Keresés

Részletes keresés

soltika Creative Commons License 1998.11.17 0 0 106
Fideszesek ,Fineszesek ne hagyjátok magatokat a szoclib befolyás által eltántoritani AZ EGYIGAZ HITTŐL /Kövér szemforgatása/RTL Klub Hiradó/ is csak azt,
jelenti hogy mi komolyan gondoljuk a CSALÁDI
POLITIKÁT.
Valaki szóljon már a Szájer Jocinak hogy , lehet megint a "K"programban kipipálni,ÉS VALAKI INTÉZZE MÁR EL VÉGRE AZT A MAKRANCOS
ACSARKODÓ MÉDIÁT
A kinevezést még csak-csak lenyelő de aztat a hányingeres Ganspersimicskát a képernyőbe belehazudós üdv:
soltika/még most is hányik/ + DR.Finci kormányzati/családi kormánnyal szárnyakat adunk neked kiskutya/
ÉLJEN AZ ORBÁNI CSALÁDMODELL !
pS.:fIATALOK: IRÁNY A KISGAZDA-FINESZ-MSZMP
MuzX Creative Commons License 1998.11.17 0 0 105
Szerintem minden normális levelezôlistán kérnek egy visszaigazolást arról a címrôl, amit fel akarsz íratni... szóval nem hinném, hogy érdemes fáradni ezzel, meg valószínűleg hamar megoldaná valami módon a szupervigyoruk a letiltást.
És különben is elég kisstílű volna...
Mogorva Creative Commons License 1998.11.17 0 0 104
Opi!

Hajrá! ;)
Esetleg elküldhetitek neki ezeket a sorokat is. Hadd olvassák, miként vélekedik az istenadta nép a szolgálóiról. Az idézőjeleket mindenki képzelje a neki tetsző helyekre. :)

Mogorva Creative Commons License 1998.11.17 0 0 103
Torgyibohóc ma este kijelentette, hogy Ő nem tehet arról, hogy a családtagjai nem utcaseprők (habár Ő akkor is szeretné őket), hanem értékes, tanult, magasan kvalifikált emberek.

Mindezt halálos komolyságal. Még csak kicsit sem röhögte el magát. Vajon mennyi ideig gyakorolhatta tegnap este?

Üüügyes!

Különben Vikóczi is benyögte, hogy a MALÉV-nál távolról sem torgyánné a legnagyobb probléma. Hátakkójóvan!

opi Creative Commons License 1998.11.17 0 0 102
Sokakban felvetődött a tehetetlenség érzése. Tényleg, mit lehet tenni? Nekem lenne egy ötletem, játszunk egyet!
A játék lényege: Ki tudja minél több és forgalmasabb levlistára felíratni ezt a címet ... Távolkeleti, arab, hottentotta stb... listák előnyben. Nehogymá olyan 1cerü legyen leiratkozni :)))
NaNe Creative Commons License 1998.11.17 0 0 101
Jenwho !

"A Torgyán menyét (Mustela torgyaniensis) rendszertani besorolását illetően (lásd Vertebrata - gerincesek törzse) az első rendszertani kategóriánál elakadtam "

Nem helyes a rendszertani besorolás. Valószínuleg mutációról lehet szó, amit a magaslati levego vált ki az amúgy korábban normálisan funkcionáló organizmusból.
Nem gerinces, hanem gerinctelen. Nyáladzó és szineváltó, sikamlós, aki igyekszik a petéit mindenhol elszórni. Tátogó szájából röfögés tör ki, amit nem ért senki, de fintorogva vagyunk kénytelen elviselni. Élosködo vérszívó. Rejtett zugában szabadon szövögeti hálóját. Védett állat. Tápláléka a betüvetok, kutatók. Ahová lép, fu nem terem.
Szájából négy évenként kábító lövedéket lo környezetére, majd az áldozatok elkábítása után vigyorogva felemészti oket. Kedvenc játékszere a korona, amit soha nem tud felvenni, mert az túl nagy a fejére. De szívesen játszadozik mindennel és mindenkivel. Parányi mérete ellenére is képes dübörgo hangot hallatni, amit néha-néha elnyomnak a sipkájára illesztett kis csörgok. Csak akkor aktivizálódik, ha beszélnek róla, hivogatják, egyébként elhal.

