy felnött ugy tud csodálkozni tőle, mindt egy gyerek, akkor nem is olyan nagy baj, nem??

Webster nagyon sulyos volt, főleg a slow motion verzio :)))))

Én is igy voltam forditással, sokszor röhögtem előre, probáltam forditani az asszonynak a félreforditásokat... Remélem ma már kirugták. Ja rokonaim most mennek az estire. Kiváncsi leszek...

A 10k-s DVD árán "kicsit" néztem...
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 45
az a táska nyúlik és ha megfigyelted DC úgy emelte el a fedőt, hogy csak a fedőlapot mutatta.

Az első sornak egyébként az volt a hátránya, hogy a hangosítás miatt kicsit halláskárosult lettem :))), és felém soha nem repült a friszbi vagy a labda :(((
Előzmény: Nefasturris (44)
Nefasturris Creative Commons License 2004.12.05 0 0 44

Jó neked hogy első sorból láthattad... én a  közepénél voltam oldalt, plusz csak szerdán kapom meg az új szemüvegem, mert ez gyenge :( :)

egyébként http://www.copperfield.ru/images/TOF/utka/korob.jpg  ezen a képen abba a kis fekete izébe befér egy kacsa?:P

Előzmény: Runneburg (42)
Runneburg Creative Commons License 2004.12.05 0 0 43
Azt nem tudjátok, hogy hol lehet DC DVD-t kapni, mert amit ott kértek érte az pfátlanul magas ár volt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!