Keresés

Részletes keresés

ET2000 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 10
EPILOGUS:
ET2000 Creative Commons License 1998.07.13 0 0 9
A hegy irányából egy alak rohant feléjük. Ösztönösen az asztalon heverö pénzre pillantottak. A pincérnö csodálkozva rájuk mosolyodott, markába söpörte az érméket, majd visszament az épületbe.
Az alak közelebb ért. Rongyos volt, ruhája és haja megégve. Tekintete szomorúnak tünt, de amint a lány elött álló korsókra nézett, tébolyultan felordított:
Wágner úr Creative Commons License 1998.07.13 0 0 8
- Igyuk meg a Sört, DE azonnal, mert felmelegszik!

Aztán menekült tovább... de már nem olyan szomorúan :)))

pipi Creative Commons License 1998.07.13 0 0 7
A vulkánból kitörő forró láva láttán igy kiáltott fel a menekülő:
A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.13 0 0 6
- Ez hidegre tesz.
pipi Creative Commons License 1998.07.13 0 0 5
30 éve keretem Pált, 5 kontinensen keresztül, és pont itt Kenyában találtam meg az utolsó láncszemet tartózkodási helyéhez. Hárshegyi, (de nem a Frigyes) lakásában de sokszor megfordultam.
A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.13 0 0 4
- Egyszer megkerestem Pált az elmegyógyintézetben. Már a rács mögé rakták. Az már nagyon kemény, ott a rácsok mögött, tudom, de nem tudtam kihozni. Állandóan csak az alábbiakat ismételgette:
qwertz Creative Commons License 1998.07.13 0 0 3
Dzsinn-ülte torkából tébolyultan szakadt fel a kiáltás:
pipi Creative Commons License 1998.07.13 0 0 2
A próbán ismét kipécézett magának, állandóan hibát talált a monológjaimban. Nem bírtam tovább a megaláztatást, utána osontam az öltözőjébe, megragadtam a torkát, és....
A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.13 0 0 1
- Ő volt a legnagyobb rendező. Egyszer fogadtunk: körbe kellett motoroznia a tavat meztelenül a januári éjszakán. Mi felmentünk és figyeltük a fényszóróját a kilátóból. Nem lehetett csalni.
pipi Creative Commons License 1998.07.13 0 0 0
Szeretlek - sóhajtott az öreg szinész.
Örökké várni fogok rád - búgta a fülébe a lány.

A hiányzó láncszem Creative Commons License 1998.07.13 0 0 topiknyitó
Mindketten tudták, a másik hazudik, mégis úgy gondolták, nem veszi észre a saját hazugságukat. A lány leintett egy taxit, és elhajtott, talán a buszpályaudvarra. Az öreg színész pedig összetépte fényképeit, a távolodó kocsi után fordult még egyszer, majd elindult a szikrázó sétányon, hogy szokása szerint megnézze a naplementét a kikötő felől.

Írjunk regényt! Hogy könnyebb legyen olvasni meg nyomtatni, persze visszafelé; a fentiek legyenek a befejező sorok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!