NaNe

Katmandu Creative Commons License 1998.11.17 0 0 100
Egyébként a 'Kárpátok Géniusza' is ezt csinálta, és egyre több hasonlóságot mutatnak egymással. Csak azt nem értem, hogy egy olyan ember mint tj (kisbetűvel) akinek az IQ-ja még malligánfoknak is kevés, hogyan tudott egy akkora tömeget, mint a földművesek, behülyíteni.
Egyébként a kemény pártállami időkhöz képest ebben a rendszerben (az új kormány alatt) nem változott semmi, csak a vörös lett narancsszínű.
NaNe Creative Commons License 1998.11.17 0 0 99
Zöldász !

Itt nem errol van szó könyörgöm. Mi ennek az országnak az állampolgárai vagyunk és nem csócsáljuk az alábbiakat, hanem totál fel vagyunk háborodva.
A mi pénzünkön élosködik egy elmebeteg ember, aki családi alapon oszt ki poziciókat és beleszól olyan dolgokba, amihez sem képzettsége, sem gyakorlata nincs.
Egy stratégiai vállalat vezetése nem gyerekjáték. Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de az adómat (értsd másfél munkahetet egy hónapból) nem azért fizetek, hogy felelotlen orültek játszadozáát finanszírozzam. Arról nem is beszélve, hogy rajtunk röhög egész Nyugat-Európa.
Ha a közbeszerzési törvény pályázatot ír elo arra, hogy egy minisztérium honnan vásárolja a klotyópapírt, tisztító szereket, akkor hogy lehet pályázat nélkül, deklaráltan családi alapon posztokat kiosztogatni ?
Szerinted mi köze ennek a demokratikus alapelvekhez, esélyegyenloséghez ?
Ki válalja a felelosséget ? Mert ugyebár errol nem esett szó.
Ezek után pld. mennyire fogja komolyan venni az EU Magyarországot ?
Torgyán nem csak királykodik, de hülyére veszi az egész országot.
Pedig a miniszter szó szolgálót jelent ! Ezen érdemes volna elgondolkoznia az egész kevély, nagyképu, nagyotmondó, hebehurgya, kormánynak.
Komolyan mondom, ilyen primitív, idióta - a szó eredeti értelmében - embereket nem láttam még soha. Elképeszto.

Jenwho Creative Commons License 1998.11.17 0 0 98
Poén a végén
Gerincisek törzse ( Vertebrata )

Emlősök osztálya ( Mammalia )

CARNIVORA - RAGADOZÓIK RENDJE

Mustelidae. Menyétfélék családja:

Hosszú testű, rövid lábú, félig vagy. egészen talpon járó állatok.
Farkuk közepes hosszúságú, tépofogaik kicsik, vakbelük nincs.
Végbéli mirigyeik mindig vannak, amelyek kellemetlen szagú váladékot termelnek.
A családon belül több alcsaládot különböztetnek meg.

a) Mustelinae. Menyétalakúak alcsaládja:

Hazánkban is gyakori, közismert ragadozók:

menyét (Mustela nivalis),
hermelin (M. erminea ),
görény (M. putorius),
mezei görény (M.eversmani),
nyest (Martes foina),
nyuszt (Martes martes).

A Torgyán menyét (Mustela torgyaniensis) rendszertani besorolását illetően (lásd Vertebrata - gerincesek törzse) az első rendszertani kategóriánál elakadtam

Jenwho

Jenwho Creative Commons License 1998.11.17 0 0 97
Idézet RobRoy-tól:

Nos ami torgyán papa szavazótáborát illeti, tekintve a vidéki parasztok átlagosan magas iq-ját, nem hiszen, hogy megrendülne a bizalmuk apuskájuk irtánt, bármit is csinálna az a barom. A helyi kanászkürtön kívül meg nem is olvasnak mást, úgyhogy a torgyán azt csinál amit akar, akik rá szavaztak ezután is rá fognak. Sajnos ő ezt jól tudja, a többieket meg magasról le.....ja.
Na most jól megmondtam nekije. :))

És te mekkora paraszt vagy öreg?
Én

satya Creative Commons License 1998.11.17 0 0 96
Nem olvastam végig az összes hozzászólást, csak egy kérdésem lenne:
Vajon ennyire ismeritek Torgyán menyének szakmai hozzáértését, vagy csak a neve zavaró?
zöldász Creative Commons License 1998.11.17 0 0 95
Ez az igazgatótanácsi kinevezés -valljuk meg- elég piti ügy, persze nem válik az új kormány dicsőségére, mondhatnám működésük rosszagú-izű mellékterméke.

Az viszont már a sajtóra -és bocsánat- Rátok jellemző, hogy milyen élvezettel csócsáljátok, rágcsáljátok ezt a bűzös mellékterméket.

Jó étvágyat kívánok.

Steph Creative Commons License 1998.11.17 0 0 94
hingyi beatrix= MALÉV
nászasszony= Szerencsejáték RT
gyerök= MTI Tulajdonosi tanácsadó bizottság alelnöke
+
az OTP travel jogtanácsosa
torgyányné= képviselő
torgyány= FKGP elnök, képviselő, miniszter,

Pokol Béla szerint :

Nincs ügy
Nincs miről beszéni (csak néhány hülllye újságíró kapta fel)

Szerintem van !

T miniszterelnök úr hát tegyé má valamit ! (mongyá le!)

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.17 0 0 93
Látod látod MuzX ?
ezek a polgárok már csak ilyenek .....
Tony Creative Commons License 1998.11.17 0 0 92
A sógor,koma-ságot rettenetesen utálltam a megbukott,az előző évtizedek-re undoritóan jellemző rendszerre,kormányokra.Ez az első szarvas hibája a jelenlegi koaliciónak.
MIÉRT ADNAK ILYEN NAGY TÁMADÁSI FELÜLETET ??? Hogy fogják végrehajtani a rendszerváltást???
Tony
MuzX Creative Commons License 1998.11.17 0 0 91
De jól is esik a mindennapi sérelmeinket néha egy kis zaftos demagóg kormányszidásba fojtani... :)))

Mellesleg a politikusokkal kapcsolatos leghatékonyabb véleménnyilvánítás módját szerintem Robert Sheckly írta le a Tranai című novellájában :)))

Ja, és elôre elnézést kérek mindenkitôl, fôleg Kedves JéTé-tôl (hm, ebbôl a névbôl is milyen jó vicceket lehetne faragni, ha személyeskedni akarnék), ha néha "ellenálhatatlanul" nagyképű vagyok, sajnos az én önkritikám nem olyan fejlett, mint mások (el)itélôképessége :)

és bocs az "offtopic"-ért, igérem, nem fordulok elô többet :)

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.17 0 0 90
Nem értem min vagytok úgy meglepődve ezen ???!!!

Láthatjátok, hogy még azok is akik a szomszédos topicokban jóizűen komcsiznak, postabankolnak, tocsikolnak, azok ide nem is nagyon néznek be, pedig nem hiszem, hogy ez a dolog akár a számukra is meglepő lenne - csak hát ez már nehezen védhető ! ugye ?

Mindenki ezt csinálja és ezt is fogja csinálni a jövőben is !

IMHO Orbánéknak egy pár ilyen FTC-s, búzás, MALÉVes eset után rá kell majd jönniük, hogy mibe is fog kerülni nekik az hogy a hatalomrakerülésük érdekében lepaktáltak a Torgyán féle "one-man party"-val.

Bármekkora is a színvonal különbség közöttük (mert azért lássuk be, hogy van !) összemossák majd őket egymással és akkor megint nem marad más mint az átkos sajtó aknamunkája, meg a sanda ipsék és a nagy nemzetközi összeesküvés szegény magyar polgárok ellen...

Bátran kijelentem: ÉN ÖRÜLÖK !

..mert ugyan nem tagadhatja senki, hogy jobb és baloldalnak egyaránt a maga felé hajlik a keze, de dr. Monnyonle legalább olyan, de olyan bután csinálja, hogy ezt már nem is nagyon kell feszegetni.

Az azért valóban szép volt, hogy Gansperger egyazon mondaton belül beszélt a depolitizálásról Bábolna, a MOL és a MALÉV kapcsán... szép !

Persze ne ítéljünk előre !

Pál László nyilvánvalóan politikai háttérrel került a MOL-ba és 1,5 év alatt nyereségessé és korszerüvé tette a céget (tudjátok: a bolsevista trükk =>Cs.I.) hátha Trixikének is sikerül....legalább egy diplomát szereznie

bye

Donneck

laikus Creative Commons License 1998.11.17 0 0 89
Félre a dőreséggel!
Többen megkérdezték, mit lehetne tenni.
Talán nem reménytelen a dolog.
Úgy tudom, számos programozó is helyet foglal körünkben, elsősorban Tőlük kérdezem:
Lehetne-e valamiféle "elektronikus aláírásgyűjtés" féleséget csinálni? Én, mint laikus, valahogy úgy képzelem, hogy egy egyszerű "monnyon le"-szerű állítás után, az egyetértők megadhatnák valódi személyes adataikat (persze, az adatvédelmi szabályok, stb.,stb. betartásával). Valami űrlap féleség kellene, amely összesíti is az "aláírásokat". Aztán x időtartam lejártával ezt az eredményt továbbíthatnánk a Miniszterelnöki Hivatal felé, szintén interneten.
Tudom, hogy "hivatalosan" nem lenne mérvadó, de talán elindíthatna egy olyan folyamatot, hogy az internetre, mint médiára, odafigyeljenek egy kicsit a potentátok.
Lehet, hogy felkérhetnénk k.féle szolgáltatókat, hogy helyezzenek el egy linket főoldalukon.(?)
Nem tudom igazán, hogy technikailag mekkora nehézségekkel jár ez a dolog, megvalósítható-e egyáltalán, de ha az ötlet kivitelezhető, akkor ez a későbbiekben is módot adhat rá, hogy az itt és más helyeken elhangzottak, ne csak pusztába kiáltott szavak legyenek.
Ha nagyon nagy baromság, akkor mindenkit megkövetek azért, hogy fecséreltem az idejét.
Major Malfunction Creative Commons License 1998.11.17 0 0 88
nick. komolyan. de nem az apja, hanem o. emlekezz. a vatikani utja kapcsan szo volt rola peldaul a deli kronikaban is, csak nagyon gyorsan leugattak oket, lekerult a tema asztalrol

Malfunction

laikus Creative Commons License 1998.11.17 0 0 87
Most futottam végig az eddigi hozzászólásokat.
Igazán sajnálom, hogy (valószínűleg) illetékes kormánykörökben nem olvassák a Törzsasztalnál "elhangzott" megnyilvánulásokat..:)))
Bár, ha jobban belegondolok, inkább kész szerencse: lenne itt aztán négyelemizés, lib.bolsevikozás! A Nyírő András, meg a moderátor őrangyalkánk helyére pedig rögvest kineveznék a tj. harmad-unokaöccsét és a keresztanyja leányunokáját.:)
Lesssszz itt rend, a rézfánfütyülős-rézangyalát nekijjje!
nick Creative Commons License 1998.11.17 0 0 86
Kedves JT!
98-11-17 11:23-hoz:
Egy magáncég azt alkalmaz,és olyan posztra,akit és ahová csak akar.
Még egy jegyellenőrből is csinálhatnak vezetőt,ha úgy akarják.
Ugyanez állami cégektől nem túl szép dolog!

Major Malfunction!
98-11-17 11:50-hez:
Komolyan tagja az OV apja a Hit GYülekezetének?

pillapalack Creative Commons License 1998.11.17 0 0 84
"...az en menyem egy szent.."

0:)

opi Creative Commons License 1998.11.17 0 0 83
Abban nincsen hiány. De úgy néz ki, hatástalan. Bár, legalább kezdenek idegesek lenni. Torgyán már kezd egyre botrányosabban viselkedni. Ebből még kormánybukta lesz. Anélkül, hogy bármit tennénk.
MuzX Creative Commons License 1998.11.17 0 0 82
Azt csináljuk éppen, de tojnak rá.
ÉS akkor is tojnának, ha az utcán nyilvánítanánk. Végül is ôk a demokratikusan megválasztott polgári kormány.
Csibészke Creative Commons License 1998.11.17 0 0 81
Talán valamiféle vélemény nyilvánítás...?
MuzX Creative Commons License 1998.11.17 0 0 80
Csibészke, mi a megoldás?
Csibészke Creative Commons License 1998.11.17 0 0 79
Ennyire nem humoros ez az ügy. Vagy már a kínos vigyorgásnál tartunk? Az adóinkból bohócokat finanszírozunk és még derülünk is rajta.
MuzX Creative Commons License 1998.11.17 0 0 78
Semmi se változik. Minden kormány a sajátjait ülteti a bizalmi posztokra, lehetôleg lerombol, átír, átszervez mindent, amit az elôdje csinált. Persze nem az ô jövedelmük bánja....
Mindig is így lesz, ez az emberi civilizáció alapja, az önzés...
schum Creative Commons License 1998.11.17 0 0 77
Mese: Egyszer volt, hol nem volt egy tőlünk K-re fekvő országban egy "apuci", aki a rokonai között osztotta ki a jól fizető posztokat. (mint Torgyán após). Ez az "apuci" ma már semmi földi jót nem osztogat.... Itt a vége fuss el véle.
opi Creative Commons License 1998.11.17 0 0 76
Ne jöjjön senki, Anarchia rulla :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!